Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista?
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista?
ok pozivaš se na američki standard po kojemu nijje nacistički pozdrav zabranjen. dobro, ja ću okrenuti pilu naopako i staviti ti sliku iz virđinijeslidingdoorsoperator wrote:mutava baštarda wrote:
na koju ameriku misliš, onu iz tv serija ili onu stvarnu... ja sam stanovnik evrope i zanimaju me isključivo evropski standardi...
Slabo gledam američke serije pa ti o standardima u njima mogu jako malo toga reći.
Govorim o stvarnoj Americi u kojoj nacistički pozdrav nije zakonom zabranjen. :)
Ja jesam za članstvo RH u EU, prije svega iz ekonomskih razloga, ali daleko od toga da sam eurocentričan, a kamoli euroisključiv.
Uostalom, upravo u toj Evropi djeluje Evropski sud za ljudska prava u Strasbourgu pa tako i standardi koje je donio taj sud u slučaju Vajnai pa ti gledaj koje ćeš standarde uvažavati. :)
a ti meni nađi jednu službene njemačke ideologije ww2
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
vili40 wrote:
ti ni sam ne znaš za što si isto ko i ovi naši zbunjeni i smotani koji ne znaju ni gdje im je guzica
Ma ajde. :)
A na temelju čega si to zaključio? :)
Na temelju vlastite zbunjenosti?
Pa ja tako kad je u pitanju EU pišem otkad sam na ovom forumu, što je više od 10 godina ako računamo i stari forum još tamo kada je bio Iskonov. :)
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:ok pozivaš se na američki standard po kojemu nijje nacistički pozdrav zabranjen. dobro, ja ću okrenuti pilu naopako i staviti ti sliku iz virđinijeslidingdoorsoperator wrote:mutava baštarda wrote:
na koju ameriku misliš, onu iz tv serija ili onu stvarnu... ja sam stanovnik evrope i zanimaju me isključivo evropski standardi...
Slabo gledam američke serije pa ti o standardima u njima mogu jako malo toga reći.
Govorim o stvarnoj Americi u kojoj nacistički pozdrav nije zakonom zabranjen. :)
Ja jesam za članstvo RH u EU, prije svega iz ekonomskih razloga, ali daleko od toga da sam eurocentričan, a kamoli euroisključiv.
Uostalom, upravo u toj Evropi djeluje Evropski sud za ljudska prava u Strasbourgu pa tako i standardi koje je donio taj sud u slučaju Vajnai pa ti gledaj koje ćeš standarde uvažavati. :)
:D A ovo je dokaz za što? :)
Da je komunizam u SAD-u popularniji od nacizma?
Pa možda i jest, ali svejedno ostaje činjenica da u SAD nisu zabranjeni zakonom nacistički pozdravi niti drugi nacistički simboli. :)
Nisu doduše ni komunistički, kao što uostalom ja ne bih želio da se dogodi u Hrvatskoj. :)
Svi simboli i pozdravi trebaju biti dopušteni, uključujući tu i one četničke, pa nek svatko jasno pokaže iza kakvih stavova stoji.
Demokracija zna biti nezgodna stvar, a ne kao u komunizmu, država zabrani pa ti lijeo na Goli Otok ako se toga ne držiš. :)
Guest- Guest
ispričavam se ova je iz virđinijemutava baštarda wrote:ok pozivaš se na američki standard po kojemu nijje nacistički pozdrav zabranjen. dobro, ja ću okrenuti pilu naopako i staviti ti sliku iz virđinijeslidingdoorsoperator wrote:mutava baštarda wrote:
a lenjin je iz sietla... mogu naći i maoa, a ne da mi se guglati za tita da nebi digao nenamjerno ustanak ovdje na forumu
mutava baštarda wrote:
a ne da mi se guglati za tita da nebi digao nenamjerno ustanak ovdje na forumu
Zašto ustanak? Pa nije tajna da je Tito vrlo popularan u Hrvatskoj pa tako i na ovom forumu. :)
Dovoljno je samo u određene dane posjetiti Kumrovec. :)
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:mutava baštarda wrote:
Zašto ustanak? Pa nije tajna da je Tito vrlo popularan u Hrvatskoj pa tako i na ovom forumu. :)
Inače se nadam da razumiješ kako ovakvim prilozima upravo potvrđuješ moje argumente. :)
Nema zakonske zabrane niti komunističke niti nacističke ideologije. :)
Guest- Guest
Brit ima predrasude. Recimo to što je neko crn i naslikava se po fejsu u gangsta stilu ne znači da dila dop i krade iz dućana. Mislim, znači u većini slučajeva, ali nije znanstveni dokaz. Pa ako ima brkove ko itler ne znači da je fašist. Ko što ujko iz kanade na ovom forumu reče, nakon duge i emotivne rasprave o tome jesu li hrvati u kanadi ustaše, nije istina da su svi hrvati u kanadi ustaše, "mislim, ja jesam, ali nisu svi" reče.
