Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista?
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista?
slidingdoorsoperator wrote:kofein wrote:
Eto, sad smo dobili i nacističke brkove, koje bi očito zbog mira u kući bilo najbolje zabraniti zakonom.
Ili uostalom imena poput Adolf i Benito.
Što je slijedeće?
Zabraniti davanje imena njemačkim ovčarima kakvo je nosio Hitlerov pas?
oooo, kako mi vas žao...
jadne ustaše, svi ih mrze i tlače.
da vam kupimo po sendvič?
Guest- Guest
vili40 wrote:baš me zanima kako bi prošao u Njemačkoj ovaj čiča podrezanih brkova da u crnini galami haus bereit?
Koga boli goldberry za njemačke standarde?
Osim onih u proizvodnju automobila.
Njemački standardi, njemački problemi.
Znači li to da mi moramo primiti milijune imigranata zato jer je Njemačka tako odlučila?
Umjesto pozivanja na njemačke standarde, radije pogledaj što je u slučaju Vajnai presudio Evropski sud za ljudska prava u Strasbourgu, jer će se upravo taj standard u konačnici primjeniti i na Hrvatsku, a ne bilo koji iz Njemačke.
Guest- Guest
a što te briga,mi ćemo svi zajedno tužiti sve europskom sudu a priključit će nam se u tužbi i hrvatski Vivaldi Tomphson da zašto mu ne dozvoljavaju muzicirati po europi.I kad pobijedimo na sudu nitko nam ravan neće biti.Braća wrote:slidingdoorsoperator wrote:kofein wrote:
Eto, sad smo dobili i nacističke brkove, koje bi očito zbog mira u kući bilo najbolje zabraniti zakonom.
Ili uostalom imena poput Adolf i Benito.
Što je slijedeće?
Zabraniti davanje imena njemačkim ovčarima kakvo je nosio Hitlerov pas?
oooo, kako mi vas žao...
vili40-
2015-08-02
Braća wrote:
oooo, kako mi vas žao...
Koji to svi?
Je li to svi po onoj Srbija od tokija do milvokija i govor bre srpski da te ceo svet razume? :)
Od vas četnika nikada ništa pametno. :)
Guest- Guest
vili40 wrote:
a što te briga,mi ćemo svi zajedno tužiti sve europskom sudu a priključit će nam se u tužbi i hrvatski Vivaldi Tomphson da zašto mu ne dozvoljavaju muzicirati po europi.I kad pobijedimo na sudu nitko nam ravan neće biti.
Evropskom sudu za ljudska prava, molit ću lijepo, a ne Evropskom sudu.
Ovako ispada da nemaš pojma o čemu govoriš. :)
Na stranu to što je tu riječ o evidentnoj činjenici ...
Guest- Guest
on je glodar...slidingdoorsoperator wrote:Braća wrote:
oooo, kako mi vas žao...
Koji to svi?
Je li to svi po onoj Srbija od tokija do milvokija i govor bre srpski da te ceo svet razume? :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:on je glodar...slidingdoorsoperator wrote:
On glodar, pižon monarhist, a zajedno četnik do četnika. :)
Guest- Guest
ma oke,meni je sve to jasno samo ne kužim koji je kurac zbunjen taj britanac?slidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:
a što te briga,mi ćemo svi zajedno tužiti sve europskom sudu a priključit će nam se u tužbi i hrvatski Vivaldi Tomphson da zašto mu ne dozvoljavaju muzicirati po europi.I kad pobijedimo na sudu nitko nam ravan neće biti.
Evropskom sudu za ljudska prava, molit ću lijepo, a ne Evropskom sudu.
Ovako ispada da nemaš pojma o čemu govoriš. :)
Na stranu to što je tu riječ o evidentnoj činjenici ...
vili40-
2015-08-02
da je hos koristio i službeni njemački pozdrav devedest prve danas ne bi bio hosov nego i dalje nacistički, a i zapad bi se u tom slučaju više pobrinuo oko tog pitanja nego hrvatska.slidingdoorsoperator wrote:The Klaw wrote:epikur37 wrote:Dobro sad, koji su pošteni crnokošuljaši, koji Udbini, što je HOS i što ćemo sa ZDS!?
:D
zds odvojit od ustaša kao državu od školstva..
ZDS se ne može odvojiti od ustaškog režima jer je bila riječ o službenom pozdravu u NDH.
Međutim, to je samo jedan segment pozdrava za koji je potpuno pogrešno reći da je u potpunosti ustaški.
Naime, to ovisi o kontekstu u kojem se pozdrav upotrebljava.
Ukoliko je riječ o veličanju NDH i poglavnika na čelu te države, onda je riječ o ustaškom pozdravu.
Ako je riječ o HOS-ovom pozdravu, tada nije ustaški zato jer je HOS legalna postrojba u sastavu HV-a jer reći da je HOS-ov pozdrav ustaški znači reći da je HV ustaška vojska.
To već zakonski spada u domenu izdaje zbog koje se mora i kazneno odgovarati, jer je evidentno riječ o velikosrpskoj propagandi koja cijelu RH pokušava prikazati kao ustašku državu.
vili40 wrote:
ma oke,meni je sve to jasno samo ne kužim koji je kurac zbunjen taj britanac?
Ne kužiš ti ništa pa u tome nema ništa neobično.
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:
da je hos koristio i službeni njemački pozdrav devedest prve danas ne bi bio hosov nego i dalje nacistički, a i zapad bi se u tom slučaju više pobrinuo oko tog pitanja nego hrvatska.
Eh, da je. Ali nije.
Koji zapad?
Nemoj sad i ti o njemačkim standardima, jer Njemačka nije zapad.
