Gledala su i djeca
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Gledala su i djeca
očito živimo u paralelnim svjetovima.kaja wrote:ja nisam rekla da ih netko treba ubiti ali ti i megi ne mozete demantirati asilu kada znam da lik priča onako kako je.veber wrote:a, tko te tjera da se s njima družiš.kaja wrote:Upravo tako. Dakle provociranje ničim izazvano . Tako, da afektiraju, privlače pažnju, nadmudruju se a tupe.
Meni se to desilo par puta , s tim da ja šutim , šutim, pa ih pometem kada se najmanje nadaju.
Nekulturan svijet .. eto.
toten i general ne mogu smislit poljake
crveni hrvate
marcel engleze
ero nemre sebe vidjet
ja nemrem smislit talijane
i kaj sada?
uzet gun i pobit se međusobno?
dalmatinci u globalu su jedno a splićani nešto drugo. s tim da su muškarci pristojniji od žena. ja ih znam čak par ok što je uspjeh.
ali nisu oni naziv mandrile (majmuni) u dalmaciji dobili zato što smo mi iskompleksirani i izmišljamo nego zato što se ponašaju kao majmuni, točnije majmunice.
pa ako mi izmišljamo što ih dalmatinci zovu madrile?!
megi je izuzetno draga žena. to što mi svi pričamo slengom nema veze s temom.
očita averzja sjever jug, jug/sjever.
nisam nikada, ali baš nikada naletio na nekaj o čemu vas dvoje tipkate.
i sjećam se davno je to bilo, na četiri kantuna vlasnik birca mi je dao računalo na korištenje jer je meni dan prije sve bilo potopljeno.
on zadranin, ja purger.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
ok, a što ih zove onda cijela dalmacija mandrile kad ti nisi naletio?veber wrote:očito živimo u paralelnim svjetovima.kaja wrote:ja nisam rekla da ih netko treba ubiti ali ti i megi ne mozete demantirati asilu kada znam da lik priča onako kako je.veber wrote:a, tko te tjera da se s njima družiš.kaja wrote:Upravo tako. Dakle provociranje ničim izazvano . Tako, da afektiraju, privlače pažnju, nadmudruju se a tupe.
Meni se to desilo par puta , s tim da ja šutim , šutim, pa ih pometem kada se najmanje nadaju.
Nekulturan svijet .. eto.
toten i general ne mogu smislit poljake
crveni hrvate
marcel engleze
ero nemre sebe vidjet
ja nemrem smislit talijane
i kaj sada?
uzet gun i pobit se međusobno?
dalmatinci u globalu su jedno a splićani nešto drugo. s tim da su muškarci pristojniji od žena. ja ih znam čak par ok što je uspjeh.
ali nisu oni naziv mandrile (majmuni) u dalmaciji dobili zato što smo mi iskompleksirani i izmišljamo nego zato što se ponašaju kao majmuni, točnije majmunice.
pa ako mi izmišljamo što ih dalmatinci zovu madrile?!
megi je izuzetno draga žena. to što mi svi pričamo slengom nema veze s temom.
očita averzja sjever jug, jug/sjever.
nisam nikada, ali baš nikada naletio na nekaj o čemu vas dvoje tipkate.
i sjećam se davno je to bilo, na četiri kantuna vlasnik birca mi je dao računalo na korištenje jer je meni dan prije sve bilo potopljeno.
on zadranin, ja purger.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a, zakaj si ti tako bijesna?kaja wrote:ok, a što ih zove onda cijela dalmacija mandrile kad ti nisi naletio?
2014-12-30
pa nisam uopće bijesna, fino te pitam, imaš li kakvu ideju zašto ih cijela dalmacija, ne sjever zove majmuni a oni se ne ponašaju tako kako mi pišemo?veber wrote:a, zakaj si ti tako bijesna?kaja wrote:ok, a što ih zove onda cijela dalmacija mandrile kad ti nisi naletio?