i onako su obje ideologije zakuhane u istoj kuhinji...slidingdoorsoperator wrote:slidingdoorsoperator wrote:mutava baštarda wrote:
Inače se nadam da razumiješ kako ovakvim prilozima upravo potvrđuješ moje argumente. :)
mutava baštarda wrote:i onako su obje ideologije zakuhane u istoj kuhinji...slidingdoorsoperator wrote:
Možda jesu, a možda i nisu, ali posljedice njihovog djelovanja su manje više ako ne baš iste, a ono svakako vrlo slične. Ja sam odavno na starom forumu svako malo znao napisati kako su obje samo dvije strane jedne te iste medalje zla.
Guest- Guest
https://vimeo.com/179938217
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
komunizam je trajao duže pa su imali više mrtvih, a nacizam je imao plan istrebljivanja naroda pa ispada takoslidingdoorsoperator wrote:mutava baštarda wrote:i onako su obje ideologije zakuhane u istoj kuhinji...slidingdoorsoperator wrote:
Možda jesu, a možda i nisu, ali posljedice njihovog djelovanja su manje više ako ne baš iste, a ono svakako vrlo slične. Ja sam odavno na starom forumu svako malo znao napisati kako su obje samo dvije strane jedne te iste medalje zla.
http://www.americannaziparty.com
Kako ovo nisu zabranili?
Kako ovo nisu zabranili?
Guest- Guest
gledajući ukupno amerikanci jesu glupi, a sigurno nećeš vidjeti ovaj amblem pored groblja američkih vojnika iz ww2....kofein wrote:http://www.americannaziparty.com
Kako ovo nisu zabranili?
mutava baštarda wrote:gledajući ukupno amerikanci jesu glupi, a sigurno nećeš vidjeti ovaj amblem pored groblja američkih vojnika iz ww2....kofein wrote:http://www.americannaziparty.com
Kako ovo nisu zabranili?
Hmmm...
Guest- Guest
AUSTRIJSKI dnevnik Der Standard objavio je vijest o "uklanjanju spomen-ploče s fašističkim pozdravom" iz Jasenovca, kojega se opisuje kao "zloglasni koncentracijski logor iz Drugog svjetskog rata". Hrvatska je uobičajeno opisana kao "najmlađa članica Europske unije", te se ističe da je uklanjanje "kontroverzne ploče" uspjela "progurati vlada".
"Mramorna ploča u blizini bivšeg konc-logora Jasenovac s fašističkim pozdravom "Za dom spremni" trebala je podsjećati na 11 poginulih Hrvata u građanskom ratu 1991-1995.", piše austrijski list i podsjeća da su u Jasenovcu "po hrvatskoj verziji ubijeni deseci tisuća, a po srpskoj stotine tisuća ljudi" od strane "Hitlerovih saveznika". "Većina ubijenih su bili Srbi, te Židovi i Romi."
Napominje se da je ploča s ustaškim pozdravom premještena u obližnje mjesto Novsku te da je prethodno skoro izazvala krizu vlade.
Članak je pak ilustriran i fotografijom Marka Skeje s brkovima koje podsjećaju na one kakve je nosio Adolf Hitler, a Skejo je opisan kao lider "hrvatske paravojne skupine veterana HOS". Nema sumnje da ovakve vijesti i fotografije nanose štetu imidžu Hrvatske u Europi i svijetu.
