Ako ne možeš zaraditi 6.000 kuna, nemoj raditi !
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Ako ne možeš zaraditi 6.000 kuna, nemoj raditi !
RayMabus wrote:A šta ću im jajasambrend wrote:Uglavnom, vječita kuknjava poduzetnika kako nigdje više na tržistu nema robova, a oni se polome tražeći im poslove...svi ih odjebali, čak i Sirijci...a takve ideje i vizije su sad pale u vodu...
Da im objasnim da s te njihove četri tisuće preživljavam a kad dođe registracija onda moram se zadužiti
Vidi imam bolju ideju, ležim i drkam kurac, onda nemam za platit registraciju i to pa prodam auto pa nastavim ležati i drkat kurac
zato im i smetaju naše nekretnine, jer nam omogućavaju da imamo opciju ležanja po potrebi:)
Gost- Guest
RayMabus wrote:A šta ću im jajasambrend wrote:Uglavnom, vječita kuknjava poduzetnika kako nigdje više na tržistu nema robova, a oni se polome tražeći im poslove...svi ih odjebali, čak i Sirijci...a takve ideje i vizije su sad pale u vodu...
Da im objasnim da s te njihove četri tisuće preživljavam a kad dođe registracija onda moram se zadužiti
Vidi imam bolju ideju, ležim i drkam kurac, onda nemam za platit registraciju i to pa prodam auto pa nastavim ležati i drkat kurac
I onda kad to napravim pa me poslodavac pita jel imam auto pa ja kažem ne pa on meni a kako češ dolaziti na posao
. PA TI ĆEŠ MI ZVATI TAKSI AHAHA HA HA AAAAAHHHHHHAAAAAAAAAAA
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
to šta ti za mene platiš mirovinsko i zdravstveno je tvoja stvar i eventualno još doprinos za nezaposlene, jer ću to imati ovako i onako, za drugo obrati se anemičnom:)Triny wrote:Ja imam firmu pa mi 4k nije dosta i puno mi platiti 2.5 k nekoga...RayMabus wrote:Triny kužim ja puno toga
Ti biće imaš muža pa on radi pa ćeš i ti nešto i tebi dovoljno i četri tisuće
E kad ja budem ima ženu a ona bude tila radit e onda ja dajem otkaz pa me baš zanima jel ti četri tisuće dosta
ispod 800 eura na ruke zaboravi da ti radim;)
Last edited by kserks_ on 25/10/2017, 16:05; edited 1 time in total
Gost- Guest
Nije moja stvar, i to ti moraš zaraditi, plus još meni nešto mora ostati.kserks_ wrote:to šta ti za mene platiš mirovinsko i zdravstveno je tvoja stvar i eventualno još doprinos za nezaposlene, jer ću to imati ovako i onako, za drugo obrati se anemičnom:)Triny wrote:Ja imam firmu pa mi 4k nije dosta i puno mi platiti 2.5 k nekoga...RayMabus wrote:Triny kužim ja puno toga
E kad ja budem ima ženu a ona bude tila radit e onda ja dajem otkaz pa me baš zanima jel ti četri tisuće dosta
ispo 800 eura na ruke zaboravi da ti radim;)
Trinity-
2014-04-17
zašto tebi mora ostatiTriny wrote:Nije moja stvar, i to ti moraš zaraditi, plus još meni nešto mora ostati.kserks_ wrote:to šta ti za mene platiš mirovinsko i zdravstveno je tvoja stvar i eventualno još doprinos za nezaposlene, jer ću to imati ovako i onako, za drugo obrati se anemičnom:)Triny wrote:Ja imam firmu pa mi 4k nije dosta i puno mi platiti 2.5 k nekoga...RayMabus wrote:Triny kužim ja puno toga
Neradi ti se za onoliko koliko trebaš još na doplatiti sa strane da bi izgurala godinu a meni soliš pamet
VIDI KURCA
2014-04-11
hahah..neka ti anemični plati, mirovinu i zdravsteno imat cu iovako ionako, te tvoje uplate mene ne zanimaju.Triny wrote:Nije moja stvar, i to ti moraš zaraditi, plus još meni nešto mora ostati.kserks_ wrote:to šta ti za mene platiš mirovinsko i zdravstveno je tvoja stvar i eventualno još doprinos za nezaposlene, jer ću to imati ovako i onako, za drugo obrati se anemičnom:)Triny wrote:Ja imam firmu pa mi 4k nije dosta i puno mi platiti 2.5 k nekoga...RayMabus wrote:Triny kužim ja puno toga
eventualno bi možda pristao, na dio na ruke, kao naknada za usluge van radnog vremena
Gost- Guest
Mislim, poznajem hrpu ljudi, poslodavaca koji dižu kredite da isplate radnike. Država i svi ostali, kasne s plaćanjima tom istom poslodavcu. Da ne govorim o firmama koje otvore stečaj.
Ovo je nezdravo društvo. Kako za poslodavce tako i za radnike.
