Križevčanka se kupala u svojem dvorištu bez grudnjaka i zaradila prekršajnu prijavu
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Križevčanka se kupala u svojem dvorištu bez grudnjaka i zaradila prekršajnu prijavu
Srpska posla.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Križevčanka se kupala u svojem dvorištu bez grudnjaka i zaradila prekršajnu prijavu
Ovako. Danas bih pokrenuo jednu inicijativu.
Inicijativu javne podrške gospođi Tanji Čulini.
Značiu danas bi se sve žene u Hrvatskoj(a i šire) trebale razgolititi u svojim dvorištima i istuširati se.
Ajmo,cure!!! Danas u podne izađite u toplesima u svojim dvorištima i balkonima i dajte podršku gospođi Tanji.
Također pozivam hrvatske odvjetnike da besplatno na sudu brane gospođu Tanju.
Inicijativu javne podrške gospođi Tanji Čulini.
Značiu danas bi se sve žene u Hrvatskoj(a i šire) trebale razgolititi u svojim dvorištima i istuširati se.
Ajmo,cure!!! Danas u podne izađite u toplesima u svojim dvorištima i balkonima i dajte podršku gospođi Tanji.
Također pozivam hrvatske odvjetnike da besplatno na sudu brane gospođu Tanju.
2014-04-22
Ne mogu oni napisati toliko prijava koliko se vi možete razgolititi i istuširati.
2014-04-22
2014-04-22
dzango wrote:Nekih 10 godina mlađa od tebe.marcellus wrote:baba je groblje i ja bi je prijavio
što će reć stara ko isusovo magare
Zastarjelo, vjerska policija pronašla je vec novi slučaj seksa na balkonu u slavonskom brodu
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Šta kaže Marcelus? Je l' mu ta jebačica dovoljno mlada?kaja wrote:Zastarjelo, vjerska policija pronašla je vec novi slučaj seksa na balkonu u slavonskom brodu
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Je,al nigdje ne mogu nać snimku. Bit će da su je izbrisali.kaja wrote:Zastarjelo, vjerska policija pronašla je vec novi slučaj seksa na balkonu u slavonskom brodu
2014-04-22
Vrieđaj nas, zločinče, vrieđaj!pismejker wrote:Ajmo jos malo povrijediti Moralne osjecaje gradjana..
Inače to selo je koliko mi se čini,većinski srpsko.
Znam da je u selu pravosl.crkva.
Noor će to znati bolje.
Noor će to znati bolje.
2014-04-22
Da je groblje , starija od 20 :)dzango wrote:Šta kaže Marcelus? Je l' mu ta jebačica dovoljno mlada?kaja wrote:Zastarjelo, vjerska policija pronašla je vec novi slučaj seksa na balkonu u slavonskom brodu
2015-08-15
Otkud afričke šljive u Središnjoj Americi?kaja wrote:Pa u kostariki ima afričkih šljiva mislim :)dzango wrote:Sa mlohavom ćunom, poput Kostarikanca. Više mu se ne diže pa se bacio na moralisanje. Ja je nikada ne bih prijavio.kaja wrote:Prijavljena je od strane - jednog susjeda.
To je muški rod koliko je meni poznat hrvatski.
Znaci nije ju prijavila ljubomorna zena ili zena s malim sisama nego neki coban cardak katolik !
Za manje veća stopa!My Brother Billo wrote:uvesti porez na sise
meni su groblja inače lijepa, pogotovo ako imaju visoke čemprese..
točnojastreb wrote:Inače to selo je koliko mi se čini,većinski srpsko.
Noor će to znati bolje.
Guest- Guest
Stara pedofilčina.kaja wrote:Da je groblje , starija od 20 :)dzango wrote:Šta kaže Marcelus? Je l' mu ta jebačica dovoljno mlada?kaja wrote:Zastarjelo, vjerska policija pronašla je vec novi slučaj seksa na balkonu u slavonskom brodu
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
:)dzango wrote:Stara pedofilčina.kaja wrote:Da je groblje , starija od 20 :)dzango wrote:Šta kaže Marcelus? Je l' mu ta jebačica dovoljno mlada?kaja wrote:Zastarjelo, vjerska policija pronašla je vec novi slučaj seksa na balkonu u slavonskom brodu
2015-08-15
Baš tamo nam se probušila guma,kad smo išli za Carevdar.Noor wrote:točnojastreb wrote:Inače to selo je koliko mi se čini,većinski srpsko.
Noor će to znati bolje.
2014-04-22
dzango wrote:Šta kaže Marcelus? Je l' mu ta jebačica dovoljno mlada?kaja wrote:Zastarjelo, vjerska policija pronašla je vec novi slučaj seksa na balkonu u slavonskom brodu
nadam se da ste imali rezervnujastreb wrote:Baš tamo nam se probušila guma,kad smo išli za Carevdar.Noor wrote:točnojastreb wrote:Inače to selo je koliko mi se čini,većinski srpsko.
Noor će to znati bolje.
Guest- Guest
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Lisica zaradila kaznenu prijavu
» Bicikl i klupica su male bebe: Valpovčanin dobio prekršajnu prijavu zbog pjevanja - slavonskog bećarca!
» Kerum opet nasipa more: 'Guba se kupala u govnima, a ja sam napravio divnu uvalu'
» ŠTO JE SVE KOLINDA PORUČILA U SVOJEM GOVORU?
» IBP nije uspio u svojem naumu
» Bicikl i klupica su male bebe: Valpovčanin dobio prekršajnu prijavu zbog pjevanja - slavonskog bećarca!
» Kerum opet nasipa more: 'Guba se kupala u govnima, a ja sam napravio divnu uvalu'
» ŠTO JE SVE KOLINDA PORUČILA U SVOJEM GOVORU?
» IBP nije uspio u svojem naumu
Page 7 of 10