Guest- Guest
eto,i on ne kuži da se sve izokrenuloslidingdoorsoperator wrote:mutava baštarda wrote:
da je hos koristio i službeni njemački pozdrav devedest prve danas ne bi bio hosov nego i dalje nacistički, a i zapad bi se u tom slučaju više pobrinuo oko tog pitanja nego hrvatska.
Eh, da je. Ali nije.
Koji zapad?
vili40-
2015-08-02
njemačka je poligon za liberalne eksperimente...slidingdoorsoperator wrote:mutava baštarda wrote:
Koji zapad?
vili40 wrote:eto,i on ne kuži da se sve izokrenuloslidingdoorsoperator wrote:mutava baštarda wrote:
Eh, da je. Ali nije.
Koji zapad?
On recimo ne kuži da njemački nacistički pozdrav nije zakonom zabranjen u SAD-u na primjer, što je itekako zapad.
A očito ni ti, ali to stvarno nije za čuđenje. :)
Guest- Guest
kako pozdrav stoji kod izraela čiji bankari su naši vjerovnici....slidingdoorsoperator wrote:vili40 wrote:eto,i on ne kuži da se sve izokrenuloslidingdoorsoperator wrote:mutava baštarda wrote:
Eh, da je. Ali nije.
Koji zapad?
On recimo ne kuži da njemački nacistički pozdrav nije zakonom zabranjen u SAD-u na primjer, što je itekako zapad.
A očito ni ti, ali to stvarno nije za čuđenje. :)
mutava baštarda wrote:njemačka je poligon za liberalne eksperimente...slidingdoorsoperator wrote:mutava baštarda wrote:
Koji zapad?
Koga boli goldberry kakav je Njemačka poligon i za što?
Sad se svi moramo ugledati na njemačke standarde?
Vrijedi li to i za SAD u kojoj nije zabranjen njemački nacistički pozdrav?
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:
kako pozdrav stoji kod izraela čiji bankari su naši vjerovnici....
Prvo se pozivaš na Njemačku, a onda i na Izrael.
Zašto ne i na SAD u kojoj nacistički pozdrav nije zakonom zabranjen? :)
Ili je SAD zbog toga možebit nacistička država? :)
Last edited by slidingdoorsoperator on 8/9/2017, 09:13; edited 1 time in total
Guest- Guest
na koju ameriku misliš, onu iz tv serija ili onu stvarnu... ja sam stanovnik evrope i zanimaju me isključivo evropski standardi...slidingdoorsoperator wrote:mutava baštarda wrote:njemačka je poligon za liberalne eksperimente...slidingdoorsoperator wrote:mutava baštarda wrote:
Koji zapad?
Koga boli goldberry kakav je Njemačka poligon i za što?
Sad se svi moramo ugledati na njemačke standarde?
Vrijedi li to i za SAD u kojoj nije zabranjen njemački nacistički pozdrav?
mutava baštarda wrote:
na koju ameriku misliš, onu iz tv serija ili onu stvarnu... ja sam stanovnik evrope i zanimaju me isključivo evropski standardi...
Slabo gledam američke serije pa ti o standardima u njima mogu jako malo toga reći.
Govorim o stvarnoj Americi u kojoj nacistički pozdrav nije zakonom zabranjen. :)
Ja jesam za članstvo RH u EU, prije svega iz ekonomskih razloga, ali daleko od toga da sam eurocentričan, a kamoli euroisključiv.
Uostalom, upravo u toj Evropi djeluje Evropski sud za ljudska prava u Strasbourgu pa tako i standardi koje je donio taj sud u slučaju Vajnai pa ti gledaj koje ćeš standarde uvažavati. :)
Guest- Guest
ti ni sam ne znaš za što si isto ko i ovi naši zbunjeni i smotani koji ne znaju ni gdje im je guzicaslidingdoorsoperator wrote:mutava baštarda wrote:
na koju ameriku misliš, onu iz tv serija ili onu stvarnu... ja sam stanovnik evrope i zanimaju me isključivo evropski standardi...
Slabo gledam američke serije pa ti o standardima u njima mogu jako malo toga reći.
Govorim o stvarnoj Americi u kojoj nacistički pozdrav nije zakonom zabranjen. :)
Ja jesam za članstvo RH u EU, prije svega iz ekonomskih razloga, ali daleko od toga da sam eurocentričan, a kamoli euroisključiv.
Uostalom, upravo u toj Evropi djeluje Evropski sud za ljudska prava u Strasbourgu pa tako i standardi koje je donio taj sud u slučaju Vajnai pa ti gledaj koje ćeš standarde uvažavati. :)
vili40-
2015-08-02
ok pozivaš se na američki standard po kojemu nijje nacistički pozdrav zabranjen. dobro, ja ću okrenuti pilu naopako i staviti ti sliku iz virđinijeslidingdoorsoperator wrote:mutava baštarda wrote:
a ti meni nađi jednu službene njemačke ideologije ww2
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» PROF. EMERITUS NIKOLA JAKŠIĆ Knez Višeslav nije bio Hrvat, njegova krstionica nije iz Nina, niti su Hrvati stigli u 7. stoljeću!
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
» Tito nije bio ni Srbin niti Hrvat
» Zvonko Marić, rođeno Bajram Demić, više nije Hrvat
» PROF. EMERITUS NIKOLA JAKŠIĆ Knez Višeslav nije bio Hrvat, njegova krstionica nije iz Nina, niti su Hrvati stigli u 7. stoljeću!
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
» Tito nije bio ni Srbin niti Hrvat
» Zvonko Marić, rođeno Bajram Demić, više nije Hrvat
Page 4 of 12