Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista?
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista?
The Klaw wrote:epikur37 wrote:The Klaw wrote:epikur37 wrote:Dobro sad, koji su pošteni crnokošuljaši, koji Udbini, što je HOS i što ćemo sa ZDS!?
:D
zds odvojit od ustaša kao državu od školstva..
Pa eto i vaš hasanče je rekao da je zds ustaški pozdrav...kaj više treba
molim te ostavi školstvo na miru :)
nisam ja beba da mi netko govori šta je šta..
neću uhljebi
da školstvo uhljebi...eh da tako to izgleda iz perspektive malog provincijskog liberatrijanstva
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne bi me začudilo da sad i vaso ne pusti onaj modni detalj ispod nosa
vili40-
2015-08-02
..inace seks je danas tata mata za 98% politicara u hrvatskoj...bez obzira kakav je bio..a za vrijeme tuđmana spadao je u treci esalon politicara..tuđman ga je slao na neke sitne zadatke i da bude dalej od njega..i smjestio ga u sabor vjecno...da tamo nesto brblja oko ustava...e onda vam je sve jasno akd ej danas za njih seks tata mata politike kakvi su danas politicari ovdje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
govinda wrote:Ma niste vi ustase...
vi se brinite oko onih 10000 vehabitskih terorista , preplaviše vas....
Da nije Kolinde još bi se to vuklo ispod tepiha
2015-08-06
epikur37 wrote:The Klaw wrote:epikur37 wrote:The Klaw wrote:epikur37 wrote:Dobro sad, koji su pošteni crnokošuljaši, koji Udbini, što je HOS i što ćemo sa ZDS!?
neću uhljebi
da školstvo uhljebi...eh da tako to izgleda iz perspektive malog provincijskog liberatrijanstva
tako izgleda iz svih perspektiva
...jebe se vasi on tesleci anu rucner..i ceka priliku da metne ga plenkiju...vili40 wrote:ne bi me začudilo da sad i vaso ne pusti onaj modni detalj ispod nosa
2015-09-08
epikur37 wrote:što ćemo sa ZDS!?
Legalizirati u potpunosti, a ne samo u amblemu HOS-a vodeći se presudom Evropskog suda za ljudska prava u Strasbourgu u slučaju Vajnai.
Na kraju krajeva, svaka zabrana odnosno zakon kojim bi se pokušalo zabraniti pozdrav pada upravo u Strasbourgu što će biti velika sramota za državu, a pogotovo one političke snage koje će forsirati tu zabranu.
Ali dobro, moguće je tako i najbolje tek toliko da se vidi koje su to korisne ili uostalom i beskorisne budale koje žele osramotiti svoju državu zbog ideoloških magli u svojim glavama.
Guest- Guest
The Klaw wrote:epikur37 wrote:The Klaw wrote:epikur37 wrote:The Klaw wrote:
neću uhljebi
tako izgleda iz svih perspektiva
oh, velike pretenzije za malog čovjeka
2015-08-06
slidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:što ćemo sa ZDS!?
Legalizirati u potpunosti, a ne samo u amblemu HOS-a vodeći se presudom Evropskog suda za ljudska prava u Strasbourgu u slučaju Vajnai.
Na kraju krajeva, svaka zabrana odnosno zakon kojim bi se pokušalo zabraniti pozdrav pada upravo u Strasbourgu što će biti velika sramota za državu, a pogotovo one političke snage koje će forsirati tu zabranu.
Ali dobro, moguće je tako i najbolje tek toliko da se vidi koje su to korisne ili uostalom i beskorisne budale koje žele osramotiti svoju državu zbog ideoloških magli u svojim glavama.
ja sam također za legalizaciju znakovlja svih.
2015-08-06
ali nešto poživčanio i on,koji muppet show koji su to sve likovivuksadinare wrote:...jebe se vasi on tesleci anu rucner..i ceka priliku da metne ga plenkiju...vili40 wrote:ne bi me začudilo da sad i vaso ne pusti onaj modni detalj ispod nosa
vili40-
2015-08-02
vuksadinare wrote:...jebe se vasi on tesleci anu rucner..i ceka priliku da metne ga plenkiju...vili40 wrote:ne bi me začudilo da sad i vaso ne pusti onaj modni detalj ispod nosa
Metnuo ga Plenki njemu...papak obični...
darth_vader-
2014-04-17
..inace kad smo kod kolinde ona si je fino pripremila startnu poziciju za predsjednicke izbore...fino si ej vec u startu osigurala bar 30% glasova..kontrirajuci plenkiju u posljednje vrijeme...osigurala si je glasove radikalnijih desnicara izjavama o zds,hos-u...ploci....zatim si je osigurala podobar broj glasova hrvata iz bh-a o izjavi o radikalnim islamistima u bh-a..pa je sigurno profitirala i izjavom kako je proj nezaposlenih pao zbog odlaska vani....pa si je jos zaradila i nesto glasova euroskeptika kritizirajuci eu i priblizavajuci se stavovima trumpu sad-eu..mađarskoj,poljskoj...dok plenki jos vrsi analize i vrsit ce ih dok mu vasi ne stisne nogu u guzicu...
