ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista?

Page 3 of 12 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista? - Page 3 Empty Re: Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista?

Post by epikur37 Fri 8 Sep - 8:39

The Klaw wrote:
epikur37 wrote:
The Klaw wrote:
epikur37 wrote:Dobro sad, koji su pošteni crnokošuljaši, koji Udbini, što je HOS i što ćemo sa ZDS!?

:D

zds odvojit od ustaša kao državu od školstva..

Pa eto i vaš hasanče je rekao da je zds ustaški pozdrav...kaj više treba

molim te ostavi školstvo na miru :)

nisam ja beba da mi netko govori šta je šta..

neću uhljebi :poke

da školstvo uhljebi...eh da tako to izgleda iz perspektive malog provincijskog liberatrijanstva

epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista? - Page 3 Empty Re: Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista?

Post by vili40 Fri 8 Sep - 8:39

ne bi me začudilo da sad i vaso ne pusti onaj modni detalj ispod nosa :D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare Fri 8 Sep - 8:39

..inace seks je danas tata mata za 98% politicara u hrvatskoj...bez obzira kakav je bio..a za vrijeme tuđmana spadao je u treci esalon politicara..tuđman ga je slao na neke sitne zadatke i da bude dalej od njega..i smjestio ga u sabor vjecno...da tamo nesto brblja oko ustava...e onda vam je sve jasno akd ej danas za njih seks tata mata politike kakvi su danas politicari ovdje
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by epikur37 Fri 8 Sep - 8:40

govinda wrote:Ma niste vi ustase...

vi se brinite oko onih 10000 vehabitskih terorista , preplaviše vas....

Da nije Kolinde još bi se to vuklo ispod tepiha
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by kic Fri 8 Sep - 8:41

epikur37 wrote:
The Klaw wrote:
epikur37 wrote:
The Klaw wrote:
epikur37 wrote:Dobro sad, koji su pošteni crnokošuljaši, koji Udbini, što je HOS i što ćemo sa ZDS!?

da školstvo uhljebi...eh da tako to izgleda iz perspektive malog provincijskog liberatrijanstva

tako izgleda iz svih perspektiva
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by vuksadinare Fri 8 Sep - 8:41

vili40 wrote:ne bi me začudilo da sad i vaso ne pusti onaj modni detalj ispod nosa :D
...jebe se vasi on tesleci anu rucner..i ceka priliku da metne ga plenkiju...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Fri 8 Sep - 8:42

epikur37 wrote:što ćemo sa ZDS!?

Legalizirati u potpunosti, a ne samo u amblemu HOS-a vodeći se presudom Evropskog suda za ljudska prava u Strasbourgu u slučaju Vajnai.
Na kraju krajeva, svaka zabrana odnosno zakon kojim bi se pokušalo zabraniti pozdrav pada upravo u Strasbourgu što će biti velika sramota za državu, a pogotovo one političke snage koje će forsirati tu zabranu.
Ali dobro, moguće je tako i najbolje tek toliko da se vidi koje su to korisne ili uostalom i beskorisne budale koje žele osramotiti svoju državu zbog ideoloških magli u svojim glavama.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 Fri 8 Sep - 8:42

The Klaw wrote:
epikur37 wrote:
The Klaw wrote:
epikur37 wrote:
The Klaw wrote:

tako izgleda iz svih perspektiva

oh, velike pretenzije za malog čovjeka
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 Fri 8 Sep - 8:43

slidingdoorsoperator wrote:
epikur37 wrote:što ćemo sa ZDS!?

Legalizirati u potpunosti, a ne samo u amblemu HOS-a vodeći se presudom Evropskog suda za ljudska prava u Strasbourgu u slučaju Vajnai.
Na kraju krajeva, svaka zabrana odnosno zakon kojim bi se pokušalo zabraniti pozdrav pada upravo u Strasbourgu što će biti velika sramota za državu, a pogotovo one političke snage koje će forsirati tu zabranu.
Ali dobro, moguće je tako i najbolje tek toliko da se vidi koje su to korisne ili uostalom i beskorisne budale koje žele osramotiti svoju državu zbog ideoloških magli u svojim glavama.

ja sam također za legalizaciju znakovlja svih.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by vili40 Fri 8 Sep - 8:44

vuksadinare wrote:
vili40 wrote:ne bi me začudilo da sad i vaso ne pusti onaj modni detalj ispod nosa :D
ali nešto poživčanio i on,koji muppet show koji su to sve likovi :D
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by darth_vader Fri 8 Sep - 8:46

vuksadinare wrote:

Metnuo ga Plenki njemu...papak obični...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare Fri 8 Sep - 8:47

