Gledala su i djeca
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Gledala su i djeca
marekaja wrote:Nemam vise sto za dodati. To je to. Jedino ako se sjetiš kako zvala ona prodavača s placa iz velikog mista sto je vikala na papagaja i anektirala da stavim i videozapis i točku na i.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Neobično mi je jer u biti nema razloga, vanjskog podražaja, događaja, bilo čega to se radi jer su im to usmenih uzusima propisali da to moraju ako žele biti main stream i odigrati zadanu ulogu stereotipa...kaja wrote::)Kermit wrote:hehehe skviče ko da su uzimali metafetamina i viagrekaja wrote:E daj, pusti kaj, jesi sjedio na splitskoj rivi i čuo ono prenemaganje i skikanje i urlikanje?veber wrote:glupost, tako i za zagrepčane trkeljaju za kajkanje.kaja wrote:
Meni je mama bila dalmatinka ali iz Zadra. Živjela je u Zagrebu od 15 e. Zadar i Split dva svijeta.
Ovakvo kreveljenje je samo u Splitu moguće .
To je strava i asila je u pravu. Ne mogu ih podnijeti ne u Zagrebu nego ni u Dalmaciji.
Jesi.
Ili lažeš.
Baš jedna odvjetnica inače supruga mog kolege iz Splita prvi put me vidjela to jest upoznala i odmah počela na piću da me zajebava, podbada i naravno nakon par pića sam i ja postao neugodan jer mužić nije reagirao, naravno sada me ista mrzi, jer valjda trebam trpjeti poluuvrede i sranja alapače jer je ona dalamtinka a one kenjaju slobodnim stilom po drugima
Najbolje je bilo kad sam im rekao da dođu do mene u razgovoru a ona baš ću ja ići u slavoniju heheh leb te jebo uzeti ju za kosu i u klozet isprat usta hehehe
Kermit-
2014-04-17
Upravo tako. Dakle provociranje ničim izazvano . Tako, da afektiraju, privlače pažnju, nadmudruju se a tupe.Kermit wrote:Neobično mi je jer u biti nema razloga, vanjskog podražaja, događaja, bilo čega to se radi jer su im to usmenih uzusima propisali da to moraju ako žele biti main stream i odigrati zadanu ulogu stereotipa...kaja wrote::)Kermit wrote:hehehe skviče ko da su uzimali metafetamina i viagrekaja wrote:E daj, pusti kaj, jesi sjedio na splitskoj rivi i čuo ono prenemaganje i skikanje i urlikanje?veber wrote:
glupost, tako i za zagrepčane trkeljaju za kajkanje.
Jesi.
Ili lažeš.
Baš jedna odvjetnica inače supruga mog kolege iz Splita prvi put me vidjela to jest upoznala i odmah počela na piću da me zajebava, podbada i naravno nakon par pića sam i ja postao neugodan jer mužić nije reagirao, naravno sada me ista mrzi, jer valjda trebam trpjeti poluuvrede i sranja alapače jer je ona dalamtinka a one kenjaju slobodnim stilom po drugima
Najbolje je bilo kad sam im rekao da dođu do mene u razgovoru a ona baš ću ja ići u slavoniju heheh leb te jebo uzeti ju za kosu i u klozet isprat usta hehehe
Meni se to desilo par puta , s tim da ja šutim , šutim, pa ih pometem kada se najmanje nadaju.
Nekulturan svijet .. eto.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
od zadra pa na jug su najlješe žene. i kaja je lijepa i imaju taj mentalitet. ali kada ti se podaju nema kao na sjeveru kalkulacije. a isto tako će te ostavit.Kermit wrote:Neobično mi je jer u biti nema razloga, vanjskog podražaja, događaja, bilo čega to se radi jer su im to usmenih uzusima propisali da to moraju ako žele biti main stream i odigrati zadanu ulogu stereotipa...kaja wrote::)Kermit wrote:hehehe skviče ko da su uzimali metafetamina i viagrekaja wrote:E daj, pusti kaj, jesi sjedio na splitskoj rivi i čuo ono prenemaganje i skikanje i urlikanje?veber wrote:
glupost, tako i za zagrepčane trkeljaju za kajkanje.
