prgomet
Page 12 of 13
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: prgomet
Kako si smijesan pa zar nije receno da cemo bit kapitalizam...tudjman nije nista skrivao..pa u kapitalizmu nemas drzavnih tvornicastenjalica wrote:Zato šta je krepa a sastavio je sa Gregurićem pretvorbenu pljačku.F.T je sramota hrvatskog naroda za največi dio Hrvatske osim kamenjaravuksadinare wrote:Cuj mislim ipak da je tudjman po drpenzi daleko sitnija riba od mnogih danas pa i mesicastenjalica wrote:izgubio je kad je postavio šator u Savskoj,Manolić i rekao da će uništiti SDP i zakonom zaštititi F.T prvog lopova u Hrvata kojeg svi normalni Hrvati preziruvuksadinare wrote:Da to sam se i ja pitao kao da zeli izgubit izbore pad je poceo onog trenutka kad ga je manolic optuzio da je radio za udbu kao da se tad izgubio,nestala energijaasilovski wrote:da ne govorim da je Zoka imao sve medije, a da hadezeovci nisu kurca napravili nego šalju onaj šljam od Jandrokovića da im bude de facto glasnogovornik ono kao da hoćeš izgubiti izbore...
Pa uzeti Dodiga i Podruga u koaliciju može samo kreten
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Bit je da mi Istrijani i Primorci ne dijelimo iste vrijednosti s vama Hrvatima...Mene je sram da me osuđuju kako se mi moramo svaki puta crveniti, bilo na izborima ili na referendumima ( brak između muškarca i žene )...Logično je za postaviti pitanje zašto?...Ne volite nas...I to je očito...Pa zašto da i dalje budemo uz vas...Vjerujem da biste bili sretni da nismo s vama, zar ne?vuksadinare wrote:Joj daj ne prdi tesko biti ministar turizma di se stalno perje vrti..uspjesan je po tom sto je istru gurao a ostali snadjite sered wolf wrote:Majmun?...Pa sad ću ti objasniti...Jedan od najboljih ministara u vladi Zorana Milanovića bio je IDS-ovac Lorencin...Ti isti IDS-ovci su nakon izbora rekli da idu s liberalnom ljevicom ( to nije tvoj HDZ )...Shvatite jednu stvar, nas Istrijane i Primorce vi ne možete razumijeti...Mi smo dva različita svijeta...Vaše vrijednosti nikada neće imati prođu kod nas...kaja_333 wrote:Daj ne seri crvena budalo, HDZ ima 59 SDP 56. Kakvi prirodni partneri majmune jedan
Guest- Guest
ono privatizira se za 1 kunu od 1993-1996 tisuće tvornica a dečki u rovovima,ma daj,gruda je baćena i tko če je zaustavitivuksadinare wrote:Kako si smijesan pa zar nije receno da cemo bit kapitalizam...tudjman nije nista skrivao..pa u kapitalizmu nemas drzavnih tvornicastenjalica wrote:Zato šta je krepa a sastavio je sa Gregurićem pretvorbenu pljačku.F.T je sramota hrvatskog naroda za največi dio Hrvatske osim kamenjaravuksadinare wrote:Cuj mislim ipak da je tudjman po drpenzi daleko sitnija riba od mnogih danas pa i mesicastenjalica wrote:izgubio je kad je postavio šator u Savskoj,Manolić i rekao da će uništiti SDP i zakonom zaštititi F.T prvog lopova u Hrvata kojeg svi normalni Hrvati preziruvuksadinare wrote:Da to sam se i ja pitao kao da zeli izgubit izbore pad je poceo onog trenutka kad ga je manolic optuzio da je radio za udbu kao da se tad izgubio,nestala energijaasilovski wrote:da ne govorim da je Zoka imao sve medije, a da hadezeovci nisu kurca napravili nego šalju onaj šljam od Jandrokovića da im bude de facto glasnogovornik ono kao da hoćeš izgubiti izbore...
