Gledala su i djeca
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Gledala su i djeca
Mrtav lerdi je itekako bitan.debotoijusto wrote:veber wrote:debo dramatizira, ono ubilo dilera, tri nova su se odmah pojavila.dzango wrote:Samo mrtav diler je dobar diler.
diler je nebitan u ovoj prici , za mene
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Mogu i danas političke protivnike na stadionu. Ko će da im zabrani? Amerika? Soroš?debotoijusto wrote:dzango wrote:Mama ih nije volela pa su počeli da diluju? Društvo je krivo?debotoijusto wrote:claire wrote:
:-D
Presurova proslost..
Japan, komunizam..
Plus genetika..
sve to razumin jednostavno nije prihvatljivo u 21st. , sto mi znamo tko su ova dva lika i pozadinu svega ?
krivo postavljas stvari , danas na tom stadionu diler sutra politicki ili netko drugi a 2b osnovne skole isti
mozes i tako gledat ta gledista donose rad za 300$ ako srece
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Plate u Kini su veće i rastu svake godine. Da se pitaju Amerika i Soroš, crkcavali bi od gladi i jeli kamenje ali sa poštovanjem ljudskih prava dilera, pedofila, monstruma i ostale bratije. Kina je civilizacija stara 5000 godina i ne možeš da ih jebeš kao balkansku bоraniju.debotoijusto wrote:dzango wrote:Mogu i danas političke protivnike na stadionu. Ko će da im zabrani? Amerika? Soroš?debotoijusto wrote:dzango wrote:Mama ih nije volela pa su počeli da diluju? Društvo je krivo?debotoijusto wrote:
sve to razumin jednostavno nije prihvatljivo u 21st. , sto mi znamo tko su ova dva lika i pozadinu svega ?
krivo postavljas stvari , danas na tom stadionu diler sutra politicki ili netko drugi a 2b osnovne skole isti
https://dailystormer.name/china-based-chinks-execute-drug-dealers-in-front-of-schoolkids-for-educational-purposes/
Ma ima ih previse, i mogu biti kod kontrolom jedino ako ih streljaš.dzango wrote:Plate u Kini su veće i rastu svake godine. Da se pitaju Amerika i Soroš, crkcavali bi od gladi i jeli kamenje ali sa poštovanjem ljudskih prava dilera, pedofila, monstruma i ostale bratije. Kina je civilizacija stara 5000 godina i ne možeš da ih jebeš kao balkansku bоraniju.debotoijusto wrote:dzango wrote:Mogu i danas političke protivnike na stadionu. Ko će da im zabrani? Amerika? Soroš?debotoijusto wrote:dzango wrote:
Mama ih nije volela pa su počeli da diluju? Društvo je krivo?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kajo ti bi samo ubijala.
probaj sa seksom, relaksirajući je.
2014-12-30
debotoijusto wrote:Kermit wrote:Imas smrtnu i u SADu osim toga prevelika država sa previše ljudi
imas no ne vode 2b osnovne skole mile budak na gledanje
Dobar.
No nisu dica gledala strijeljanje a odgojna metoda će im se urezati duboko u posvijest.
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
jeftina ljudetina u kineza
2014-04-19
The horrific social consequences of opium and the subsequent cultural collapse is so significant and deeply embedded in the contemporary Chinese psyche that the epoch has its own name: “The Century of Humiliation” (1839-1949).
https://dailystormer.name/profit-from-pain-whos-behind-americas-opiate-epidemic/
Da ih ubija od seksa? Nije loša ideja. Evo ja ću da budem zamorčić.veber wrote:kajo ti bi samo ubijala.
to moraš s kajom dogovorit.dzango wrote:Da ih ubija od seksa? Nije loša ideja. Evo ja ću da budem zamorčić.veber wrote:kajo ti bi samo ubijala.
2014-12-30
Ја se prijavio pa šta bude.veber wrote:to moraš s kajom dogovorit.dzango wrote:Da ih ubija od seksa? Nije loša ideja. Evo ja ću da budem zamorčić.veber wrote:kajo ti bi samo ubijala.
možda ju smiriš.dzango wrote:Ја se prijavio pa šta bude.veber wrote:to moraš s kajom dogovorit.dzango wrote:Da ih ubija od seksa? Nije loša ideja. Evo ja ću da budem zamorčić.veber wrote:kajo ti bi samo ubijala.
2014-12-30
Ko će koga, videćemo.veber wrote:možda ju smiriš.dzango wrote:Ја se prijavio pa šta bude.veber wrote:to moraš s kajom dogovorit.dzango wrote:Da ih ubija od seksa? Nije loša ideja. Evo ja ću da budem zamorčić.veber wrote:kajo ti bi samo ubijala.
veber-
2014-12-30
Zato što smo pozitivni. Doduše na Kajin račun. Ali Bože moj, mora na nečiji a najbolje na onoga ko nije tu.veber wrote:jebote mi sa streljanja na jebanje
i to kaj veliš, ali mislim da se kaja ne ljuti, a znaš žensku taštinu. u biti joj se sviđa.dzango wrote:Zato što smo pozitivni. Doduše na Kajin račun. Ali Bože moj, mora na nečiji a najbolje na onoga ko nije tu.veber wrote:jebote mi sa streljanja na jebanje
nismo prosti. u biti samo se ti nudiš
2014-12-30
Nije stvar u kazni.
Problem je sto tu nema nista edukativno, osim trauma djeci kroz provodjenje politike straha i ispranih mozgova.
Oduzima im se svjesno svaki nagon za otporom i vlastitim misljenjem.
Problem je sto tu nema nista edukativno, osim trauma djeci kroz provodjenje politike straha i ispranih mozgova.
2014-04-12
ma je. u rimu su roditelji vodili djecu na gladijatorske igre.claire wrote:Nije stvar u kazni.
nekad su djeca normalno zaklala kokoš jer je mati bila na poslu.
kaj misliš da L. ima traume jer je samnom išla u lov, čak je jednom sama srnu odrala ima i svoj lovački nož.
postali smo pičkice.
2014-12-30
Ma ovo treba gledat u kontekstu drustveno-politicke klime.
2014-04-12
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» OPREZ, LJUDI! ‘Gledala sam utakmicu u kafiću i čula nešto zastrašujuće protiv Hrvata!’
» Drago Pilsel urnisao (sic)Hasanbegovica:'Voditeljica je mirno gledala kako Hasan kolje Daliju.Masakr'!
» Djeca Ništavila
» Djeca bez pratnje
» OPREZ, LJUDI! ‘Gledala sam utakmicu u kafiću i čula nešto zastrašujuće protiv Hrvata!’
» Drago Pilsel urnisao (sic)Hasanbegovica:'Voditeljica je mirno gledala kako Hasan kolje Daliju.Masakr'!
» Djeca Ništavila
» Djeca bez pratnje
Page 2 of 9