Križevčanka se kupala u svojem dvorištu bez grudnjaka i zaradila prekršajnu prijavu
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Križevčanka se kupala u svojem dvorištu bez grudnjaka i zaradila prekršajnu prijavu
ti si pravi dobricin nasljednik, specijaliziran za osjetljivost ;Dčardak efendija wrote:nama je kmečanje urođeno isto kao i laž, mi kmečimo stvaralački i inventivno, šteta što dobrica nije stigao da nadopuni izdanje sa kmečanjem kao što nas je lepo opisao kad je laganje u pitanju!maggie13 wrote:mozda ste samo hipersenzibilni, nije to sramota :0)čardak efendija wrote:to mi srbi radimo, ako neko tužaka nekoga taj je sigurno srbin jer mi smo prvaci sveta kada je kmečanje i tužibabanje u pitanju!dzango wrote:Kao ovi sa foruma.maggie13 wrote:Samo tuzakat znaju 8-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Križevčanka se kupala u svojem dvorištu bez grudnjaka i zaradila prekršajnu prijavu
čudan sam ja srbin, počeo sam da cenim ponekad iskrenost ali to je valjda zato što živim među ustašama u rvatskoj! moram se otrgnuti od toga svega i vratiti se izvornom svetosavlju pa i brata ubiti ako treba čim zucne protiv otimačine tuđeg!maggie13 wrote:ti si pravi dobricin nasljednik, specijaliziran za osjetljivost ;Dčardak efendija wrote:nama je kmečanje urođeno isto kao i laž, mi kmečimo stvaralački i inventivno, šteta što dobrica nije stigao da nadopuni izdanje sa kmečanjem kao što nas je lepo opisao kad je laganje u pitanju!maggie13 wrote:mozda ste samo hipersenzibilni, nije to sramota :0)čardak efendija wrote:to mi srbi radimo, ako neko tužaka nekoga taj je sigurno srbin jer mi smo prvaci sveta kada je kmečanje i tužibabanje u pitanju!dzango wrote:
Kao ovi sa foruma.
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
'oce to, lako se covjek na bolje navikne ;Pčardak efendija wrote:čudan sam ja srbin, počeo sam da cenim ponekad iskrenost ali to je valjda zato što živim među ustašama u rvatskoj! moram se otrgnuti od toga svega i vratiti se izvornom svetosavlju pa i brata ubiti ako treba čim zucne protiv otimačine tuđeg!maggie13 wrote:ti si pravi dobricin nasljednik, specijaliziran za osjetljivost ;Dčardak efendija wrote:nama je kmečanje urođeno isto kao i laž, mi kmečimo stvaralački i inventivno, šteta što dobrica nije stigao da nadopuni izdanje sa kmečanjem kao što nas je lepo opisao kad je laganje u pitanju!maggie13 wrote:mozda ste samo hipersenzibilni, nije to sramota :0)čardak efendija wrote:
to mi srbi radimo, ako neko tužaka nekoga taj je sigurno srbin jer mi smo prvaci sveta kada je kmečanje i tužibabanje u pitanju!
