Ako ne možeš zaraditi 6.000 kuna, nemoj raditi !
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Ako ne možeš zaraditi 6.000 kuna, nemoj raditi !
jasambrend wrote:kic wrote:
mislim da se malo tko stavlja u poziciju poduzetnika, da imas samo 10 radnika to ti je 50k neto placa i jos 40k drzavi, a gdje su ostala davanja drzavi, i sve samo mjesecno gledajuci, ne rastu novci na granama..
Ajme...ali nema robova na tržištu...ajmo ih prisilno proizvesti onda...kako me to podsjeća na nešto...tko nije sposoban platiti radnika i zaraditi ima isto Irsku...
sve je dobrovoljno, zato postoji ugovor, ako se radnik ne slaze s njim slobodan je traziti drugo radno mjesto..
ja u cijelosti razumijem radnike, sam sam radio masu neplacenih sati, moja mater radi zamjenske i preko 270 mjesecno bi napravila, a prijatelj u drugoj firmi slicno, mozes misliti koliko im je to placeno, ali sta sad?
Koliko je od vas stvorilo samo jedno radno mjesto? Ono za sebe?kserks_ wrote:Kako je Brain rekao svi oni koji ne mogu radnika platit neto 4000 kn, takvo radno mjesto realno ni ne postoji.
Meni se čini na ovom forumu nijedan.
Ponosni, inteligentni muški...
Trinity-
2014-04-17
Ja sam jedno ove godineTriny wrote:Koliko je od vas stvorilo samo jedno radno mjesto? Ono za sebe?kserks_ wrote:Kako je Brain rekapo svi oni koji ne mogu radnika platit neto 4000 kn, takvo radno mjesto realno ni ne postoji.
U drugi mjesec kad sam dao otkaz
Evo izvolite
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kak ne, evo ja sam sebi izmislio radno mjesto, visoko kvalificirani operater na mjesalici za beton :DTriny wrote:Koliko je od vas stvorilo samo jedno radno mjesto? Ono za sebe?kserks_ wrote:Kako je Brain rekao svi oni koji ne mogu radnika platit neto 4000 kn, takvo radno mjesto realno ni ne postoji.
i super placa
Ti lipo meni plati minimalac preko računa, ja to tebi lipo kasnije vratim na ruke..eto imas stvoreno radno mjesto sa 500 kn davanja državi ...Triny wrote:Koliko je od vas stvorilo samo jedno radno mjesto? Ono za sebe?kserks_ wrote:Kako je Brain rekao svi oni koji ne mogu radnika platit neto 4000 kn, takvo radno mjesto realno ni ne postoji.
Gost- Guest
gradjevina je sirok pojam, isto kao da ti kazem da se bavim poljoprivredom pa si misli jel uzgajam jagode il radim kompostdijagram wrote:gradjevina naravnoLeviathan2 wrote:pitam koji ebate,dijagram wrote:tezak nerijetko i opasan, zestokim tempom koji nije za svakogaLeviathan2 wrote:koji posao radis?dijagram wrote:ja radniku dam 8 000 kuna place
no problem je sto izdrze najduze petnaestak dana
Nađite drugu budaluRayMabus wrote:Ja sam jedno ove godineTriny wrote:Koliko je od vas stvorilo samo jedno radno mjesto? Ono za sebe?kserks_ wrote:Kako je Brain rekapo svi oni koji ne mogu radnika platit neto 4000 kn, takvo radno mjesto realno ni ne postoji.
Evo izvolite
2014-04-11
Sad si mi u rangu onih ilegala sa Znjana.Triny wrote:Koliko je od vas stvorilo samo jedno radno mjesto? Ono za sebe?kserks_ wrote:Kako je Brain rekao svi oni koji ne mogu radnika platit neto 4000 kn, takvo radno mjesto realno ni ne postoji.
Gost- Guest
Ajme, upravo aktualnojasambrend wrote:Znam s druge strane dosta ljudi kojima nije problem tempo rada i napor, ali ako je nešto vezano uz visinu...i nije baš za svakoga, istina...dijagram wrote:tezak nerijetko i opasan, zestokim tempom koji nije za svakogaLeviathan2 wrote:koji posao radis?dijagram wrote:ja radniku dam 8 000 kuna place
no problem je sto izdrze najduze petnaestak dana
Kaze mi prije par dana jedan od suradnika, divim ti se, kako, kako ovo, kako ono, zasto, zna da mi ne treba, ali to mi je u krvi
dijagram-
2015-08-09
Pa...štede. Na kraju priče će novac raditi za njih.kserks_ wrote:Poslodavci su lani imali 35 milijardi kuna dobiti, ma i vise kada se odbiju oni u gubicima...pa da nisu mogli 20% dobiti preliti na plaće...kuku legle bježe radnici, nece niko da radi, a sjede na parama....a ne, ne ni lipe kmetovi dobit nećete....marš u pizdu materinu...mamin sin wrote:Triny wrote:Ne može se utjecati ni na potrošnju ni na potražnju.kic wrote:mamin sin wrote:
amen , smanji potrošnju, pa će poduzetnici više zaraditi
na potrosnju se ne moze utjecati, svako za sebe misli, tko zeli nesto kupiti - zamisli, ali prvo se zbroji i skupi novce, tj stedi i odvoji na kratko vrijeme, da bi si dugorocno povecao standard zivota..