stenjalica-
2015-10-18
Pa sad kad bi birao...boko kotorski zaljev.tivaz,srijem ili vas izbor ne bi bio tezakred wolf wrote:Bit je da mi Istrijani i Primorci ne dijelimo iste vrijednosti s vama Hrvatima...Mene je sram da me osuđuju kako se mi moramo svaki puta crveniti, bilo na izborima ili na referendumima ( brak između muškarca i žene )...Logično je za postaviti pitanje zašto?...Ne volite nas...I to je očito...Pa zašto da i dalje budemo uz vas...Vjerujem da biste bili sretni da nismo s vama, zar ne?vuksadinare wrote:Joj daj ne prdi tesko biti ministar turizma di se stalno perje vrti..uspjesan je po tom sto je istru gurao a ostali snadjite sered wolf wrote:Majmun?...Pa sad ću ti objasniti...Jedan od najboljih ministara u vladi Zorana Milanovića bio je IDS-ovac Lorencin...Ti isti IDS-ovci su nakon izbora rekli da idu s liberalnom ljevicom ( to nije tvoj HDZ )...Shvatite jednu stvar, nas Istrijane i Primorce vi ne možete razumijeti...Mi smo dva različita svijeta...Vaše vrijednosti nikada neće imati prođu kod nas...kaja_333 wrote:Daj ne seri crvena budalo, HDZ ima 59 SDP 56. Kakvi prirodni partneri majmune jedan
2015-09-08
šta nije točno generalčina JNA slavljena po kamenjaru a u urbanim mjestima ni traga F.T,demantiraj me ,osim šta je Kerum napravio onu rugobu di idu ljudi pišatiBrain32 wrote:Sramota ti je to što imaš u gaćama....stenjalica wrote:Zato šta je krepa a sastavio je sa Gregurićem pretvorbenu pljačku.F.T je sramota hrvatskog naroda za največi dio Hrvatske osim kamenjaravuksadinare wrote:Cuj mislim ipak da je tudjman po drpenzi daleko sitnija riba od mnogih danas pa i mesicastenjalica wrote:izgubio je kad je postavio šator u Savskoj,Manolić i rekao da će uništiti SDP i zakonom zaštititi F.T prvog lopova u Hrvata kojeg svi normalni Hrvati preziruvuksadinare wrote:Da to sam se i ja pitao kao da zeli izgubit izbore pad je poceo onog trenutka kad ga je manolic optuzio da je radio za udbu kao da se tad izgubio,nestala energijaasilovski wrote:da ne govorim da je Zoka imao sve medije, a da hadezeovci nisu kurca napravili nego šalju onaj šljam od Jandrokovića da im bude de facto glasnogovornik ono kao da hoćeš izgubiti izbore...
stenjalica-
2015-10-18
Vjeruj mi, samo se izrazite i olakšati ćemo vam...Nisi ni svijestan toga koliko će to biti lako...Vi sretni, mi sretni još više...vuksadinare wrote:Pa sad kad bi birao...boko kotorski zaljev.tivaz,srijem ili vas izbor ne bi bio tezakred wolf wrote:Bit je da mi Istrijani i Primorci ne dijelimo iste vrijednosti s vama Hrvatima...Mene je sram da me osuđuju kako se mi moramo svaki puta crveniti, bilo na izborima ili na referendumima ( brak između muškarca i žene )...Logično je za postaviti pitanje zašto?...Ne volite nas...I to je očito...Pa zašto da i dalje budemo uz vas...Vjerujem da biste bili sretni da nismo s vama, zar ne?vuksadinare wrote:Joj daj ne prdi tesko biti ministar turizma di se stalno perje vrti..uspjesan je po tom sto je istru gurao a ostali snadjite sered wolf wrote:Majmun?...Pa sad ću ti objasniti...Jedan od najboljih ministara u vladi Zorana Milanovića bio je IDS-ovac Lorencin...Ti isti IDS-ovci su nakon izbora rekli da idu s liberalnom ljevicom ( to nije tvoj HDZ )...Shvatite jednu stvar, nas Istrijane i Primorce vi ne možete razumijeti...Mi smo dva različita svijeta...Vaše vrijednosti nikada neće imati prođu kod nas...kaja_333 wrote:Daj ne seri crvena budalo, HDZ ima 59 SDP 56. Kakvi prirodni partneri majmune jedan
Guest- Guest
Pa.niko nije lud uplacivat milijunske cifre za tvornice gubitase koje su to doista bile...osim par iznimki koje i jesu bili postedjeni privatizacije zbog strateskog interesa....stenjalica wrote:ono privatizira se za 1 kunu od 1993-1996 tisuće tvornica a dečki u rovovima,ma daj,gruda je baćena i tko če je zaustavitivuksadinare wrote:Kako si smijesan pa zar nije receno da cemo bit kapitalizam...tudjman nije nista skrivao..pa u kapitalizmu nemas drzavnih tvornicastenjalica wrote:Zato šta je krepa a sastavio je sa Gregurićem pretvorbenu pljačku.F.T je sramota hrvatskog naroda za največi dio Hrvatske osim kamenjaravuksadinare wrote:Cuj mislim ipak da je tudjman po drpenzi daleko sitnija riba od mnogih danas pa i mesicastenjalica wrote:izgubio je kad je postavio šator u Savskoj,Manolić i rekao da će uništiti SDP i zakonom zaštititi F.T prvog lopova u Hrvata kojeg svi normalni Hrvati preziruvuksadinare wrote:Da to sam se i ja pitao kao da zeli izgubit izbore pad je poceo onog trenutka kad ga je manolic optuzio da je radio za udbu kao da se tad izgubio,nestala energijaasilovski wrote:da ne govorim da je Zoka imao sve medije, a da hadezeovci nisu kurca napravili nego šalju onaj šljam od Jandrokovića da im bude de facto glasnogovornik ono kao da hoćeš izgubiti izbore...
