Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista?
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista?
...dobro stanojko majku mu dokle...mislio sam da si covek da si srbin...Stanojko wrote:Kaze se "uradak". Kakvi ste vi to rvati!?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jebiga..mora se....The Klaw wrote:
vuk animira ekipu for free
2015-09-08
a jel taj uradak ili video s onim lavom?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne kaze se sa lavom nego lavima...kaja wrote:a jel taj uradak ili video s onim lavom?
2015-09-08
onda se steraj već jednom u kurac i prestani mi se non stop javljati, umjesto da korištiš svaku priliku kako bi se nadovezala. aj, nestani...kaja wrote:Je, umrla sam sam od straha. Da umobolnica ne bi napisala sto je sanjala .Noor wrote:dobro je, ton si stišala i labrnju priklopila, što je bilo za očekivati, nakon što si se malo usralakaja wrote:Ne moraš biti ljubomorna na moje dogodovštine (forumske) jer su izmisljene . Da ti bude lakše. Na one stvarne možes zaista al njih i tako nećeš saznati.
Kako god, predsjednica i glumice ne trebaju probono odvjetnika, tebe da ih braniš od ewe.
ne cvikaj, rekla sam da ću šutjeti :)
Plašljiva sam, posebno od takvih.
Kvaka je u tome da ti ne možes mene dovoljno zaintrigirati da se pozabavim s tobom .
Guest- Guest
Nema sa lavom. Ima sa Vukom na čamcu. Pijem i šampanjac.kaja wrote:a jel taj uradak ili video s onim lavom?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
e ne ide ti to kod mene tako kao kod metilde, asile i vuka da zaboraveNoor wrote:onda se steraj već jednom u kurac i prestani mi se non stop javljati, umjesto da korištiš svaku priliku kako bi se nadovezala. aj, nestani...kaja wrote:Je, umrla sam sam od straha. Da umobolnica ne bi napisala sto je sanjala .Noor wrote:dobro je, ton si stišala i labrnju priklopila, što je bilo za očekivati, nakon što si se malo usralakaja wrote:Ne moraš biti ljubomorna na moje dogodovštine (forumske) jer su izmisljene . Da ti bude lakše. Na one stvarne možes zaista al njih i tako nećeš saznati.
Kako god, predsjednica i glumice ne trebaju probono odvjetnika, tebe da ih braniš od ewe.
Kvaka je u tome da ti ne možes mene dovoljno zaintrigirati da se pozabavim s tobom .
pokazala si da si jako podla , eva ti je već nabrojala zašto, bolesna u glavu, nemaš inihbitore da razdvojiš zeku na forumu i stvarne osobe i njihove podatke, nenormalna si
formiraš neku svoju virtualnu mrežu kojima se ulaguješ ili ih zavodiš jer ti je dosadno u životu, sredstvo ulagivanja ti je kopanje privatnih podataka i podastiranje
ili objavljivanje prepiski kao s vukom a što je zbilja nisko.
e pa kad ti se vrati onda "nestani"
2015-08-15
A, mislim da sam vidjela taj..dzango wrote:Nema sa lavom. Ima sa Vukom na čamcu. Pijem i šampanjac.kaja wrote:a jel taj uradak ili video s onim lavom?
2015-08-15
Svi su videli. Posle je Vuku oživela karijera.kaja wrote:A, mislim da sam vidjela taj..dzango wrote:Nema sa lavom. Ima sa Vukom na čamcu. Pijem i šampanjac.kaja wrote:a jel taj uradak ili video s onim lavom?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
:)dzango wrote:Svi su videli. Posle je Vuku oživela karijera.kaja wrote:A, mislim da sam vidjela taj..dzango wrote:Nema sa lavom. Ima sa Vukom na čamcu. Pijem i šampanjac.kaja wrote:a jel taj uradak ili video s onim lavom?
A i tebi...
2015-08-15
Sjećam se toga lika kako je poslje filma ponosno šetao gradom i gledao jel ga gledaju!
Strašno :)
Strašno :)
2015-08-15
sva sreća da te ne mogu dovoljno zaintrigirati da se baviš sa mnom, šta bi tek bilo da mogukaja wrote:e ne ide ti to kod mene tako kao kod metilde, asile i vuka da zaboraveNoor wrote:onda se steraj već jednom u kurac i prestani mi se non stop javljati, umjesto da korištiš svaku priliku kako bi se nadovezala. aj, nestani...kaja wrote:Je, umrla sam sam od straha. Da umobolnica ne bi napisala sto je sanjala .Noor wrote:dobro je, ton si stišala i labrnju priklopila, što je bilo za očekivati, nakon što si se malo usralakaja wrote:Ne moraš biti ljubomorna na moje dogodovštine (forumske) jer su izmisljene . Da ti bude lakše. Na one stvarne možes zaista al njih i tako nećeš saznati.
