Gledala su i djeca
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Gledala su i djeca
Glume opuštenost kao i da nešto znaju, sve je šminka i uloga koju im je okolina nametnula a oni ju proživljavaju, nema tu niti i od iskrenosti, potpuni fejkkaja wrote:Onaj naglasak iritantni , afektiranje . Afektiraju i bezveze .. ono konobar stavi kavu na stol a one se krevelje —— AAAA... jesi donija makijatoooo... hhehehehuhuhlolol...a VIDI makijatooo...
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Ti si izuzetak koji potvrđuje praviloclaire wrote:Imam neku rodjakinju, otac joj Bosanski Hrvat. Ta uvijek najglasnija protiv Bosanaca.
Ne mozes se oprati od porijekla vrijedjajuci isto i naslno se odricuci.
Znala sam da ce se Kaja javit u svezi Dalmosa :-D
Inace, ja najtisa na forumu od zena.
Otpada vam teorija.
:-P
Kermit-
2014-04-17
Meni je mama bila dalmatinka ali iz Zadra. Živjela je u Zagrebu od 15 e. Zadar i Split dva svijeta.claire wrote:Imam neku rodjakinju, otac joj Bosanski Hrvat. Ta uvijek najglasnija protiv Bosanaca.
Otpada vam teorija.
Ovakvo kreveljenje je samo u Splitu moguće .
To je strava i asila je u pravu. Ne mogu ih podnijeti ne u Zagrebu nego ni u Dalmaciji.
Last edited by kaja on 30/6/2018, 13:31; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ma lajava je kajaclaire wrote:Imam neku rodjakinju, otac joj Bosanski Hrvat. Ta uvijek najglasnija protiv Bosanaca.
Otpada vam teorija.
ja se ne sramim svog njemačkog porijekla. vjerovatno ću se po državljanstvu vratiti jatu.
2014-12-30
Vas dvoje nesto frustrira.Kermit wrote:Ti si izuzetak koji potvrđuje praviloclaire wrote:Imam neku rodjakinju, otac joj Bosanski Hrvat. Ta uvijek najglasnija protiv Bosanaca.
Otpada vam teorija.
Treba otkrit uzroke, a ne sanirat posljedice:-D
Inace, ne volim ni protiv koga generalizirat negativno.
Uostalom, otkrivas vlastite slabosti i strahove.:-))
2014-04-12
glupost, tako i za zagrepčane trkeljaju za kajkanje.kaja wrote:Meni je mama bila dalmatinka ali iz Zadra. Živjela je u Zagrebu od 15 e. Zadar i Split dva svijeta.claire wrote:Imam neku rodjakinju, otac joj Bosanski Hrvat. Ta uvijek najglasnija protiv Bosanaca.
Otpada vam teorija.
To je strava i asila je u pravu. Ne mogu ih podnijeti ne u Zagrebu nego ni u Dalmaciji.
2014-12-30
A i nisam bas lajava. Vise na forumu nego u životu.veber wrote:ma lajava je kajaclaire wrote:Imam neku rodjakinju, otac joj Bosanski Hrvat. Ta uvijek najglasnija protiv Bosanaca.
Otpada vam teorija.
ja se ne sramim svog njemačkog porijekla. vjerovatno ću se po državljanstvu vratiti jatu.
2015-08-15
Ne frustrira me ništa. Mene jednostavno to kreveljenje i vikanje iritira i ja se maknem kad me nešto iritira..claire wrote:Vas dvoje nesto frustrira.Kermit wrote:Ti si izuzetak koji potvrđuje praviloclaire wrote:Imam neku rodjakinju, otac joj Bosanski Hrvat. Ta uvijek najglasnija protiv Bosanaca.
Otpada vam teorija.
2015-08-15
Ne nego sam imao par bliskih susreta i to sa navodno fakultetski obrazovanim dalamtinkama, srpkinje su za dalmatinke ko Zurich spram Karaćija nebo i zemljaclaire wrote:Vas dvoje nesto frustrira.Kermit wrote:Ti si izuzetak koji potvrđuje praviloclaire wrote:Imam neku rodjakinju, otac joj Bosanski Hrvat. Ta uvijek najglasnija protiv Bosanaca.
Otpada vam teorija.