Ono što se regulacijama radi je utjecaj na ponudu.
to je sve točno što si rekla
rast plaća ne utječe na povećanje potrošnje
poslodavci kad štede i plaćaju radnike minimalac ili manje, onda raste potrošnja
treba udvostručiti sate vjeronauka a smanjiti matematiku u školama, matematika ne može izračunati potražnju, ali se od boga može naučiti što je moralno i pravedno
Tako ti ja uvijek kad me neadekvatno plaćaš, oslobodim mjesto za budaluRayMabus wrote:Nađite drugu budaluRayMabus wrote:Ja sam jedno ove godineTriny wrote:Koliko je od vas stvorilo samo jedno radno mjesto? Ono za sebe?kserks_ wrote:Kako je Brain rekapo svi oni koji ne mogu radnika platit neto 4000 kn, takvo radno mjesto realno ni ne postoji.
Evo izvolite
2014-04-11
ma boli me..
a cek, mene se ovo ne tangira
a cek, mene se ovo ne tangira
2014-04-19
zato se nisam ni o ženi ja, računam neka te slobodna da neka budala tu zaglaviRayMabus wrote:Tako ti ja uvijek kad me neadekvatno plaćaš, oslobodim mjesto za budaluRayMabus wrote:Nađite drugu budaluRayMabus wrote:Ja sam jedno ove godineTriny wrote:Koliko je od vas stvorilo samo jedno radno mjesto? Ono za sebe?kserks_ wrote:Kako je Brain rekapo svi oni koji ne mogu radnika platit neto 4000 kn, takvo radno mjesto realno ni ne postoji.
Evo izvolite
2014-04-11
I onda vi tu zaglaviti i to j to
Jednostavno
Ja idem dalje
Jednostavno
Ja idem dalje
2014-04-11
Vidite kako je to jednostavno
Zamislimo dva radnika koji traže posao
Ja taj ne uzmem ovaj da
Sad ostajem samo ja
Debil je eliminiran
Zamislimo dva radnika koji traže posao
Ja taj ne uzmem ovaj da
Sad ostajem samo ja
Debil je eliminiran
2014-04-11
Triny wrote:Koliko je od vas stvorilo samo jedno radno mjesto? Ono za sebe?kserks_ wrote:Kako je Brain rekao svi oni koji ne mogu radnika platit neto 4000 kn, takvo radno mjesto realno ni ne postoji.
Teško i mukotrpno je biti sam svoj majstor, zadržati isti nivo kvalitete .....što znači bez geške, što znači znati primjenu u praksi prije no što znaju oni što su što daju upute i tumačenja. Uglavnom u svakom momentu biti 100% i tako iz dana u dan, iz godine u godinu.....
.... i da ne ponavljam ono što piše uuvodnom članku, da bi netko u realnom sektoru dobio 4.000,00 kn neto treba na mjesečenoj bazi zaraditi minimum 9.000,00-10.000,00 kn ostatka vrijednosti.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Ili u tajiti porez ovako ko Triny ili ja devet godina tako na pumpi pa to zadnju godinu sjebali pa nema više na 4000 kuna plaće dodatne zaradeorion wrote:[.
.... i da ne ponavljam ono što piše uuvodnom članku, da bi netko u realnom sektoru dobio 4.000,00 kn neto treba na mjesečenoj bazi zaraditi minimum 9.000,00-10.000,00 kn ostatka vrijednosti.
