prgomet
Page 1 of 13
Page 1 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
prgomet
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/199746/Default.aspx
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: prgomet
http://www.vecernji.hr/hrvatska/branitelji-vrijeme-je-za-prekid-prosvjeda-987592
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/gordan-jandrokovic-drago-prgomet-iznio-osobno-stajaliste-a-ne-stajaliste-stranke---371144.html
Sanjo sam osvetu svih ovih godina,posavino pusta izdala te kriva usta
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A vidi ovog pusica, glasali za njega zena i djeca a on bi bio premijer. Marš..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vuksadinare wrote:Sanjo sam osvetu svih ovih godina,posavino pusta izdala te kriva usta
ma ne. Očito je "radio" za nekog, pročitali su ga, počeo raditi sranja u HDZ-u s najmerom da ga izbace, na kraju su ga odignorirali i otišao je sam. Uglavnom, Prgomet je bio protiv branitelja, protiv lustracije, protiv trećeg, protiv svega onog što inače HDZ predstavlja, počeo zagovarati totalno lijeve stavove, otišao iz HDZ-a, pridružio se mostu, i tu počinje rast mosta uz potporu svih medija.
Klasični obrazac.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Heheh, a kaj je onda predsjednik HDZ-a? Ex Mesićev kozmetičar na čelu svih Rvata? Jao, mamma miamarcellus wrote:vuksadinare wrote:Sanjo sam osvetu svih ovih godina,posavino pusta izdala te kriva usta
ma ne. Očito je "radio" za nekog, pročitali su ga, počeo raditi sranja u HDZ-u s najmerom da ga izbace, na kraju su ga odignorirali i otišao je sam. Uglavnom, Prgomet je bio protiv branitelja, protiv lustracije, protiv trećeg, protiv svega onog što inače HDZ predstavlja, počeo zagovarati totalno lijeve stavove, otišao iz HDZ-a, pridružio se mostu, i tu počinje rast mosta uz potporu svih medija.
Klasični obrazac.
Guest- Guest
Nijevon ljevicar ali nije mogao smislit novu hercegovizaciju hdzabi tu je postupio kao posavljak jer mu jevta solucija vracala losa sjecanjamarcellus wrote:vuksadinare wrote:Sanjo sam osvetu svih ovih godina,posavino pusta izdala te kriva usta
Klasični obrazac.
2015-09-08
kojih branitelja ,u šatoru to je 0.06% veterana,daj čkomimarcellus wrote:vuksadinare wrote:Sanjo sam osvetu svih ovih godina,posavino pusta izdala te kriva usta
Klasični obrazac.
mafijaši u šatoru koji uljevaju strah u kosti ljudima u Hrvatskoj
stenjalica-
2015-10-18
Dobro Maercele a tko je Hadezeu kriv što se okružio Mamićima, onim idiotom Bujicom a i što Karamarko nije baš pametan, pa ga jedan katastrofalan premijer maltene iz mrtvih dobije isto glasova...marcellus wrote:vuksadinare wrote:Sanjo sam osvetu svih ovih godina,posavino pusta izdala te kriva usta
Klasični obrazac.
Kermit-
2014-04-17
Bezbradica opet rula..:P
2014-04-12
da ne govorim da je Zoka imao sve medije, a da hadezeovci nisu kurca napravili nego šalju onaj šljam od Jandrokovića da im bude de facto glasnogovornik ono kao da hoćeš izgubiti izbore...
Kermit-
2014-04-17
Ma nista nisu napravili..cak ni krivo..:D
Da je Karamarko bistar,ponudio bi sad Petrovu premijersko mjesto,a sebi nesto u skladu s talentima u Vladi.:P
Milanovic to nikad ne bi ucinio..ego k'o kuca..;D
Da je Karamarko bistar,ponudio bi sad Petrovu premijersko mjesto,a sebi nesto u skladu s talentima u Vladi.:P
Milanovic to nikad ne bi ucinio..ego k'o kuca..;D
2014-04-12
Karamarko je jošdobar pred TV,da ga vidiš uživo i ko su mu pajdaši pa neki ga smatreju da je munjen ili pak glumi.Najveće osobe od povjerenja ljudi umočeni od pedofilskih afera do sklanjanja ratnih zločinaca na ZD područjuasilovski wrote:Dobro Maercele a tko je Hadezeu kriv što se okružio Mamićima, onim idiotom Bujicom a i što Karamarko nije baš pametan, pa ga jedan katastrofalan premijer maltene iz mrtvih dobije isto glasova...marcellus wrote:vuksadinare wrote:Sanjo sam osvetu svih ovih godina,posavino pusta izdala te kriva usta
Klasični obrazac.
stenjalica-
2015-10-18
Da to sam se i ja pitao kao da zeli izgubit izbore pad je poceo onog trenutka kad ga je manolic optuzio da je radio za udbu kao da se tad izgubio,nestala energijaasilovski wrote:da ne govorim da je Zoka imao sve medije, a da hadezeovci nisu kurca napravili nego šalju onaj šljam od Jandrokovića da im bude de facto glasnogovornik ono kao da hoćeš izgubiti izbore...
2015-09-08
n_razbojnik-
2014-04-15
kuja Rimac se šajba a muć kuva i nosa torbicu od 20,000 kuna a Knin 75% na socijaliasilovski wrote:da ne govorim da je Zoka imao sve medije, a da hadezeovci nisu kurca napravili nego šalju onaj šljam od Jandrokovića da im bude de facto glasnogovornik ono kao da hoćeš izgubiti izbore...
Kalmeta pokrao sve živo i neživo i on mu na listi ,a dica su 4 godine starija i pamte kako su im roditelji ostali bez posla
stenjalica-
2015-10-18
a ne vidim zašto Marcu toliko smeta, lik je premazan svim mastima, stekao sma dojam da njemu takvi leže...što se znaju prilagoditi okolnostima i prepoznati priliku
2014-04-15
Page 1 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Drago Prgomet:MOST će ići sa HDZ-om'
» Prgomet i Petrov već na Iblerovom trgu!?
» Prgomet dobio podršku SAD-a da ide u koaliciju sa Zokom
» PRGOMET:'Most traži mjesto predsjednika sabora?Neće ići...'
» Stipe Petrina: Prgomet je kurvetina koja se prodala
» Prgomet i Petrov već na Iblerovom trgu!?
» Prgomet dobio podršku SAD-a da ide u koaliciju sa Zokom
» PRGOMET:'Most traži mjesto predsjednika sabora?Neće ići...'
» Stipe Petrina: Prgomet je kurvetina koja se prodala
Page 1 of 13