Kermit-
2014-04-17
većina nas nije u rl kao na forumu, svi oslobodimo kočnicu.kaja wrote:A i nisam bas lajava. Vise na forumu nego u životu.veber wrote:ma lajava je kajaclaire wrote:Imam neku rodjakinju, otac joj Bosanski Hrvat. Ta uvijek najglasnija protiv Bosanaca.
Otpada vam teorija.
a, već sam davno naveo da se svi u biti poznamo u stvarnom životu. većina nas pozna još nekog forumaša koji se ne druži s tim dijelom foruma.
u biti bilo bi zanimljivo napravit tulum pa da se in vivo ispičkaramo, a kica na luftić pa neka plovi...
2014-12-30
E daj, pusti kaj, jesi sjedio na splitskoj rivi i čuo ono prenemaganje i skikanje i urlikanje?veber wrote:glupost, tako i za zagrepčane trkeljaju za kajkanje.kaja wrote:Meni je mama bila dalmatinka ali iz Zadra. Živjela je u Zagrebu od 15 e. Zadar i Split dva svijeta.claire wrote:Imam neku rodjakinju, otac joj Bosanski Hrvat. Ta uvijek najglasnija protiv Bosanaca.
Otpada vam teorija.
Jesi.
Ili lažeš.
2015-08-15
Imaš svašta u zagrebu, međutim dalmatinke kao da glume neke uloge koje su im dane, nema tu spontanosti ni malo to je čista glumaveber wrote:glupost, tako i za zagrepčane trkeljaju za kajkanje.kaja wrote:Meni je mama bila dalmatinka ali iz Zadra. Živjela je u Zagrebu od 15 e. Zadar i Split dva svijeta.claire wrote:Imam neku rodjakinju, otac joj Bosanski Hrvat. Ta uvijek najglasnija protiv Bosanaca.
Otpada vam teorija.
Kermit-
2014-04-17
hehehe skviče ko da su uzimali metafetamina i viagrekaja wrote:E daj, pusti kaj, jesi sjedio na splitskoj rivi i čuo ono prenemaganje i skikanje i urlikanje?veber wrote:glupost, tako i za zagrepčane trkeljaju za kajkanje.kaja wrote:Meni je mama bila dalmatinka ali iz Zadra. Živjela je u Zagrebu od 15 e. Zadar i Split dva svijeta.claire wrote:Imam neku rodjakinju, otac joj Bosanski Hrvat. Ta uvijek najglasnija protiv Bosanaca.
Otpada vam teorija.
Jesi.
Ili lažeš.
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:Odično zapažanje, mi ne shvaćamo nikoga jer sve promatramo iz svoje fotelje, a to ne da ne ide nego nikako, najgori su dalamatinci koji misle da je split najlipši grad na svitu a u biti selendretina a žene bože sačuvaj...kic wrote:
The horrific social consequences of opium and the subsequent cultural collapse is so significant and deeply embedded in the contemporary Chinese psyche that the epoch has its own name: “The Century of Humiliation” (1839-1949).
https://dailystormer.name/profit-from-pain-whos-behind-americas-opiate-epidemic/
os ti pristat vridjat sotono
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
E to, mora napraviti senzaciju od pomidora , ko ona prodavačica iz Velog mista sto se svađala s papagajem !Kermit wrote:Imaš svašta u zagrebu, međutim dalmatinke kao da glume neke uloge koje su im dane, nema tu spontanosti ni malo to je čista glumaveber wrote:glupost, tako i za zagrepčane trkeljaju za kajkanje.kaja wrote:Meni je mama bila dalmatinka ali iz Zadra. Živjela je u Zagrebu od 15 e. Zadar i Split dva svijeta.claire wrote:Imam neku rodjakinju, otac joj Bosanski Hrvat. Ta uvijek najglasnija protiv Bosanaca.
Otpada vam teorija.
2015-08-15
:)Kermit wrote:hehehe skviče ko da su uzimali metafetamina i viagrekaja wrote:E daj, pusti kaj, jesi sjedio na splitskoj rivi i čuo ono prenemaganje i skikanje i urlikanje?veber wrote:glupost, tako i za zagrepčane trkeljaju za kajkanje.kaja wrote:Meni je mama bila dalmatinka ali iz Zadra. Živjela je u Zagrebu od 15 e. Zadar i Split dva svijeta.claire wrote:Imam neku rodjakinju, otac joj Bosanski Hrvat. Ta uvijek najglasnija protiv Bosanaca.
