Ako ne možeš zaraditi 6.000 kuna, nemoj raditi !
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Ako ne možeš zaraditi 6.000 kuna, nemoj raditi !
To isto ko i radnik koji kuka mala plača mala plača
Pa jel ti mala
Pa otiđi
Digni dupe i otiđi
Gdje je tu uopće problem ono
Pa jel ti mala
Pa otiđi
Digni dupe i otiđi
Gdje je tu uopće problem ono
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U suštini to je nesposobno
Da je sposoban diga bi se ili ako je poslodavac zatvorio to
Idemo dalje
Ima igara
Da je sposoban diga bi se ili ako je poslodavac zatvorio to
Idemo dalje
Ima igara
2014-04-11
Fala kurcu ja sam prirodno ne poduzetan
Ono počinjemo je kod mene jako teško
Zato meni poduzetnici pašu
I obratno
Ide mi ono upravljanje
Ono počinjemo je kod mene jako teško
Zato meni poduzetnici pašu
I obratno
Ide mi ono upravljanje
2014-04-11
Jel oćete da uselimo ove godine dvjesto tisuća radnika
Ok
Evo
ALI
Zašto ti je onaj prije radnik otiša
Jel mala plača
Dobro
Otići će ti i ovi
Sad me pitaj zašto
Zato majmune jedan jer se nalaziš u stanju opasnosti a tu ima točka
OTKRIJ ŠTO JE POŠLO PO KRIVU
FIX IT
Ok
Evo
ALI
Zašto ti je onaj prije radnik otiša
Jel mala plača
Dobro
Otići će ti i ovi
Sad me pitaj zašto
Zato majmune jedan jer se nalaziš u stanju opasnosti a tu ima točka
OTKRIJ ŠTO JE POŠLO PO KRIVU
FIX IT
2014-04-11
Ja nisam kreirao ovu planetu i ovo ovdje
Bog je kreator tj poduzetnik
Nešto se zasralo i sad zovi mi onog
WHATs up
Bog je kreator tj poduzetnik
Nešto se zasralo i sad zovi mi onog
WHATs up
2014-04-11
I šta kažeš, ako posao ne ide kako bi poslodavac želio, nema plaće?Triny wrote:Nije moja stvar, i to ti moraš zaraditi, plus još meni nešto mora ostati.kserks_ wrote:to šta ti za mene platiš mirovinsko i zdravstveno je tvoja stvar i eventualno još doprinos za nezaposlene, jer ću to imati ovako i onako, za drugo obrati se anemičnom:)Triny wrote:Ja imam firmu pa mi 4k nije dosta i puno mi platiti 2.5 k nekoga...RayMabus wrote:Triny kužim ja puno toga
Ti biće imaš muža pa on radi pa ćeš i ti nešto i tebi dovoljno i četri tisuće
E kad ja budem ima ženu a ona bude tila radit e onda ja dajem otkaz pa me baš zanima jel ti četri tisuće dosta
ispo 800 eura na ruke zaboravi da ti radim;)
Pa nije radnik kriv ako je poslodavac promašio s biznisom, npr. u konjevratima otvorio salon vjenčanica...
