prgomet
Page 7 of 13
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: prgomet
Gdje je puno babica,kilavo je djete.red wolf wrote:Pa ne baš...U ovom slučaju ključne odrednice MOSTA i SDP-a i partnera su bliska na oko 80% ako ne i više...To je dobra osnova za jaku platformu i dobru suradnju...Antif_No1 wrote:Ni to nije riješenje,široka koalicija koja mora zadovoljiti apetite brojnih a s druge strane imat snažnu oporbu s 59 zastupnika,plus Kolindom koji će sinkronizirano napadati i sabotirati takvu slabašnu vladu.red wolf wrote:Mir ljudi...Sve je već skoro napravljeno...Većina manjinaca je uz SDP...SDP s IDS-om i manjincima ima 66 mandata...Još samo sporazum između MOSTA i SDP-a i to je to...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne...Pogrešno to promatraš...Antif_No1 wrote:Gdje je puno babica,kilavo je djete.red wolf wrote:Pa ne baš...U ovom slučaju ključne odrednice MOSTA i SDP-a i partnera su bliska na oko 80% ako ne i više...To je dobra osnova za jaku platformu i dobru suradnju...Antif_No1 wrote:Ni to nije riješenje,široka koalicija koja mora zadovoljiti apetite brojnih a s druge strane imat snažnu oporbu s 59 zastupnika,plus Kolindom koji će sinkronizirano napadati i sabotirati takvu slabašnu vladu.red wolf wrote:Mir ljudi...Sve je već skoro napravljeno...Većina manjinaca je uz SDP...SDP s IDS-om i manjincima ima 66 mandata...Još samo sporazum između MOSTA i SDP-a i to je to...
Guest- Guest
A i neka se most izjasni s kim će tako da kada se izbori ponove ljudi znaju. Nekorektno bi bilo s SDP om, oni su izgubili i sada bjedno skupljaju manjince. Ja sam glasala za njih ali nisu zaslužili , izgubili su.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Promatram ja to jako dobro. No vidit ćemo principjelnost Mostaša kad im vlast zamiriše,no u svakom slučaju,imaju dobre predispozicije postati treća jaka snaga ili doživiti sudbinu sličnih instant političkih pojava.red wolf wrote:Ne...Pogrešno to promatraš...Antif_No1 wrote:
Gdje je puno babica,kilavo je djete.
2015-07-23
Nisam glasala ni za koga,a htjela sam za most. Onako vise nije islo.
Pa kad je bal,nek je maskenbal B-)
Pa kad je bal,nek je maskenbal B-)
2014-04-12
HDZ bi profitirao ako bude oporba, čak bi i SDP profitirao sa tolikim brojem zastupnika u oporbi no HDZ ima kako si spomenio predsjednicu na svojoj strani tako da bi mu ta pozicija bila komotna za vjerojatno prijevremene izbore.Antif_No1 wrote:Ni to nije riješenje,široka koalicija koja mora zadovoljiti apetite brojnih a s druge strane imat snažnu oporbu s 59 zastupnika,plus Kolindom koji će sinkronizirano napadati i sabotirati takvu slabašnu vladu.red wolf wrote:Mir ljudi...Sve je već skoro napravljeno...Većina manjinaca je uz SDP...SDP s IDS-om i manjincima ima 66 mandata...Još samo sporazum između MOSTA i SDP-a i to je to...
Guest- Guest
Izgubili izbore?...HDZ s dijasporom ima 59 mandata...SDP-ova koalicija ima 56 mandata, ali s IDS-om koji je participirao u vlasti ima 59 mandata. Uz manjince koji su izašli kao kandidati SDP-a i HNS-a ima ih četiri, srpska manjina je rekla da su skloni SDP-u, kao i talijanski predstavnik...kaja_333 wrote:A i neka se most izjasni s kim će tako da kada se izbori ponove ljudi znaju. Nekorektno bi bilo s SDP om, oni su izgubili i sada bjedno skupljaju manjince. Ja sam glasala za njih ali nisu zaslužili , izgubili su.
