Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
Page 1 of 1
Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
https://www.braniteljski-portal.com/video-odvjetnik-luka-misetic-razgolitio-komsicevog-covjeka-alkalaja-prisegnuli-ste-da-ste-hrvat-a-sad-ste-zidov-u-komsicevim-redovima-zavladala-panika/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
RayMabus likes this post
Re: Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
...skuzio lik da ce ga ameri maknuti pa bar da sacuva kakvu foteljicu vise nije unosno biti hrvat vec stara prokusana formula biti - zidov...ne cudi me da ce na kraju i komsic biti ono sto jest bosnjak,bosanac kurac palac sto je a ne hrvat kad mu povuku stolicu tj fotelju..
2015-09-08
Re: Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
ovo je kao ovaj (onaj bivši forum).. gdje je hrpa ljudi tvrdilo da su židovi, a na kraju se ispostavilo da su u najčešćem slučaju iz "mješanog braka" (hrvatsko srpskog naravno).
inače ima takvih i još po internetu, eno korona fašist tkz "libertarijanac" T.Bauer tvrdi da je židov to mi je često bila neka argumentacija u raspravi, a on je ništa drugo nego običan balkanac hrvat sa onom balkanskm tikvom-, jednog sam davno upoznao u STu lika, sidim na kavi, i nakon dvi tri rečenice as iz vedra neba da je židov. Ok čestitam ti. naravno posli sazna okolo da je lik umislio to u glavi. ne znam koja je fora sa time
inače ima takvih i još po internetu, eno korona fašist tkz "libertarijanac" T.Bauer tvrdi da je židov to mi je često bila neka argumentacija u raspravi, a on je ništa drugo nego običan balkanac hrvat sa onom balkanskm tikvom-, jednog sam davno upoznao u STu lika, sidim na kavi, i nakon dvi tri rečenice as iz vedra neba da je židov. Ok čestitam ti. naravno posli sazna okolo da je lik umislio to u glavi. ne znam koja je fora sa time
AssadNaPodmornici wrote:ovo je kao ovaj (onaj bivši forum).. gdje je hrpa ljudi tvrdilo da su židovi, a na kraju se ispostavilo da su u najčešćem slučaju iz "mješanog braka" (hrvatsko srpskog naravno).
Po forumu ispadalo bi kako je 15% Zidova u HR.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Alkalaj prezime su Sefardi Zhidovi
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
najjaci su 'zidovi' svetoje i mentol
2015-09-08
i onih par pionirki druga tita, ne sjecam se kako se zvahu te drugarice, zidovke:)vuksadinare wrote:najjaci su 'zidovi' svetoje i mentol
dijagram-
2015-08-09
bravo za Luku Mišetića
ima prikrivenih židova daleko više nego taj jedan, daleko više
ima prikrivenih židova daleko više nego taj jedan, daleko više
2014-04-16
Similar topics
» Zvonko Marić, rođeno Bajram Demić, više nije Hrvat
» Ima li života nakon seksa koji ‘više nije tako dobar’?
» nista vise nije sveto , pocelo je... nakon ovoga ide izbacivanje iz vozila na semaforu uz prijetnju oruzjem
» ORBAN:Nakon smrti Tuđmana,Hrvatska nije više ista.udaljili ste se od zaštite nacionalnih interesa
» Nakon šamaranja turske, kreće čamaranje milogoraca
» Ima li života nakon seksa koji ‘više nije tako dobar’?
» nista vise nije sveto , pocelo je... nakon ovoga ide izbacivanje iz vozila na semaforu uz prijetnju oruzjem
» ORBAN:Nakon smrti Tuđmana,Hrvatska nije više ista.udaljili ste se od zaštite nacionalnih interesa
» Nakon šamaranja turske, kreće čamaranje milogoraca
Page 1 of 1