2015-09-08
sad ga i ti sereš imam rodbine od Crikve,Rijeke do Vozilića i Labina i kenjaš,od presjednika IDS-a brat živi kraj mene ima 8 dice ,,puno se sramotiš tim postom,Hrvati su hetreogena nacijared wolf wrote:Bit je da mi Istrijani i Primorci ne dijelimo iste vrijednosti s vama Hrvatima...Mene je sram da me osuđuju kako se mi moramo svaki puta crveniti, bilo na izborima ili na referendumima ( brak između muškarca i žene )...Logično je za postaviti pitanje zašto?...Ne volite nas...I to je očito...Pa zašto da i dalje budemo uz vas...Vjerujem da biste bili sretni da nismo s vama, zar ne?vuksadinare wrote:Joj daj ne prdi tesko biti ministar turizma di se stalno perje vrti..uspjesan je po tom sto je istru gurao a ostali snadjite sered wolf wrote:Majmun?...Pa sad ću ti objasniti...Jedan od najboljih ministara u vladi Zorana Milanovića bio je IDS-ovac Lorencin...Ti isti IDS-ovci su nakon izbora rekli da idu s liberalnom ljevicom ( to nije tvoj HDZ )...Shvatite jednu stvar, nas Istrijane i Primorce vi ne možete razumijeti...Mi smo dva različita svijeta...Vaše vrijednosti nikada neće imati prođu kod nas...kaja_333 wrote:Daj ne seri crvena budalo, HDZ ima 59 SDP 56. Kakvi prirodni partneri majmune jedan
stenjalica-
2015-10-18
i ti se sramotiš upisima,,nemoj daj argumentevuksadinare wrote:Pa.niko nije lud uplacivat milijunske cifre za tvornice gubitase koje su to doista bile...osim par iznimki koje i jesu bili postedjeni privatizacije zbog strateskog interesa....stenjalica wrote:ono privatizira se za 1 kunu od 1993-1996 tisuće tvornica a dečki u rovovima,ma daj,gruda je baćena i tko če je zaustavitivuksadinare wrote:Kako si smijesan pa zar nije receno da cemo bit kapitalizam...tudjman nije nista skrivao..pa u kapitalizmu nemas drzavnih tvornicastenjalica wrote:Zato šta je krepa a sastavio je sa Gregurićem pretvorbenu pljačku.F.T je sramota hrvatskog naroda za največi dio Hrvatske osim kamenjaravuksadinare wrote:Cuj mislim ipak da je tudjman po drpenzi daleko sitnija riba od mnogih danas pa i mesicastenjalica wrote:izgubio je kad je postavio šator u Savskoj,Manolić i rekao da će uništiti SDP i zakonom zaštititi F.T prvog lopova u Hrvata kojeg svi normalni Hrvati preziruvuksadinare wrote:Da to sam se i ja pitao kao da zeli izgubit izbore pad je poceo onog trenutka kad ga je manolic optuzio da je radio za udbu kao da se tad izgubio,nestala energijaasilovski wrote:da ne govorim da je Zoka imao sve medije, a da hadezeovci nisu kurca napravili nego šalju onaj šljam od Jandrokovića da im bude de facto glasnogovornik ono kao da hoćeš izgubiti izbore...
