Križevčanka se kupala u svojem dvorištu bez grudnjaka i zaradila prekršajnu prijavu
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Križevčanka se kupala u svojem dvorištu bez grudnjaka i zaradila prekršajnu prijavu
crvenkasti je sad pametan otkako je postao ustaša, mi koji smo ostali srbi smo i dalje mnogo glupi, možda su gluplji samo vaši ustaški naivci od nas!Regoč wrote:Crvenkasti je to riešil prevjeravanjem.čardak efendija wrote:mene je sad sram što sam srbinRegoč wrote:Ih, nisam Srbin da prijavljujem.kaja wrote:Pa ne moze ti reci da ju ne prijaviš :)Regoč wrote:
Dobar je ugljen, njeka ga. Nego, jel i ti ideš bez grudnjaka u bazen?
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Re: Križevčanka se kupala u svojem dvorištu bez grudnjaka i zaradila prekršajnu prijavu
Dovodiš Kajinu pamet u pitanje? Nadoći će ona kad bude vrieme, kao što su mnogi nadošli 91. Diel nije ni do danas.čardak efendija wrote:crvenkasti je sad pametan otkako je postao ustaša, mi koji smo ostali srbi smo i dalje mnogo glupi, možda su gluplji samo vaši ustaški naivci od nas!Regoč wrote:Crvenkasti je to riešil prevjeravanjem.čardak efendija wrote:mene je sad sram što sam srbinRegoč wrote:Ih, nisam Srbin da prijavljujem.kaja wrote:
Pa ne moze ti reci da ju ne prijaviš :)
Je, nadoći cu na 91 -u. A poslje toga cu na 1918.
A u kurac...
A u kurac...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jasno je tebi o čem pišem, ali u svojoj naivnosti si kao moja teta. Do 92. "neće dati Armija", a 92. "mater im jebem srbsku", a muž Srbin, vojno lice.kaja wrote:Je, nadoći cu na 91 -u. A poslje toga cu na 1918.
A u kurac...
samo u more, u bazenu nema ronioca, pa nije zanimljivoRegoč wrote:Dobar je ugljen, njeka ga. Nego, jel i ti ideš bez grudnjaka u bazen?Noor wrote:Regoč wrote:Noorči, liep ti je avatar. Častim džekom!
a hvala, rekao mi dijagram da sam ko ugalj, nek se više klonim sunca
uzdravlje!
Guest- Guest
toliko pametan nisam da znam koje su ustaše naivci ali su nama srbima ovi iz SPC rekli da ih je mnogo po rvatckoj a i kada se jako skoncentrišem i razmislim ne znam kako vi ustaše uspevate da zaboravite šta smo vam radili i u drugmo svetckom ratu i posle rata pa onda od devedesete do devedeset pete..ja uopšte ne sumnjam da će da vam zavrćemo vrat ko pilićima čim nam se opet ukaže prilika!Regoč wrote:Dovodiš Kajinu pamet u pitanje? Nadoći će ona kad bude vrieme, kao što su mnogi nadošli 91. Diel nije ni do danas.čardak efendija wrote:crvenkasti je sad pametan otkako je postao ustaša, mi koji smo ostali srbi smo i dalje mnogo glupi, možda su gluplji samo vaši ustaški naivci od nas!Regoč wrote:Crvenkasti je to riešil prevjeravanjem.čardak efendija wrote:mene je sad sram što sam srbinRegoč wrote:
Ih, nisam Srbin da prijavljujem.
Ako imaš koji selfi, učitaj, onako, za dušu.Noor wrote:samo u more, u bazenu nema ronioca, pa nije zanimljivoRegoč wrote:Dobar je ugljen, njeka ga. Nego, jel i ti ideš bez grudnjaka u bazen?Noor wrote:Regoč wrote:Noorči, liep ti je avatar. Častim džekom!
a hvala, rekao mi dijagram da sam ko ugalj, nek se više klonim sunca
uzdravlje!
Dobro da i ? Jel bitno vise? Sta da ja sad tebi kažem..Regoč wrote:Jasno je tebi o čem pišem, ali u svojoj naivnosti si kao moja teta. Do 92. "neće dati Armija", a 92. "mater im jebem srbsku", a muž Srbin, vojno lice.kaja wrote:Je, nadoći cu na 91 -u. A poslje toga cu na 1918.
A u kurac...