Guest- Guest
to ti je isto kao da ja od nje tražim da mi umanji cijenu usluge za vrijednost PDV-a hahaha pogubila se malaRayMabus wrote:zašto tebi mora ostatiTriny wrote:Nije moja stvar, i to ti moraš zaraditi, plus još meni nešto mora ostati.kserks_ wrote:to šta ti za mene platiš mirovinsko i zdravstveno je tvoja stvar i eventualno još doprinos za nezaposlene, jer ću to imati ovako i onako, za drugo obrati se anemičnom:)Triny wrote:Ja imam firmu pa mi 4k nije dosta i puno mi platiti 2.5 k nekoga...RayMabus wrote:Triny kužim ja puno toga
Neradi ti se za onoliko koliko trebaš još na doplatiti sa strane da bi izgurala godinu a meni soliš pamet
VIDI KURCA
Gost- Guest
Bolovanje ili godišnji a trenerka glavni odjevni predmetPinochet wrote:baza je što većina u RH koji dobijaju nadprosječne plaće - ne zaslužuju te pare, uglavnom uhljebi preko vezekserks_ wrote:neću biti toliko ekstreman, ali tko ne zaradi 4000 kn na mjesec, stvarno i ne treba radit, pogotov ako je muškarac, bolje doma ležat, nego biti samofinacirajući rob.
Kermit-
2014-04-17
pa nek zatvorimativka wrote:Mislim, poznajem hrpu ljudi, poslodavaca koji dižu kredite da isplate radnike. Država i svi ostali, kasne s plaćanjima tom istom poslodavcu. Da ne govorim o firmama koje otvore stečaj.
Ni ja neradim di nemam računicu
Sve ok
A imaš malo djete doma
PA PUCA MI KURAC
2014-04-11
Triny wrote:dobrovoljne...yes...kic wrote:
triny voli robove.
Moj otac radi za 15 kn po satu što je oko 2.500,00 kn. Nešto mi je pričao da će možda dati otkaz, pa ne znam da li još uvijek radi. Moja satnica je ipak više nego dvostruko veća.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Ozbiljan poslodavac, ne može imati strategiju poslovanja. Strategije su rezervirane za državno
Guest- Guest
slažem se, zato je moja strategija da me načisto zaboli kuracmativka wrote:Ozbiljan poslodavac, ne može imati strategiju poslovanja. Strategije su rezervirane za državno
2014-04-11
Moja je strategija da me boli kurac
Pa ćemo vidit koga više boli kurac
Eto nove igre
Pa ćemo vidit koga više boli kurac
Eto nove igre
2014-04-11
Fali radne snage, svi iseljavaju, krahirao natalitet
Pa useli boli me kurac
Pa useli boli me kurac
2014-04-11
Svih boli kurac...i nije ti neka taktika...bolje dovedi stogod emacipacije doma...što bi tebi bilo bolje, nego drugima...isto ne valja kad te predugo boli kurac...
darth_vader-
2014-04-17
Aaaaaaa ne boli svih kurac a jokjasambrend wrote:Svih boli kurac...i nije ti neka taktika...bolje dovedi stogod emacipacije doma...što bi tebi bilo bolje, nego drugima...isto ne valja kad te predugo boli kurac...
Znaš postoji neki razlog zašto se netko nešto trudi npr imat neki biznis
Koji god da je očito mu je stalo da ga kreira
Inaće ga nebi ni radio
Ako te boli kurac zatvori tj prestani to kreirati
A nemožeš
AHA
2014-04-11
Formula kontrole je započeti, upravljati nečim i to završiti po svojoj volji
Pa završi
Pokaži da imaš kontrolu
Pa završi
Pokaži da imaš kontrolu
2014-04-11
nema kontrolu, nema otstupnicuRayMabus wrote:Formula kontrole je započeti, upravljati nečim i to završiti po svojoj volji
Pa završi
Pokaži da imaš kontrolu
Nije to isplanira
2014-04-11
i takvi vam kukajuRayMabus wrote:nema kontrolu, nema otstupnicuRayMabus wrote:Formula kontrole je započeti, upravljati nečim i to završiti po svojoj volji
Pa završi
Pokaži da imaš kontrolu
Nije to isplanira
Poduzetnik znači započinje
Onda to ide
Sad problem
Nezna stat
Pa ugasi
2014-04-11
To isto ko i radnik koji kuka mala plača mala plača
Pa jel ti mala
Pa otiđi
Digni dupe i otiđi
Gdje je tu uopće problem ono
Pa jel ti mala
Pa otiđi
Digni dupe i otiđi
Gdje je tu uopće problem ono
2014-04-11
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Možeš krasti kolko hoćeš,možeš i ubijati ali prijetiti nama nemoj
» Zagreb bi od legalizacije marihuane mogao godišnje zaraditi 145 milijuna kuna
» Iako je plaća oko 10.000 kuna, nitko ne želi raditi ovaj posao
» Nitko ne želi raditi za 10.000 kuna mjesečno, uz plaćen stan i hranu
» Fali nam mladih i sposobnih ljudi , nitko ne želi raditi ovaj posao za 4500 kuna
» Zagreb bi od legalizacije marihuane mogao godišnje zaraditi 145 milijuna kuna
» Iako je plaća oko 10.000 kuna, nitko ne želi raditi ovaj posao
» Nitko ne želi raditi za 10.000 kuna mjesečno, uz plaćen stan i hranu
» Fali nam mladih i sposobnih ljudi , nitko ne želi raditi ovaj posao za 4500 kuna
Page 3 of 10