Guest- Guest
To je postizborna koalicija, SDP je izgubio izbore i ima čak dvadesetak mandata manje nego na prošlim izborima i to je činjenica a sad brslanje o ovome ili onome s kim bi kad bi...su šuplje priče. Osim toga Vesna pusić je rekla da koalicija sa čačićem ne dolazi u obzir ni pod razno tako da opet pišaš uz vjetar.red wolf wrote:Izgubili izbore?...HDZ s dijasporom ima 59 mandata...SDP-ova koalicija ima 56 mandata, ali s IDS-om koji je participirao u vlasti ima 59 mandata. Uz manjince koji su izašli kao kandidati SDP-a i HNS-a ima ih četiri, srpska manjina je rekla da su skloni SDP-u, kao i talijanski predstavnik...kaja_333 wrote:A i neka se most izjasni s kim će tako da kada se izbori ponove ljudi znaju. Nekorektno bi bilo s SDP om, oni su izgubili i sada bjedno skupljaju manjince. Ja sam glasala za njih ali nisu zaslužili , izgubili su.
Guest- Guest
pa ne baš...Antif_No1 wrote:Promatram ja to jako dobro. No vidit ćemo principjelnost Mostaša kad im vlast zamiriše,no u svakom slučaju,imaju dobre predispozicije postati treća jaka snaga ili doživiti sudbinu sličnih instant političkih pojava.red wolf wrote:Ne...Pogrešno to promatraš...Antif_No1 wrote:
Gdje je puno babica,kilavo je djete.
Guest- Guest
Već nastupaju zajedno u pregovorima s MOSTOM...tre911 wrote:
To je postizborna koalicija,
Guest- Guest
Eto sretno vam bilo u bosanskom loncu :Dred wolf wrote:Već nastupaju zajedno u pregovorima s MOSTOM...tre911 wrote:
Guest- Guest
Ovisi kako gledaš...Bez dijaspore, SDP-ova i HDZ-ova koalicija imaju isti broj mandata...Tri mandata dijaspore daju prednost HDZ-u, ali ih anuliraju tri mandata IDS-a i partnera...To su činjenice...tre911 wrote: SDP je izgubio izbore i ima čak dvadesetak mandata manje nego na prošlim izborima i to je činjenica
Guest- Guest
slazem se...HDZ treba preuzeti odgovornost zajedno sa srbima i mostom te ostalima... prica se po gradu da imaju i bolji program od mosta sto se tice zupanija/opcina/uprave i sl.tre911 wrote:To je postizborna koalicija, SDP je izgubio izbore i ima čak dvadesetak mandata manje nego na prošlim izborima i to je činjenica a sad brslanje o ovome ili onome s kim bi kad bi...su šuplje priče. Osim toga Vesna pusić je rekla da koalicija sa čačićem ne dolazi u obzir ni pod razno tako da opet pišaš uz vjetar.red wolf wrote:Izgubili izbore?...HDZ s dijasporom ima 59 mandata...SDP-ova koalicija ima 56 mandata, ali s IDS-om koji je participirao u vlasti ima 59 mandata. Uz manjince koji su izašli kao kandidati SDP-a i HNS-a ima ih četiri, srpska manjina je rekla da su skloni SDP-u, kao i talijanski predstavnik...kaja_333 wrote:A i neka se most izjasni s kim će tako da kada se izbori ponove ljudi znaju. Nekorektno bi bilo s SDP om, oni su izgubili i sada bjedno skupljaju manjince. Ja sam glasala za njih ali nisu zaslužili , izgubili su.
taj film bi volio gledat u ovim okolnostima
debotoijusto- Posts : 31579
2014-04-12
Nema bosanskog lonca...Kad postaviš jasna pravila igre i odrediš jasne smjernice, ništa nije problem...tre911 wrote:Eto sretno vam bilo u bosanskom loncu :Dred wolf wrote:Već nastupaju zajedno u pregovorima s MOSTOM...tre911 wrote:
Last edited by red wolf on 9/11/2015, 18:19; edited 1 time in total
Guest- Guest
tre911 wrote:To je postizborna koalicija, SDP je izgubio izbore...
ajmo pričekati pa da vidimo tko će sastavljati novu vladu.
ako to bude karamarko i ako mu sabor izglasa povjerenje, onda je sdp izgubio izbore...
