Ako ne možeš zaraditi 6.000 kuna, nemoj raditi !
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Ako ne možeš zaraditi 6.000 kuna, nemoj raditi !
Ne kužiš ti članak.RayMabus wrote:pa radi, tko ti smetaTriny wrote:Bemu dečki, govorimo o 5000- 6000 kn koliko koštate poslodavca...Pinochet wrote:to da, barem ja , iako sam prominio par poslova od tih 3000-4000kn , nigdje se nisam zadrža duže od pola godine ili malo više.. koji kurac ću nekome biti rob za 3000kn.. za 3000kn si rob kapitalisti, rob si Čardaku, HDZu, državi, uhljebima, Sinkopi, Anemiji, svi žive na račun tvoga rada,, nisam toliko ludkserks_ wrote:u Dalmaciji gdje se je colonski sustav zadržao od doba Rima, dakle i u doba feudalizma u Dalmaciji nije bilo kmetova, nego isključivo slobodnih seljaka, i sada se srozat na satus roba, nema šanse.
Morate zaraditi bar duplo...inače niste od koristi nikome.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Eto...ni ti ne kužiš članak.kserks_ wrote:ma šta mene briga za brutto..na ruke.Triny wrote:Brutto?kserks_ wrote:neću biti toliko ekstreman, ali tko ne zaradi 4000 kn na mjesec, stvarno i ne treba radit, pogotov ako je muškarac, bolje doma ležat, nego biti samofinacirajući rob.
Trinity-
2014-04-17
Triny kužim ja puno toga
Ti biće imaš muža pa on radi pa ćeš i ti nešto i tebi dovoljno i četri tisuće
E kad ja budem ima ženu a ona bude tila radit e onda ja dajem otkaz pa me baš zanima jel ti četri tisuće dosta
E kad ja budem ima ženu a ona bude tila radit e onda ja dajem otkaz pa me baš zanima jel ti četri tisuće dosta
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja imam firmu pa mi 4k nije dosta i puno mi platiti 2.5 k nekoga...RayMabus wrote:Triny kužim ja puno toga
Trinity-
2014-04-17
ma briga me:)Triny wrote:Eto...ni ti ne kužiš članak.kserks_ wrote:ma šta mene briga za brutto..na ruke.Triny wrote:Brutto?kserks_ wrote:neću biti toliko ekstreman, ali tko ne zaradi 4000 kn na mjesec, stvarno i ne treba radit, pogotov ako je muškarac, bolje doma ležat, nego biti samofinacirajući rob.
prvo te pokušavaju uvjerit da nisi muško, ako ne plaćaš fit ili nemaš kredu za stan
pa te pokušavaju uvjerit da ne živiš ako ne živiš na dug
pa te pokušaju uvjerit da prodaš didovinu i soriš ušteđevinu jer je to mrtvi kapital ,a inflaciju jede novac
pa te pokušavaju uvjerit da je dobro radit za budašto, jer tako gradiš karakter
-------------------------------------------------------------
i onda kad ih sve ovo gore poslušaš postaneš rob koji nema izbora.
kad ovo gore sve odjebeš, otvara ti se skroz jedena druga sfera načina života i prelaziš u gornji sloj ,kako bi dedalus rekao red pill.
Last edited by kserks_ on 25/10/2017, 15:42; edited 1 time in total
Gost- Guest
Triny imaš ti i muža koji radi
Skužija san ja vas davno
Zato vam i nije problem radit za kikiriki
Ja sam samac pa meni je
Onda ću radije ležati
Skužija san ja vas davno
Zato vam i nije problem radit za kikiriki
Ja sam samac pa meni je
Onda ću radije ležati
2014-04-11
mene briga jer ja plaćam brutto ...kserks_ wrote:ma briga me:)Triny wrote:Eto...ni ti ne kužiš članak.kserks_ wrote:ma šta mene briga za brutto..na ruke.Triny wrote:Brutto?kserks_ wrote:neću biti toliko ekstreman, ali tko ne zaradi 4000 kn na mjesec, stvarno i ne treba radit, pogotov ako je muškarac, bolje doma ležat, nego biti samofinacirajući rob.
prvo te pokušavaju uvjerit da nisi muško, ako ne plaćaš fit ili nemaš kredu za stan
pa te pokušavaju uvijerit da ne živiš ako ne živiš na dug
pa te pokušaju uvijerit da prodaš didovinu i soriš ušteđevinu jer je to mrtvi kapital ,a inflaciju jede novac
pa te pokušavaju uvijerit da je dobro radit za budašto, jer tako gradiš karakter
kad ovo gore sve odjebeš, otvara ti se skroz jedena druga sfera načina života i prelaziš u gornji sloj.
ovo ostalo je tipično muško cendranje...
Trinity-
2014-04-17
kserks_ wrote:ma briga me:)Triny wrote:Eto...ni ti ne kužiš članak.kserks_ wrote:ma šta mene briga za brutto..na ruke.Triny wrote:Brutto?kserks_ wrote:neću biti toliko ekstreman, ali tko ne zaradi 4000 kn na mjesec, stvarno i ne treba radit, pogotov ako je muškarac, bolje doma ležat, nego biti samofinacirajući rob.
pa te pokušaju uvjerit da prodaš didovinu i soriš ušteđevinu jer je to mrtvi kapital ,a inflaciju jede novac
kad ovo gore sve odjebeš, otvara ti se skroz jedena druga sfera načina života i prelaziš u gornji sloj.
ljude slabog karaktera i prosječnog IQa je lako uvjeriti u svako sranje
a ovima što te uvjereavaju i jest cilj da budeš rob.
