ŠTO JE SVE KOLINDA PORUČILA U SVOJEM GOVORU?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Dragan Matić / CROPIX
OSTALO:
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/velika-analiza-jutarnjeg-sto-je-sve-kolinda-porucila-u-svojem-govoru-prvo-je-bocnula-skoru-pa-ostro-napala-milanovica/9601069/
Dragan Matić / CROPIX
Kolinda Grabar Kitarović
OSTALO:
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/velika-analiza-jutarnjeg-sto-je-sve-kolinda-porucila-u-svojem-govoru-prvo-je-bocnula-skoru-pa-ostro-napala-milanovica/9601069/
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: ŠTO JE SVE KOLINDA PORUČILA U SVOJEM GOVORU?
Nema dostojnog protivnika, što jes jes...
Kad skineš ružičaste naočale vidjeti ćeš da ženska nije ništa napravila, opija se, pleše i pjeva i provaljuje se, troši nam lovu na toalete, osiguranja i baca selfiće.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ja bi doduše isto al ono...kad se netko tome divi...
2015-08-15
kaya wrote:Kad skineš ružičaste naočale vidjeti ćeš da ženska nije ništa napravila, opija se, pleše i pjeva i provaljuje se, troši nam lovu na toalete, osiguranja i baca selfiće.
Upravo sam gledao jednu emisiju na HTV-u o Singapuru, tako da sam još pod dojmom...
5,5 milijuna ljudi na 745 kv. kilometara. Imaju čak i rasno podjeljene kavrtove i nitko
za njih neće reći da su rasisti. Država-grad, svi zadovoljni i vjeruju svom rukovodstvu.
Nevjerojatan mentalitet...A vi? Rođeni ste kako bi samo kukali. Jalnuši.
2016-07-22
Kandidiraj se, Kayo, bit ću tvoj fan.kaya wrote:Ja bi doduše isto al ono...kad se netko tome divi...
2016-07-22
Čuj singapur je jedna od narazvijenih država svijeta, azijski tigar a hrvatska je europski kurac na biciklu, iza rumunjske mislim.Eroo wrote:kaya wrote:Kad skineš ružičaste naočale vidjeti ćeš da ženska nije ništa napravila, opija se, pleše i pjeva i provaljuje se, troši nam lovu na toalete, osiguranja i baca selfiće.
Upravo sam gledao jednu emisiju na HTV-u o Singapuru, tako da sam još pod dojmom...
5,5 milijuna ljudi na 745 kv. kilometara. Imaju čak i rasno podjeljene kavrtove i nitko
za njih neće reći da su rasisti. Država-grad, svi zadovoljni i vjeruju svom rukovodstvu.
Razvila se na uvozu sirovina a prodaji gotovih prozivoda a hrvatska obrnuto.
Tako da ne postoji nijedan razlog da se hrvati dive svom političkom rukovodstvu a imaju tisuću razloga da ih ubiju.
2015-08-15
To je postao nakon osamostaljenja 1965, a prije toga je bio ribarsko selo.kaya wrote:Čuj singapur je jedna od narazvijenih država svijeta, azijski tigar a hrvatska je europski kurac na biciklu, iza rumunjske mislim.Eroo wrote:kaya wrote:Kad skineš ružičaste naočale vidjeti ćeš da ženska nije ništa napravila, opija se, pleše i pjeva i provaljuje se, troši nam lovu na toalete, osiguranja i baca selfiće.
Tako da ne postoji nijedan razlog da se hrvati dive svom političkom rukovodstvu a imaju tisuću razloga da ih ubiju.
Vi ste čak od 1945 vođeni mudrim sinom naroda i narodnosti i još uvijek ste selo.
2016-07-22
A osim toga političko rukovodstvo hrvatske ne možeš usporediti sa rukovodstvom singapura nego zimbabvea i južnoafričkih država gdje caruje korupcija plus teška kaznena djela.
2015-08-15
A još smo selo? Pa čemu se onda diviš?Eroo wrote:To je postao nakon osamostaljenja 1965, a prije toga je bio ribarsko selo.kaya wrote:Čuj singapur je jedna od narazvijenih država svijeta, azijski tigar a hrvatska je europski kurac na biciklu, iza rumunjske mislim.Eroo wrote:kaya wrote:Kad skineš ružičaste naočale vidjeti ćeš da ženska nije ništa napravila, opija se, pleše i pjeva i provaljuje se, troši nam lovu na toalete, osiguranja i baca selfiće.