..inace kad smo kod kolinde ona si je fino pripremila startnu poziciju za predsjednicke izbore...fino si ej vec u startu osigurala bar 30% glasova..kontrirajuci plenkiju u posljednje vrijeme...osigurala si je glasove radikalnijih desnicara izjavama o zds,hos-u...ploci....zatim si je osigurala podobar broj glasova hrvata iz bh-a o izjavi o radikalnim islamistima u bh-a..pa je sigurno profitirala i izjavom kako je proj nezaposlenih pao zbog odlaska vani....pa si je jos zaradila i nesto glasova euroskeptika kritizirajuci eu i priblizavajuci se stavovima trumpu sad-eu..mađarskoj,poljskoj...dok plenki jos vrsi analize i vrsit ce ih dok mu vasi ne stisne nogu u guzicu...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Fri 8 Sep - 8:48

pošteni su oni koji misle ko i ovaj debil sa brkovima, a ćute ko kurve. 
ovaj je barem pošten pa priznaje da je devijantni idiot, a oni ,,spavači''-e ti su zajebani... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 8 Sep - 8:48

The Klaw wrote:

ZDS se ne može odvojiti od ustaškog režima jer je bila riječ o službenom pozdravu u NDH.
Međutim, to je samo jedan segment pozdrava za koji je potpuno pogrešno reći da je u potpunosti ustaški.
Naime, to ovisi o kontekstu u kojem se pozdrav upotrebljava.
Ukoliko je riječ o veličanju NDH i poglavnika na čelu te države, onda je riječ o ustaškom pozdravu.
Ako je riječ o HOS-ovom pozdravu, tada nije ustaški zato jer je HOS legalna postrojba u sastavu HV-a jer reći da je HOS-ov pozdrav ustaški znači reći da je HV ustaška vojska.
To već zakonski spada u domenu izdaje zbog koje se mora i kazneno odgovarati, jer je evidentno riječ o velikosrpskoj propagandi koja cijelu RH pokušava prikazati kao ustašku državu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Fri 8 Sep - 8:49

vili40 wrote:
vuksadinare wrote:
ali nešto poživčanio i on,koji muppet show koji su to sve likovi :D
pozivcanio je..jer mu plenki odbija glasace....a on ovisi o njima....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Fri 8 Sep - 8:49

epikur37 wrote:

Također i zastava propalog SSSR-a jer kako bi inače Bernardić i ekipa oko njega pokazali svoje ideološke preferencije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare Fri 8 Sep - 8:52

epikur37 wrote:

Također i zastava propalog SSSR-a jer kako bi inače Bernardić i ekipa oko njega pokazali svoje ideološke preferencije.
betnardic je inace lik za zabavnike i viceve ko rođen..najbolji mi ej bio sa izjavom..'nisam ocekivao da ce se netko pojaviti sa zastavama sssr-a i sa zvijezdom da sam znao ne bi dosao'...ne sigurno ce doci zoki pusic,vesna terselic,fumic i ostali sa zastavama sa sahovnicom i hrvatskih postrojbi... :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Fri 8 Sep - 8:53

kofein wrote:
Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista? - Page 3 Maxresdefault

Eto, sad smo dobili i nacističke brkove, koje bi očito zbog mira u kući bilo najbolje zabraniti zakonom.
Ili uostalom imena poput Adolf i Benito.
Što je slijedeće?
Zabraniti davanje imena njemačkim ovčarima kakvo je nosio Hitlerov pas?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 Fri 8 Sep - 8:54

baš me zanima kako bi prošao u Njemačkoj ovaj čiča podrezanih brkova da u crnini galami haus bereit?
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest Fri 8 Sep - 8:56

vuksadinare wrote:
betnardic je inace lik za zabavnike i viceve ko rođen.

Lako za njega, ali problem je u tome što je kompletna ekipa oko njega ne samo takva nego još i gora, a svoju nesposobnost za bilo kakvo pozitivno konkretno djelovanje pokušavaju nadomjestiti forsiranjem ideoloških podjela kako bi barem na taj način izazivanja dodatne ostrašćenosti u društvu okupili svoje tradicionalno biračko tijelo.
Koliko su uspješni u tome, pokazuju i posljednje ankete.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 8 Sep - 8:57

kofein wrote:
Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista? - Page 3 Maxresdefault

Eto, sad smo dobili i nacističke brkove, koje bi očito zbog mira u kući bilo najbolje zabraniti zakonom.
Ili uostalom imena poput Adolf i Benito.
Što je slijedeće?
Zabraniti davanje imena njemačkim ovčarima kakvo je nosio Hitlerov pas?

oooo, kako mi vas žao...
jadne ustaše, svi ih mrze i tlače.  :comfort
da vam kupimo po sendvič?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 12 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics