Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista?
Page 12 of 12
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista?
vuksadinare wrote:....jebote kako ti ne dosadi...vise takve bajke pricat...ja mislim da si ga sam nategao nad wc soljom...pismejker wrote:uffff danas slatko natego Rujku dok je kuffala rucak..ono seks u Kujni...Leviathan2 wrote:dobro
na kraju ste vi gori od mene
ja sam seksao prosle godine jednom a ove nesto rjedje, a vi niste ni prosle godine :D
Cudni ste vi iz Čardak Ekipe..covjek kazeyebo...E lazes..!!! Covjek kaze NISAM yebo..uuuuuu..!!! tu mora da se nesto krije...
Guest- Guest
mhhhh..nes sam tak odavno jeo,ne znam kak ose zove,ali meni odlicna stvar sa jogurtom..,to je bilo cesto u vojsci za veceru,.,mlavio sam to samo tako..vuksadinare wrote:...hoces projinu pogacu...pismejker wrote:Prodao dusu Vragu,okrutan,jako okrutan...vuksadinare wrote:auuuu...sta si ti neki mnogo zajeban covek...zasto si takav?...zasto?pismejker wrote:vuksadinare wrote:
..metilda je shavtzila da je pogrijesila...
Nije,trazila tvoju sliku,ja je stavio,i rekla je da imas mali kuratz..
Ajd sad reci da nije tocno..
Teta-Mety je izrazila zelju DA VIDI VUKA ISPOD STRUKA.... i...
slika govori 1000 rijeci..
Guest- Guest
jebote...pa koliko se hvalis da konstatno jebes tebi se onda ni ne spusta...ka'k pisas onda?...ko vodoskok...pismejker wrote:vuksadinare wrote:....jebote kako ti ne dosadi...vise takve bajke pricat...ja mislim da si ga sam nategao nad wc soljom...pismejker wrote:uffff danas slatko natego Rujku dok je kuffala rucak..ono seks u Kujni...Leviathan2 wrote:dobro
ja sam seksao prosle godine jednom a ove nesto rjedje, a vi niste ni prosle godine :D
Cudni ste vi iz Čardak Ekipe..covjek kazeyebo...E lazes..!!! Covjek kaze NISAM yebo..uuuuuu..!!! tu mora da se nesto krije...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Moramo se zajebavati i ocigledno pretjerivati..sve samo da se nasmijemo...vuksadinare wrote:jebote...pa koliko se hvalis da konstatno jebes tebi se onda ni ne spusta...ka'k pisas onda?...ko vodoskok...pismejker wrote:vuksadinare wrote:....jebote kako ti ne dosadi...vise takve bajke pricat...ja mislim da si ga sam nategao nad wc soljom...pismejker wrote:uffff danas slatko natego Rujku dok je kuffala rucak..ono seks u Kujni...Leviathan2 wrote:dobro
Guest- Guest
mi srbi kažemo jedan drugimevuksadinare wrote:nije dobro..djeca se ne spominju...kaja wrote:dobro, crnog humora malo..vuksadinare wrote:...opako...kajo sram te bilo za ovakve rijeci...kaja wrote:čuvati će ih ko pedofil djecu:)dzango wrote:
Vuk je u tripu da će on da im čuva poštenje.
jebem ti dete i uopšte se ne ljutimo
još i nazdravimo čega se god dohvatimo
ti prekodrinac u ponedeljakStanojko wrote:Kaze se "uradak". Kakvi ste vi to rvati!?
na aport da se javiš
i onaj tvoj kerić
što trči za tobom
da te brani
Similar topics
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» PROF. EMERITUS NIKOLA JAKŠIĆ Knez Višeslav nije bio Hrvat, njegova krstionica nije iz Nina, niti su Hrvati stigli u 7. stoljeću!
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
» Tito nije bio ni Srbin niti Hrvat
» Zvonko Marić, rođeno Bajram Demić, više nije Hrvat
» PROF. EMERITUS NIKOLA JAKŠIĆ Knez Višeslav nije bio Hrvat, njegova krstionica nije iz Nina, niti su Hrvati stigli u 7. stoljeću!
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
» Tito nije bio ni Srbin niti Hrvat
» Zvonko Marić, rođeno Bajram Demić, više nije Hrvat
Page 12 of 12