stenjalica-
2015-10-18
A cuj kad vratimo doista povijesne nase krajeve slobodni ste dotad ste u najmu kao reprocitetred wolf wrote:Vjeruj mi, samo se izrazite i olakšati ćemo vam...Nisi ni svijestan toga koliko će to biti lako...Vi sretni, mi sretni još više...vuksadinare wrote:Pa sad kad bi birao...boko kotorski zaljev.tivaz,srijem ili vas izbor ne bi bio tezakred wolf wrote:Bit je da mi Istrijani i Primorci ne dijelimo iste vrijednosti s vama Hrvatima...Mene je sram da me osuđuju kako se mi moramo svaki puta crveniti, bilo na izborima ili na referendumima ( brak između muškarca i žene )...Logično je za postaviti pitanje zašto?...Ne volite nas...I to je očito...Pa zašto da i dalje budemo uz vas...Vjerujem da biste bili sretni da nismo s vama, zar ne?vuksadinare wrote:Joj daj ne prdi tesko biti ministar turizma di se stalno perje vrti..uspjesan je po tom sto je istru gurao a ostali snadjite sered wolf wrote:Majmun?...Pa sad ću ti objasniti...Jedan od najboljih ministara u vladi Zorana Milanovića bio je IDS-ovac Lorencin...Ti isti IDS-ovci su nakon izbora rekli da idu s liberalnom ljevicom ( to nije tvoj HDZ )...Shvatite jednu stvar, nas Istrijane i Primorce vi ne možete razumijeti...Mi smo dva različita svijeta...Vaše vrijednosti nikada neće imati prođu kod nas...kaja_333 wrote:Daj ne seri crvena budalo, HDZ ima 59 SDP 56. Kakvi prirodni partneri majmune jedan
2015-09-08
Pa daj...brdo firmi su bili gubitasi naslijedjeno od juge..ko ima volje placat one koji rade i oni koji su na cekanjustenjalica wrote:i ti se sramotiš upisima,,nemoj daj argumentevuksadinare wrote:Pa.niko nije lud uplacivat milijunske cifre za tvornice gubitase koje su to doista bile...osim par iznimki koje i jesu bili postedjeni privatizacije zbog strateskog interesa....stenjalica wrote:ono privatizira se za 1 kunu od 1993-1996 tisuće tvornica a dečki u rovovima,ma daj,gruda je baćena i tko če je zaustavitivuksadinare wrote:Kako si smijesan pa zar nije receno da cemo bit kapitalizam...tudjman nije nista skrivao..pa u kapitalizmu nemas drzavnih tvornicastenjalica wrote:Zato šta je krepa a sastavio je sa Gregurićem pretvorbenu pljačku.F.T je sramota hrvatskog naroda za največi dio Hrvatske osim kamenjaravuksadinare wrote:Cuj mislim ipak da je tudjman po drpenzi daleko sitnija riba od mnogih danas pa i mesicastenjalica wrote:izgubio je kad je postavio šator u Savskoj,Manolić i rekao da će uništiti SDP i zakonom zaštititi F.T prvog lopova u Hrvata kojeg svi normalni Hrvati preziruvuksadinare wrote:Da to sam se i ja pitao kao da zeli izgubit izbore pad je poceo onog trenutka kad ga je manolic optuzio da je radio za udbu kao da se tad izgubio,nestala energijaasilovski wrote:da ne govorim da je Zoka imao sve medije, a da hadezeovci nisu kurca napravili nego šalju onaj šljam od Jandrokovića da im bude de facto glasnogovornik ono kao da hoćeš izgubiti izbore...
