Ako ne možeš zaraditi 6.000 kuna, nemoj raditi !
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Ako ne možeš zaraditi 6.000 kuna, nemoj raditi !
Šta meni puca kurac za tu tvoju ekonomiju
Imam svoju
Jel očeš potrošnju
E pa fino država se zaduži i svima tisuće kuna mjesečno pa evo trošite
Imam svoju
Jel očeš potrošnju
E pa fino država se zaduži i svima tisuće kuna mjesečno pa evo trošite
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da sutra otkriju da drzava lezi na zlatu ili nafti situacija se ne bi bitno promijenila,sve bi opet bilo isto.Jednostavno mi nismo zreli za uredenu zemlju.Dok velika masa parazita zivi ko bubreg u loju drugima je sve teze uzdrzavati ih i onda se svi skupa svako malo cudom cudimo.
vili40-
2015-08-02
ebate, pa i uz sve to bi trebalo ostat da se dobro plati radnikNoor wrote:na lažne putne naloge, na kupovinu osobnih privatnih automobila koji se vode kao službeni, na gorivo, ako ti je firma prijavljena na adresu na kojoj i živiš, kupiš i Husquarna traktor-kosilicu za 40k kn, kojim kosiš travicu oko "firme", na špeceraj, higijenske potrepštine, vjerojatno i režije...ima načina na koji polupaju firmin novac i prije nego plate radnike. zato za njih i nemaju.Leviathan2 wrote:au, hebate, pa kud idu pare ondaTriny wrote:Bemu dečki, govorimo o 5000- 6000 kn koliko koštate poslodavca...Pinochet wrote:to da, barem ja , iako sam prominio par poslova od tih 3000-4000kn , nigdje se nisam zadrža duže od pola godine ili malo više.. koji kurac ću nekome biti rob za 3000kn.. za 3000kn si rob kapitalisti, rob si Čardaku, HDZu, državi, uhljebima, Sinkopi, Anemiji, svi žive na račun tvoga rada,, nisam toliko ludkserks_ wrote:u Dalmaciji gdje se je colonski sustav zadržao od doba Rima, dakle i u doba feudalizma u Dalmaciji nije bilo kmetova, nego isključivo slobodnih seljaka, i sada se srozat na satus roba, nema šanse.
Morate zaraditi bar duplo...inače niste od koristi nikome.
jel tako triny?
al ipak, bolje je radit mimo drzave i nadzora, ebes ti firme,
a jebes firme narocito u cardak drzavama, kozu ogulise cardaklije
možeš, na kredit
Pa skini mi se više s kurca
Postavke ekonomije su ti postavke dužničkog ropstva
Odjebi u skokovima
Guest- Guest
prodali bi pravo na eksploataciju samo da stave neki sitnis od provizije u dzep ko sto su u srbiji prodali pravo na eksploataciju bakra i zlatavili40 wrote:Da sutra otkriju da drzava lezi na zlatu ili nafti situacija se ne bi bitno promijenila,sve bi opet bilo isto.Jednostavno mi nismo zreli za uredenu zemlju.Dok velika masa parazita zivi ko bubreg u loju drugima je sve teze uzdrzavati ih i onda se svi skupa svako malo cudom cudimo.
no problem je sto izdrze najduze petnaestak dana
dijagram-
2015-08-09
Leviathan2 wrote:prodali bi pravo na eksploataciju samo da stave neki sitnis od provizije u dzep ko sto su u srbiji prodali pravo na eksploataciju bakra i zlatavili40 wrote:Da sutra otkriju da drzava lezi na zlatu ili nafti situacija se ne bi bitno promijenila,sve bi opet bilo isto.Jednostavno mi nismo zreli za uredenu zemlju.Dok velika masa parazita zivi ko bubreg u loju drugima je sve teze uzdrzavati ih i onda se svi skupa svako malo cudom cudimo.
Naravno...masa parazita su svima pokriće za marifetluke, a kad ono pričamo o vatrogascima, policji, krnjoj vojsci, potplaćenim zdravstvenim i prosvjetnim djelatnicima i onda debelo ispod radara prođu jebivjetri po raznim agencijama, ministarstvima, lokalnim i državnim upravama koji su redom "stručnjaci" koje treba masno platiti, a 90% ih s diplomom s Prijedorskog Sveućilišta ili čak i bez nje ako su zaslužna potrčkarala...
darth_vader-
2014-04-17
Pa..jbga mi zapravo i ležimo na " zlatu i nafti " i to nas jebe, to ležanje.vili40 wrote:Da sutra otkriju da drzava lezi na zlatu ili nafti situacija se ne bi bitno promijenila,sve bi opet bilo isto.Jednostavno mi nismo zreli za uredenu zemlju.Dok velika masa parazita zivi ko bubreg u loju drugima je sve teze uzdrzavati ih i onda se svi skupa svako malo cudom cudimo.