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ti to tako gledaš , za nas svetosavce istinoljubivost je stvar slabića i kad govoriš istinu ne možeš praviti veliku srbiju!maggie13 wrote:'oce to, lako se covjek na bolje navikne ;Pčardak efendija wrote:čudan sam ja srbin, počeo sam da cenim ponekad iskrenost ali to je valjda zato što živim među ustašama u rvatskoj! moram se otrgnuti od toga svega i vratiti se izvornom svetosavlju pa i brata ubiti ako treba čim zucne protiv otimačine tuđeg!maggie13 wrote:ti si pravi dobricin nasljednik, specijaliziran za osjetljivost ;Dčardak efendija wrote:nama je kmečanje urođeno isto kao i laž, mi kmečimo stvaralački i inventivno, šteta što dobrica nije stigao da nadopuni izdanje sa kmečanjem kao što nas je lepo opisao kad je laganje u pitanju!maggie13 wrote:
mozda ste samo hipersenzibilni, nije to sramota :0)
2017-08-05
Opšta kultura nema veze sa slavljenjem. Niti se maže na hleb. Ali ko će to objasniti polupismenom idiotu poput tebe.čardak efendija wrote:prekodrinska jajara koja slavi svetog pedofila milutina o opštoj kulturi!!! Mi srbi zasista znamo da iznedrimo najveće idiote na svetu i to bez jebemtidzango wrote:Nisam psiholog već je to stvar opšte kulture što je tebi, sasvim razumljivo, potpuno strano. A to sve nema veze sa time što ti se ne diže i uzrokovano je frustracijom a što je je opet u suprotnosti sa tvojim nedostatkom intelekta.očardak efendija wrote:glupane nisam kostarikanac a ti si sad i psiholog koji sve zna o muškim erektilnim funkcijama korisnika portala, pravi si srbin, tup i glup do zadnje koske, ti bi mogao postati etalon za glupost :) Ajde da i mi srbi imamo sa čime da se ponosimo pa makar i sa glupošću čija će se jedinica zvati po tebi :))dzango wrote:Njemu ne vredi. Nije do fizičke već do psihološke erektivne disfunkcije usled frustracije. Njega ne bi digao ni bataljon striptizeta iz Las Vegasa.kaja wrote:
Pa u kostariki ima afričkih šljiva mislim :)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/2709193/susjedi-ju-prijavili-zbog-toplesa-kupa-se-gola-skace-po-cesti-u-noci-glasno-pusta-muziku/
baba je groblje i ja bi je prijavio
marcellus wrote:baba je groblje i ja bi je prijavio
je, a ti si Apolon bokte kad sam te vidio u onoj tv emisiji učinilo mi se da intervjuiraju Radovana Karadžića.
Guest- Guest
Gnječ wrote:marcellus wrote:baba je groblje i ja bi je prijavio
je, a ti si Apolon bokte kad sam te vidio u onoj tv emisiji učinilo mi se da intervjuiraju Radovana Karadžića.
Kad bih ja imao psa koji je nalik na marcelusa, obrijao bih mu guzicu i dresirao ga da hoda unatraške. I da, operirao bih da nikad više ne laje.
crvenkasti-
2014-04-17
ja sam glupavi srbin pa mi je to teško objasniti ali ti su prekodrinska imbecilna jajara i glupan kao i većina prekodrinaca, prosto je neverovatno da neko može biti glup poput tebe, etalon za glupost!dzango wrote:Opšta kultura nema veze sa slavljenjem. Niti se maže na hleb. Ali ko će to objasniti polupismenom idiotu poput tebe.čardak efendija wrote:prekodrinska jajara koja slavi svetog pedofila milutina o opštoj kulturi!!! Mi srbi zasista znamo da iznedrimo najveće idiote na svetu i to bez jebemtidzango wrote:Nisam psiholog već je to stvar opšte kulture što je tebi, sasvim razumljivo, potpuno strano. A to sve nema veze sa time što ti se ne diže i uzrokovano je frustracijom a što je je opet u suprotnosti sa tvojim nedostatkom intelekta.očardak efendija wrote:glupane nisam kostarikanac a ti si sad i psiholog koji sve zna o muškim erektilnim funkcijama korisnika portala, pravi si srbin, tup i glup do zadnje koske, ti bi mogao postati etalon za glupost :) Ajde da i mi srbi imamo sa čime da se ponosimo pa makar i sa glupošću čija će se jedinica zvati po tebi :))dzango wrote:
Njemu ne vredi. Nije do fizičke već do psihološke erektivne disfunkcije usled frustracije. Njega ne bi digao ni bataljon striptizeta iz Las Vegasa.
