Gledala su i djeca
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Gledala su i djeca
Ma ovo treba gledat u kontekstu drustveno-politicke klime.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ček sad vidim.. koga moram ubiti dzanga ili Kineze?
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
trebalo bi kod nas napravit jedno kolektivno streljanja, reda radi.claire wrote:Ma ovo treba gledat u kontekstu drustveno-politicke klime.
i dovest djecu i gablece podijelit i objasnit kontekst streljanja.
možda bi nam kasnije bilo bolje.
2014-12-30
džanga, ali sexom. ne streljanjemkaja wrote:Ček sad vidim.. koga moram ubiti dzanga ili Kineze?
2014-12-30
Odično zapažanje, mi ne shvaćamo nikoga jer sve promatramo iz svoje fotelje, a to ne da ne ide nego nikako, najgori su dalamatinci koji misle da je split najlipši grad na svitu a u biti selendretina a žene bože sačuvaj...kic wrote:
The horrific social consequences of opium and the subsequent cultural collapse is so significant and deeply embedded in the contemporary Chinese psyche that the epoch has its own name: “The Century of Humiliation” (1839-1949).
https://dailystormer.name/profit-from-pain-whos-behind-americas-opiate-epidemic/
Kermit-
2014-04-17
Ipak bolje bez djece.veber wrote:trebalo bi kod nas napravit jedno kolektivno streljanja, reda radi.claire wrote:Ma ovo treba gledat u kontekstu drustveno-politicke klime.
i dovest djecu i gablece podijelit i objasnit kontekst streljanja.
možda bi nam kasnije bilo bolje.
2014-04-12
Eeeej, ovo zadnje ti ne treba..:-DKermit wrote:Odično zapažanje, mi ne shvaćamo nikoga jer sve promatramo iz svoje fotelje, a to ne da ne ide nego nikako, najgori su dalamatinci koji misle da je split najlipši grad na svitu a u biti selendretina a žene bože sačuvaj...kic wrote:
The horrific social consequences of opium and the subsequent cultural collapse is so significant and deeply embedded in the contemporary Chinese psyche that the epoch has its own name: “The Century of Humiliation” (1839-1949).
https://dailystormer.name/profit-from-pain-whos-behind-americas-opiate-epidemic/
Uzela sam metlu u ruke, ali ne za poletjeti..
(:V)
2014-04-12
Baš sam promatrao par dalmatinki ono glsano skarliču a u biti izrazito glupe ne znaju ništa o ničemu, zato i ne idu van dalmacije jer znaju da to na dugi rok ne pali nigdjeclaire wrote:Eeeej, ovo zadnje ti ne treba..:-DKermit wrote:Odično zapažanje, mi ne shvaćamo nikoga jer sve promatramo iz svoje fotelje, a to ne da ne ide nego nikako, najgori su dalamatinci koji misle da je split najlipši grad na svitu a u biti selendretina a žene bože sačuvaj...kic wrote:
Kermit-
2014-04-17
claire wrote:Nije stvar u kazni.
Problem je sto tu nema nista edukativno, osim trauma djeci kroz provodjenje politike straha i ispranih mozgova.
Oduzima im se svjesno svaki nagon za otporom i vlastitim misljenjem.
????? Kakvo osobno mišljenje ? da mogu dilati tone droge ?
Otpor prema kome......zakonu ?
Lekcija je poučna. Poznato je da nikome ne možeš prenijeti svoje iskustvo života , pojam dobro-loše, zločin -kazna,
sve dok taj netko sam ne vidi svojim očima i ne proživi to emocionalno.
Vidili su stvarne ljude u stvarnoj situaciji. Zločin = kazna.
Znaš za dva - Boksačka ustanka - kad su Englezi na silu prodavali opijum Kinezima
i to isključivo za strebro. Uništili su im generacije i milijune ljudi a izvukli max korist.
zar to tribaju opet dopustiti.
Pusti.. znam da mu je ovo željaveber wrote:džanga, ali sexom. ne streljanjemkaja wrote:Ček sad vidim.. koga moram ubiti dzanga ili Kineze?
https://www.slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/505148/beograanin-umro-poslije-seksa-s-dvije-ljubavnice-nakon-dolaska-u-bolnicu-klupko-se-pocelo-odmotavati-a-na-vidjelo-su-izasli-i-neki-sokantni-detalji
2015-08-15
Ne generaliziraj i oslobodi se predrasuda..:-DKermit wrote:Baš sam promatrao par dalmatinki ono glsano skarliču a u biti izrazito glupe ne znaju ništa o ničemu, zato i ne idu van dalmacije jer znaju da to na dugi rok ne pali nigdjeclaire wrote:Eeeej, ovo zadnje ti ne treba..:-DKermit wrote:Odično zapažanje, mi ne shvaćamo nikoga jer sve promatramo iz svoje fotelje, a to ne da ne ide nego nikako, najgori su dalamatinci koji misle da je split najlipši grad na svitu a u biti selendretina a žene bože sačuvaj...kic wrote:
Imam tesku ruku ..
