prgomet
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: prgomet
Karamarko će prvi uloviti podvezicu, a to ne znači da će prvi jebat djeverušu. Meni bi bilo drago da Karamarko sastavi vladu i počne provoditi mjere od Mosta, espešli one koje se odnose na kadroviranje. A još ako krenu čistke mojoj sreći neće biti kraja...tre911 wrote:Tvoj problem je i ono što uspiješ pročitati ganglije ti ne mogu to procesuirati tako da bi razumio napisano. No da ti ponovim, SDP je izgubio izbore: HDZ iako relativni pobjednik nije osvojio izbore. Kužiš ili trebaš još koji crtež?sitting_bull wrote:tre911 wrote:Ašto da ti kažem kad si maloumni idiot, od kada je 56 mandata više nego 59 ja ne znam, no eto ti si stručnjak pa ćeš to već nekako objasniti.
dobro. onda ste vi izborni pobjednici i karamarko će biti mandatar.
možda i neće.
možda na kraju 56 bude više od 59. čudna su vremena...
sitting_bull wrote:tre911 wrote:Ašto da ti kažem kad si maloumni idiot, od kada je 56 mandata više nego 59 ja ne znam, no eto ti si stručnjak pa ćeš to već nekako objasniti.
možda i neće.
Prgomet će kako stoje stvari biti mandatar, što je isto ko da je Stipe Mesić mandatar al ajde
SDP se vratio iz mrtvih a HDZ je izgubio dobivene izbore , da se nisu pojavili imali bi vise glasova...tre911 wrote:Tvoj problem je i ono što uspiješ pročitati ganglije ti ne mogu to procesuirati tako da bi razumio napisano. No da ti ponovim, SDP je izgubio izbore: HDZ iako relativni pobjednik nije osvojio izbore. Kužiš ili trebaš još koji crtež?sitting_bull wrote:tre911 wrote:Ašto da ti kažem kad si maloumni idiot, od kada je 56 mandata više nego 59 ja ne znam, no eto ti si stručnjak pa ćeš to već nekako objasniti.
možda i neće.
tako stvari stoje
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
sve bi dao za ovakav raspletmutava baštarda wrote:Karamarko će prvi uloviti podvezicu, a to ne znači da će prvi jebat djeverušu. Meni bi bilo drago da Karamarko sastavi vladu i počne provoditi mjere od Mosta, espešli one koje se odnose na kadroviranje. A još ako krenu čistke mojoj sreći neće biti kraja...tre911 wrote:Tvoj problem je i ono što uspiješ pročitati ganglije ti ne mogu to procesuirati tako da bi razumio napisano. No da ti ponovim, SDP je izgubio izbore: HDZ iako relativni pobjednik nije osvojio izbore. Kužiš ili trebaš još koji crtež?sitting_bull wrote:tre911 wrote:Ašto da ti kažem kad si maloumni idiot, od kada je 56 mandata više nego 59 ja ne znam, no eto ti si stručnjak pa ćeš to već nekako objasniti.
možda i neće.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
meni bi bilo draže da se Milanović udruži s mostom, ionako su s iste strane, pa dok ide ide, a hdz da odnese onda iduće izbore bez mosta
Lošije danas za bolje sutra..marcellus wrote:meni bi bilo draže da se Milanović udruži s mostom, ionako su s iste strane,
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
HDZ ako nije sada uspio odnijeti glatko izbore,nisu znai iskoristiti Milnaovićevu nesposobnost,onda više nikada neće biti u prilici.Ovo im je bio plafon.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Za provesti takvu šok terapiju treba netko od autoriteta. Možda da za ovu svrhu izvuku Sanadera iz zatvora da nas on povede iz ropstva...
Za četiri godine neki uhljebi će ući u penziju pa će glasati za stranku umirovljenika. Ako ne budu dobijali izbore raspasti će im se sustav.Antif_No1 wrote:HDZ ako nije sada uspio odnijeti glatko izbore,nisu znai iskoristiti Milnaovićevu nesposobnost,onda više nikada neće biti u prilici.Ovo im je bio plafon.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Antif_No1 wrote:HDZ ako nije sada uspio odnijeti glatko izbore,nisu znai iskoristiti Milnaovićevu nesposobnost,onda više nikada neće biti u prilici.Ovo im je bio plafon.
pa, ovo je jako loš rezultat za HDZ, ali problem je što 99% medija podržava SDP
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
U odnosu na 2011god. ovo je odličan rezultat.Budimo realni,dolaze vremena gdje je neminovno kako će doći do promjene biračke strukture.Niti HDZ,niti SDP više nikada neće imati takvu podršku kao nekad.marcellus wrote:Antif_No1 wrote:HDZ ako nije sada uspio odnijeti glatko izbore,nisu znai iskoristiti Milnaovićevu nesposobnost,onda više nikada neće biti u prilici.Ovo im je bio plafon.
Ovakav HDZ sa 59 zastupnika i predsjednicom na njihovoj strani,biti će snažna oporba,dok bi kao vlast bili krhki i nestabilni.
Last edited by Antif_No1 on 9/11/2015, 19:02; edited 1 time in total
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Antif_No1 wrote:U odnosu na 2011god. ovo je odličan rezultat.Budimo realni,dolaze vremena gdje je neminovno kako će doći do promjene biračke strukture.Niti HDZ,niti SDP više nikada neće imati takvu podršku kao nekad.marcellus wrote:Antif_No1 wrote:HDZ ako nije sada uspio odnijeti glatko izbore,nisu znai iskoristiti Milnaovićevu nesposobnost,onda više nikada neće biti u prilici.Ovo im je bio plafon.
Ovakav HDZ sa 59 zastupnika i predsjednicom na njihovoj strani,biti će snažna oporba,dok bi kao vlast bili krhki i nestabilni.
U odnosu na 2011 da, ali u odnosu na ono što je ova vlada uradila u 4 godine ovo je očajan i nevjerojatno loš rezultat
Tko god formira vlast, bit će to nestabilna vlast...Jedina opcija koja nudi čvrstu vlast je velika koalicija, ali nisam siguran da je to moguće ( ali, meni to ne bi bilo mrsko... )
Guest- Guest
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Drago Prgomet:MOST će ići sa HDZ-om'
» Prgomet i Petrov već na Iblerovom trgu!?
» Prgomet dobio podršku SAD-a da ide u koaliciju sa Zokom
» PRGOMET:'Most traži mjesto predsjednika sabora?Neće ići...'
» Stipe Petrina: Prgomet je kurvetina koja se prodala
» Prgomet i Petrov već na Iblerovom trgu!?
» Prgomet dobio podršku SAD-a da ide u koaliciju sa Zokom
» PRGOMET:'Most traži mjesto predsjednika sabora?Neće ići...'
» Stipe Petrina: Prgomet je kurvetina koja se prodala
Page 9 of 13