Križevčanka se kupala u svojem dvorištu bez grudnjaka i zaradila prekršajnu prijavu
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Križevčanka se kupala u svojem dvorištu bez grudnjaka i zaradila prekršajnu prijavu
Ne radi se o tome tko je prijavio, nego zašto dvorište nije ograđeno.debotoijusto wrote:VELIKE vrućine i želja za osvježenjem stajali su 38-godišnjakinju iz Kloštara Vojakovačkog kod Križevaca prekršajne prijave. Ona se odlučila okupati u bazenu u svojem dvorištu.
Skinula se u gaćice i potražila osvježenje u bazenu. S obzirom na to da je dvorište bilo neograđeno, vidjeli su je susjedi i prolaznici, a netko od njih prijavio ju je policiji.
"Protiv gospođe je podnesen optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira i vrijeđanja ili omalovažavanja moralnih osjećaja građana. Ona je prijavljena od strane jednog susjeda. Kupala se u svojem dvorištu, koje je neograđeno, bez grudnjaka i smetala je drugim susjedima, a jedan od njih ju je prijavio", potvrđeno je iz križevačke policije.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/krizevcanka-se-kupala-u-svojem-dvoristu-bez-grudnjaka-i-zaradila-prekrsajnu-prijavu/987914.aspx
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Re: Križevčanka se kupala u svojem dvorištu bez grudnjaka i zaradila prekršajnu prijavu
Ako hoćeš privatnost, onda se pobrini za privatnost.melkior wrote:Ne radi se o tome tko je prijavio, nego zašto dvorište nije ograđeno.debotoijusto wrote:VELIKE vrućine i želja za osvježenjem stajali su 38-godišnjakinju iz Kloštara Vojakovačkog kod Križevaca prekršajne prijave. Ona se odlučila okupati u bazenu u svojem dvorištu.
Skinula se u gaćice i potražila osvježenje u bazenu. S obzirom na to da je dvorište bilo neograđeno, vidjeli su je susjedi i prolaznici, a netko od njih prijavio ju je policiji.
"Protiv gospođe je podnesen optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira i vrijeđanja ili omalovažavanja moralnih osjećaja građana. Ona je prijavljena od strane jednog susjeda. Kupala se u svojem dvorištu, koje je neograđeno, bez grudnjaka i smetala je drugim susjedima, a jedan od njih ju je prijavio", potvrđeno je iz križevačke policije.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/krizevcanka-se-kupala-u-svojem-dvoristu-bez-grudnjaka-i-zaradila-prekrsajnu-prijavu/987914.aspx
2015-08-09
Prijava je, po svemu sudeći, podnesena po Članku 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, u kojem stoji: "Tko na javnom mjestu vrijeđa ili omalovažava moralne osjećanje građana, kaznit će se za prekršaj novčanom kaznom u protuvrijednosti domaće valute od 50 do 200 DEM ili kaznom zatvora do 30 dana".
No, postavlja se pitanja u kojem je trenutku vlastito dvorište, odnosno privatni posjed postao "javni prostor"?
Dogodila se, dakle, situacija da je netko od susjeda doslovce virio u dvorište žene koja se kupala u toplesu te ju prijavio policiji jer ga je zasmetalo ono što je vidio u tuđem dvorištu.
Umjesto da policija odbaci prijavu jer je očito da nečije dvorište ne može biti "javno mjesto", podnesena je prekršajna prijava zbog koje bi nesretna 38-godišnjakinja mogla biti kažnjena novčano ili čak kaznom zatvora.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/prijava-zbog-toplesa-kako-je-vlastito-dvoriste-postalo-javni-prostor/988003.aspx
No, postavlja se pitanja u kojem je trenutku vlastito dvorište, odnosno privatni posjed postao "javni prostor"?
Dogodila se, dakle, situacija da je netko od susjeda doslovce virio u dvorište žene koja se kupala u toplesu te ju prijavio policiji jer ga je zasmetalo ono što je vidio u tuđem dvorištu.