2015-09-08
Pa daj...brdo firmi su bili gubitasi naslijedjeno od juge..ko ima volje placat one koji rade i oni koji su na cekanjustenjalica wrote:i ti se sramotiš upisima,,nemoj daj argumentevuksadinare wrote:Pa.niko nije lud uplacivat milijunske cifre za tvornice gubitase koje su to doista bile...osim par iznimki koje i jesu bili postedjeni privatizacije zbog strateskog interesa....stenjalica wrote:ono privatizira se za 1 kunu od 1993-1996 tisuće tvornica a dečki u rovovima,ma daj,gruda je baćena i tko če je zaustavitivuksadinare wrote:Kako si smijesan pa zar nije receno da cemo bit kapitalizam...tudjman nije nista skrivao..pa u kapitalizmu nemas drzavnih tvornicastenjalica wrote:Zato šta je krepa a sastavio je sa Gregurićem pretvorbenu pljačku.F.T je sramota hrvatskog naroda za največi dio Hrvatske osim kamenjaravuksadinare wrote:Cuj mislim ipak da je tudjman po drpenzi daleko sitnija riba od mnogih danas pa i mesicastenjalica wrote:izgubio je kad je postavio šator u Savskoj,Manolić i rekao da će uništiti SDP i zakonom zaštititi F.T prvog lopova u Hrvata kojeg svi normalni Hrvati preziruvuksadinare wrote:Da to sam se i ja pitao kao da zeli izgubit izbore pad je poceo onog trenutka kad ga je manolic optuzio da je radio za udbu kao da se tad izgubio,nestala energijaasilovski wrote:da ne govorim da je Zoka imao sve medije, a da hadezeovci nisu kurca napravili nego šalju onaj šljam od Jandrokovića da im bude de facto glasnogovornik ono kao da hoćeš izgubiti izbore...
2015-09-08
Nećete vi vratiti ništa...Istrijani i Primorci su vratili svoje zemlje na krvavi način...One zemlje koje je vaš omiljeni smrdeš Pavelić dao Italijanima...vuksadinare wrote:A cuj kad vratimo doista povijesne nase krajeve slobodni ste dotad ste u najmu kao reprocitetred wolf wrote:Vjeruj mi, samo se izrazite i olakšati ćemo vam...Nisi ni svijestan toga koliko će to biti lako...Vi sretni, mi sretni još više...vuksadinare wrote:Pa sad kad bi birao...boko kotorski zaljev.tivaz,srijem ili vas izbor ne bi bio tezakred wolf wrote:Bit je da mi Istrijani i Primorci ne dijelimo iste vrijednosti s vama Hrvatima...Mene je sram da me osuđuju kako se mi moramo svaki puta crveniti, bilo na izborima ili na referendumima ( brak između muškarca i žene )...Logično je za postaviti pitanje zašto?...Ne volite nas...I to je očito...Pa zašto da i dalje budemo uz vas...Vjerujem da biste bili sretni da nismo s vama, zar ne?vuksadinare wrote:Joj daj ne prdi tesko biti ministar turizma di se stalno perje vrti..uspjesan je po tom sto je istru gurao a ostali snadjite sered wolf wrote:Majmun?...Pa sad ću ti objasniti...Jedan od najboljih ministara u vladi Zorana Milanovića bio je IDS-ovac Lorencin...Ti isti IDS-ovci su nakon izbora rekli da idu s liberalnom ljevicom ( to nije tvoj HDZ )...Shvatite jednu stvar, nas Istrijane i Primorce vi ne možete razumijeti...Mi smo dva različita svijeta...Vaše vrijednosti nikada neće imati prođu kod nas...kaja_333 wrote:Daj ne seri crvena budalo, HDZ ima 59 SDP 56. Kakvi prirodni partneri majmune jedan
Guest- Guest
Dalma,sojara,Zadranka,Otočanka,Kepol,TLM,Tvornica mriža,Bagat,Torpedo..itd..sve otišlo za kunu a danas vlasnici Todorić i kompani..ćudnovuksadinare wrote:Pa daj...brdo firmi su bili gubitasi naslijedjeno od juge..ko ima volje placat one koji rade i oni koji su na cekanjustenjalica wrote:i ti se sramotiš upisima,,nemoj daj argumentevuksadinare wrote:Pa.niko nije lud uplacivat milijunske cifre za tvornice gubitase koje su to doista bile...osim par iznimki koje i jesu bili postedjeni privatizacije zbog strateskog interesa....stenjalica wrote:ono privatizira se za 1 kunu od 1993-1996 tisuće tvornica a dečki u rovovima,ma daj,gruda je baćena i tko če je zaustavitivuksadinare wrote:Kako si smijesan pa zar nije receno da cemo bit kapitalizam...tudjman nije nista skrivao..pa u kapitalizmu nemas drzavnih tvornicastenjalica wrote:Zato šta je krepa a sastavio je sa Gregurićem pretvorbenu pljačku.F.T je sramota hrvatskog naroda za največi dio Hrvatske osim kamenjaravuksadinare wrote:Cuj mislim ipak da je tudjman po drpenzi daleko sitnija riba od mnogih danas pa i mesicastenjalica wrote:izgubio je kad je postavio šator u Savskoj,Manolić i rekao da će uništiti SDP i zakonom zaštititi F.T prvog lopova u Hrvata kojeg svi normalni Hrvati preziruvuksadinare wrote:Da to sam se i ja pitao kao da zeli izgubit izbore pad je poceo onog trenutka kad ga je manolic optuzio da je radio za udbu kao da se tad izgubio,nestala energijaasilovski wrote:da ne govorim da je Zoka imao sve medije, a da hadezeovci nisu kurca napravili nego šalju onaj šljam od Jandrokovića da im bude de facto glasnogovornik ono kao da hoćeš izgubiti izbore...