2015-09-08
epikur37 wrote:Dobro sad, koji su pošteni crnokošuljaši, koji Udbini, što je HOS i što ćemo sa ZDS!?
pošteni su oni koji misle ko i ovaj debil sa brkovima, a ćute ko kurve.
ovaj je barem pošten pa priznaje da je devijantni idiot, a oni ,,spavači''-e ti su zajebani...
Guest- Guest
The Klaw wrote:epikur37 wrote:Dobro sad, koji su pošteni crnokošuljaši, koji Udbini, što je HOS i što ćemo sa ZDS!?
ZDS se ne može odvojiti od ustaškog režima jer je bila riječ o službenom pozdravu u NDH.
Međutim, to je samo jedan segment pozdrava za koji je potpuno pogrešno reći da je u potpunosti ustaški.
Naime, to ovisi o kontekstu u kojem se pozdrav upotrebljava.
Ukoliko je riječ o veličanju NDH i poglavnika na čelu te države, onda je riječ o ustaškom pozdravu.
Ako je riječ o HOS-ovom pozdravu, tada nije ustaški zato jer je HOS legalna postrojba u sastavu HV-a jer reći da je HOS-ov pozdrav ustaški znači reći da je HV ustaška vojska.
To već zakonski spada u domenu izdaje zbog koje se mora i kazneno odgovarati, jer je evidentno riječ o velikosrpskoj propagandi koja cijelu RH pokušava prikazati kao ustašku državu.
Guest- Guest
pozivcanio je..jer mu plenki odbija glasace....a on ovisi o njima....vili40 wrote:ali nešto poživčanio i on,koji muppet show koji su to sve likovivuksadinare wrote:...jebe se vasi on tesleci anu rucner..i ceka priliku da metne ga plenkiju...vili40 wrote:ne bi me začudilo da sad i vaso ne pusti onaj modni detalj ispod nosa
2015-09-08
epikur37 wrote:
Također i zastava propalog SSSR-a jer kako bi inače Bernardić i ekipa oko njega pokazali svoje ideološke preferencije.
Guest- Guest
betnardic je inace lik za zabavnike i viceve ko rođen..najbolji mi ej bio sa izjavom..'nisam ocekivao da ce se netko pojaviti sa zastavama sssr-a i sa zvijezdom da sam znao ne bi dosao'...ne sigurno ce doci zoki pusic,vesna terselic,fumic i ostali sa zastavama sa sahovnicom i hrvatskih postrojbi...slidingdoorsoperator wrote:epikur37 wrote:
Također i zastava propalog SSSR-a jer kako bi inače Bernardić i ekipa oko njega pokazali svoje ideološke preferencije.
2015-09-08
kofein wrote:
Eto, sad smo dobili i nacističke brkove, koje bi očito zbog mira u kući bilo najbolje zabraniti zakonom.
Ili uostalom imena poput Adolf i Benito.
Što je slijedeće?
Zabraniti davanje imena njemačkim ovčarima kakvo je nosio Hitlerov pas?
Guest- Guest
baš me zanima kako bi prošao u Njemačkoj ovaj čiča podrezanih brkova da u crnini galami haus bereit?
vili40-
2015-08-02
vuksadinare wrote:
betnardic je inace lik za zabavnike i viceve ko rođen.
Lako za njega, ali problem je u tome što je kompletna ekipa oko njega ne samo takva nego još i gora, a svoju nesposobnost za bilo kakvo pozitivno konkretno djelovanje pokušavaju nadomjestiti forsiranjem ideoloških podjela kako bi barem na taj način izazivanja dodatne ostrašćenosti u društvu okupili svoje tradicionalno biračko tijelo.
Koliko su uspješni u tome, pokazuju i posljednje ankete.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:kofein wrote:
Eto, sad smo dobili i nacističke brkove, koje bi očito zbog mira u kući bilo najbolje zabraniti zakonom.
Ili uostalom imena poput Adolf i Benito.
Što je slijedeće?
Zabraniti davanje imena njemačkim ovčarima kakvo je nosio Hitlerov pas?
oooo, kako mi vas žao...
jadne ustaše, svi ih mrze i tlače.
da vam kupimo po sendvič?
Guest- Guest
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» PROF. EMERITUS NIKOLA JAKŠIĆ Knez Višeslav nije bio Hrvat, njegova krstionica nije iz Nina, niti su Hrvati stigli u 7. stoljeću!
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
» Tito nije bio ni Srbin niti Hrvat
» Zvonko Marić, rođeno Bajram Demić, više nije Hrvat
» PROF. EMERITUS NIKOLA JAKŠIĆ Knez Višeslav nije bio Hrvat, njegova krstionica nije iz Nina, niti su Hrvati stigli u 7. stoljeću!
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
» Tito nije bio ni Srbin niti Hrvat
» Zvonko Marić, rođeno Bajram Demić, više nije Hrvat
Page 3 of 12