Umjesto da policija odbaci prijavu jer je očito da nečije dvorište ne može biti "javno mjesto", podnesena je prekršajna prijava zbog koje bi nesretna 38-godišnjakinja mogla biti kažnjena novčano ili čak kaznom zatvora.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/prijava-zbog-toplesa-kako-je-vlastito-dvoriste-postalo-javni-prostor/988003.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
a ti si jako lijep sigurno, jelde, i bogat?Sexual Tyrannosaurus wrote:Nego ,jesu procurile fotke dotične ?
Je li neka milfača ili je ružni gabor i zaslužuje kaznu?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
debotoijusto wrote:Prijava je, po svemu sudeći, podnesena po Članku 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, u kojem stoji: "Tko na javnom mjestu vrijeđa ili omalovažava moralne osjećanje građana, kaznit će se za prekršaj novčanom kaznom u protuvrijednosti domaće valute od 50 do 200 DEM ili kaznom zatvora do 30 dana".
e sad jel piše negdje tj. postoji li popis moralnih osjećaja ili je to odokativno kako se kome digne kurac?
Guest- Guest
uvesti porez na sise
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Ne mora biti da je virio, ako je bazen na dvorišnoj strani prema cesti, a neograđeno kao što piše u tekstu, onda praktički imaš ekshibicionizam par exellance.debotoijusto wrote:Prijava je, po svemu sudeći, podnesena po Članku 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, u kojem stoji: "Tko na javnom mjestu vrijeđa ili omalovažava moralne osjećanje građana, kaznit će se za prekršaj novčanom kaznom u protuvrijednosti domaće valute od 50 do 200 DEM ili kaznom zatvora do 30 dana".
2015-08-09
Povrijeđeni estetski kriteriji ako ti se ne digne kurac, a ako ti se digne, onda se radi o kršenju moralaGnječ wrote:debotoijusto wrote:Prijava je, po svemu sudeći, podnesena po Članku 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, u kojem stoji: "Tko na javnom mjestu vrijeđa ili omalovažava moralne osjećanje građana, kaznit će se za prekršaj novčanom kaznom u protuvrijednosti domaće valute od 50 do 200 DEM ili kaznom zatvora do 30 dana".
e sad jel piše negdje tj. postoji li popis moralnih osjećaja ili je to odokativno kako se kome digne kurac?
2015-08-09
ja sam čardak efendija ali ne bi prijavio nikoga sa velikim sisama ili malim sisama, sa ili bez sisa, to možda samo one prekodrinske jajare bez časti i morala poput onog glupog djanga!kaja wrote:Prijavljena je od strane - jednog susjeda.
To je muški rod koliko je meni poznat hrvatski.
Znaci nije ju prijavila ljubomorna zena ili zena s malim sisama nego neki coban cardak katolik !
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
glupane nisam kostarikanac a ti si sad i psiholog koji sve zna o muškim erektilnim funkcijama korisnika portala, pravi si srbin, tup i glup do zadnje koske, ti bi mogao postati etalon za glupost :) Ajde da i mi srbi imamo sa čime da se ponosimo pa makar i sa glupošću čija će se jedinica zvati po tebi :))dzango wrote:Njemu ne vredi. Nije do fizičke već do psihološke erektivne disfunkcije usled frustracije. Njega ne bi digao ni bataljon striptizeta iz Las Vegasa.kaja wrote:Pa u kostariki ima afričkih šljiva mislim :)dzango wrote:Sa mlohavom ćunom, poput Kostarikanca. Više mu se ne diže pa se bacio na moralisanje. Ja je nikada ne bih prijavio.kaja wrote:Prijavljena je od strane - jednog susjeda.
Znaci nije ju prijavila ljubomorna zena ili zena s malim sisama nego neki coban cardak katolik !
2017-08-05
misliti i srati nije isto glupačo, kostarika nije u africikaja wrote:Pa u kostariki ima afričkih šljiva mislim :)dzango wrote:Sa mlohavom ćunom, poput Kostarikanca. Više mu se ne diže pa se bacio na moralisanje. Ja je nikada ne bih prijavio.kaja wrote:Prijavljena je od strane - jednog susjeda.