stenjalica-
2015-10-18
Istru ti je prodao pasic i srbija rapalskim ugovorom..toliko o tvom znanju povijeszi...rijeku isto..zadar isto...pavelic sta je prodao to je bio potez sibenik splitred wolf wrote:Nećete vi vratiti ništa...Istrijani i Primorci su vratili svoje zemlje na krvavi način...One zemlje koje je vaš omiljeni smrdeš Pavelić dao Italijanima...vuksadinare wrote:A cuj kad vratimo doista povijesne nase krajeve slobodni ste dotad ste u najmu kao reprocitetred wolf wrote:Vjeruj mi, samo se izrazite i olakšati ćemo vam...Nisi ni svijestan toga koliko će to biti lako...Vi sretni, mi sretni još više...vuksadinare wrote:Pa sad kad bi birao...boko kotorski zaljev.tivaz,srijem ili vas izbor ne bi bio tezakred wolf wrote:Bit je da mi Istrijani i Primorci ne dijelimo iste vrijednosti s vama Hrvatima...Mene je sram da me osuđuju kako se mi moramo svaki puta crveniti, bilo na izborima ili na referendumima ( brak između muškarca i žene )...Logično je za postaviti pitanje zašto?...Ne volite nas...I to je očito...Pa zašto da i dalje budemo uz vas...Vjerujem da biste bili sretni da nismo s vama, zar ne?vuksadinare wrote:Joj daj ne prdi tesko biti ministar turizma di se stalno perje vrti..uspjesan je po tom sto je istru gurao a ostali snadjite sered wolf wrote:Majmun?...Pa sad ću ti objasniti...Jedan od najboljih ministara u vladi Zorana Milanovića bio je IDS-ovac Lorencin...Ti isti IDS-ovci su nakon izbora rekli da idu s liberalnom ljevicom ( to nije tvoj HDZ )...Shvatite jednu stvar, nas Istrijane i Primorce vi ne možete razumijeti...Mi smo dva različita svijeta...Vaše vrijednosti nikada neće imati prođu kod nas...kaja_333 wrote:Daj ne seri crvena budalo, HDZ ima 59 SDP 56. Kakvi prirodni partneri majmune jedan
2015-09-08
Prvo Pavelić to nije dao,drugo stvarno su partizani i Tito to vratili Hrvatskoj a treće da se da referendum za izlazak iz RH,80% bi bio protiv,jedno su želje jednog forumaša a drugo...red wolf wrote:Nećete vi vratiti ništa...Istrijani i Primorci su vratili svoje zemlje na krvavi način...One zemlje koje je vaš omiljeni smrdeš Pavelić dao Italijanima...vuksadinare wrote:A cuj kad vratimo doista povijesne nase krajeve slobodni ste dotad ste u najmu kao reprocitetred wolf wrote:Vjeruj mi, samo se izrazite i olakšati ćemo vam...Nisi ni svijestan toga koliko će to biti lako...Vi sretni, mi sretni još više...vuksadinare wrote:Pa sad kad bi birao...boko kotorski zaljev.tivaz,srijem ili vas izbor ne bi bio tezakred wolf wrote:Bit je da mi Istrijani i Primorci ne dijelimo iste vrijednosti s vama Hrvatima...Mene je sram da me osuđuju kako se mi moramo svaki puta crveniti, bilo na izborima ili na referendumima ( brak između muškarca i žene )...Logično je za postaviti pitanje zašto?...Ne volite nas...I to je očito...Pa zašto da i dalje budemo uz vas...Vjerujem da biste bili sretni da nismo s vama, zar ne?vuksadinare wrote:Joj daj ne prdi tesko biti ministar turizma di se stalno perje vrti..uspjesan je po tom sto je istru gurao a ostali snadjite sered wolf wrote:Majmun?...Pa sad ću ti objasniti...Jedan od najboljih ministara u vladi Zorana Milanovića bio je IDS-ovac Lorencin...Ti isti IDS-ovci su nakon izbora rekli da idu s liberalnom ljevicom ( to nije tvoj HDZ )...Shvatite jednu stvar, nas Istrijane i Primorce vi ne možete razumijeti...Mi smo dva različita svijeta...Vaše vrijednosti nikada neće imati prođu kod nas...kaja_333 wrote:Daj ne seri crvena budalo, HDZ ima 59 SDP 56. Kakvi prirodni partneri majmune jedan
