ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

prgomet

Page 7 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Go down

prgomet - Page 7 Empty Re: prgomet

Post by IL Risorto 9/11/2015, 17:55

red wolf wrote:
Antif_No1 wrote:
red wolf wrote:Mir ljudi...Sve je već skoro napravljeno...Većina manjinaca je uz SDP...SDP s IDS-om i manjincima ima 66 mandata...Još samo sporazum između MOSTA i SDP-a i to je to...
Ni to nije riješenje,široka koalicija koja mora zadovoljiti apetite brojnih a s druge strane imat snažnu oporbu s 59 zastupnika,plus Kolindom koji će sinkronizirano napadati i sabotirati takvu slabašnu vladu.
Pa ne baš...U ovom slučaju ključne odrednice MOSTA i SDP-a i partnera su bliska na oko 80% ako ne i više...To je dobra osnova za jaku platformu i dobru suradnju...
Gdje je puno babica,kilavo je djete.

IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 17:57

Antif_No1 wrote:
red wolf wrote:
Antif_No1 wrote:
red wolf wrote:Mir ljudi...Sve je već skoro napravljeno...Većina manjinaca je uz SDP...SDP s IDS-om i manjincima ima 66 mandata...Još samo sporazum između MOSTA i SDP-a i to je to...
Ni to nije riješenje,široka koalicija koja mora zadovoljiti apetite brojnih a s druge strane imat snažnu oporbu s 59 zastupnika,plus Kolindom koji će sinkronizirano napadati i sabotirati takvu slabašnu vladu.
Pa ne baš...U ovom slučaju ključne odrednice MOSTA i SDP-a i partnera su bliska na oko 80% ako ne i više...To je dobra osnova za jaku platformu i dobru suradnju...
Ne...Pogrešno to promatraš...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 9/11/2015, 17:59

A i neka se most izjasni s kim će tako da kada se izbori ponove ljudi znaju. Nekorektno bi bilo s SDP om, oni su izgubili i sada bjedno skupljaju manjince. Ja sam glasala za njih ali nisu zaslužili , izgubili su.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by IL Risorto 9/11/2015, 18:00

red wolf wrote:
Antif_No1 wrote:
Promatram ja to jako dobro. No vidit ćemo principjelnost Mostaša kad im vlast zamiriše,no u svakom slučaju,imaju dobre predispozicije postati treća jaka snaga ili doživiti sudbinu sličnih instant političkih pojava.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by L'âme 9/11/2015, 18:02

Nisam glasala ni za koga,a htjela sam za most. Onako vise nije islo.
Pa kad je bal,nek je maskenbal B-)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 18:09

Antif_No1 wrote:
HDZ bi profitirao ako bude oporba, čak bi i SDP profitirao sa tolikim brojem zastupnika u oporbi no HDZ ima kako si spomenio predsjednicu na svojoj strani tako da bi mu ta pozicija bila komotna za vjerojatno prijevremene izbore.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 18:09

kaja_333 wrote:A i neka se most izjasni s kim će tako da kada se izbori ponove ljudi znaju. Nekorektno bi bilo s SDP om, oni su izgubili i sada bjedno skupljaju manjince. Ja sam glasala za njih ali nisu zaslužili , izgubili su.
Izgubili izbore?...HDZ s dijasporom ima 59 mandata...SDP-ova koalicija ima 56 mandata, ali s IDS-om koji je participirao u vlasti ima 59 mandata. Uz manjince koji su izašli kao kandidati SDP-a i HNS-a ima ih četiri, srpska manjina je rekla da su skloni SDP-u, kao i talijanski predstavnik...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 18:12

red wolf wrote:
kaja_333 wrote:A i neka se most izjasni s kim će tako da kada se izbori ponove ljudi znaju. Nekorektno bi bilo s SDP om, oni su izgubili i sada bjedno skupljaju manjince. Ja sam glasala za njih ali nisu zaslužili , izgubili su.
Izgubili izbore?...HDZ s dijasporom ima 59 mandata...SDP-ova koalicija ima 56 mandata, ali s IDS-om koji je participirao u vlasti ima 59 mandata. Uz manjince koji su izašli kao kandidati SDP-a i HNS-a ima ih četiri, srpska manjina je rekla da su skloni SDP-u, kao i talijanski predstavnik...
To je postizborna koalicija, SDP je izgubio izbore i ima čak dvadesetak mandata manje nego na prošlim izborima i to je činjenica a sad brslanje o ovome ili onome s kim bi kad bi...su šuplje priče. Osim toga Vesna pusić je rekla da koalicija sa čačićem ne dolazi u obzir ni pod razno tako da opet pišaš uz vjetar.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 18:13

