Djeca bez pratnje
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Djeca bez pratnje
volio bi da mi dobri stari abe prokomentira ovo on je gore di je ladno al standard
Koja djeca?'..Ovo su zakrzljali Khozoepi..daj pogledati lica i fizionomiju...marcellus wrote:
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
hehehehe,Marc,i preko 20 ...je,je..marcellus wrote:'nako odoka... šest i sedam godina
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Ček samo dok ne dovate učiteljicu.
možda i učitelja, kakvi su dolje običaji. Samo da ih ne odvedu u ZOO, onaj dječji dio gdje su koze i to...
Uhh,da pucaju na nju,bilo bi oke..no vjerovatno ce slatati svoje skolske kolegice od "8-9" godina..
Guest- Guest
Stavljao sam ovdje slike jos radikalnijih slucajeva. Isprave gubim ali telefon i novac ne. Muhahahahahaha Eto ih na proljece nanovo. Vezite se polijecemo. Zastava IS nije zabranjena. Grupna silovanja vise nisu ni vijest. Onak negdje u zapecku i sa prikrivenim indentitetom. Pranje mozga na ruke i "zacudjujuci" rast ultra desnice. Uglavnom , stanje redovno. Meni (koji u biti nikada ni ne kukam) nikada bolje. Obiteljski, financijski i u svakom pogledu. Dok ide ide a poslije.........marcellus wrote:volio bi da mi dobri stari abe prokomentira ovo on je gore di je ladno al standard
2014-04-14
Djeca od trinaest godina na treningu kosarke
2014-04-14
Pogodi tko je tu svedjanin???????
2014-04-14
Sportska dvorana. Skolska. Na zidu vise one stvari na koje se vjesa i rade vjezbe. Malo staromodno ali zato djeca imaju najnovije frizure.....
2014-04-14
bilo kako bilo ali ce biti zajebano za njih da upotrijebe onu izreku eeee da mi je ova pamet a one godine. Sasvim zrelo i rutavo izgledaju za 13-14 to godisnjake.
2014-04-14
o jebote,o jebote oooo, aupicku materinu zahliknuo sam se od smijehamarcellus wrote:
abraham wrote:Stavljao sam ovdje slike jos radikalnijih slucajeva. Isprave gubim ali telefon i novac ne. Muhahahahahaha Eto ih na proljece nanovo. Vezite se polijecemo. Zastava IS nije zabranjena. Grupna silovanja vise nisu ni vijest. Onak negdje u zapecku i sa prikrivenim indentitetom. Pranje mozga na ruke i "zacudjujuci" rast ultra desnice. Uglavnom , stanje redovno. Meni (koji u biti nikada ni ne kukam) nikada bolje. Obiteljski, financijski i u svakom pogledu. Dok ide ide a poslije.........marcellus wrote:volio bi da mi dobri stari abe prokomentira ovo on je gore di je ladno al standard
čudi me da nisi komentirao moja dva teksta o sranju na gotlandu
Similar topics
» Hercegopvina, azilanti ulaze u privatne posjede, djeca ne idu bez pratnje u školu
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Gledala su i djeca
» Amnesty int. i djeca
» Djeca Ništavila
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» Gledala su i djeca
» Amnesty int. i djeca
» Djeca Ništavila
Page 1 of 2