2017-08-05
samo vina, sad sam obični srbin, kad se ožderem rakijom onda sam hrabri četnik kojemu niko ništa ne može, takvi smo svi mi srbi a pogotovo one prekodrinske jajare!kaja wrote:Spava izgleda, mozda se ozderao nečega sinoć :)dzango wrote:Njemu ne vredi. Nije do fizičke već do psihološke erektivne disfunkcije usled frustracije. Njega ne bi digao ni bataljon striptizeta iz Las Vegasa.kaja wrote:Pa u kostariki ima afričkih šljiva mislim :)dzango wrote:Sa mlohavom ćunom, poput Kostarikanca. Više mu se ne diže pa se bacio na moralisanje. Ja je nikada ne bih prijavio.kaja wrote:Prijavljena je od strane - jednog susjeda.
2017-08-05
mi srbi smo uvek takvi čim se dohvatimo flaše!kaja wrote:a ti si jako lijep sigurno, jelde, i bogat?Sexual Tyrannosaurus wrote:Nego ,jesu procurile fotke dotične ?
2017-08-05
nemoj bre da budeš bezobrazančardak efendija wrote:misliti i srati nije isto glupačo, kostarika nije u africikaja wrote:Pa u kostariki ima afričkih šljiva mislim :)dzango wrote:Sa mlohavom ćunom, poput Kostarikanca. Više mu se ne diže pa se bacio na moralisanje. Ja je nikada ne bih prijavio.kaja wrote:Prijavljena je od strane - jednog susjeda.
2015-08-15
to je zato što sam srbin a mi srbi smo svi bezobrazni i glupi!kaja wrote:nemoj bre da budeš bezobrazančardak efendija wrote:misliti i srati nije isto glupačo, kostarika nije u africikaja wrote:Pa u kostariki ima afričkih šljiva mislim :)dzango wrote:Sa mlohavom ćunom, poput Kostarikanca. Više mu se ne diže pa se bacio na moralisanje. Ja je nikada ne bih prijavio.kaja wrote:Prijavljena je od strane - jednog susjeda.
2017-08-05
Hmm... pa nisu svi :)
2015-08-15
A koji to nije, možda crvenkasti jer je postao rvat. Ona prekodrinska jajara je rekla da vi ustaškinje svih provijencija volite da vam srbi lažu ali nije rekoa konkretno na koga misli! Jel ti voliš da te bradati ili ćosavi četnik laže ili ustaša ako voliš poseti najbližu psihijatriju i pitaj ih šta nije u redu sa tobom, isto vredi i za ostale ustaškinje a bome i sve žene ovoga sveta!kaja wrote:Hmm... pa nisu svi :)
2017-08-05
Ja ne volim da me lažu ...
2015-08-15
Jesam i jesam, grdobino matora.kaja wrote:a ti si jako lijep sigurno, jelde, i bogat?Sexual Tyrannosaurus wrote:Nego ,jesu procurile fotke dotične ?
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Jašte,a takvi sravnimo nenaoružano selo sa WBR-ovimačardak efendija wrote:mi srbi smo uvek takvi čim se dohvatimo flaše!kaja wrote:a ti si jako lijep sigurno, jelde, i bogat?Sexual Tyrannosaurus wrote:Nego ,jesu procurile fotke dotične ?
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
I imas velik nos sigurno...Sexual Tyrannosaurus wrote:Jesam i jesam, grdobino matora.kaja wrote:a ti si jako lijep sigurno, jelde, i bogat?Sexual Tyrannosaurus wrote:Nego ,jesu procurile fotke dotične ?
2015-08-15
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Lisica zaradila kaznenu prijavu
» Bicikl i klupica su male bebe: Valpovčanin dobio prekršajnu prijavu zbog pjevanja - slavonskog bećarca!
» Kerum opet nasipa more: 'Guba se kupala u govnima, a ja sam napravio divnu uvalu'
» ŠTO JE SVE KOLINDA PORUČILA U SVOJEM GOVORU?
» IBP nije uspio u svojem naumu
» Bicikl i klupica su male bebe: Valpovčanin dobio prekršajnu prijavu zbog pjevanja - slavonskog bećarca!
» Kerum opet nasipa more: 'Guba se kupala u govnima, a ja sam napravio divnu uvalu'
» ŠTO JE SVE KOLINDA PORUČILA U SVOJEM GOVORU?
» IBP nije uspio u svojem naumu
Page 3 of 10