ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

prgomet

Page 13 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Go down

prgomet - Page 13 Empty Re: prgomet

Post by vuksadinare 9/11/2015, 20:30

Jos si tu... :aw

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 20:31

vuksadinare wrote:Jos si tu... :aw
Ja ću uvijek biti tu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 9/11/2015, 20:35

red wolf wrote:
vuksadinare wrote:Jos si tu... :aw
Ja ću uvijek biti tu...
:aw
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 21:11

red wolf wrote:
kaja_333 wrote:Daj ne seri crvena budalo, HDZ ima 59 SDP 56. Kakvi prirodni partneri majmune jedan
Majmun?...Pa sad ću ti objasniti...Jedan od najboljih ministara u vladi Zorana Milanovića bio je IDS-ovac Lorencin...Ti isti IDS-ovci su nakon izbora rekli da idu s liberalnom ljevicom ( to nije tvoj HDZ )...Shvatite jednu stvar, nas Istrijane i Primorce vi ne možete razumijeti...Mi smo dva različita svijeta...Vaše vrijednosti nikada neće imati prođu kod nas...
DSoibro zašto onda nisu išli na izbore u koaliciji nego svako za sebe? zar misliš da im je IDS zaboravio podmetanje SDPa u istri sa damirom kajinom naspram IDSovog flege a? Muljevi su ti tvoji sa dna kace a vjerojatno i više od toga.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 21:13

stenjalica wrote:
Brain32 wrote:
stenjalica wrote:
vuksadinare wrote:
stenjalica wrote:
vuksadinare wrote:
asilovski wrote:da ne govorim da je Zoka imao sve medije, a da hadezeovci nisu kurca napravili nego šalju onaj šljam od Jandrokovića da im bude de facto glasnogovornik ono kao da hoćeš izgubiti izbore...
Da to sam se i ja pitao kao da zeli izgubit izbore pad je poceo onog trenutka kad ga je manolic optuzio da je radio za udbu kao da se tad izgubio,nestala energija
izgubio je kad je postavio šator u Savskoj,Manolić i rekao da će uništiti SDP i zakonom zaštititi F.T prvog lopova u Hrvata kojeg svi normalni Hrvati preziru
Pa uzeti Dodiga i Podruga u koaliciju može samo kreten
Cuj mislim ipak da je tudjman po drpenzi daleko sitnija riba od mnogih danas pa i mesica
Zato šta je krepa a sastavio je sa Gregurićem pretvorbenu pljačku.F.T je sramota hrvatskog naroda za največi dio Hrvatske osim kamenjara
Sramota ti je to što imaš u gaćama....
šta nije točno generalčina JNA slavljena po kamenjaru a u urbanim mjestima ni traga F.T,demantiraj me ,osim šta je Kerum napravio onu rugobu di idu ljudi pišati
reče četnik koji je u JNA tenku tukao po vukovaru i općenito istočnoj slavoniji.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 9/11/2015, 21:13

kaja_333 wrote:Meni ako se nesto gadi to je kad oni koji su izgubili izbore ili za koje nije nitko glasao osim mame pokušavaju složiti i oteti vlast kao SDP, Prgomet i nebitni, pupi, govani I slični . Ljudi su glasali za HDZ, Petrova, to su pobjednici izbora i oni moraju odlučiti.

ljudi su glasovali tako da su hrvatska raste + ids osvojili 40.000 glasova više od domoljubne + dijaspora.

petrov i ostali iz mosta su dobili toliko da se bez njih ne može, a to da mutavi i ostala crnokošuljaška buljumenta oko njega trebaju nešto odlučivati jer su kao pobjednici su mokri snovi mutavog i plavuše...

sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 9/11/2015, 21:14

O Sokrate, pa ti si moj Dalmatinac...rado bih te upoznao, kojim potezom se kreces ti i ostatak filozofa?

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by sitting_bull 9/11/2015, 21:15

tre911 wrote:reče četnik koji je u JNA tenku tukao po vukovaru i općenito istočnoj slavoniji.

opet sereš sam po svom mentalnom sklopu...

sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 9/11/2015, 21:17

sitting_bull wrote:
tre911 wrote:reče četnik koji je u JNA tenku tukao po vukovaru i općenito istočnoj slavoniji.

opet sereš sam po svom mentalnom sklopu...
pa dobro konjino ako meni ne vjeruješ onda ga sam pitaj jebo te on retardiranog i ti njega.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 9/11/2015, 23:36

Dijaspora i IDS nisu isto. Dijaspora je regularno biračko tijelo koje je moglo glasati za bilo koga, IDS stranka, prema tome 56 plus dijaspora nije isto sto i 56 plus IDS ovih tri. I da, bezbradi je čedo.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 9/11/2015, 23:39

Ako most ode HDZ u jel onda HDZ dobio 78 mandata?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by L'âme 9/11/2015, 23:52

59+19=78..

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 10/11/2015, 00:07

Prgomet: Neću biti premijer

"Mi smo u ove izbore krenuli željni provesti promjene u Hrvatskoj, to su naša načela koja ćemo ponuditi svima koji želi s nama razgovarati. Tko ne želi razgovarati o promjenama, tko nije spreman provoditi promjene pa čak i pod cijenu da izgubi izbore taj nek ne sjeda s nama za stol," dodaje Prgomet. I jedna i druga koalicija dala je do znanja da za pregovore jesu, no s čime će na kraju MOST doći pred njih tek ostaje vidjeti.

"Nevjerojatna mi je informacija da ću ja biti premijer i ovom je prilikom demantiram", kazao je Drago Prgomet nakon sastanka Nacionalnog vijeća Mosta.

Nakon sastanka, Božo Petrov je kazao da su razgovarali o popisu reformi koje će predložiti u pregovorima.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/most-slozio-popis-reformi-prgomet-demantira-da-ce-biti-premijer-nevjerojatna-mi-je-ta-informacija/854842.aspx
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2015, 09:25

kaja_333 wrote:Ako most ode HDZ u jel onda HDZ dobio 78 mandata?
Da i par glasova manjinaca bila bi to stabilna koalicija no kako rekoh iz takve raznolike skupine kusatih i repatih kao što je most teško da to može potrajati.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/11/2015, 09:27

Nevažno kome MOST da potporu, važno je da će ih držat za jaja i jebat im nanu naninu sam tak. A to me iznimno veseli.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 10/11/2015, 10:31

kaja_333 wrote:Dijaspora i IDS nisu isto. Dijaspora je regularno biračko tijelo koje je moglo glasati za bilo koga, IDS stranka, prema tome 56 plus dijaspora nije isto sto i 56 plus IDS ovih tri. I da, bezbradi je čedo.

kaj birači koji su dali glas ids-u nisu regularno biračko tijelo??? kaj oni isto nisu mogli glasati za bilo koga?

nisu valjda italijanski optanti privremeno u istri pa da nemaju biračko pravo...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Back to top

- Similar topics