"Mramorna ploča u blizini bivšeg konc-logora Jasenovac s fašističkim pozdravom "Za dom spremni" trebala je podsjećati na 11 poginulih Hrvata u građanskom ratu 1991-1995.", piše austrijski list i podsjeća da su u Jasenovcu "po hrvatskoj verziji ubijeni deseci tisuća, a po srpskoj stotine tisuća ljudi" od strane "Hitlerovih saveznika". "Većina ubijenih su bili Srbi, te Židovi i Romi."
Napominje se da je ploča s ustaškim pozdravom premještena u obližnje mjesto Novsku te da je prethodno skoro izazvala krizu vlade.
Članak je pak ilustriran i fotografijom Marka Skeje s brkovima koje podsjećaju na one kakve je nosio Adolf Hitler, a Skejo je opisan kao lider "hrvatske paravojne skupine veterana HOS". Nema sumnje da ovakve vijesti i fotografije nanose štetu imidžu Hrvatske u Europi i svijetu.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
A ja mislio da je povijerni hrvatski pozdrav.vili40 wrote:Mnogi Splićani se sjećaju i 10. travnja 1995. godine. Još je trajao rat, aSkejo je sa svojim crnokošuljašima marširao po Splitu. Mimohod IX. bojne krenuo je od splitske Lore do Lovrinca gdje je najprije odana počast svim poginulim braniteljima i pripadnicima IX. bojne, a mimohod se nastavio do vojarne Visoke gdje su održani prigodni govori te dodjela pohvalnica pripadnicima nakon čega se slavlje se nastavilo u splitskom hotelu Duilovo.
Tog dana se Skejo vozio u crnom Mercedesu iz 1940-ih kao ustaški časnik, dok je za njim splitskim ulicama, pjevajući ustaške koračnice, marširala naoružana postrojba njegovih crnokošuljaša s ustaškim kapama.
Osobito su dojmljivi trenuci u kojima vođa kolone triput uzvikuje: ‘Za dom!’ a postrojba triput uglas uzvraća: ‘Spremni!’ Vođa kolone zatim triput pita: ‘Za koga?’, a postrojba triput uzvraća: ‘Za poglavnika!’ Vođa nastavlja: ‘Što smo mi?’ Postrojba viče: ‘Ustaše!’ Vođa: ‘Što smo mi?’ Postrojba: ‘Ustaše!’ Vođa: ‘Što smo mi?’ Postrojba: ‘Ustaše!’
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ustašluk premestili sa jednog mesta na drugo i sad je sve u redu.Eva_ wrote:AUSTRIJSKI dnevnik Der Standard objavio je vijest o "uklanjanju spomen-ploče s fašističkim pozdravom" iz Jasenovca, kojega se opisuje kao "zloglasni koncentracijski logor iz Drugog svjetskog rata". Hrvatska je uobičajeno opisana kao "najmlađa članica Europske unije", te se ističe da je uklanjanje "kontroverzne ploče" uspjela "progurati vlada".
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne znam što ne priznaju ko ljudi da su ustaše-ovo koprcanje ih samo još smešnijima pravi...
Guest- Guest
Meni nije jasno kakve veze u svemu ima ploča. Hoće li biti manje ustaše ako nema ploče? Bezveze.
ma da, brit se čudi ko pura dreku ko kakav brk nosi...
Guest- Guest
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» PROF. EMERITUS NIKOLA JAKŠIĆ Knez Višeslav nije bio Hrvat, njegova krstionica nije iz Nina, niti su Hrvati stigli u 7. stoljeću!
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
» Tito nije bio ni Srbin niti Hrvat
» Zvonko Marić, rođeno Bajram Demić, više nije Hrvat
» PROF. EMERITUS NIKOLA JAKŠIĆ Knez Višeslav nije bio Hrvat, njegova krstionica nije iz Nina, niti su Hrvati stigli u 7. stoljeću!
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
» Tito nije bio ni Srbin niti Hrvat
» Zvonko Marić, rođeno Bajram Demić, više nije Hrvat
Page 5 of 12