2015-08-15
ovdje, ako se slaž, navedem 15ak slićanki i splićana koji su me ugostili, dragi ljudi koji uvijek mogu kod mene u zegej doći.
recimo, ero je govno udbaško koje nije dobrodošlo u zg.
2014-12-30
debo, jesi ti iz splita?debotoijusto wrote:dzango wrote:Ron Veber Džeremi.
aj reci veberu zašto vas zovu mandrile..
2015-08-15
ma dobro, ne ulazim sada u pojedince, govorim općenito...veber wrote:ovdje, ako se slaž, navedem 15ak slićanki i splićana koji su me ugostili, dragi ljudi koji uvijek mogu kod mene u zegej doći.
2015-08-15
ja nisam naletio na taj naziv.kaja wrote:pa nisam uopće bijesna, fino te pitam, imaš li kakvu ideju zašto ih cijela dalmacija, ne sjever zove majmuni a oni se ne ponašaju tako kako mi pišemo?veber wrote:a, zakaj si ti tako bijesna?kaja wrote:ok, a što ih zove onda cijela dalmacija mandrile kad ti nisi naletio?
i većinu dalmoša koje znam su stvarno ok ljudi.
ovo o čemu pišeš i asila, to su većinom sančosi erine fele.
2014-12-30
ajd, nemoj debu uzimat za primjer.kaja wrote:debo, jesi ti iz splita?debotoijusto wrote:dzango wrote:Ron Veber Džeremi.
2014-12-30
to ti je općepoznato, bilo koga u dalmaciji pitaj kako vi zovete splićaneveber wrote:ja nisam naletio na taj naziv.kaja wrote:pa nisam uopće bijesna, fino te pitam, imaš li kakvu ideju zašto ih cijela dalmacija, ne sjever zove majmuni a oni se ne ponašaju tako kako mi pišemo?veber wrote:a, zakaj si ti tako bijesna?kaja wrote:ok, a što ih zove onda cijela dalmacija mandrile kad ti nisi naletio?
2015-08-15
meni je debo ok, al zna jako dobro zašto ih tako zovu..veber wrote:ajd, nemoj debu uzimat za primjer.kaja wrote:debo, jesi ti iz splita?debotoijusto wrote:dzango wrote:Ron Veber Džeremi.
2015-08-15
Ti bi besplatno učenje?!kaja wrote:debo, jesi ti iz splita?debotoijusto wrote:dzango wrote:Ron Veber Džeremi.
Evo, velikodušna sam, onda se bacam na utakmicu.
Mandrila su fetivi, od kolina, tzv. domorodci, a ne svi Dalmoši ili Splićani.
Sad zamisli koliko ih ima i koliko ste ih ti i/li atila upoznali.
Razjasnila pojmove i idem gledat Girouda.. :sleazy:
2014-04-12
ja općenito zovem ljude kako se i domicilno nazivaju. asila moje pretke zove pogrdno švabama.kaja wrote:to ti je općepoznato, bilo koga u dalmaciji pitaj kako vi zovete splićaneveber wrote:ja nisam naletio na taj naziv.kaja wrote:pa nisam uopće bijesna, fino te pitam, imaš li kakvu ideju zašto ih cijela dalmacija, ne sjever zove majmuni a oni se ne ponašaju tako kako mi pišemo?veber wrote:a, zakaj si ti tako bijesna?kaja wrote:ok, a što ih zove onda cijela dalmacija mandrile kad ti nisi naletio?
zato ja nikad ne koristim pogrdne nazive za nacije. jedino srbe iz milja zovem srbljima.
2014-12-30
dobar dan, to sam i napisala, mandrile su splićani ne svi dalmatinci (i naravno fetivi splićani ne netko tko se doselio u split)claire wrote:Ti bi besplatno učenje?!kaja wrote:debo, jesi ti iz splita?debotoijusto wrote:dzango wrote:Ron Veber Džeremi.
a sada možeš reći i zašto ih zovu majmuni...
