ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista?

Page 12 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Go down

Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista? - Page 12 Empty Re: Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista?

Post by Guest 8/9/2017, 19:36

vuksadinare wrote:
pismejker wrote:
Leviathan2 wrote:dobro
na kraju ste vi gori od mene
ja sam seksao prosle godine jednom a ove nesto rjedje, a vi niste ni prosle godine :D
uffff danas slatko natego Rujku dok je kuffala rucak..ono seks u Kujni... bounce bounce bounce
....jebote kako ti ne dosadi...vise takve bajke pricat...ja mislim da si ga sam nategao nad wc soljom... :D

Cudni ste vi iz Čardak Ekipe..covjek kazeyebo...E lazes..!!! Covjek kaze NISAM yebo..uuuuuu..!!! tu mora da se nesto krije... lol!

Guest
Guest

Back to top Go down

Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista? - Page 12 Empty Re: Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista?

Post by Guest 8/9/2017, 19:38

vuksadinare wrote:
pismejker wrote:
vuksadinare wrote:
pismejker wrote:
vuksadinare wrote:
..metilda je shavtzila da je pogrijesila... :)

Nije,trazila tvoju sliku,ja je stavio,i rekla je da imas mali kuratz..

Ajd sad reci da nije tocno..

Teta-Mety je izrazila zelju DA VIDI VUKA ISPOD STRUKA.... i...

Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista? - Page 12 Wolf_bauch_kraulen

slika govori 1000 rijeci..
auuuu...sta si ti neki mnogo zajeban covek...zasto si takav?...zasto?
Prodao dusu Vragu,okrutan,jako okrutan... Suspect Suspect Suspect
...hoces projinu pogacu... :)
mhhhh..nes sam tak odavno jeo,ne znam kak ose zove,ali meni odlicna stvar sa jogurtom..,to je bilo cesto u vojsci za veceru,.,mlavio sam to samo tako.. :clown :clown :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/9/2017, 19:53

pismejker wrote:
vuksadinare wrote:
pismejker wrote:
ja sam seksao prosle godine jednom a ove nesto rjedje, a vi niste ni prosle godine :D
uffff danas slatko natego Rujku dok je kuffala rucak..ono seks u Kujni... bounce bounce bounce
....jebote kako ti ne dosadi...vise takve bajke pricat...ja mislim da si ga sam nategao nad wc soljom... :D

Cudni ste vi iz Čardak Ekipe..covjek kazeyebo...E lazes..!!! Covjek kaze NISAM yebo..uuuuuu..!!! tu mora da se nesto krije... lol!
jebote...pa koliko se hvalis da konstatno jebes tebi se onda ni ne spusta...ka'k pisas onda?...ko vodoskok... Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista? - Page 12 1f602
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 8/9/2017, 21:27

vuksadinare wrote:
pismejker wrote:
vuksadinare wrote:
pismejker wrote:

jebote...pa koliko se hvalis da konstatno jebes tebi se onda ni ne spusta...ka'k pisas onda?...ko vodoskok... Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista? - Page 12 1f602
Moramo se zajebavati i ocigledno pretjerivati..sve samo da se nasmijemo... :chiefi :chiefi :chiefi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by čardak efendija 8/9/2017, 22:08

vuksadinare wrote:
kaja wrote:
vuksadinare wrote:
kaja wrote:
dzango wrote:
Vuk je u tripu da će on da im čuva poštenje.
čuvati će ih ko pedofil djecu:)
...opako...kajo sram te bilo za ovakve rijeci... :)
dobro, crnog humora malo..
nije dobro..djeca se ne spominju...
mi srbi kažemo jedan drugime
jebem ti dete i uopšte se ne ljutimo
još i nazdravimo čega se god dohvatimo

2017-08-05

Back to top Go down

Post by čardak efendija 8/9/2017, 22:10

Stanojko wrote:Kaze se "uradak". Kakvi ste vi to rvati!? cheers
ti prekodrinac u ponedeljak 
na aport da se javiš
i onaj tvoj kerić
što trči za tobom
da te brani

2017-08-05

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Back to top

- Similar topics