Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista?
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Britanac zbunjen: Hrvat sa ovakvim brkovima nije fašista?
ma da, brit se čudi ko pura dreku ko kakav brk nosi...
Guest- Guest
mačkare veliš tiNoor wrote:ma da, brit se čudi ko pura dreku ko kakav brk nosi...
ovaj ustasa faca kao nesto kao izmedju mongoloida i kromanjonca.
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:mačkare veliš tiNoor wrote:ma da, brit se čudi ko pura dreku ko kakav brk nosi...
ne znam...možda prilika da se onaj "drugi ja" pusti iz kaveza :)mutava baštarda wrote:
mačkare veliš ti
Guest- Guest
trebala si potražiti kenedija, on se nije maškaraNoor wrote:ne znam...možda prilika da se onaj "drugi ja" pusti iz kaveza :)mutava baštarda wrote:
mačkare veliš ti
Nemoj ja da ga pustim.Noor wrote:ne znam...možda prilika da se onaj "drugi ja" pusti iz kaveza :)mutava baštarda wrote:
mačkare veliš ti
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
čudi se brit, ne amermutava baštarda wrote:trebala si potražiti kenedija, on se nije maškaraNoor wrote:ne znam...možda prilika da se onaj "drugi ja" pusti iz kaveza :)mutava baštarda wrote:
mačkare veliš ti
amerima je sve cool
Guest- Guest
neka tebedzango wrote:Nemoj ja da ga pustim.Noor wrote:ne znam...možda prilika da se onaj "drugi ja" pusti iz kaveza :)mutava baštarda wrote:
mačkare veliš ti
Guest- Guest
Ne ujeda.Noor wrote:neka tebedzango wrote:Nemoj ja da ga pustim.Noor wrote:ne znam...možda prilika da se onaj "drugi ja" pusti iz kaveza :)mutava baštarda wrote:
mačkare veliš ti
2014-04-19
Britanski kraljevi i jesu Švabe.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:Britanski kraljevi i jesu Švabe.
da windsori i vuku poreklo od hannovera...
krv nije voda.
Guest- Guest
isto ko i ruski carevi, potomci Sofije Auguste Fridrike od Anhalt-Zerbsta, kćerke pruskog generala Kristijana Augusta, kneza Anhalt-Zerbsta, i Ivane Elizabete od Holstein-Gottorpa.Eva_ wrote:Britanski kraljevi i jesu Švabe.
a.k.a. Katarina Velika!!
Guest- Guest
Nije ni imao zuba. Udara glavom.Noor wrote:poispadali zubi?
2014-04-19
Zato su ih se na vrijeme riješili u Jekaterinburgu.Noor wrote:isto ko i ruski carevi, potomci Sofije Auguste Fridrike od Anhalt-Zerbsta, kćerke pruskog generala Kristijana Augusta, kneza Anhalt-Zerbsta, i Ivane Elizabete od Holstein-Gottorpa.Eva_ wrote:Britanski kraljevi i jesu Švabe.
a.k.a. Katarina Velika!!
A Katica ni bila loša, ona im Krim osvojila, no i mlade ruske kneževe trošila, po 2-3 dnevno.
2017-03-21
da, bila je vesela priča se...Eva_ wrote:Zato su ih se na vrijeme riješili u Jekaterinburgu.Noor wrote:isto ko i ruski carevi, potomci Sofije Auguste Fridrike od Anhalt-Zerbsta, kćerke pruskog generala Kristijana Augusta, kneza Anhalt-Zerbsta, i Ivane Elizabete od Holstein-Gottorpa.Eva_ wrote:Britanski kraljevi i jesu Švabe.
a.k.a. Katarina Velika!!
A Katica ni bila loša, ona im Krim osvojila, no i mlade ruske kneževe trošila, po 2-3 dnevno.
nego, jel koji umro na njoj?
ti sigurno i to znaš
Guest- Guest
Noor wrote:isto ko i ruski carevi, potomci Sofije Auguste Fridrike od Anhalt-Zerbsta, kćerke pruskog generala Kristijana Augusta, kneza Anhalt-Zerbsta, i Ivane Elizabete od Holstein-Gottorpa.Eva_ wrote:Britanski kraljevi i jesu Švabe.
a.k.a. Katarina Velika!!
pa belgijska kraljevska dinastija su, cini mi se, koburzi-tj. bugari...
Guest- Guest
Hehehe, naravnoda znam, ali to nije javno dostupan podatak kao Asila.Noor wrote:da, bila je vesela priča se...Eva_ wrote:Zato su ih se na vrijeme riješili u Jekaterinburgu.Noor wrote:isto ko i ruski carevi, potomci Sofije Auguste Fridrike od Anhalt-Zerbsta, kćerke pruskog generala Kristijana Augusta, kneza Anhalt-Zerbsta, i Ivane Elizabete od Holstein-Gottorpa.Eva_ wrote:Britanski kraljevi i jesu Švabe.
a.k.a. Katarina Velika!!
ti sigurno i to znaš
2017-03-21
Eva_ wrote:Hehehe, naravnoda znam, ali to nije javno dostupan podatak kao Asila.Noor wrote:da, bila je vesela priča se...Eva_ wrote:Zato su ih se na vrijeme riješili u Jekaterinburgu.Noor wrote:isto ko i ruski carevi, potomci Sofije Auguste Fridrike od Anhalt-Zerbsta, kćerke pruskog generala Kristijana Augusta, kneza Anhalt-Zerbsta, i Ivane Elizabete od Holstein-Gottorpa.Eva_ wrote:Britanski kraljevi i jesu Švabe.
a.k.a. Katarina Velika!!
ti sigurno i to znaš
nije ni bitno tko je na kome, važno da ni to ni prošlo bez tebe.
Guest- Guest
Ti se nađi moralzirati. Zadnja si koja može ikome ikaj prigovorit na diskreciji.
PP koje si izmjenjivala s Vučinom javno si sadržaj istih dijelila na forumu u svrhu dodvoravnja novim prijateljima i ismijavanju Vučine. S drugog foruma ti znane podatke o članu Metildine obitelji ovdje si u prepisci s njom koristila ne bi li ju podlo pikala. Asiline privatne podatke, koje si preko fb i sa neta dostupnih stranica prikuplja s istim ciljem s išla ovdje plasirat.
Pogledaj se u špigli i opleti s moralnim prodikama.
PP koje si izmjenjivala s Vučinom javno si sadržaj istih dijelila na forumu u svrhu dodvoravnja novim prijateljima i ismijavanju Vučine. S drugog foruma ti znane podatke o članu Metildine obitelji ovdje si u prepisci s njom koristila ne bi li ju podlo pikala. Asiline privatne podatke, koje si preko fb i sa neta dostupnih stranica prikuplja s istim ciljem s išla ovdje plasirat.
Pogledaj se u špigli i opleti s moralnim prodikama.
2017-03-21
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» PROF. EMERITUS NIKOLA JAKŠIĆ Knez Višeslav nije bio Hrvat, njegova krstionica nije iz Nina, niti su Hrvati stigli u 7. stoljeću!
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
» Tito nije bio ni Srbin niti Hrvat
» Zvonko Marić, rođeno Bajram Demić, više nije Hrvat
» PROF. EMERITUS NIKOLA JAKŠIĆ Knez Višeslav nije bio Hrvat, njegova krstionica nije iz Nina, niti su Hrvati stigli u 7. stoljeću!
» HR mediji: Djokovic je Hrvat, nije Srbin
» Tito nije bio ni Srbin niti Hrvat
» Zvonko Marić, rođeno Bajram Demić, više nije Hrvat
Page 6 of 12