A dodatna zarada ti je ovo
U jednom danu provučeš gazdama kamiona Dizel na karticu
Nama 10%
Dvojica smo svaki uzme pola
Sad uzmi deset tisuća kuna Dizel u jednoj smjeni
2014-04-11
Triny wrote:Koliko je od vas stvorilo samo jedno radno mjesto? Ono za sebe?kserks_ wrote:Kako je Brain rekao svi oni koji ne mogu radnika platit neto 4000 kn, takvo radno mjesto realno ni ne postoji.
ti smanji plaću za 500kn, ili zaposli na crno pa još manje plati
kic i yoda neka smanje potrošnju
sljedeće godine smanji još malo plaće da srežeš troškove i povećaš zaradu, a kic i yoda nek još više smanje potrošnju da im ostane
kroz par takvih ciklusa štednje i smanjivanja troškova steći će te nevjerovatno bogatstvo
ti i drugi poduzetnici srežete plaće koje su trošak, radnici sa manjim prihodima smanje potrošnju, odvoje nešto za štednju, zbog njihove manje potrošnje tebi su manji prihodi, pa još malo srežeš plaće, pa radnici imaju manje prihode, manju kupovnu moć, manje troše, štede za crne dane
to treba uvesti na razini cijele države, štednju, rad, moralno i uzorno ponašanje, odmah bi zavladao prosperitet
a ne ovo razvratno trošenje novca koji nije naš na dug
inteligencijo, iza mene stoje mama i tata koji me podržavaju u svemu što želim, vidiš da ne kukam po forumu kako ništa ne valja i kako su svi lopovi, ili da me država krade, meni je dobro u životu, nemam se na što žaliti, a nisam skroman, nosim sve markirano da se odmah vidi kako nisam lidlić
Guest- Guest
i ovo čak nije niti utaja poreza jer se taj Dizel stvarno proda taj danRayMabus wrote:Ili u tajiti porez ovako ko Triny ili ja devet godina tako na pumpi pa to zadnju godinu sjebali pa nema više na 4000 kuna plaće dodatne zaradeorion wrote:[.
A dodatna zarada ti je ovo
U jednom danu provučeš gazdama kamiona Dizel na karticu
Nama 10%
Dvojica smo svaki uzme pola
Sad uzmi deset tisuća kuna Dizel u jednoj smjeni
Ljudi daju keša ne uzmu račun
Hvala
Ili mu provučeš benzinu koju imaš sa strane na karticu isti taj iznos
Čuvaš Dizel
Onda fino njih tri dođu na kraj smjena u pol ure i svakome tri i tristo tisuća kuna koliko mu je kapacitet maksimum od kamiona u papirima
Hvala doviđenja vidimo se sutra
2014-04-11
da se lijepo zaradit bez da se u to mijesa cardak sistem, treba samo malo soli
mamin sin wrote:Triny wrote:Koliko je od vas stvorilo samo jedno radno mjesto? Ono za sebe?kserks_ wrote:Kako je Brain rekao svi oni koji ne mogu radnika platit neto 4000 kn, takvo radno mjesto realno ni ne postoji.
ti smanji plaću za 500kn, ili zaposli na crno pa još manje plati
kic i yoda neka smanje potrošnju
sljedeće godine smanji još malo plaće da srežeš troškove i povećaš zaradu, a kic i yoda nek još više smanje potrošnju da im ostane
kroz par takvih ciklusa štednje i smanjivanja troškova steći će te nevjerovatno bogatstvo
ti i drugi poduzetnici srežete plaće koje su trošak, radnici sa manjim prihodima smanje potrošnju, odvoje nešto za štednju, zbog njihove manje potrošnje tebi su manji prihodi, pa još malo srežeš plaće, pa radnici imaju manje prihode, manju kupovnu moć, manje troše, štede za crne dane
to treba uvesti na razini cijele države, štednju, rad, moralno i uzorno ponašanje, odmah bi zavladao prosperitet
a ne ovo razvratno trošenje novca koji nije naš na dug
inteligencijo, iza mene stoje mama i tata koji me podržavaju u svemu što želim, vidiš da ne kukam po forumu kako ništa ne valja i kako su svi lopovi, ili da me država krade, meni je dobro u životu, nemam se na što žaliti, a nisam skroman, nosim sve markirano da se odmah vidi kako nisam lidlić
Hugo Chavez je mala vod za tebe ....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Možeš krasti kolko hoćeš,možeš i ubijati ali prijetiti nama nemoj
» Zagreb bi od legalizacije marihuane mogao godišnje zaraditi 145 milijuna kuna
» Iako je plaća oko 10.000 kuna, nitko ne želi raditi ovaj posao
» Nitko ne želi raditi za 10.000 kuna mjesečno, uz plaćen stan i hranu
» Fali nam mladih i sposobnih ljudi , nitko ne želi raditi ovaj posao za 4500 kuna
» Zagreb bi od legalizacije marihuane mogao godišnje zaraditi 145 milijuna kuna
» Iako je plaća oko 10.000 kuna, nitko ne želi raditi ovaj posao
» Nitko ne želi raditi za 10.000 kuna mjesečno, uz plaćen stan i hranu
» Fali nam mladih i sposobnih ljudi , nitko ne želi raditi ovaj posao za 4500 kuna
Page 8 of 10