Radnik radi za ugovorenu plaću i poslodavac mu ju je dužan isplatiti, pa i ako nitko u taj salon nije ušao čitavi mjesec...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ova Triny neka knjihovođa
Očeš da ti ja riješim problem jeftine radne snage
Kad ti objasnim vidit ćeš koliko si nesposobna
Fino oglas u Srbiju tražim knjigovođu
Kad se javi reci da je preko interneta
Pošalješ joj i ona to rješava
Platiš joj poštom
Koliko te košta
Jbte ti bi bankrotirala da ti nema mene
Platiš joj poštom
Koliko te košta
2014-04-11
ne plaćaš joj doprinose, ova doma sjedi i to rješava, to koliko joj plaćaš to njoj tamo okRayMabus wrote:Ova Triny neka knjihovođa
Platiš joj poštom
Koliko te košta
Eto šta je tu problem
Fali svih stanica
Jedino to
2014-04-11
Totenkopf wrote:I šta kažeš, ako posao ne ide kako bi poslodavac želio, nema plaće?Triny wrote:Nije moja stvar, i to ti moraš zaraditi, plus još meni nešto mora ostati.kserks_ wrote:to šta ti za mene platiš mirovinsko i zdravstveno je tvoja stvar i eventualno još doprinos za nezaposlene, jer ću to imati ovako i onako, za drugo obrati se anemičnom:)Triny wrote:Ja imam firmu pa mi 4k nije dosta i puno mi platiti 2.5 k nekoga...RayMabus wrote:Triny kužim ja puno toga
Ti biće imaš muža pa on radi pa ćeš i ti nešto i tebi dovoljno i četri tisuće
E kad ja budem ima ženu a ona bude tila radit e onda ja dajem otkaz pa me baš zanima jel ti četri tisuće dosta
ispo 800 eura na ruke zaboravi da ti radim;)
Pa nije radnik kriv ako je poslodavac promašio s biznisom, npr. u konjevratima otvorio salon vjenčanica...
Radnik radi za ugovorenu plaću i poslodavac mu ju je dužan isplatiti, pa i ako nitko u taj salon nije ušao čitavi mjesec...
ne ti ne razumiješ
Adam Smith je zagovarao rentijerstvo
poslodavac ubire profit a radnik mora zaraditi, zato je dobio posao, da bi zaradio te novce
nekoć su ljudi radili za hranu i najam krova nad glavom od zemljoposjednika, to je bio čisti kapitalizam
a ne ovo socijalističko uređenje danas gdje država regulacijama obuzdava nevidljivu ruku i slobodno tržište
Guest- Guest
Triny osim što je utajivač poreza, sada znamo da je i na stupu srama - onih koji ne isplaćuju ranicima plaće.
a da...nema ona srama.
a da...nema ona srama.
mativka wrote:Ozbiljan poslodavac, ne može imati strategiju poslovanja.
točno, samo komunisti rade planove, planiranje i strategija u biznisu je isto što i petoljetke u komunizmu
Guest- Guest
Ček, jesu ona i kaja kompanjoni?Noor wrote:Triny osim što je utajivač poreza, sada znamo da je i na stupu srama - onih koji ne isplaćuju ranicima plaće.
a da...nema ona srama.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
RayMabus wrote:
Da im objasnim da s te njihove četri tisuće preživljavam a kad dođe registracija onda moram se zadužiti
netko se mora zadužiti, ili država, ili građani, da bi se trošilo, konzumiralo i raslo, nema rasta BDPa ni štednih depozita bez rasta duga
možemo imati neolibaralni kapitalizam gdje se građani i tvrtke zadužuju da bi financirali gospodarstvo i državu
ili možemo imati neki oblik fašizma kao što je u Japanu i Kini gdje država na dug financira rast tvrtki i potrošnju, a državna centralna banka onda "monetizira" taj dug, tj. kupuje ga u neograničenim količinama od primarnih investitora kao što su mirovinski fondovi, štedionice, banke...
Bank of Japan Now Owns 40% of Japanese Bond Market
https://ibankcoin.com/flyblog/2017/02/13/bank-of-japan-now-owns-40-of-japanese-bond-market/
The Bank of Japan is for top 10 shareholder in 90% of Japanese companies. And, now, thanks to QE, they own 40% of the bond market.
Last edited by mamin sin on 25/10/2017, 18:02; edited 1 time in total
Guest- Guest
nemam pojma..al imaju sličnosti.Totenkopf wrote:Ček, jesu ona i kaja kompanjoni?Noor wrote:Triny osim što je utajivač poreza, sada znamo da je i na stupu srama - onih koji ne isplaćuju radnicima plaće.
a da...nema ona srama.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Je, sjetio sam se...
Tko će sve te klanove popamtit...
Znam da svele lažov skače ko ćuko kad netko dirne u kaju...
