Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista?
Page 2 of 12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista?
ukratko lud jebe zbunjenog a mi samo što nismo dostigli švicarcekaja wrote:Znaci udruga UDBOMLAT :) je zaključila , sto je razvidno iz daljnjega teksta da postoje dva HDZ a, Šeksov a posredno i Plenkovićev i drugi Karamarkov koji je udbaški :)vuksadinare wrote:uvalili su postenim hosovcima hdz-ovi 'hosovci' đapic i skejo...a plenkovic i seks odabrali 'sugovornike'..procitajte ovo zanimljivo je..
http://www.direktno.hr/direkt/tudmanov-hos-ovac-radi-vlastite-interese-mrtvih-branitelja-97083/
Udbasi su kako je UDBOMLAT detektirao Karamarko ( esih, hasanbegovic , dapic , ovaj skejo Itd) i oni smještaju ovom drugom HDZ u , Seksu koji nisu udbasi?!
Hahahaha
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
....jbg...cinkari se međusobnu..dobro je to...uvijek nesto saznas sto nisi znao mozda prijekaja wrote:Znaci udruga UDBOMLAT :) je zaključila , sto je razvidno iz daljnjega teksta da postoje dva HDZ a, Šeksov a posredno i Plenkovićev i drugi Karamarkov koji je udbaški :)vuksadinare wrote:uvalili su postenim hosovcima hdz-ovi 'hosovci' đapic i skejo...a plenkovic i seks odabrali 'sugovornike'..procitajte ovo zanimljivo je..
http://www.direktno.hr/direkt/tudmanov-hos-ovac-radi-vlastite-interese-mrtvih-branitelja-97083/
Udbasi su kako je UDBOMLAT detektirao Karamarko ( esih, hasanbegovic , dapic , ovaj skejo Itd) i oni smještaju ovom drugom HDZ u , Seksu koji nisu udbasi?!
Hahahaha
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa u pravu je lik, nije fašista već nacista i ustaša. to je 5x gore...
Guest- Guest
Dobro sad, koji su pošteni crnokošuljaši, koji Udbini, što je HOS i što ćemo sa ZDS!?
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Spremni za cardak
Zbljuv
Zbljuv
epikur37 wrote:Dobro sad, koji su pošteni crnokošuljaši, koji Udbini, što je HOS i što ćemo sa ZDS!?
zds odvojit od ustaša kao državu od školstva..
..uglavnom izgleda da je seks dobro metnuo svima...zavadi pa vladaj dok se vaso ceslja..
2015-09-08
Prekomplicirano za tebeepikur37 wrote:Dobro sad, koji su pošteni crnokošuljaši, koji Udbini, što je HOS i što ćemo sa ZDS!?
Ti si jedan od carsakljija kojima nije nista jasno
to možeš pitati ali ne moraš dobiti odgovor,bar još jedno stopedeset godina dok ne završi drugi svjetskiepikur37 wrote:Dobro sad, koji su pošteni crnokošuljaši, koji Udbini, što je HOS i što ćemo sa ZDS!?
vili40-
2015-08-02
Ej, uključi vijuge. UDBOMLAT želi reci da udbaški dio Hdz a ( karamarko i ostali) želi srušiti seksa koji onda valjda nije udbas ?!vuksadinare wrote:....jbg...cinkari se međusobnu..dobro je to...uvijek nesto saznas sto nisi znao mozda prijekaja wrote:Znaci udruga UDBOMLAT :) je zaključila , sto je razvidno iz daljnjega teksta da postoje dva HDZ a, Šeksov a posredno i Plenkovićev i drugi Karamarkov koji je udbaški :)vuksadinare wrote:uvalili su postenim hosovcima hdz-ovi 'hosovci' đapic i skejo...a plenkovic i seks odabrali 'sugovornike'..procitajte ovo zanimljivo je..
Hahahaha
:)
Mislim da je UDBOMLAT osnovao seks ...:)
Last edited by kaja on 8/9/2017, 08:28; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa to je to....sad sam gore spomenuo seksa...on igra po staroj ogri..'prvi napadni prije nego oni tebe'kaja wrote:Ej, uključi vijuge. UDBOMLAT želi reci da udbaški dio Hdz a ( karamarko i ostali) želi srušiti seksa koji onda valjda nije udbas ?!vuksadinare wrote:....jbg...cinkari se međusobnu..dobro je to...uvijek nesto saznas sto nisi znao mozda prijekaja wrote:Znaci udruga UDBOMLAT :) je zaključila , sto je razvidno iz daljnjega teksta da postoje dva HDZ a, Šeksov a posredno i Plenkovićev i drugi Karamarkov koji je udbaški :)vuksadinare wrote:uvalili su postenim hosovcima hdz-ovi 'hosovci' đapic i skejo...a plenkovic i seks odabrali 'sugovornike'..procitajte ovo zanimljivo je..