stenjalica-
2015-10-18
Šetaj proustašo...Izjasnite se konačno da vam mi Istrijani i Primorci ne trebamo, i mi ćemo se veseliti tome...Budite konačno hrabri...vuksadinare wrote:Istru ti je prodao pasic i srbija rapalskim ugovorom..toliko o tvom znanju povijeszi...rijeku isto..zadar isto...pavelic sta je prodao to je bio potez sibenik splitred wolf wrote:Nećete vi vratiti ništa...Istrijani i Primorci su vratili svoje zemlje na krvavi način...One zemlje koje je vaš omiljeni smrdeš Pavelić dao Italijanima...vuksadinare wrote:A cuj kad vratimo doista povijesne nase krajeve slobodni ste dotad ste u najmu kao reprocitetred wolf wrote:Vjeruj mi, samo se izrazite i olakšati ćemo vam...Nisi ni svijestan toga koliko će to biti lako...Vi sretni, mi sretni još više...vuksadinare wrote:Pa sad kad bi birao...boko kotorski zaljev.tivaz,srijem ili vas izbor ne bi bio tezakred wolf wrote:Bit je da mi Istrijani i Primorci ne dijelimo iste vrijednosti s vama Hrvatima...Mene je sram da me osuđuju kako se mi moramo svaki puta crveniti, bilo na izborima ili na referendumima ( brak između muškarca i žene )...Logično je za postaviti pitanje zašto?...Ne volite nas...I to je očito...Pa zašto da i dalje budemo uz vas...Vjerujem da biste bili sretni da nismo s vama, zar ne?vuksadinare wrote:Joj daj ne prdi tesko biti ministar turizma di se stalno perje vrti..uspjesan je po tom sto je istru gurao a ostali snadjite sered wolf wrote:Majmun?...Pa sad ću ti objasniti...Jedan od najboljih ministara u vladi Zorana Milanovića bio je IDS-ovac Lorencin...Ti isti IDS-ovci su nakon izbora rekli da idu s liberalnom ljevicom ( to nije tvoj HDZ )...Shvatite jednu stvar, nas Istrijane i Primorce vi ne možete razumijeti...Mi smo dva različita svijeta...Vaše vrijednosti nikada neće imati prođu kod nas...kaja_333 wrote:Daj ne seri crvena budalo, HDZ ima 59 SDP 56. Kakvi prirodni partneri majmune jedan
Guest- Guest
Ajd vise bok..jos nisi otisaored wolf wrote:Šetaj proustašo...Izjasnite se konačno da vam mi Istrijani i Primorci ne trebamo, i mi ćemo se veseliti tome...Budite konačno hrabri...vuksadinare wrote:Istru ti je prodao pasic i srbija rapalskim ugovorom..toliko o tvom znanju povijeszi...rijeku isto..zadar isto...pavelic sta je prodao to je bio potez sibenik splitred wolf wrote:Nećete vi vratiti ništa...Istrijani i Primorci su vratili svoje zemlje na krvavi način...One zemlje koje je vaš omiljeni smrdeš Pavelić dao Italijanima...vuksadinare wrote:A cuj kad vratimo doista povijesne nase krajeve slobodni ste dotad ste u najmu kao reprocitetred wolf wrote:Vjeruj mi, samo se izrazite i olakšati ćemo vam...Nisi ni svijestan toga koliko će to biti lako...Vi sretni, mi sretni još više...vuksadinare wrote:Pa sad kad bi birao...boko kotorski zaljev.tivaz,srijem ili vas izbor ne bi bio tezakred wolf wrote:Bit je da mi Istrijani i Primorci ne dijelimo iste vrijednosti s vama Hrvatima...Mene je sram da me osuđuju kako se mi moramo svaki puta crveniti, bilo na izborima ili na referendumima ( brak između muškarca i žene )...Logično je za postaviti pitanje zašto?...Ne volite nas...I to je očito...Pa zašto da i dalje budemo uz vas...Vjerujem