OPREZ, LJUDI! ‘Gledala sam utakmicu u kafiću i čula nešto zastrašujuće protiv Hrvata!’
Page 1 of 1
OPREZ, LJUDI! ‘Gledala sam utakmicu u kafiću i čula nešto zastrašujuće protiv Hrvata!’
http://www.dnevno.hr/vjera/duhovnost/oprez-ljudi-gledala-sam-utakmicu-u-kaficu-i-cula-nesto-zastrasujuce-protiv-hrvata-1185636/
Kermit-
2014-04-17
Re: OPREZ, LJUDI! ‘Gledala sam utakmicu u kafiću i čula nešto zastrašujuće protiv Hrvata!’
pa dobro je i rekla...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: OPREZ, LJUDI! ‘Gledala sam utakmicu u kafiću i čula nešto zastrašujuće protiv Hrvata!’
Jan Vukelic
"Veličanstvene pobjede naše reprezentacije na Svjetskom prvenstvu nešto su najljepše što se moglo dogoditi hrvatskom narodu"
Ovakvi retardirani stavovi su jedan od razloga zašto ova zemlja tone u bezdan
Kermit-
2014-04-17
Sad znamo krivce za demo ekonomski ponor, bogopsovače!!!
Kermit-
2014-04-17
O vlastitom iskustvu na ovu temu kažu da nema smisla javno govoriti.
No, možemo o psovanju - općenito govoreći ružno je , bez obzira o kojem je riječ,
a šteti zdravlju onome koji psovke s mržnjom izgovaraju.
No, možemo o psovanju - općenito govoreći ružno je , bez obzira o kojem je riječ,
a šteti zdravlju onome koji psovke s mržnjom izgovaraju.
Hrvati su poznati po huljenju Gospodina.
Ima jedna anegdota kad je jedan naš svećenik došao u NY i u luci čuo jednog radnika kako strahovito psuje Boga.
Pop mu je prišao i upitao zašto tako psuje Gospodina,a ovaj bleji u njega ko tele.
Kasnije je saznao da se radi o Ircu koji je te psovke naučio od Hrvata.
Ima jedna anegdota kad je jedan naš svećenik došao u NY i u luci čuo jednog radnika kako strahovito psuje Boga.
Pop mu je prišao i upitao zašto tako psuje Gospodina,a ovaj bleji u njega ko tele.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jebem ti a neću Bogajastreb wrote:Hrvati su poznati po huljenju Gospodina.
Kermit-
2014-04-17
o prcim ti boga isusa i svetu mariju.rekoh i spasi dusu...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Bože,oprosti im,jer ne znaju što čine!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» '' NIKAD VIĐENO DOBRO POGLEDAJTE OVE FOTOGRAFIJE, OVAKO NEŠTO MOŽDA NIKADA VIŠE NEĆETE VIDJETI! Ovo izgleda zastrašujuće i tužno, ali u ovom trenutku i ohrabrujuće ''
» Prskanje Asile i Gnječa:Tri Hrvata među trideset najinteligentnijih ljudi na svijetu
» Tzv. lijevica i desnica u Hrvata, su svi protiv MOST-a
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» '' NIKAD VIĐENO DOBRO POGLEDAJTE OVE FOTOGRAFIJE, OVAKO NEŠTO MOŽDA NIKADA VIŠE NEĆETE VIDJETI! Ovo izgleda zastrašujuće i tužno, ali u ovom trenutku i ohrabrujuće ''
» Prskanje Asile i Gnječa:Tri Hrvata među trideset najinteligentnijih ljudi na svijetu
» Tzv. lijevica i desnica u Hrvata, su svi protiv MOST-a
Page 1 of 1