Antif_No1 wrote:
red wolf wrote:
Antif_No1 wrote:
Promatram ja to jako dobro. No vidit ćemo principjelnost Mostaša kad im vlast zamiriše,no u svakom slučaju,imaju dobre predispozicije postati treća jaka snaga ili doživiti sudbinu sličnih instant političkih pojava.
pa ne baš...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 18:14

tre911 wrote:
To je postizborna koalicija,
Već nastupaju zajedno u pregovorima s MOSTOM...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 18:15

red wolf wrote:
tre911 wrote:
Eto sretno vam bilo u bosanskom loncu :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 18:16

tre911 wrote: SDP je izgubio izbore i ima čak dvadesetak mandata manje nego na prošlim izborima i to je činjenica
Ovisi kako gledaš...Bez dijaspore, SDP-ova i HDZ-ova koalicija imaju isti broj mandata...Tri mandata dijaspore daju prednost HDZ-u, ali ih anuliraju tri mandata IDS-a i partnera...To su činjenice...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 9/11/2015, 18:16

tre911 wrote:
red wolf wrote:
To je postizborna koalicija, SDP je izgubio izbore i ima čak dvadesetak mandata manje nego na prošlim izborima i to je činjenica a sad brslanje o ovome ili onome s kim bi kad bi...su šuplje priče. Osim toga Vesna pusić je rekla da koalicija sa čačićem ne dolazi u obzir ni pod razno tako da opet pišaš uz vjetar.
slazem se...HDZ treba preuzeti odgovornost zajedno sa srbima i mostom te ostalima... prica se po gradu da imaju i bolji program od mosta sto se tice zupanija/opcina/uprave i sl.
taj film bi volio gledat u ovim okolnostima
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 18:19

tre911 wrote:
red wolf wrote:
tre911 wrote:
Nema bosanskog lonca...Kad postaviš jasna pravila igre i odrediš jasne smjernice, ništa nije problem...

Last edited by red wolf on 9/11/2015, 18:19; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 9/11/2015, 18:19

tre911 wrote:To je postizborna koalicija, SDP je izgubio izbore...

ajmo pričekati pa da vidimo tko će sastavljati novu vladu.

ako to bude karamarko i ako mu sabor izglasa povjerenje, onda je sdp izgubio izbore...

sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by IL Risorto 9/11/2015, 18:20

red wolf wrote:
tre911 wrote: SDP je izgubio izbore i ima čak dvadesetak mandata manje nego na prošlim izborima i to je činjenica
Ovisi kako gledaš...Bez dijaspore, SDP-ova i HDZ-ova koalicija imaju isti broj mandata...Tri mandata dijaspore daju prednost HDZ-u, ali ih anuliraju tri mandata IDS-a i partnera...To su činjenice...
Amen. lol!  I po čemu je onda Karamarko pozvaniji da bude prvi kojem će se ponuditi da bude mandatar neovisno sada o Mostu.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 18:21

red wolf wrote:
Nema tu kako ja gledam, brojke su jasne i ne mogu biti subjektivne, SDP je imao vladu samostalno a sada nema čak ni više glasova od DK a kamoli da bi mogao samostalno formirati vladu. Dakle popušili su izbore no HDZ ih nije dobio i to je to. Da je imalo samokritičnosti u SDPu milanović bi otfrknio odavno a ne da dočeka i 5 izbore zaredom da ga HDZ pobjeđuje. I pazi taj "mutavi" Karamarko je madzoxa tuknio 5 puta zaredom a ovaj i dalje gleda na njega sa visine i sa prijezirom što je vjerojatno odlika totalne budaletine a ne premjera.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 9/11/2015, 18:21

debotoijusto wrote: prica se po gradu da imaju i bolji program od mosta sto se tice zupanija/opcina/uprave i sl.
taj film bi volio gledat u ovim okolnostima

pričalo se i kako im je ifo pravio program pa ćorak.

isto laprdanje o programu kao i u sanaderovo doba. čak i puno istih ljudi, a programa nigdje...

sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 18:22

red wolf wrote:
tre911 wrote:
red wolf wrote:
tre911 wrote:
Nema bosanskog lonca...Kad postaviš jasna pravila igre i odrediš jasne smjernice, ništa nije problem...
hahaha, moš misliti, pa u mostu se već sad kolju ali kako rekoh sretno vam bilo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 9/11/2015, 18:23

tre911 wrote:Nema tu kako ja gledam, brojke su jasne i ne mogu biti subjektivne, SDP je imao vladu samostalno a sada nema čak ni više glasova od DK a kamoli da bi mogao samostalno formirati vladu. Dakle popušili su izbore no HDZ ih nije dobio i to je to. Da je imalo samokritičnosti u SDPu milanović bi otfrknio odavno a ne da dočeka i 5 izbore zaredom da ga HDZ pobjeđuje. I pazi taj "mutavi" Karamarko je madzoxa tuknio 5 puta zaredom a ovaj i dalje gleda na njega sa visine i sa prijezirom što je vjerojatno odlika totalne budaletine a ne premjera.

i srbi su pobijedili turke na gazimestanu.

barem tako pričaju...

sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by marcellus 9/11/2015, 18:24

Antif_No1 wrote:HDZ nije mogao prebaciti 65 mandata niti u najvlažnijim snovima forumskih HDZaša,čak i da su imali sve na svojoj strani kao kada je Sanader postao premijer. 59 je sasvim solidno i realno,no SDP je ipak za mrvicu malo jači nego sam mislio.Uglavnom drago mi je viditi na aparatima one koji su prognozirali uvjerljivu pobjedu HDZ-a.

ja sam mislio da će HDZ dogurat do 67-68 a SDP ostat na oko pedeset...
marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics