Križevčanka se kupala u svojem dvorištu bez grudnjaka i zaradila prekršajnu prijavu
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Križevčanka se kupala u svojem dvorištu bez grudnjaka i zaradila prekršajnu prijavu
kako sad to?! Crveni je bolje prosao u svojoj lakovjernosti 8-)čardak efendija wrote:svetoga mi milutina imaš pravo samo sam previše glup da to napravim, crvenog su sigurno katolički popovi nasilu pokrstili ( kada su ga ustaše uhvatile u bežaniji) pa je doživio prosvetlenje a ja sam bežao puno brže pa me nisu stigli. Ko zna možda je crveni poverovao ustašama da mu neće ništa dok su ga terali isto kao i mene samo što im ja nisam verovao!maggie13 wrote:imao je uzviseno duhovno iskustvo, da :Pčardak efendija wrote:crveni, on je sad hrvat a ja sam i dalje glupi srbin! da sad crveni i postane opet srbin bio bi pametniji jer je bio hrvat i ustaša!maggie13 wrote:Tko je sad pametniji, ti ili crveni? :D
Moras krenuti njegovim stopama ;-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Križevčanka se kupala u svojem dvorištu bez grudnjaka i zaradila prekršajnu prijavu
ne znam, mogu samo da zamislim kako ga je bilo strah dok su ga popovi posipali svetom vodom i uljemmaggie13 wrote:kako sad to?! Crveni je bolje prosao u svojoj lakovjernosti 8-)čardak efendija wrote:svetoga mi milutina imaš pravo samo sam previše glup da to napravim, crvenog su sigurno katolički popovi nasilu pokrstili ( kada su ga ustaše uhvatile u bežaniji) pa je doživio prosvetlenje a ja sam bežao puno brže pa me nisu stigli. Ko zna možda je crveni poverovao ustašama da mu neće ništa dok su ga terali isto kao i mene samo što im ja nisam verovao!maggie13 wrote:imao je uzviseno duhovno iskustvo, da :Pčardak efendija wrote:crveni, on je sad hrvat a ja sam i dalje glupi srbin! da sad crveni i postane opet srbin bio bi pametniji jer je bio hrvat i ustaša!maggie13 wrote:Tko je sad pametniji, ti ili crveni? :D
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
sve je dobro ako se nije morao i okupati u svetoj vodici :Dčardak efendija wrote:ne znam, mogu samo da zamislim kako ga je bilo strah dok su ga popovi posipali svetom vodom i uljemmaggie13 wrote:kako sad to?! Crveni je bolje prosao u svojoj lakovjernosti 8-)čardak efendija wrote:svetoga mi milutina imaš pravo samo sam previše glup da to napravim, crvenog su sigurno katolički popovi nasilu pokrstili ( kada su ga ustaše uhvatile u bežaniji) pa je doživio prosvetlenje a ja sam bežao puno brže pa me nisu stigli. Ko zna možda je crveni poverovao ustašama da mu neće ništa dok su ga terali isto kao i mene samo što im ja nisam verovao!maggie13 wrote:imao je uzviseno duhovno iskustvo, da :Pčardak efendija wrote:
crveni, on je sad hrvat a ja sam i dalje glupi srbin! da sad crveni i postane opet srbin bio bi pametniji jer je bio hrvat i ustaša!
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
moram to crvenkastog pitati pa da odlučim jel mogu ja to podneti!maggie13 wrote:sve je dobro ako se nije morao i okupati u svetoj vodici :Dčardak efendija wrote:ne znam, mogu samo da zamislim kako ga je bilo strah dok su ga popovi posipali svetom vodom i uljemmaggie13 wrote:kako sad to?! Crveni je bolje prosao u svojoj lakovjernosti 8-)čardak efendija wrote:svetoga mi milutina imaš pravo samo sam previše glup da to napravim, crvenog su sigurno katolički popovi nasilu pokrstili ( kada su ga ustaše uhvatile u bežaniji) pa je doživio prosvetlenje a ja sam bežao puno brže pa me nisu stigli. Ko zna možda je crveni poverovao ustašama da mu neće ništa dok su ga terali isto kao i mene samo što im ja nisam verovao!maggie13 wrote:
imao je uzviseno duhovno iskustvo, da :P
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Lisica zaradila kaznenu prijavu
» Bicikl i klupica su male bebe: Valpovčanin dobio prekršajnu prijavu zbog pjevanja - slavonskog bećarca!
» Kerum opet nasipa more: 'Guba se kupala u govnima, a ja sam napravio divnu uvalu'
» ŠTO JE SVE KOLINDA PORUČILA U SVOJEM GOVORU?
» IBP nije uspio u svojem naumu
» Bicikl i klupica su male bebe: Valpovčanin dobio prekršajnu prijavu zbog pjevanja - slavonskog bećarca!
» Kerum opet nasipa more: 'Guba se kupala u govnima, a ja sam napravio divnu uvalu'
» ŠTO JE SVE KOLINDA PORUČILA U SVOJEM GOVORU?
» IBP nije uspio u svojem naumu
Page 10 of 10