Vi ste čak od 1945 vođeni mudrim sinom naroda i narodnosti i još uvijek ste selo.
2015-08-15
Ima,ali se nisu kandidirali.Eroo wrote:Nema dostojnog protivnika, što jes jes...
Od ovih kandidata ona je apsolutni favorit.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kayo, a što napravi ijedan predsjednik poslje tuđmana?
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Pa ništa. Al to nije razlog da se divimo ovoj što se nacuga i uleće u svlačionicu - di na mo, di na mo !!ljubo1212 wrote:kayo, a što napravi ijedan predsjednik poslje tuđmana?
2015-08-15
kaya wrote:A još smo selo? Pa čemu se onda diviš?Eroo wrote:To je postao nakon osamostaljenja 1965, a prije toga je bio ribarsko selo.kaya wrote:Čuj singapur je jedna od narazvijenih država svijeta, azijski tigar a hrvatska je europski kurac na biciklu, iza rumunjske mislim.Eroo wrote:kaya wrote:Kad skineš ružičaste naočale vidjeti ćeš da ženska nije ništa napravila, opija se, pleše i pjeva i provaljuje se, troši nam lovu na toalete, osiguranja i baca selfiće.
Koliko jučer ste stupili na svjetsku scenu, ne ide to tako brzo kao što bi želili...
Kolinda je pomogla da vas svijet uopće primijeti da postojite. Poželjna ste udavača, što nije loše za početak.
2016-07-22
Za početak prestani čitati hr žutila od tiska (plaćenička).kaya wrote:Pa ništa. Al to nije razlog da se divimo ovoj što se nacuga i uleće u svlačionicu - di na mo, di na mo !!ljubo1212 wrote:kayo, a što napravi ijedan predsjednik poslje tuđmana?
Last edited by Eroo on 11/11/2019, 17:59; edited 1 time in total
2016-07-22
Pa 30 godina nije jučer, juga je trajala 45...tako da, svi rokovi su prošli odavno
2015-08-15
Ne čitam uopće tisak, bacim oko na tv i to mi dostaEroo wrote:Za početak prestani čitati hr žutila od tiska.kaya wrote:Pa ništa. Al to nije razlog da se divimo ovoj što se nacuga i uleće u svlačionicu - di na mo, di na mo !!ljubo1212 wrote:kayo, a što napravi ijedan predsjednik poslje tuđmana?
2015-08-15
Ostalo ste imali Mesića i Josipovića. Uglavnom.kaya wrote:Pa 30 godina nije jučer, juga je trajala 45...tako da, svi rokovi su prošli odavno
Nisu ti smetali, koliko me pamet služi. Dapače, bili su vam obožavana božanstva.
2016-07-22
Saće ti Vegeta Puhovski i Tatjana Munižaba, nećeš dugo čekati...kaya wrote:Ne čitam uopće tisak, bacim oko na tv i to mi dostaEroo wrote:Za početak prestani čitati hr žutila od tiska.kaya wrote:Pa ništa. Al to nije razlog da se divimo ovoj što se nacuga i uleće u svlačionicu - di na mo, di na mo !!ljubo1212 wrote:kayo, a što napravi ijedan predsjednik poslje tuđmana?
2016-07-22
Jesu, meni posebno.Eroo wrote:Ostalo ste imali Mesića i Josipovića. Uglavnom.kaya wrote:Pa 30 godina nije jučer, juga je trajala 45...tako da, svi rokovi su prošli odavno
Nisu ti smetali, koliko me pamet služi. Dapače, bili su vam obožavana božanstva.
2015-08-15
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kolinda poručila građanima da bi trebali volontirati: "To izvlači ono najbolje u nama"
» Kolinda poručila Hrvatima u Švedskoj: "Vratite se, trebate domovini koja stari i umire"
» Kolinda Grabar-Kitarović poručila orjunašima: odgovarat ćete i za ovo i za svastiku! Sram vas bilo!
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» o govoru mržnje
» Kolinda poručila Hrvatima u Švedskoj: "Vratite se, trebate domovini koja stari i umire"
» Kolinda Grabar-Kitarović poručila orjunašima: odgovarat ćete i za ovo i za svastiku! Sram vas bilo!
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» o govoru mržnje
Page 1 of 2