Jesi.
Ili lažeš.
predrasude.
2014-12-30
a, tko te tjera da se s njima družiš.kaja wrote:Upravo tako. Dakle provociranje ničim izazvano . Tako, da afektiraju, privlače pažnju, nadmudruju se a tupe.
Meni se to desilo par puta , s tim da ja šutim , šutim, pa ih pometem kada se najmanje nadaju.
toten i general ne mogu smislit poljake
crveni hrvate
marcel engleze
ero nemre sebe vidjet
ja nemrem smislit talijane
i kaj sada?
uzet gun i pobit se međusobno?
2014-12-30
Na sjeveru jesu takve kkave jesu i većinom nisu lijepe, ali ne napadaju, ove ulaze u tvoj krug i skviče kao da su tabasko usule u picu prije par minutaveber wrote:od zadra pa na jug su najlješe žene. i kaja je lijepa i imaju taj mentalitet. ali kada ti se podaju nema kao na sjeveru kalkulacije. a isto tako će te ostavit.Kermit wrote:Neobično mi je jer u biti nema razloga, vanjskog podražaja, događaja, bilo čega to se radi jer su im to usmenih uzusima propisali da to moraju ako žele biti main stream i odigrati zadanu ulogu stereotipa...kaja wrote::)Kermit wrote:hehehe skviče ko da su uzimali metafetamina i viagrekaja wrote:
E daj, pusti kaj, jesi sjedio na splitskoj rivi i čuo ono prenemaganje i skikanje i urlikanje?
Jesi.
Ili lažeš.
predrasude.
Kermit-
2014-04-17
možda bi trebao riskirat ban pa da vidiš dalmatinku dok me seksualno iskorištava. inače sve takve snimke brišem, ali ova je san svakog drkača i ere iz slovenije.Kermit wrote:Na sjeveru jesu takve kkave jesu i većinom nisu lijepe, ali ne napadaju, ove ulaze u tvoj krug i skviče kao da su tabasko usule u picu prije par minuta
možda je bolje da obrišem da mi djeca ne vide.
2014-12-30
Uff...kaja wrote:Pusti.. znam da mu je ovo željaveber wrote:džanga, ali sexom. ne streljanjemkaja wrote:Ček sad vidim.. koga moram ubiti dzanga ili Kineze?
:)
https://www.slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/505148/beograanin-umro-poslije-seksa-s-dvije-ljubavnice-nakon-dolaska-u-bolnicu-klupko-se-pocelo-odmotavati-a-na-vidjelo-su-izasli-i-neki-sokantni-detalji
Smesti na klaud sa šifrom.veber wrote:možda bi trebao riskirat ban pa da vidiš dalmatinku dok me seksualno iskorištava. inače sve takve snimke brišem, ali ova je san svakog drkača i ere iz slovenije.Kermit wrote:Na sjeveru jesu takve kkave jesu i većinom nisu lijepe, ali ne napadaju, ove ulaze u tvoj krug i skviče kao da su tabasko usule u picu prije par minuta
veber wrote:možda bi trebao riskirat ban pa da vidiš dalmatinku dok me seksualno iskorištava. inače sve takve snimke brišem, ali ova je san svakog drkača i ere iz slovenije.Kermit wrote:Na sjeveru jesu takve kkave jesu i većinom nisu lijepe, ali ne napadaju, ove ulaze u tvoj krug i skviče kao da su tabasko usule u picu prije par minuta
Kermit-
2014-04-17
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
u čemu je problem?kic wrote:
veber
ero srboslovenac ili jebačina?