Otpada vam teorija.
Jesi.
Ili lažeš.
2015-08-15
kaja wrote:Splićanke ? Boze pomozi..
Krevelje se, vrište, cerekaju , glupe, tupe, užas..
i ti isto
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Mora biti zadnja, mora se uvijek nešto ili protiv nekoga kenjati, uvijek se hvali, grandomanija, narcisoidnost, nikakva objektivnost, nekultura, vrištanje, skvičanje, kečenje, afektiranje kao da se nalze na setu, podcijenjivanje i naravno ogromna neukost, te potpuno ignoriranje bilo čega što nije u dalamciji...u biti Filozofija Palankekaja wrote:E to, mora napraviti senzaciju od pomidora , ko ona prodavačica iz Velog mista sto se svađala s papagajem !Kermit wrote:Imaš svašta u zagrebu, međutim dalmatinke kao da glume neke uloge koje su im dane, nema tu spontanosti ni malo to je čista glumaveber wrote:glupost, tako i za zagrepčane trkeljaju za kajkanje.kaja wrote:Meni je mama bila dalmatinka ali iz Zadra. Živjela je u Zagrebu od 15 e. Zadar i Split dva svijeta.claire wrote:Imam neku rodjakinju, otac joj Bosanski Hrvat. Ta uvijek najglasnija protiv Bosanaca.
Otpada vam teorija.
Kermit-
2014-04-17
Nemam vise sto za dodati. To je to. Jedino ako se sjetiš kako zvala ona prodavača s placa iz velikog mista sto je vikala na papagaja i anektirala da stavim i videozapis i točku na i.Kermit wrote:Mora biti zadnja, mora se uvijek nešto ili protiv nekoga kenjati, uvijek se hvali, grandomanija, narcisoidnost, nikakva objektivnost, nekultura, vrištanje, skvičanje, kečenje, afektiranje kao da se nalze na setu, podcijenjivanje i naravno ogromna neukost, te potpuno ignoriranje bilo čega što nije u dalamciji...u biti Filozofija Palankekaja wrote:E to, mora napraviti senzaciju od pomidora , ko ona prodavačica iz Velog mista sto se svađala s papagajem !Kermit wrote:Imaš svašta u zagrebu, međutim dalmatinke kao da glume neke uloge koje su im dane, nema tu spontanosti ni malo to je čista glumaveber wrote:glupost, tako i za zagrepčane trkeljaju za kajkanje.kaja wrote:
Meni je mama bila dalmatinka ali iz Zadra. Živjela je u Zagrebu od 15 e. Zadar i Split dva svijeta.
2015-08-15
izbjegavam rivu, idem na pjacu.kaja wrote:E daj, pusti kaj, jesi sjedio na splitskoj rivi i čuo ono prenemaganje i skikanje i urlikanje?veber wrote:glupost, tako i za zagrepčane trkeljaju za kajkanje.kaja wrote:Meni je mama bila dalmatinka ali iz Zadra. Živjela je u Zagrebu od 15 e. Zadar i Split dva svijeta.claire wrote:Imam neku rodjakinju, otac joj Bosanski Hrvat. Ta uvijek najglasnija protiv Bosanaca.
Otpada vam teorija.
Jesi.
Ili lažeš.
ugodnije i jeftinije. tu i ručam
2014-12-30
marekaja wrote:Nemam vise sto za dodati. To je to. Jedino ako se sjetiš kako zvala ona prodavača s placa iz velikog mista sto je vikala na papagaja i anektirala da stavim i videozapis i točku na i.
2014-12-30
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» OPREZ, LJUDI! ‘Gledala sam utakmicu u kafiću i čula nešto zastrašujuće protiv Hrvata!’
» Drago Pilsel urnisao (sic)Hasanbegovica:'Voditeljica je mirno gledala kako Hasan kolje Daliju.Masakr'!
» Djeca Ništavila
» Djeca bez pratnje
» OPREZ, LJUDI! ‘Gledala sam utakmicu u kafiću i čula nešto zastrašujuće protiv Hrvata!’
» Drago Pilsel urnisao (sic)Hasanbegovica:'Voditeljica je mirno gledala kako Hasan kolje Daliju.Masakr'!
» Djeca Ništavila
» Djeca bez pratnje
Page 4 of 9