Gledala su i djeca
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Gledala su i djeca
kajo. u tebi stalno neki bijes gori.kaja wrote:je, je, baš, zovu ih tako jer znaš kako se majmuni ponašaju..:)...skaču, češkaju se, glupiraju se, grimase radedebotoijusto wrote:kaja wrote:debo, jesi ti iz splita?debotoijusto wrote:dzango wrote:Ron Veber Džeremi.
aj reci veberu zašto vas zovu mandrile..
iz ljubomore gospo moja
odi s nama u lov, avatarka ti, nešto ekipe iz kvarta, ja. ne moramo nikaj šusnut, sam odlazak u šumu je osvježavajući.
da i nekaj šusnemo moja mala će ti pokazat kako se dere srnetina. ima svoj nož.
i ne, nisam okrutan otac već djetetu pokazujem da ako jede mesinu neka ima poštovanje prema istom.
krumpir možeš bacit, ali meso nikad. oduzeo si živini život, pojedi ju do kraja.
zvučim kao longi
veber- Posts : 53509
2014-12-30
kaja wrote:je, je, baš, zovu ih tako jer znaš kako se majmuni ponašaju..:)...skaču, češkaju se, glupiraju se, grimase radedebotoijusto wrote:kaja wrote:debo, jesi ti iz splita?debotoijusto wrote:dzango wrote:Ron Veber Džeremi.
iz ljubomore gospo moja
To je uvredljiv naziv i bolje da te Spliće ne čuju. Oni koji ih ne podnose ih tako nazivaju jer su strari pomorci donosili majmune ( mandrile ) sa brodova.
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Daj onaj snimak na PP.veber wrote:kajo. u tebi stalno neki bijes gori.kaja wrote:je, je, baš, zovu ih tako jer znaš kako se majmuni ponašaju..:)...skaču, češkaju se, glupiraju se, grimase radedebotoijusto wrote:kaja wrote:debo, jesi ti iz splita?debotoijusto wrote:
iz ljubomore gospo moja
odi s nama u lov, avatarka ti, nešto ekipe iz kvarta, ja. ne moramo nikaj šusnut, sam odlazak u šumu je osvježavajući.
i ne, nisam okrutan otac već djetetu pokazujem da ako jede mesinu neka ima poštovanje prema istom.
krumpir možeš bacit, ali meso nikad. oduzeo si živini život, pojedi ju do kraja.
zvučim kao longi
dobro daj dosadni ste, s tim imaginarnim bijesom i izmotavanjem.
mandrile je posprdni naziv za splićane oduvijek koji koriste svi ostali dalmatinci.
madrilo je crvenogozi majmun koji je glavna atrakcija u zoo vrtu zbog skakanja, češkanja, afektiranja i grimasa. pošto se ovi ponašaju vrlo slično zato ih tako i zovu. zadnji primjer koji mi pada na pamet je kada im je pao snjeg prije par godina, naslovnice su preplavili oni u kupaćim gačama usred zime koji su skakali i vrištali, lomili noge masovno i izvodili cirkuse atrakcije u šlapama radi čega su napunili traumatologiju u splitu.
sad laprdajte dalje što hoćete, ovo je 1/1.
mandrile je posprdni naziv za splićane oduvijek koji koriste svi ostali dalmatinci.
madrilo je crvenogozi majmun koji je glavna atrakcija u zoo vrtu zbog skakanja, češkanja, afektiranja i grimasa. pošto se ovi ponašaju vrlo slično zato ih tako i zovu. zadnji primjer koji mi pada na pamet je kada im je pao snjeg prije par godina, naslovnice su preplavili oni u kupaćim gačama usred zime koji su skakali i vrištali, lomili noge masovno i izvodili cirkuse atrakcije u šlapama radi čega su napunili traumatologiju u splitu.
sad laprdajte dalje što hoćete, ovo je 1/1.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a donosili su ih i u zadru pa ih tako ne zovu :)Yehudim wrote:kaja wrote:je, je, baš, zovu ih tako jer znaš kako se majmuni ponašaju..:)...skaču, češkaju se, glupiraju se, grimase radedebotoijusto wrote:kaja wrote:debo, jesi ti iz splita?debotoijusto wrote:
iz ljubomore gospo moja
To je uvredljiv naziv i bolje da te Spliće ne čuju. Oni koji ih ne podnose ih tako nazivaju jer su strari pomorci donosili majmune ( mandrile ) sa brodova.
2015-08-15
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
onaj sa klavirom ili onaj drugi?dzango wrote:Daj onaj snimak na PP.veber wrote:kajo. u tebi stalno neki bijes gori.kaja wrote:je, je, baš, zovu ih tako jer znaš kako se majmuni ponašaju..:)...skaču, češkaju se, glupiraju se, grimase radedebotoijusto wrote:kaja wrote:
debo, jesi ti iz splita?
iz ljubomore gospo moja
zvučim kao longi
2015-08-15
ne mogu svi biti cool hehedzango wrote:Ја nisam.kic wrote:svi su bijesni na netu malo, i to je oke
Koji drugi? Može klavir.kaja wrote:onaj sa klavirom ili onaj drugi?dzango wrote:Daj onaj snimak na PP.veber wrote:kajo. u tebi stalno neki bijes gori.kaja wrote:je, je, baš, zovu ih tako jer znaš kako se majmuni ponašaju..:)...skaču, češkaju se, glupiraju se, grimase radedebotoijusto wrote:
iz ljubomore gospo moja
zvučim kao longi
Imaš ti neki snimak?