2014-12-30
pa imaju neki forumaši pristup mom cloude. kic isto. mogao bi baš riskirat ban pa stavit snimku gdje se dvije ližu na klaviru.dzango wrote:Smesti na klaud sa šifrom.veber wrote:možda bi trebao riskirat ban pa da vidiš dalmatinku dok me seksualno iskorištava. inače sve takve snimke brišem, ali ova je san svakog drkača i ere iz slovenije.Kermit wrote:Na sjeveru jesu takve kkave jesu i većinom nisu lijepe, ali ne napadaju, ove ulaze u tvoj krug i skviče kao da su tabasko usule u picu prije par minuta
ili cloud...
2014-12-30
ja nisam rekla da ih netko treba ubiti ali ti i megi ne mozete demantirati asilu kada znam da lik priča onako kako je.veber wrote:a, tko te tjera da se s njima družiš.kaja wrote:Upravo tako. Dakle provociranje ničim izazvano . Tako, da afektiraju, privlače pažnju, nadmudruju se a tupe.
crveni hrvate
marcel engleze
ero nemre sebe vidjet
i kaj sada?
dalmatinci u globalu su jedno a splićani nešto drugo. s tim da su muškarci pristojniji od žena. ja ih znam čak par ok što je uspjeh.
ali nisu oni naziv mandrile (majmuni) u dalmaciji dobili zato što smo mi iskompleksirani i izmišljamo nego zato što se ponašaju kao majmuni, točnije majmunice.
pa ako mi izmišljamo što ih dalmatinci zovu madrile?!
2015-08-15
da, i ti vjerojatno staneš jer ne možeš vjerovati u razinu nekulture i majmunskog ponašanja da se netko u facu krevelji gdje ga zoveš a ti od tamo, i zoveš ga još ...šokantno.Kermit wrote:
2015-08-15
očito živimo u paralelnim svjetovima.kaja wrote:ja nisam rekla da ih netko treba ubiti ali ti i megi ne mozete demantirati asilu kada znam da lik priča onako kako je.veber wrote:a, tko te tjera da se s njima družiš.kaja wrote:Upravo tako. Dakle provociranje ničim izazvano . Tako, da afektiraju, privlače pažnju, nadmudruju se a tupe.
crveni hrvate
marcel engleze
ero nemre sebe vidjet
i kaj sada?
dalmatinci u globalu su jedno a splićani nešto drugo. s tim da su muškarci pristojniji od žena. ja ih znam čak par ok što je uspjeh.
ali nisu oni naziv mandrile (majmuni) u dalmaciji dobili zato što smo mi iskompleksirani i izmišljamo nego zato što se ponašaju kao majmuni, točnije majmunice.
pa ako mi izmišljamo što ih dalmatinci zovu madrile?!
megi je izuzetno draga žena. to što mi svi pričamo slengom nema veze s temom.
očita averzja sjever jug, jug/sjever.
nisam nikada, ali baš nikada naletio na nekaj o čemu vas dvoje tipkate.
i sjećam se davno je to bilo, na četiri kantuna vlasnik birca mi je dao računalo na korištenje jer je meni dan prije sve bilo potopljeno.
on zadranin, ja purger.
2014-12-30
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» OPREZ, LJUDI! ‘Gledala sam utakmicu u kafiću i čula nešto zastrašujuće protiv Hrvata!’
» Drago Pilsel urnisao (sic)Hasanbegovica:'Voditeljica je mirno gledala kako Hasan kolje Daliju.Masakr'!
» Djeca Ništavila
» Djeca bez pratnje
» OPREZ, LJUDI! ‘Gledala sam utakmicu u kafiću i čula nešto zastrašujuće protiv Hrvata!’
» Drago Pilsel urnisao (sic)Hasanbegovica:'Voditeljica je mirno gledala kako Hasan kolje Daliju.Masakr'!
» Djeca Ništavila
» Djeca bez pratnje
Page 5 of 9