pokazala si da si jako podla , eva ti je već nabrojala zašto, bolesna u glavu, nemaš inihbitore da razdvojiš zeku na forumu i stvarne osobe i njihove podatke, nenormalna si
formiraš neku svoju virtualnu mrežu kojima se ulaguješ ili ih zavodiš jer ti je dosadno u životu, sredstvo ulagivanja ti je kopanje privatnih podataka i podastiranje
ili objavljivanje prepiski kao s vukom a što je zbilja nisko.
e pa kad ti se vrati onda "nestani"
nego, nemam vremena sad, kuja mi se šteni pa sam okupirana njom i bebicama
Guest- Guest
dobro
na kraju ste vi gori od mene
ja sam seksao prosle godine jednom a ove nesto rjedje, a vi niste ni prosle godine :D
ja sam seksao prosle godine jednom a ove nesto rjedje, a vi niste ni prosle godine :D
vuksadinare wrote:..metilda je shavtzila da je pogrijesila...pismejker wrote:da i ??..de yep se odoh zderati danas nis jos nisam jeo.,vuksadinare wrote:..tu dolje na sex pdf..bilo prosle godine..kazu..ribe..'svetac je bil najjaci taj je sve teslecio samo trebao ih je jos naci..'pismejker wrote:vuksadinare wrote:ej pis ka'k se zove ona koja te karala u bulju da si najveci jebac ali na lutki...mislim i dans se sprdaju sa tobom privat kako cujem...
nemam pojma...ocito je na pp bilo,posto nemaju mooda za u javno...
usput Metilda ti je na tvoju sliku rekla da imas mali kurac...etoc...sve sto napisah sad prokleta istina..
Nije,trazila tvoju sliku,ja je stavio,i rekla je da imas mali kuratz..
Ajd sad reci da nije tocno..
Teta-Mety je izrazila zelju DA VIDI VUKA ISPOD STRUKA.... i...
slika govori 1000 rijeci..
Guest- Guest
uffff danas slatko natego Rujku dok je kuffala rucak..ono seks u Kujni...Leviathan2 wrote:dobro
Guest- Guest
auuuu...sta si ti neki mnogo zajeban covek...zasto si takav?...zasto?pismejker wrote:vuksadinare wrote:..metilda je shavtzila da je pogrijesila...pismejker wrote:da i ??..de yep se odoh zderati danas nis jos nisam jeo.,vuksadinare wrote:..tu dolje na sex pdf..bilo prosle godine..kazu..ribe..'svetac je bil najjaci taj je sve teslecio samo trebao ih je jos naci..'pismejker wrote:
nemam pojma...ocito je na pp bilo,posto nemaju mooda za u javno...
usput Metilda ti je na tvoju sliku rekla da imas mali kurac...etoc...sve sto napisah sad prokleta istina..
2015-09-08
....jebote kako ti ne dosadi...vise takve bajke pricat...ja mislim da si ga sam nategao nad wc soljom...pismejker wrote:uffff danas slatko natego Rujku dok je kuffala rucak..ono seks u Kujni...Leviathan2 wrote:dobro
2015-09-08
Prodao dusu Vragu,okrutan,jako okrutan...vuksadinare wrote:auuuu...sta si ti neki mnogo zajeban covek...zasto si takav?...zasto?pismejker wrote:vuksadinare wrote:..metilda je shavtzila da je pogrijesila...pismejker wrote:da i ??..de yep se odoh zderati danas nis jos nisam jeo.,vuksadinare wrote:
..tu dolje na sex pdf..bilo prosle godine..kazu..ribe..'svetac je bil najjaci taj je sve teslecio samo trebao ih je jos naci..'
Guest- Guest
...hoces projinu pogacu...pismejker wrote:Prodao dusu Vragu,okrutan,jako okrutan...vuksadinare wrote:auuuu...sta si ti neki mnogo zajeban covek...zasto si takav?...zasto?pismejker wrote:vuksadinare wrote:..metilda je shavtzila da je pogrijesila...pismejker wrote:
da i ??..de yep se odoh zderati danas nis jos nisam jeo.,
2015-09-08
vuksadinare wrote:....jebote kako ti ne dosadi...vise takve bajke pricat...ja mislim da si ga sam nategao nad wc soljom...pismejker wrote:uffff danas slatko natego Rujku dok je kuffala rucak..ono seks u Kujni...Leviathan2 wrote:dobro
Cudni ste vi iz Čardak Ekipe..covjek kazeyebo...E lazes..!!! Covjek kaze NISAM yebo..uuuuuu..!!! tu mora da se nesto krije...
Guest- Guest
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» PROF. EMERITUS NIKOLA JAKŠIĆ Knez Višeslav nije bio Hrvat, njegova krstionica nije iz Nina, niti su Hrvati stigli u 7. stoljeću!
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
» Tito nije bio ni Srbin niti Hrvat
» Zvonko Marić, rođeno Bajram Demić, više nije Hrvat
» PROF. EMERITUS NIKOLA JAKŠIĆ Knez Višeslav nije bio Hrvat, njegova krstionica nije iz Nina, niti su Hrvati stigli u 7. stoljeću!
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
» Tito nije bio ni Srbin niti Hrvat
» Zvonko Marić, rođeno Bajram Demić, više nije Hrvat
Page 11 of 12