19:29:32
Ima cjepivo za bijesne :-P
Ili snimke razne, whatever :~
Nisu svi..:-Dkic wrote:svi su bijesni na netu malo, i to je oke
2014-04-12
claire wrote:19:29:32Nisu svi..:-Dkic wrote:svi su bijesni na netu malo, i to je oke
whatever works da
А da stavi Veber snimak na forum uz napomenu +18? Lepše je da gledamo svi zajedno.kic wrote:claire wrote:19:29:32Nisu svi..:-Dkic wrote:svi su bijesni na netu malo, i to je oke
whatever works da
Regoč-
2015-08-21
dzango wrote:Mama ih nije volela pa su počeli da diluju? Društvo je krivo?debotoijusto wrote:claire wrote::-Ddebotoijusto wrote:Kermit wrote:Imas smrtnu i u SADu osim toga prevelika država sa previše ljudi
imas no ne vode 2b osnovne skole mile budak na gledanje
Presurova proslost..
Japan, komunizam..
Plus genetika..
sve to razumin jednostavno nije prihvatljivo u 21st. , sto mi znamo tko su ova dva lika i pozadinu svega ?
nemrem naći na klaviru pa sam jednu fotkao na secejsikim foteljama. ova se voli zavući u krevet, a pet ujutro zapjavakaja wrote:onaj sa klavirom ili onaj drugi?dzango wrote:Daj onaj snimak na PP.veber wrote:kajo. u tebi stalno neki bijes gori.kaja wrote:je, je, baš, zovu ih tako jer znaš kako se majmuni ponašaju..:)...skaču, češkaju se, glupiraju se, grimase radedebotoijusto wrote:
iz ljubomore gospo moja
zvučim kao longi
mili bez repa joj je ime. ali imam snimku gdje se ližu mili bez repa i maša.
2014-12-30
ovo kada su ju našli, na ljuljačci spava i još ima rep. bila je tada samo mili
2014-12-30
dzango wrote:А da stavi Veber snimak na forum uz napomenu +18? Lepše je da gledamo svi zajedno.kic wrote:claire wrote:19:29:32Nisu svi..:-Dkic wrote:svi su bijesni na netu malo, i to je oke
whatever works da
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Tako i treba..Dilerima po mjeri,a djeca .... gdje je to zapisano da djeca od malih nogu ne smiju vidjeti smrt osoba koje su to zasluzile...Q
Djeca imaju druge standarde za nepocudno i strasno nego odrasli..uglavnom im i odrasli usade grozu od smrti,ovoga i onoga...
djeca su mentalno puno jaca cak nego i odrasli,pa ih ovo ne moze pogoditi u psihu,ako im netk ood odraslih liberala nije nasro prethodno,da je to strasno,da se to ne smije ciniti da se to ovo i ono
Klinci od 5/6 godina u Kozojeba sami sebe zasjecaju po tjemenu,povodom onog njihovog svetog dana,i vlastita krv im curi u usta,njuse je,i kasnije ajd vi zaplasite toga tipa kad napuni punoljetnost..hocete mahuna..
tako se u biti ocvrsnuje malac,kojemu upravo to i treba..
pishulje male..ista stvar...ovisno jel hocete dobiti cvrstu i jaku osobu ili njonjavog usranca ,maminu malu princezu...
Nije niti cudo sto vjetar piri,a Islam se siri,osim u Kini,Japanu i drugim pametnim drzavama..
Djeca imaju druge standarde za nepocudno i strasno nego odrasli..uglavnom im i odrasli usade grozu od smrti,ovoga i onoga...
djeca su mentalno puno jaca cak nego i odrasli,pa ih ovo ne moze pogoditi u psihu,ako im netk ood odraslih liberala nije nasro prethodno,da je to strasno,da se to ne smije ciniti da se to ovo i ono
Klinci od 5/6 godina u Kozojeba sami sebe zasjecaju po tjemenu,povodom onog njihovog svetog dana,i vlastita krv im curi u usta,njuse je,i kasnije ajd vi zaplasite toga tipa kad napuni punoljetnost..hocete mahuna..
tako se u biti ocvrsnuje malac,kojemu upravo to i treba..
pishulje male..ista stvar...ovisno jel hocete dobiti cvrstu i jaku osobu ili njonjavog usranca ,maminu malu princezu...
Nije niti cudo sto vjetar piri,a Islam se siri,osim u Kini,Japanu i drugim pametnim drzavama..
Guest- Guest
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» OPREZ, LJUDI! ‘Gledala sam utakmicu u kafiću i čula nešto zastrašujuće protiv Hrvata!’
» Drago Pilsel urnisao (sic)Hasanbegovica:'Voditeljica je mirno gledala kako Hasan kolje Daliju.Masakr'!
» Djeca Ništavila
» Djeca bez pratnje
» OPREZ, LJUDI! ‘Gledala sam utakmicu u kafiću i čula nešto zastrašujuće protiv Hrvata!’
» Drago Pilsel urnisao (sic)Hasanbegovica:'Voditeljica je mirno gledala kako Hasan kolje Daliju.Masakr'!
» Djeca Ništavila
» Djeca bez pratnje
Page 7 of 9