Hahahaha
Mislim da UDBOMLAT osnovao seks ...:)
2015-09-08
a britanac zbunjen ahahahahahhaaaa
vili40-
2015-08-02
Aha, mislila sam da si nasjeo na UDBOMLATvuksadinare wrote:pa to je to....sad sam gore spomenuo seksa...on igra po staroj ogri..'prvi napadni prije nego oni tebe'kaja wrote:Ej, uključi vijuge. UDBOMLAT želi reci da udbaški dio Hdz a ( karamarko i ostali) želi srušiti seksa koji onda valjda nije udbas ?!vuksadinare wrote:....jbg...cinkari se međusobnu..dobro je to...uvijek nesto saznas sto nisi znao mozda prijekaja wrote:Znaci udruga UDBOMLAT :) je zaključila , sto je razvidno iz daljnjega teksta da postoje dva HDZ a, Šeksov a posredno i Plenkovićev i drugi Karamarkov koji je udbaški :)vuksadinare wrote:uvalili su postenim hosovcima hdz-ovi 'hosovci' đapic i skejo...a plenkovic i seks odabrali 'sugovornike'..procitajte ovo zanimljivo je..
Hahahaha
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
The Klaw wrote:epikur37 wrote:Dobro sad, koji su pošteni crnokošuljaši, koji Udbini, što je HOS i što ćemo sa ZDS!?
Pa eto i vaš hasanče je rekao da je zds ustaški pozdrav...kaj više treba
molim te ostavi školstvo na miru :)
2015-08-06
inace evo vam jedne istinite anegdote ali istinite...osobno sam cuo od llika koji radi u saboru nije zastupnik...cuo je u prolazu u hodniku razgovora razgovor jednog ministra u plenkijevoj vladi koji ej inac eblizak plenkuju sa dva zastupnika jedna iz hdz-a i jedan iz oporbe..ministar prica ovima da je nekoliko dana prije jedan eurobirokrat razgovarao s plenkijem i rekao mu..'gospodine plenkovicu vi koji ste zivjeli dosta dugo vani pa i u briselu znate kako funkcionira politika i javni zivot ovdje zasto ne mozete to uspjesno primjeniti u hrvatskoj'..a plenki mu je odgovorio..'zato jer osim mene i jos ponekog ostali nisu otisli nikad dalje od trsta'..bez zajebancije..
2015-09-08
epikur37 wrote:The Klaw wrote:epikur37 wrote:Dobro sad, koji su pošteni crnokošuljaši, koji Udbini, što je HOS i što ćemo sa ZDS!?
nisam ja beba da mi netko govori šta je šta..
neću uhljebi
ne..nego u ejdnom dijelu su napisali istinu kako hos-om drma djapic po statutu sto je istina..kaja wrote:Aha, mislila sam da si nasjeo na UDBOMLATvuksadinare wrote:pa to je to....sad sam gore spomenuo seksa...on igra po staroj ogri..'prvi napadni prije nego oni tebe'kaja wrote:Ej, uključi vijuge. UDBOMLAT želi reci da udbaški dio Hdz a ( karamarko i ostali) želi srušiti seksa koji onda valjda nije udbas ?!vuksadinare wrote:....jbg...cinkari se međusobnu..dobro je to...uvijek nesto saznas sto nisi znao mozda prijekaja wrote:
Znaci udruga UDBOMLAT :) je zaključila , sto je razvidno iz daljnjega teksta da postoje dva HDZ a, Šeksov a posredno i Plenkovićev i drugi Karamarkov koji je udbaški :)
Hahahaha
2015-09-08
došao je trenutak kad svi pucaju a nitko ne puni.ko u američkim vesternima
vili40-
2015-08-02
vuksadinare wrote:inace evo vam jedne istinite anegdote ali istinite...osobno sam cuo od llika koji radi u saboru nije zastupnik...cuo je u prolazu u hodniku razgovora razgovor jednog ministra u plenkijevoj vladi koji ej inac eblizak plenkuju sa dva zastupnika jedna iz hdz-a i jedan iz oporbe..ministar prica ovima da je nekoliko dana prije jedan eurobirokrat razgovarao s plenkijem i rekao mu..'gospodine plenkovicu vi koji ste zivjeli dosta dugo vani pa i u briselu znate kako funkcionira politika i javni zivot ovdje zasto ne mozete to uspjesno primjeniti u hrvatskoj'..a plenki mu je odgovorio..'zato jer osim mene i jos ponekog ostali nisu otisli nikad dalje od trsta'..bez zajebancije..
ne bi bi on, da nije patio od anemije i puškofobije
Guest- Guest
Ma niste vi ustase...
2016-11-17
The Klaw wrote:epikur37 wrote:The Klaw wrote:epikur37 wrote:Dobro sad, koji su pošteni crnokošuljaši, koji Udbini, što je HOS i što ćemo sa ZDS!?
nisam ja beba da mi netko govori šta je šta..
neću uhljebi
da školstvo uhljebi...eh da tako to izgleda iz perspektive malog provincijskog liberatrijanstva
2015-08-06
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» PROF. EMERITUS NIKOLA JAKŠIĆ Knez Višeslav nije bio Hrvat, njegova krstionica nije iz Nina, niti su Hrvati stigli u 7. stoljeću!
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
» Tito nije bio ni Srbin niti Hrvat
» Zvonko Marić, rođeno Bajram Demić, više nije Hrvat
» PROF. EMERITUS NIKOLA JAKŠIĆ Knez Višeslav nije bio Hrvat, njegova krstionica nije iz Nina, niti su Hrvati stigli u 7. stoljeću!
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
» Tito nije bio ni Srbin niti Hrvat
» Zvonko Marić, rođeno Bajram Demić, više nije Hrvat
Page 2 of 12