A, jezik
:~
2014-04-12
Splićanke ? Boze pomozi..
Krevelje se, vrište, cerekaju , glupe, tupe, užas..
2015-08-15
Kajice :)kaja wrote:Splićanke ? Boze pomozi..
Kermit-
2014-04-17
Onaj naglasak iritantni , afektiranje . Afektiraju i bezveze .. ono konobar stavi kavu na stol a one se krevelje —— AAAA... jesi donija makijatoooo... hhehehehuhuhlolol...a VIDI makijatooo...
2015-08-15
Svijest je pod kontrolom.Yehudim wrote:claire wrote:Nije stvar u kazni.
Problem je sto tu nema nista edukativno, osim trauma djeci kroz provodjenje politike straha i ispranih mozgova.
Oduzima im se svjesno svaki nagon za otporom i vlastitim misljenjem.
????? Kakvo osobno mišljenje ? da mogu dilati tone droge ?
Otpor prema kome......zakonu ?
Lekcija je poučna. Poznato je da nikome ne možeš prenijeti svoje iskustvo života , pojam dobro-loše, zločin -kazna,
sve dok taj netko sam ne vidi svojim očima i ne proživi to emocionalno.
Vidili su stvarne ljude u stvarnoj situaciji. Zločin = kazna.
Znaš za dva - Boksačka ustanka - kad su Englezi na silu prodavali opijum Kinezima
i to isključivo za strebro. Uništili su im generacije i milijune ljudi a izvukli max korist.
zar to tribaju opet dopustiti.
Nikad srece tu.
Mogu se kriminalci kaznjavat i bez javnih smaknuca.
2014-04-12
Ne mogu ja to, zivicira me, s njima pola sata i ja se moram maknutiKermit wrote:Svaka ti je ko u Njegoša
2015-08-15
kaja wrote:Pusti.. znam da mu je ovo željaveber wrote:džanga, ali sexom. ne streljanjemkaja wrote:Ček sad vidim.. koga moram ubiti dzanga ili Kineze?
https://www.slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/505148/beograanin-umro-poslije-seksa-s-dvije-ljubavnice-nakon-dolaska-u-bolnicu-klupko-se-pocelo-odmotavati-a-na-vidjelo-su-izasli-i-neki-sokantni-detalji
Pravo muško. RIP
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
e da mi je tako kihnut.kaja wrote:Pusti.. znam da mu je ovo željaveber wrote:džanga, ali sexom. ne streljanjemkaja wrote:Ček sad vidim.. koga moram ubiti dzanga ili Kineze?
btw, susjed 80i neka prašio susjedu 50 i neka dok je muž bio na poslu 50 i neka.
nemrem ja u ulicu jer je sve puno murje, hitne, mrtvozornik.
pitam murjaka da kaj je bilo i čovjek mi uz jedva suszdržavanje od smijeha objasni kako je gospon (80) umro na gospođi (50) i da se ukočio, a da se i ona od šoka ukočila pa ju voze na sveti duh kako bi ih rastavili.
odšetao sam do kuće i kada sam ušao unutra vizualizirao sam si događaj i riknuo od smijeha.
slaveku sam kasnije zapalil lampaš.
2014-12-30
Imam neku rodjakinju, otac joj Bosanski Hrvat. Ta uvijek najglasnija protiv Bosanaca.
Ne mozes se oprati od porijekla vrijedjajuci isto i naslno se odricuci.
Znala sam da ce se Kaja javit u svezi Dalmosa :-D
Inace, ja najtisa na forumu od zena.
Otpada vam teorija.
:-P
Ne mozes se oprati od porijekla vrijedjajuci isto i naslno se odricuci.
Znala sam da ce se Kaja javit u svezi Dalmosa :-D
Inace, ja najtisa na forumu od zena.
Otpada vam teorija.
:-P
2014-04-12
Glume opuštenost kao i da nešto znaju, sve je šminka i uloga koju im je okolina nametnula a oni ju proživljavaju, nema tu niti i od iskrenosti, potpuni fejkkaja wrote:Onaj naglasak iritantni , afektiranje . Afektiraju i bezveze .. ono konobar stavi kavu na stol a one se krevelje —— AAAA... jesi donija makijatoooo... hhehehehuhuhlolol...a VIDI makijatooo...
Kermit-
2014-04-17
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» OPREZ, LJUDI! ‘Gledala sam utakmicu u kafiću i čula nešto zastrašujuće protiv Hrvata!’
» Drago Pilsel urnisao (sic)Hasanbegovica:'Voditeljica je mirno gledala kako Hasan kolje Daliju.Masakr'!
» Djeca Ništavila
» Djeca bez pratnje
» OPREZ, LJUDI! ‘Gledala sam utakmicu u kafiću i čula nešto zastrašujuće protiv Hrvata!’
» Drago Pilsel urnisao (sic)Hasanbegovica:'Voditeljica je mirno gledala kako Hasan kolje Daliju.Masakr'!
» Djeca Ništavila
» Djeca bez pratnje
Page 3 of 9