IBP nije uspio u svojem naumu
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
IBP nije uspio u svojem naumu
prema IBP-u (islamskoj bosanskoj partiji) zagreb, novi sad i makarska su trebali bit osvojeni 2015 na što ovaj video iz 2008 jasno ukazuje, a to se nije dogodilo.
Guest- Guest
Re: IBP nije uspio u svojem naumu
Brzo da vidim,dok Kic nije zaključal temu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Regoč-
2015-08-21
Negdje im zapelo, nema veze na ahiretu svega u obilju, selite braco.
omni-
2014-04-12
catabbath-
2015-08-22
Uzalud da objašnjavam kad možeš pogledat i pročitati video i sve će ti biti jasno.dawson wrote:koji je ovo qrac?
Guest- Guest
pogledah sinoc neku emisiju u vezi rata u siriji,sirijci kazu da tamona strani mudzahedina ratuju ne stotine nego hiljade muslimana iz bivse yu
2014-04-14
nije niti cudo...islamisti povr..onog njihovog qurca u ..onom njihovom qurcu..kakogod..
Guest- Guest
da,motiv odlaska u taj dzihad pohod,sveti rat je u nekim slucajevima ideoloski a u nekim cista zarada
2014-04-14
islamdžije su fanatici vjerski..dovoljan razlog...
gledam danas(opet) neke pse Khozoepske,tako 16-17 godina,kako gutaju pogledom curicu u busu,oko svojih 9-10 godina....ebote,pa pravo su psi smrdljivi ti islamdžije..
gledam danas(opet) neke pse Khozoepske,tako 16-17 godina,kako gutaju pogledom curicu u busu,oko svojih 9-10 godina....ebote,pa pravo su psi smrdljivi ti islamdžije..
Guest- Guest
da,postalo je totalno nesigurno za mladju populaciju,ja ih nebi pustao bez necije pratnje nigdje dok su ti mutanti prisutni okolo
2014-04-14
one mlade guskice od 12-14 godina su najtupastije..njima su ovi tamni tako kuuul,pa rado dolaze im u drustvo..jednu tako cesto mos vidjeti samu,medju 5-6 Khozoepa..i kad je siluju,onda se netko cudi...ima puno takvih cura,kojima roditelji rade,boli ih kita,i kod prve spike o seksu,mamice pametne im ture pakiranje kondoma u ruke i kazu,da se paze..Winter is coming wrote:da,postalo je totalno nesigurno za mladju populaciju,ja ih nebi pustao bez necije pratnje nigdje dok su ti mutanti prisutni okolo
Guest- Guest
jebes im mater,ja bi se drzao na distanci kad su ti jebaci kamila u pitanju
2014-04-14
Eto,ja vise ne idem bez sklopivog u džepu...mos se ebat,ako na tebe naskoci njih 4-5...e ebalo majku,trojicu cu rasparati tako da ce im se utroba valjati po asfaltu,makar me ostali pregazili...Winter is coming wrote:jebes im mater,ja bi se drzao na distanci kad su ti jebaci kamila u pitanju
Nemos se uvijek niti drzati na distanci,kad ides ulicom,u busu si,u trgovini,a njih posvuda,i uvijek u coporu..ko smrdljivi psi..
Guest- Guest
da,podsjetio si me kad sam jedno vrijeme nosio bokser u dzepu,srecom nisam ga morao upotrijebiti,u pitanju je bio ovcojeb :cat:neka niza mutirana vrsta kozojeba
2014-04-14
ma nista bokser...niti oni to ne nose u dzepu..nozekara,namanje 4 cola i to je to...prilicno su hekticni i brzi ti likovi,iako manji puno slabiji,brzinom te dobiju,ako ne pazis..Winter is coming wrote:da,podsjetio si me kad sam jedno vrijeme nosio bokser u dzepu,srecom nisam ga morao upotrijebiti,u pitanju je bio ovcojeb :cat:neka niza mutirana vrsta kozojeba
Guest- Guest
da skakvci su cool totalno,mada nozevi nisu moj stil,inace ih volim vise kao neki kolekcionar ali da bi ga nosio...malo teze,htio bi si nabaviti dobar tanto knife,jedno vrijeme sam imao nekog leptira pa sam prste isposijecao sa njim haha
2014-04-14
e vakog jako slicnog imam,ma pravi je..ne skakavac,to je sranje i Zakon ne gleda dobro na njega kao niti na ono sranje od leptira..Winter is coming wrote:da skakvci su cool totalno,mada nozevi nisu moj stil,inace ih volim vise kao neki kolekcionar ali da bi ga nosio...malo teze,htio bi si nabaviti dobar tanto knife,jedno vrijeme sam imao nekog leptira pa sam prste isposijecao sa njim haha
Guest- Guest
imas ovdje finih stvarcica..
http://survivalmesserguide.de/beste-outdoormesser-top-10-messer-fuer-camping-und-trekking/
http://survivalmesserguide.de/beste-outdoormesser-top-10-messer-fuer-camping-und-trekking/
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» projekt katolicke djamahirije nije uspio
» TODORIC NIJE USPIO ISPOSLOVATI ZABRANU IZRUCENJA
» Vučemilović nije uspio smanjiti prednost Rijeke
» Politico: Plenky se nije uspio uhljebiti u Bruxellesu
» Bane uspio razljutiti i Plenkija:'Nije se konzultirao oko kredita sa menom.Nek se ocituje sam.'
» TODORIC NIJE USPIO ISPOSLOVATI ZABRANU IZRUCENJA
» Vučemilović nije uspio smanjiti prednost Rijeke
» Politico: Plenky se nije uspio uhljebiti u Bruxellesu
» Bane uspio razljutiti i Plenkija:'Nije se konzultirao oko kredita sa menom.Nek se ocituje sam.'
Page 1 of 3