Isti si ko moj sukundeda Ante, veli mu Milka zena - Antek , ovi madaroni hoce mađarski za službeni ko Khuen . A on joj veli Milka to ni tak . PI sta ćemo sada?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
mi srbi volemo takve najviše, dok je takovih nama se krajina opet smeši!Regoč wrote:Jasno je tebi o čem pišem, ali u svojoj naivnosti si kao moja teta. Do 92. "neće dati Armija", a 92. "mater im jebem srbsku", a muž Srbin, vojno lice.kaja wrote:Je, nadoći cu na 91 -u. A poslje toga cu na 1918.
A u kurac...
Kaje mni da nećete, di bi komšija na komšiju!čardak efendija wrote:toliko pametan nisam da znam koje su ustaše naivci ali su nama srbima ovi iz SPC rekli da ih je mnogo po rvatckoj a i kada se jako skoncentrišem i razmislim ne znam kako vi ustaše uspevate da zaboravite šta smo vam radili i u drugmo svetckom ratu i posle rata pa onda od devedesete do devedeset pete..ja uopšte ne sumnjam da će da vam zavrćemo vrat ko pilićima čim nam se opet ukaže prilika!Regoč wrote:Dovodiš Kajinu pamet u pitanje? Nadoći će ona kad bude vrieme, kao što su mnogi nadošli 91. Diel nije ni do danas.čardak efendija wrote:crvenkasti je sad pametan otkako je postao ustaša, mi koji smo ostali srbi smo i dalje mnogo glupi, možda su gluplji samo vaši ustaški naivci od nas!Regoč wrote:Crvenkasti je to riešil prevjeravanjem.čardak efendija wrote:
mene je sad sram što sam srbin
Naravno da je bitno jer je obrazac isti. Četničad kuje svoje zločinačke planove, a naivci mniju kako "neće oni". Treba biti na oprezu i ne dati im da nas više ikad iznenade.kaja wrote:Dobro da i ? Jel bitno vise? Sta da ja sad tebi kažem..Regoč wrote:Jasno je tebi o čem pišem, ali u svojoj naivnosti si kao moja teta. Do 92. "neće dati Armija", a 92. "mater im jebem srbsku", a muž Srbin, vojno lice.kaja wrote:Je, nadoći cu na 91 -u. A poslje toga cu na 1918.
A u kurac...
Isti si ko moj sukundeda Ante, veli mu Milka zena - Antek , ovi madaroni hoce mađarski za službeni ko Khuen . A on joj veli Milka to ni tak . PI sta ćemo sada?!
Nogekako!čardak efendija wrote:mi srbi volemo takve najviše, dok je takovih nama se krajina opet smeši!Regoč wrote:Jasno je tebi o čem pišem, ali u svojoj naivnosti si kao moja teta. Do 92. "neće dati Armija", a 92. "mater im jebem srbsku", a muž Srbin, vojno lice.kaja wrote:Je, nadoći cu na 91 -u. A poslje toga cu na 1918.
A u kurac...
Pa da, mi srbi smo ovde na portalu zato što volemo rvate a napose ustaše, ljubav je u zraku lalallaRegoč wrote:Kaje mni da nećete, di bi komšija na komšiju!čardak efendija wrote:toliko pametan nisam da znam koje su ustaše naivci ali su nama srbima ovi iz SPC rekli da ih je mnogo po rvatckoj a i kada se jako skoncentrišem i razmislim ne znam kako vi ustaše uspevate da zaboravite šta smo vam radili i u drugmo svetckom ratu i posle rata pa onda od devedesete do devedeset pete..ja uopšte ne sumnjam da će da vam zavrćemo vrat ko pilićima čim nam se opet ukaže prilika!Regoč wrote:Dovodiš Kajinu pamet u pitanje? Nadoći će ona kad bude vrieme, kao što su mnogi nadošli 91. Diel nije ni do danas.čardak efendija wrote:crvenkasti je sad pametan otkako je postao ustaša, mi koji smo ostali srbi smo i dalje mnogo glupi, možda su gluplji samo vaši ustaški naivci od nas!Regoč wrote:
Crvenkasti je to riešil prevjeravanjem.
ne znam šta da kažem, obično se ja moram sa ustašama složiti jer su u pravu a sad se ustaša složio samnom pa mi ništa nije jasno, jesam li možda sad postao pametniji srbin nego šta sam bioRegoč wrote:Nogekako!čardak efendija wrote:mi srbi volemo takve najviše, dok je takovih nama se krajina opet smeši!Regoč wrote:Jasno je tebi o čem pišem, ali u svojoj naivnosti si kao moja teta. Do 92. "neće dati Armija", a 92. "mater im jebem srbsku", a muž Srbin, vojno lice.kaja wrote:Je, nadoći cu na 91 -u. A poslje toga cu na 1918.
A u kurac...