sitting_bull-
2015-09-28
Amen. I po čemu je onda Karamarko pozvaniji da bude prvi kojem će se ponuditi da bude mandatar neovisno sada o Mostu.red wolf wrote:Ovisi kako gledaš...Bez dijaspore, SDP-ova i HDZ-ova koalicija imaju isti broj mandata...Tri mandata dijaspore daju prednost HDZ-u, ali ih anuliraju tri mandata IDS-a i partnera...To su činjenice...tre911 wrote: SDP je izgubio izbore i ima čak dvadesetak mandata manje nego na prošlim izborima i to je činjenica
2015-07-23
Nema tu kako ja gledam, brojke su jasne i ne mogu biti subjektivne, SDP je imao vladu samostalno a sada nema čak ni više glasova od DK a kamoli da bi mogao samostalno formirati vladu. Dakle popušili su izbore no HDZ ih nije dobio i to je to. Da je imalo samokritičnosti u SDPu milanović bi otfrknio odavno a ne da dočeka i 5 izbore zaredom da ga HDZ pobjeđuje. I pazi taj "mutavi" Karamarko je madzoxa tuknio 5 puta zaredom a ovaj i dalje gleda na njega sa visine i sa prijezirom što je vjerojatno odlika totalne budaletine a ne premjera.red wolf wrote:Ovisi kako gledaš...Bez dijaspore, SDP-ova i HDZ-ova koalicija imaju isti broj mandata...Tri mandata dijaspore daju prednost HDZ-u, ali ih anuliraju tri mandata IDS-a i partnera...To su činjenice...tre911 wrote: SDP je izgubio izbore i ima čak dvadesetak mandata manje nego na prošlim izborima i to je činjenica
Guest- Guest
debotoijusto wrote: prica se po gradu da imaju i bolji program od mosta sto se tice zupanija/opcina/uprave i sl.
taj film bi volio gledat u ovim okolnostima
pričalo se i kako im je ifo pravio program pa ćorak.
isto laprdanje o programu kao i u sanaderovo doba. čak i puno istih ljudi, a programa nigdje...
sitting_bull-
2015-09-28
hahaha, moš misliti, pa u mostu se već sad kolju ali kako rekoh sretno vam bilo.red wolf wrote:Nema bosanskog lonca...Kad postaviš jasna pravila igre i odrediš jasne smjernice, ništa nije problem...tre911 wrote:Eto sretno vam bilo u bosanskom loncu :Dred wolf wrote:Već nastupaju zajedno u pregovorima s MOSTOM...tre911 wrote:
Guest- Guest
tre911 wrote:Nema tu kako ja gledam, brojke su jasne i ne mogu biti subjektivne, SDP je imao vladu samostalno a sada nema čak ni više glasova od DK a kamoli da bi mogao samostalno formirati vladu. Dakle popušili su izbore no HDZ ih nije dobio i to je to. Da je imalo samokritičnosti u SDPu milanović bi otfrknio odavno a ne da dočeka i 5 izbore zaredom da ga HDZ pobjeđuje. I pazi taj "mutavi" Karamarko je madzoxa tuknio 5 puta zaredom a ovaj i dalje gleda na njega sa visine i sa prijezirom što je vjerojatno odlika totalne budaletine a ne premjera.
i srbi su pobijedili turke na gazimestanu.
barem tako pričaju...
sitting_bull-
2015-09-28
Antif_No1 wrote:HDZ nije mogao prebaciti 65 mandata niti u najvlažnijim snovima forumskih HDZaša,čak i da su imali sve na svojoj strani kao kada je Sanader postao premijer. 59 je sasvim solidno i realno,no SDP je ipak za mrvicu malo jači nego sam mislio.Uglavnom drago mi je viditi na aparatima one koji su prognozirali uvjerljivu pobjedu HDZ-a.
ja sam mislio da će HDZ dogurat do 67-68 a SDP ostat na oko pedeset...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Drago Prgomet:MOST će ići sa HDZ-om'
» Prgomet i Petrov već na Iblerovom trgu!?
» Prgomet dobio podršku SAD-a da ide u koaliciju sa Zokom
» PRGOMET:'Most traži mjesto predsjednika sabora?Neće ići...'
» Stipe Petrina: Prgomet je kurvetina koja se prodala
» Prgomet i Petrov već na Iblerovom trgu!?
» Prgomet dobio podršku SAD-a da ide u koaliciju sa Zokom
» PRGOMET:'Most traži mjesto predsjednika sabora?Neće ići...'
» Stipe Petrina: Prgomet je kurvetina koja se prodala
Page 7 of 13