Guest- Guest
kserks_ wrote:ma briga me:)Triny wrote:Eto...ni ti ne kužiš članak.kserks_ wrote:ma šta mene briga za brutto..na ruke.Triny wrote:Brutto?kserks_ wrote:neću biti toliko ekstreman, ali tko ne zaradi 4000 kn na mjesec, stvarno i ne treba radit, pogotov ako je muškarac, bolje doma ležat, nego biti samofinacirajući rob.
kad ovo gore sve odjebeš, otvara ti se skroz jedena druga sfera načina života i prelaziš u gornji sloj ,kako bi dedalus rekao red pill.
Ovo treba uklesati negdi...
darth_vader-
2014-04-17
Nisi. Tvoj komentar nema veze s člankom.kic wrote:
jesam ja shvatio članak?
Trinity-
2014-04-17
kic wrote:
jesam ja shvatio članak?
Svatijo si ga...
darth_vader-
2014-04-17
Pinochet wrote:kserks_ wrote:ma briga me:)Triny wrote:Eto...ni ti ne kužiš članak.kserks_ wrote:ma šta mene briga za brutto..na ruke.Triny wrote:
Brutto?
ljude slabog karaktera i prosječnog IQa je lako uvjeriti u svako sranje
a ovima što te uvjereavaju i jest cilj da budeš rob.
Uostalom ne može mene jebat u mozak poslodavac koji ima IQ manji za 40-50 bodova od mene, jer ga pojedem logikom za zajutrak.
Gost- Guest
Uglavnom, vječita kuknjava poduzetnika kako nigdje više na tržistu nema robova, a oni se polome tražeći im poslove...svi ih odjebali, čak i Sirijci...a takve ideje i vizije su sad pale u vodu...
darth_vader-
2014-04-17
A šta ću im jajasambrend wrote:Uglavnom, vječita kuknjava poduzetnika kako nigdje više na tržistu nema robova, a oni se polome tražeći im poslove...svi ih odjebali, čak i Sirijci...a takve ideje i vizije su sad pale u vodu...
Da im objasnim da s te njihove četri tisuće preživljavam a kad dođe registracija onda moram se zadužiti
Vidi imam bolju ideju, ležim i drkam kurac, onda nemam za platit registraciju i to pa prodam auto pa nastavim ležati i drkat kurac
2014-04-11
Bolje da svi, i poslodavci i , kako ti kažeš robovi, vise na burzi, na teret drugima.jasambrend wrote:Uglavnom, vječita kuknjava poduzetnika kako nigdje više na tržistu nema robova, a oni se polome tražeći im poslove...svi ih odjebali, čak i Sirijci...a takve ideje i vizije su sad pale u vodu...
Trinity-
2014-04-17
dobrovoljne...yes...kic wrote:
triny voli robove.
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Bolje da svi, i poslodavci i , kako ti kažeš robovi, vise na burzi, na teret drugima.jasambrend wrote:Uglavnom, vječita kuknjava poduzetnika kako nigdje više na tržistu nema robova, a oni se polome tražeći im poslove...svi ih odjebali, čak i Sirijci...a takve ideje i vizije su sad pale u vodu...
Tko nije otišao u Irsku, nek se snalazi kako god zna...ionako u ovoj državi ništa više nema smisla, ali baš nikakvog...svakako je bolje onda čuvati energiju i živce i čekati na okupaciju...
darth_vader-
2014-04-17
RayMabus wrote:A šta ću im jajasambrend wrote:Uglavnom, vječita kuknjava poduzetnika kako nigdje više na tržistu nema robova, a oni se polome tražeći im poslove...svi ih odjebali, čak i Sirijci...a takve ideje i vizije su sad pale u vodu...
Da im objasnim da s te njihove četri tisuće preživljavam a kad dođe registracija onda moram se zadužiti
Vidi imam bolju ideju, ležim i drkam kurac, onda nemam za platit registraciju i to pa prodam auto pa nastavim ležati i drkat kurac
zato im i smetaju naše nekretnine, jer nam omogućavaju da imamo opciju ležanja po potrebi:)
Gost- Guest
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Možeš krasti kolko hoćeš,možeš i ubijati ali prijetiti nama nemoj
» Zagreb bi od legalizacije marihuane mogao godišnje zaraditi 145 milijuna kuna
» Iako je plaća oko 10.000 kuna, nitko ne želi raditi ovaj posao
» Nitko ne želi raditi za 10.000 kuna mjesečno, uz plaćen stan i hranu
» Fali nam mladih i sposobnih ljudi , nitko ne želi raditi ovaj posao za 4500 kuna
» Zagreb bi od legalizacije marihuane mogao godišnje zaraditi 145 milijuna kuna
» Iako je plaća oko 10.000 kuna, nitko ne želi raditi ovaj posao
» Nitko ne želi raditi za 10.000 kuna mjesečno, uz plaćen stan i hranu
» Fali nam mladih i sposobnih ljudi , nitko ne želi raditi ovaj posao za 4500 kuna
Page 2 of 10