HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
Page 1 of 1
HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
https://www.espreso.rs/sport/tenis/413493/kolege-iz-hrvatske-kako-vas-nije-sramota-djokovic-uzeo-vimbldon-a-komsije-su-napisale-nesto-skandalozno?utm_source=kurir&utm_medium=home_widget&utm_campaign=adria_internal
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
Pa nisu napisali da je Hrvat nego samo da mu je mater Hrvatica.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Napisali da je Crnogorac i Hrvat.
Hrvati ko Hrvati.
Hrvati ko Hrvati.
2014-08-25
Pa napisali da mu je otac Crnogorac a mater Hrvatica. To i onako medij za Hrvatsku da privuće hrvatske čitatelje. Ok mater mu je Hrvatica al to se znalo i prije samo šta su više navijali jer je bija korektan kad je Hr ušla u finale SP i jer trenira s Ivanišević pa smo pratili i navijali.
Nisu napisali uopće da nije Srbin a da je Hrvat , to ne piše uopće.
Nisu napisali uopće da nije Srbin a da je Hrvat , to ne piše uopće.
2014-04-11
Ako napišu da mu je otac Crnogorac a majka Hrvatica, sta bi to bilo.
Jeftin pokušaj HR patetike.
2014-08-25
Dobar je Djoković. Ne pratin inače taj tenis previše al ovo san baš pogleda , pet sati su igrali. Malo san i vrača za njega tj Federer falije. Oni prvi set na kraju san malo bacija čare bare da Federer falije jer da nije dobija prvi set teško bi Federera a dobija a ovako je baš bilo napeto. Nek je on njega dobija. Cili stadion navija protiv njega.
2014-04-11
A ne znan ni ja. Valjda se gleda po ocu. Crnogorac.Serbinho-3 wrote:Ako napišu da mu je otac Crnogorac a majka Hrvatica, sta bi to bilo.
2014-04-11
cale iz crvene Hrvatske(duklja,tzv.crnagora)keva iz panonske Hrvatske(virovitica).nole nemere bit veci Hrvat nego sto je...Serbinho-3 wrote:
https://www.espreso.rs/sport/tenis/413493/kolege-iz-hrvatske-kako-vas-nije-sramota-djokovic-uzeo-vimbldon-a-komsije-su-napisale-nesto-skandalozno?utm_source=kurir&utm_medium=home_widget&utm_campaign=adria_internal
max123- Posts : 2853
2015-10-28
informacija mi se sviđa
2014-04-16
nole nesumnjivo gaji izvesnu naklonost prema hrvatima, hrvatskoj.
sto je prirodno, i to je to !
sto je prirodno, i to je to !
Guest- Guest
Similar topics
» Tito nije bio ni Srbin niti Hrvat
» Hrvat Dalipagic nije hrvatski olimpijac ali srbin Slavnic jest?!
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» 'Ovaj zlocin nije pocinio Srbin,Hrvat,Musliman vec necovjek,monstrum.Zlo vece od zla sto se rijecima ne moze opisati'.Godisnjica zlocina nad cijelom obitelji Kozobasic
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Hrvat Dalipagic nije hrvatski olimpijac ali srbin Slavnic jest?!
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» 'Ovaj zlocin nije pocinio Srbin,Hrvat,Musliman vec necovjek,monstrum.Zlo vece od zla sto se rijecima ne moze opisati'.Godisnjica zlocina nad cijelom obitelji Kozobasic
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
Page 1 of 1