Last edited by kaja on 30/6/2018, 16:10; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
kaja wrote:debo, jesi ti iz splita?debotoijusto wrote:dzango wrote:Ron Veber Džeremi.
iz ljubomore gospo moja
evo citam ovo hrackanje tebe i @asile po mojim korijenima to nisu mandrile sto spominjete nego nakot okolnih plemena nadosao industrijalizacijom komunizma i bosanstinom 90-ih
mandrile su retardi nastali filozofijom "sve ostaje u obitelji"
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
2014-04-14
barem si iskren.debotoijusto wrote:kaja wrote:debo, jesi ti iz splita?debotoijusto wrote:dzango wrote:Ron Veber Džeremi.
iz ljubomore gospo moja
evo citam ovo hrackanje tebe i @asile po mojim korijenima to nisu mandrile sto spominjete nego nakot okolnih plemena nadosao industrijalizacijom komunizma i bosanstinom 90-ih
mandrile su retardi nastali filozofijom "sve ostaje u obitelji"
2014-12-30
je, je, baš, zovu ih tako jer znaš kako se majmuni ponašaju..:)...skaču, češkaju se, glupiraju se, grimase radedebotoijusto wrote:kaja wrote:debo, jesi ti iz splita?debotoijusto wrote:dzango wrote:Ron Veber Džeremi.
iz ljubomore gospo moja
2015-08-15
sve si izmijesala, zbunjena si i ne znas pojmove, a pokusavas nas zbunit :-Dkaja wrote:dobar dan, to sam i napisala, mandrile su splićani ne svi dalmatinci (i naravno fetivi splićani ne netko tko se doselio u split)claire wrote:Ti bi besplatno učenje?!kaja wrote:debo, jesi ti iz splita?debotoijusto wrote:dzango wrote:Ron Veber Džeremi.
a sada možeš reći i zašto ih zovu majmuni...
Ja sam fetiva po mami i ne uklapam se u te stereotipe i ne hranim predrasude.
Dobro ti je deboto rekao: cista ljubomora:-P
Vjerojatno smo mi jedini koje ste 'upoznali'.
Preporucam gledanje tekme, izvrsna je:-))
2014-04-12
kajo. u tebi stalno neki bijes gori.kaja wrote:je, je, baš, zovu ih tako jer znaš kako se majmuni ponašaju..:)...skaču, češkaju se, glupiraju se, grimase radedebotoijusto wrote:kaja wrote:debo, jesi ti iz splita?debotoijusto wrote:dzango wrote:Ron Veber Džeremi.
iz ljubomore gospo moja
odi s nama u lov, avatarka ti, nešto ekipe iz kvarta, ja. ne moramo nikaj šusnut, sam odlazak u šumu je osvježavajući.
da i nekaj šusnemo moja mala će ti pokazat kako se dere srnetina. ima svoj nož.
i ne, nisam okrutan otac već djetetu pokazujem da ako jede mesinu neka ima poštovanje prema istom.
krumpir možeš bacit, ali meso nikad. oduzeo si živini život, pojedi ju do kraja.
zvučim kao longi
2014-12-30
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» KAKVA SU DJECA VJERNIKA, A KAKVA DJECA ATEISTA?
» OPREZ, LJUDI! ‘Gledala sam utakmicu u kafiću i čula nešto zastrašujuće protiv Hrvata!’
» Drago Pilsel urnisao (sic)Hasanbegovica:'Voditeljica je mirno gledala kako Hasan kolje Daliju.Masakr'!
» Djeca Ništavila
» Djeca bez pratnje
» OPREZ, LJUDI! ‘Gledala sam utakmicu u kafiću i čula nešto zastrašujuće protiv Hrvata!’
» Drago Pilsel urnisao (sic)Hasanbegovica:'Voditeljica je mirno gledala kako Hasan kolje Daliju.Masakr'!
» Djeca Ništavila
» Djeca bez pratnje
Page 6 of 9