2017-08-05
Topless je ok. Kome to može smetat?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Gnječ wrote:marcellus wrote:baba je groblje i ja bi je prijavio
Bolje mu je da nastupi u emisiji "biramo najslicnije pitekantropu "
ti si sigurno već nastupila i pobijedila, jel da?Sora wrote:Gnječ wrote:marcellus wrote:baba je groblje i ja bi je prijavio
Bolje mu je da nastupi u emisiji "biramo najslicnije pitekantropu "
Guest- Guest
Meni je Marcelus smijesan...Otkad je poceo konzumirati Brak,svako odijelo koje odjene otprije,izgleda kao da mu je preveliko...Otopio se nacisto...
Guest- Guest
jako je "hrabro" komentirati tuđi izgled, a svoj skrivati ko zmija noge..joj, joj
Guest- Guest
ne komentiram izgled,nek Muke po Marcelusu,po ulasku u brak...cisto pad tjelesne mase...Noor wrote:jako je "hrabro" komentirati tuđi izgled, a svoj skrivati ko zmija noge..joj, joj
Guest- Guest
Ti si bre kurac na biciklu.čardak efendija wrote:ja sam glupavi srbin pa mi je to teško objasniti ali ti su prekodrinska imbecilna jajara i glupan kao i većina prekodrinaca, prosto je neverovatno da neko može biti glup poput tebe, etalon za glupost!dzango wrote:Opšta kultura nema veze sa slavljenjem. Niti se maže na hleb. Ali ko će to objasniti polupismenom idiotu poput tebe.čardak efendija wrote:prekodrinska jajara koja slavi svetog pedofila milutina o opštoj kulturi!!! Mi srbi zasista znamo da iznedrimo najveće idiote na svetu i to bez jebemtidzango wrote:Nisam psiholog već je to stvar opšte kulture što je tebi, sasvim razumljivo, potpuno strano. A to sve nema veze sa time što ti se ne diže i uzrokovano je frustracijom a što je je opet u suprotnosti sa tvojim nedostatkom intelekta.očardak efendija wrote:
glupane nisam kostarikanac a ti si sad i psiholog koji sve zna o muškim erektilnim funkcijama korisnika portala, pravi si srbin, tup i glup do zadnje koske, ti bi mogao postati etalon za glupost :) Ajde da i mi srbi imamo sa čime da se ponosimo pa makar i sa glupošću čija će se jedinica zvati po tebi :))
2014-04-19
penjala se krizevcanka na drvo
drvo krivo..
drvo krivo..
2014-04-19
Jel ti policajci imaju imalo obraza???
U doba kad je policija bila ozbiljna ovakve stvari riješavao je šef smjene telefonom.
Takve dojave i dojavljači odjebavali su se u samom startu preko telefona.
U doba kad je policija bila ozbiljna ovakve stvari riješavao je šef smjene telefonom.
Takve dojave i dojavljači odjebavali su se u samom startu preko telefona.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nekih 10 godina mlađa od tebe.marcellus wrote:baba je groblje i ja bi je prijavio
2014-04-19
Srpska posla.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Lisica zaradila kaznenu prijavu
» Bicikl i klupica su male bebe: Valpovčanin dobio prekršajnu prijavu zbog pjevanja - slavonskog bećarca!
» Kerum opet nasipa more: 'Guba se kupala u govnima, a ja sam napravio divnu uvalu'
» ŠTO JE SVE KOLINDA PORUČILA U SVOJEM GOVORU?
» IBP nije uspio u svojem naumu
» Bicikl i klupica su male bebe: Valpovčanin dobio prekršajnu prijavu zbog pjevanja - slavonskog bećarca!
» Kerum opet nasipa more: 'Guba se kupala u govnima, a ja sam napravio divnu uvalu'
» ŠTO JE SVE KOLINDA PORUČILA U SVOJEM GOVORU?
» IBP nije uspio u svojem naumu
Page 6 of 10