Nesmiš ih tuč.dijagram wrote:ja radniku dam 8 000 kuna place
dijagram wrote:ja radniku dam 8 000 kuna place
Probaj malo manje i s fazama prilagodbe...nisu ti baš ove nove generacije za bauštelu...:)
darth_vader-
2014-04-17
mamin sin wrote:RayMabus wrote:jel ti radiš u bancimamin sin wrote:RayMabus wrote:Dosadan si s tom potrošnjom
Nemoš trošit ako nemaš
možeš, na kredit
Odjebi u skokovima
Naporan si
Prvo nemoš ti tu nekome solit Pamet ženskoj ta će on
Drugo to se ne radi tako nego dogovorenom svjetskom inflacijom
Onda svi troše štednju jer im propada a valute su u jednakim omjerima plus stoka sitnog zuba radi za manje
Jbte ništa neznaš
2014-04-11
no problem je šta nekakvi Rokfrleri imaju puno novca pa im ovo ne odgovara pa upiru to tvoje sranje koje propsgirašRayMabus wrote:mamin sin wrote:RayMabus wrote:jel ti radiš u bancimamin sin wrote:RayMabus wrote:Dosadan si s tom potrošnjom
Nemoš trošit ako nemaš
možeš, na kredit
Odjebi u skokovima
Naporan si
Prvo nemoš ti tu nekome solit Pamet ženskoj ta će on
Drugo to se ne radi tako nego dogovorenom svjetskom inflacijom
Onda svi troše štednju jer im propada a valute su u jednakim omjerima plus stoka sitnog zuba radi za manje
Jbte ništa neznaš
ODJEBI U SKOKOVIMA
2014-04-11
koji posao radis?dijagram wrote:ja radniku dam 8 000 kuna place
2014-04-11
No imajte u vidu da nekakvi Rokfeleri imaju jako puno tog novca kojemu pada vrijednostiRayMabus wrote:Štedite nemojte trošit jer onda nastaje kriza i vrijednost novca pada a kuna je i onako vezana uz euro
Oni gube više
2014-04-11
A kaj da radimo s ušteđenim novcem?RayMabus wrote:Štedite nemojte trošit jer onda nastaje kriza i vrijednost novca pada a kuna je i onako vezana uz euro
Meni lova ne treba, trebam klopu, piće, struju,vodu ,plin, obleku....1000 pizdarija trebam al novac ne trebam.
Ja sve kaj zaradim potrošim na stvari koje trebam i koje me vesele.
Koja je poanta hrpe love u ormaru?
ta da u jednom trenutku potražnja počme padati a oni je nemogu pokrenit nikako drukčije nego jačom inflacijomdanni1 wrote:A kaj da radimo s ušteđenim novcem?RayMabus wrote:Štedite nemojte trošit jer onda nastaje kriza i vrijednost novca pada a kuna je i onako vezana uz euro
Meni lova ne treba, trebam klopu, piće, struju,vodu ,plin, obleku....1000 pizdarija trebam al novac ne trebam.
Tada svi padaju ali ti imaš zalihe i ostaješ iznad vode
2014-04-11
Potražnja čega?RayMabus wrote:ta da u jednom trenutku potražnja počme padati a oni je nemogu pokrenit nikako drukčije nego jačom inflacijomdanni1 wrote:A kaj da radimo s ušteđenim novcem?RayMabus wrote:Štedite nemojte trošit jer onda nastaje kriza i vrijednost novca pada a kuna je i onako vezana uz euro
Ja akumuliram..i sve mirnije spavam..totalno van sustava, a svi bi me željeli ubacit u kolo,posto potokic wrote:
stednja je prvi stup akumulacije kapitala, bez stednje ne bi bilo kapitalizma, proizvodnje, i ovog zadnjeg sto ti spominjes..
Gost- Guest
Prodajedanni1 wrote:Potražnja čega?RayMabus wrote:ta da u jednom trenutku potražnja počme padati a oni je nemogu pokrenit nikako drukčije nego jačom inflacijomdanni1 wrote:A kaj da radimo s ušteđenim novcem?RayMabus wrote:Štedite nemojte trošit jer onda nastaje kriza i vrijednost novca pada a kuna je i onako vezana uz euro
Novac ne vrijedi ako ga nitko ne traži
Deda ti je to maloprije opisao
2014-04-11
Ne kužim.RayMabus wrote:Prodajedanni1 wrote:Potražnja čega?RayMabus wrote:ta da u jednom trenutku potražnja počme padati a oni je nemogu pokrenit nikako drukčije nego jačom inflacijomdanni1 wrote:A kaj da radimo s ušteđenim novcem?RayMabus wrote:Štedite nemojte trošit jer onda nastaje kriza i vrijednost novca pada a kuna je i onako vezana uz euro
Novac ne vrijedi ako ga nitko ne traži
Deda ti je to maloprije opisao
Što imam od toga što gomilam u ormaru nešto što nitko ne traži?
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Možeš krasti kolko hoćeš,možeš i ubijati ali prijetiti nama nemoj
» Zagreb bi od legalizacije marihuane mogao godišnje zaraditi 145 milijuna kuna
» Iako je plaća oko 10.000 kuna, nitko ne želi raditi ovaj posao
» Nitko ne želi raditi za 10.000 kuna mjesečno, uz plaćen stan i hranu
» Fali nam mladih i sposobnih ljudi , nitko ne želi raditi ovaj posao za 4500 kuna
» Zagreb bi od legalizacije marihuane mogao godišnje zaraditi 145 milijuna kuna
» Iako je plaća oko 10.000 kuna, nitko ne želi raditi ovaj posao
» Nitko ne želi raditi za 10.000 kuna mjesečno, uz plaćen stan i hranu
» Fali nam mladih i sposobnih ljudi , nitko ne želi raditi ovaj posao za 4500 kuna
Page 6 of 10