Gledala su i djeca
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Gledala su i djeca
Мožda dam prstom čistio čantru sa filom od kolača. Prvo prstom a onda jezikom. To mu dođe nešto kao predigra.claire wrote:Hoces reci da nisi radio muffine?!dzango wrote:Тi mene pitaš ono što ne znam a ja pišem ono što znam.claire wrote:Vidim ja da ti meni podmeces recept za gumi muffine...:-Ddzango wrote:Fala Bogu pa još uvek ništa ne treba.claire wrote:
Nista za dizanje?! =:O
Arome?
Stavit cu ja ipak PP :~
Pa imas tijesto na prstu ;-@
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Znaci do tu smo dosli :-Ddzango wrote:Мožda dam prstom čistio čantru sa filom od kolača. Prvo prstom a onda jezikom. To mu dođe nešto kao predigra.claire wrote:Hoces reci da nisi radio muffine?!dzango wrote:Тi mene pitaš ono što ne znam a ja pišem ono što znam.claire wrote:Vidim ja da ti meni podmeces recept za gumi muffine...:-Ddzango wrote:
Fala Bogu pa još uvek ništa ne treba.
Stavit cu ja ipak PP :~
Pa imas tijesto na prstu ;-@
Stari se :-P
Nadam se da je barem stomak izdrzao ;~
2014-04-12
imamo taj dar, da su nam kćeri prekrasne. postaju žene, ljepote koja je teško opisiva. ubojice smo, čak i neki plačenici.claire wrote:Stavi joj film i neka ide spavat :-D
ali uvijek imamo lijepe žene, valjda kao neki trofej.
nećakinja mi se zavukla u krevet, drka po mobitelu, ali je prelijepa kao i moje kćeri. to nam je neko prokletstvo.
2014-12-30
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» OPREZ, LJUDI! ‘Gledala sam utakmicu u kafiću i čula nešto zastrašujuće protiv Hrvata!’
» Drago Pilsel urnisao (sic)Hasanbegovica:'Voditeljica je mirno gledala kako Hasan kolje Daliju.Masakr'!
» Djeca Ništavila
» Djeca bez pratnje
» OPREZ, LJUDI! ‘Gledala sam utakmicu u kafiću i čula nešto zastrašujuće protiv Hrvata!’
» Drago Pilsel urnisao (sic)Hasanbegovica:'Voditeljica je mirno gledala kako Hasan kolje Daliju.Masakr'!
» Djeca Ništavila
» Djeca bez pratnje
Page 9 of 9