da biste bili sretni da nismo s vama, zar ne?vuksadinare wrote:Joj daj ne prdi tesko biti ministar turizma di se stalno perje vrti..uspjesan je po tom sto je istru gurao a ostali snadjite sered wolf wrote:Majmun?...Pa sad ću ti objasniti...Jedan od najboljih ministara u vladi Zorana Milanovića bio je IDS-ovac Lorencin...Ti isti IDS-ovci su nakon izbora rekli da idu s liberalnom ljevicom ( to nije tvoj HDZ )...Shvatite jednu stvar, nas Istrijane i Primorce vi ne možete razumijeti...Mi smo dva različita svijeta...Vaše vrijednosti nikada neće imati prođu kod nas...kaja_333 wrote:Daj ne seri crvena budalo, HDZ ima 59 SDP 56. Kakvi prirodni partneri majmune jedan
2015-09-08
Vjeruj mi, kad Europska država zaživi, više vam nećemo biti problem...Imati ćete svoju Hrvatsku...Ali, neznam kako ćete ju zvati...vuksadinare wrote:Ajd vise bok..jos nisi otisaored wolf wrote:Šetaj proustašo...Izjasnite se konačno da vam mi Istrijani i Primorci ne trebamo, i mi ćemo se veseliti tome...Budite konačno hrabri...vuksadinare wrote:Istru ti je prodao pasic i srbija rapalskim ugovorom..toliko o tvom znanju povijeszi...rijeku isto..zadar isto...pavelic sta je prodao to je bio potez sibenik splitred wolf wrote:Nećete vi vratiti ništa...Istrijani i Primorci su vratili svoje zemlje na krvavi način...One zemlje koje je vaš omiljeni smrdeš Pavelić dao Italijanima...vuksadinare wrote:A cuj kad vratimo doista povijesne nase krajeve slobodni ste dotad ste u najmu kao reprocitetred wolf wrote:Vjeruj mi, samo se izrazite i olakšati ćemo vam...Nisi ni svijestan toga koliko će to biti lako...Vi sretni, mi sretni još više...vuksadinare wrote:Pa sad kad bi birao...boko kotorski zaljev.tivaz,srijem ili vas izbor ne bi bio tezakred wolf wrote:Bit je da mi Istrijani i Primorci ne dijelimo iste vrijednosti s vama Hrvatima...Mene je sram da me osuđuju kako se mi moramo svaki puta crveniti, bilo na izborima ili na referendumima ( brak između muškarca i žene )...Logično je za postaviti pitanje zašto?...Ne volite nas...I to je očito...Pa zašto da i dalje budemo uz vas...Vjerujem da biste bili sretni da nismo s vama, zar ne?vuksadinare wrote:Joj daj ne prdi tesko biti ministar turizma di se stalno perje vrti..uspjesan je po tom sto je istru gurao a ostali snadjite sered wolf wrote:Majmun?...Pa sad ću ti objasniti...Jedan od najboljih ministara u vladi Zorana Milanovića bio je IDS-ovac Lorencin...Ti isti IDS-ovci su nakon izbora rekli da idu s liberalnom ljevicom ( to nije tvoj HDZ )...Shvatite jednu stvar, nas Istrijane i Primorce vi ne možete razumijeti...Mi smo dva različita svijeta...Vaše vrijednosti nikada neće imati prođu kod nas...kaja_333 wrote:Daj ne seri crvena budalo, HDZ ima 59 SDP 56. Kakvi prirodni partneri majmune jedan
Guest- Guest
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Similar topics
» Drago Prgomet:MOST će ići sa HDZ-om'
» Prgomet i Petrov već na Iblerovom trgu!?
» Prgomet dobio podršku SAD-a da ide u koaliciju sa Zokom
» PRGOMET:'Most traži mjesto predsjednika sabora?Neće ići...'
» Stipe Petrina: Prgomet je kurvetina koja se prodala
» Prgomet i Petrov već na Iblerovom trgu!?
» Prgomet dobio podršku SAD-a da ide u koaliciju sa Zokom
» PRGOMET:'Most traži mjesto predsjednika sabora?Neće ići...'
» Stipe Petrina: Prgomet je kurvetina koja se prodala
Page 12 of 13