Ova je isto srala nešto...
prikrpaTotenkopf wrote:Je, sjetio sam se...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
mamin sin wrote:
ili možemo imati neki oblik fašizma kao što je u Japanu i Kini gdje država na dug financira rast tvrtki i potrošnju, a državna centralna banka onda "monetizira" taj dug, tj. kupuje ga u neograničenim količinama od primarnih investitora kao što su mirovinski fondovi, štedionice, banke...Bank of Japan Now Owns 40% of Japanese Bond Market
https://ibankcoin.com/flyblog/2017/02/13/bank-of-japan-now-owns-40-of-japanese-bond-market/
The Bank of Japan is for top 10 shareholder in 90% of Japanese companies. And, now, thanks to QE, they own 40% of the bond market.
Global Outrage After Japan Finance Minister Said "Hitler Had Right Motives"
http://www.zerohedge.com/news/2017-08-30/global-outrage-after-japan-finance-minister-said-hitler-had-right-motives
It started in 2013 when the Japanese minister had a modest proposal to fix Japan's demographic time bomb, urging the country's elderly to "hurry up and die"; then three years, in 2016, making a stark Freudian slip and admitting alongside Paul Krugman that the only solution to the global "liquidity trap" created by central banks is "war", a resolution to which the world appears to be inching ever closer with each passing day. Then a few months, Aso reverted back to the 76-year-old's favorite topic, old people who refuse to die
Gaffe-prone Finance Minister Taro Aso was again caught taking a swipe at the elderly, saying last week that he wondered how much longer a 90-year-old person intends to live.
The outspoken Aso, who is also deputy prime minister, made the comment at a Liberal Democratic Party rally in Otaru, Hokkaido, on Friday, where he said: “I recently saw someone as old as 90 on television, saying how the person was worried about the future. I wondered, ‘How much longer do you intend to keep living?’ “
Aso pointed to the more than ¥1.7 quadrillion of personal assets held nationwide, saying the money needs to be spent.
“The biggest problem at the present is how everyone is staying put,” he said. “If you don’t spend the money you have, that money will mean nothing. What’s the point of accumulating more wealth? Just looking at the money you have?”
Fast forward to today when Japan's finance minister has done it again, landing in hot water after explicitly suggesting Adolf Hitler might have had "the right motives." His comments promptly resulted in global outrage, and according to Reuters were criticized both at home and abroad, with the US-based Simon Wiesenthal Center saying the remarks were “downright dangerous.”
Guest- Guest
Kome se radi za kikiriki i može tako ok
Pa radite nitko vam ne brani
Pa radite nitko vam ne brani
2014-04-11
mamin sin wrote:the Japanese minister had a modest proposal to fix Japan's demographic time bomb, urging the country's elderly to "hurry up and die"
Guest- Guest
Razumijem te, ja bi doduše recimo to radno mjesto pokrio sam jer ako se ono do te mjere ne isplati da je puno platiti 2.5k onda možda realno gledano to radno mjesto ne postoji. Dobro ti je netko rekao - radi sama...Triny wrote:
Ja imam firmu pa mi 4k nije dosta i puno mi platiti 2.5 k nekoga...
Brain32-
2014-04-15
mislim da se malo tko stavlja u poziciju poduzetnika, da imas samo 10 radnika to ti je 50k neto placa i jos 40k drzavi, a gdje su ostala davanja drzavi, i sve samo mjesecno gledajuci, ne rastu novci na granama..
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Možeš krasti kolko hoćeš,možeš i ubijati ali prijetiti nama nemoj
» Zagreb bi od legalizacije marihuane mogao godišnje zaraditi 145 milijuna kuna
» Iako je plaća oko 10.000 kuna, nitko ne želi raditi ovaj posao
» Nitko ne želi raditi za 10.000 kuna mjesečno, uz plaćen stan i hranu
» Fali nam mladih i sposobnih ljudi , nitko ne želi raditi ovaj posao za 4500 kuna
» Zagreb bi od legalizacije marihuane mogao godišnje zaraditi 145 milijuna kuna
» Iako je plaća oko 10.000 kuna, nitko ne želi raditi ovaj posao
» Nitko ne želi raditi za 10.000 kuna mjesečno, uz plaćen stan i hranu
» Fali nam mladih i sposobnih ljudi , nitko ne želi raditi ovaj posao za 4500 kuna
Page 4 of 10