2017-08-05
Prietvorniji!čardak efendija wrote:ne znam šta da kažem, obično se ja moram sa ustašama složiti jer su u pravu a sad se ustaša složio samnom pa mi ništa nije jasno, jesam li možda sad postao pametniji srbin nego šta sam bioRegoč wrote:Nogekako!čardak efendija wrote:mi srbi volemo takve najviše, dok je takovih nama se krajina opet smeši!Regoč wrote:Jasno je tebi o čem pišem, ali u svojoj naivnosti si kao moja teta. Do 92. "neće dati Armija", a 92. "mater im jebem srbsku", a muž Srbin, vojno lice.kaja wrote:Je, nadoći cu na 91 -u. A poslje toga cu na 1918.
A u kurac...
prevedi na srpski, ništa ne razumem a taman sam se ponadao da sam postao pametniji!Regoč wrote:Prietvorniji!čardak efendija wrote:ne znam šta da kažem, obično se ja moram sa ustašama složiti jer su u pravu a sad se ustaša složio samnom pa mi ništa nije jasno, jesam li možda sad postao pametniji srbin nego šta sam bioRegoč wrote:Nogekako!čardak efendija wrote:mi srbi volemo takve najviše, dok je takovih nama se krajina opet smeši!Regoč wrote:
Jasno je tebi o čem pišem, ali u svojoj naivnosti si kao moja teta. Do 92. "neće dati Armija", a 92. "mater im jebem srbsku", a muž Srbin, vojno lice.
2017-08-05
Tko je sad pametniji, ti ili crveni? :D
2014-04-12
crveni, on je sad hrvat a ja sam i dalje glupi srbin! da sad crveni i postane opet srbin bio bi pametniji jer je bio hrvat i ustaša!maggie13 wrote:Tko je sad pametniji, ti ili crveni? :D
2017-08-05
imao je uzviseno duhovno iskustvo, da :Pčardak efendija wrote:crveni, on je sad hrvat a ja sam i dalje glupi srbin! da sad crveni i postane opet srbin bio bi pametniji jer je bio hrvat i ustaša!maggie13 wrote:Tko je sad pametniji, ti ili crveni? :D
Moras krenuti njegovim stopama ;-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
svetoga mi milutina imaš pravo samo sam previše glup da to napravim, crvenog su sigurno katolički popovi nasilu pokrstili ( kada su ga ustaše uhvatile u bežaniji) pa je doživio prosvetlenje a ja sam bežao puno brže pa me nisu stigli. Ko zna možda je crveni poverovao ustašama da mu neće ništa dok su ga terali isto kao i mene samo što im ja nisam verovao!maggie13 wrote:imao je uzviseno duhovno iskustvo, da :Pčardak efendija wrote:crveni, on je sad hrvat a ja sam i dalje glupi srbin! da sad crveni i postane opet srbin bio bi pametniji jer je bio hrvat i ustaša!maggie13 wrote:Tko je sad pametniji, ti ili crveni? :D
2017-08-05
kako sad to?! Crveni je bolje prosao u svojoj lakovjernosti 8-)čardak efendija wrote:svetoga mi milutina imaš pravo samo sam previše glup da to napravim, crvenog su sigurno katolički popovi nasilu pokrstili ( kada su ga ustaše uhvatile u bežaniji) pa je doživio prosvetlenje a ja sam bežao puno brže pa me nisu stigli. Ko zna možda je crveni poverovao ustašama da mu neće ništa dok su ga terali isto kao i mene samo što im ja nisam verovao!maggie13 wrote:imao je uzviseno duhovno iskustvo, da :Pčardak efendija wrote:crveni, on je sad hrvat a ja sam i dalje glupi srbin! da sad crveni i postane opet srbin bio bi pametniji jer je bio hrvat i ustaša!maggie13 wrote:Tko je sad pametniji, ti ili crveni? :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Lisica zaradila kaznenu prijavu
» Bicikl i klupica su male bebe: Valpovčanin dobio prekršajnu prijavu zbog pjevanja - slavonskog bećarca!
» Kerum opet nasipa more: 'Guba se kupala u govnima, a ja sam napravio divnu uvalu'
» ŠTO JE SVE KOLINDA PORUČILA U SVOJEM GOVORU?
» IBP nije uspio u svojem naumu
» Bicikl i klupica su male bebe: Valpovčanin dobio prekršajnu prijavu zbog pjevanja - slavonskog bećarca!
» Kerum opet nasipa more: 'Guba se kupala u govnima, a ja sam napravio divnu uvalu'
» ŠTO JE SVE KOLINDA PORUČILA U SVOJEM GOVORU?
» IBP nije uspio u svojem naumu
Page 9 of 10