Vratila se iz Njemačke i doživjela šok: sud joj prodao stan zbog duga od 1400 kuna za pričuvu
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Vratila se iz Njemačke i doživjela šok: sud joj prodao stan zbog duga od 1400 kuna za pričuvu
bio je jedan snimak na youtube, dok su trajali protesti Ocuppy Wall street, grupa od 12 ljudi ulazi u banku i hoce da zatvori svoje racune i podigne sav novac sa njih...u roku dvije minute sluzbenici su objavili da banka vise ne radi, pozvali zastitare i policiju i ti ljudi su uhapseni jer su povrijedili tudje vlasnsitvo time sto su usli u banku :))) banke vladaju svijetom...jastreb wrote:Rekoh ja:bankarski šerijat.
Nova revolucija neće više jurišati na bastilju,ili Zimski dvorac.
Cilj će biti banke.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Re: Vratila se iz Njemačke i doživjela šok: sud joj prodao stan zbog duga od 1400 kuna za pričuvu
Trebamo se svi ujediniti protiv banaka,a ne se međusobno trijebiti oko drugorazrednih stvari poput nacionalnosti i sl.govinda wrote:bio je jedan snimak na youtube, dok su trajali protesti Ocuppy Wall street, grupa od 12 ljudi ulazi u banku i hoce da zatvori svoje racune i podigne sav novac sa njih...u roku dvije minute sluzbenici su objavili da banka vise ne radi, pozvali zastitare i policiju i ti ljudi su uhapseni jer su povrijedili tudje vlasnsitvo time sto su usli u banku :))) banke vladaju svijetom...jastreb wrote:Rekoh ja:bankarski šerijat.
Nova revolucija neće više jurišati na bastilju,ili Zimski dvorac.
Cilj će biti banke.
Banke su te koje nam sišu krv i limfu,a ne Amer,Rus,Arapin,Srbin,Švabo,Židov...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
sto se imas udruzvat protiv banaka?
ne zaduzuj se i sve pet.
ne zaduzuj se i sve pet.
2014-12-30
tak nekak, ali to nije problem, problem je u desetinama... sad je nariktano da ti niš ne ostane....veber wrote:sto se imas udruzvat protiv banaka?
ne zaduzuj se i sve pet.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Problem je kad ti bankarskofinansijski lobiji pocnu ucjenjivatii male i srednje drzave kao hocete kredit, odna donestie zakon gdje se moze oduzeti stan zbog duga od 1400 kuna, smanjite porodiljske naknade, previse izdvajate za zdravstvo, neka gradjani placaju svoje lijecenje sami, smanjite prava radnicima itd....michaellcmacha wrote:tak nekak, ali to nije problem, problem je u desetinama... sad je nariktano da ti niš ne ostane....veber wrote:sto se imas udruzvat protiv banaka?
ne zaduzuj se i sve pet.
2016-11-17
pa to sam i napisala, takve nesrazmjerne ovrhe ne bi smjele postojati, ali u našem zakonu očito postoje i sam zakon je sastavljen povoljnije za tužitelje (to su uglavnom banke, država i razne javne institucije), a ne za tuženikegovinda wrote:ama u startu je psotalvjeno krivo..ne moze ti se stan prodati na drazbi zbog duga od 200 eura..jednostavno ne moze...ako zakon kaze da moze ona je zakon naopak...
u stanu koji je prodan na dražbi sigurno je bilo nekog namještaja, TV, frižider, perilica i sl., to su stvari koje su se mogle zaplijeniti na račun duga i prodati na dražbi po nižoj cijeni.. ali bi njihova prodaja vjerojatno puno duže trajala nego prodaja dobrog stana za mali novac
cilj je očito što lakše i što brže podmiriti traženja tužitelja, a velika šteta koja se pritom nanese drugoj strani zakon očito uopće ne zanima
pitam se zašto ova zemlja uopće ima oporbu, kad su ovakve prečudne stvari lako prošle u Saboru i zaživjele bez ikakva otpora :S
neva- Posts : 4367
2014-04-12
o cemu ti zivota ti :DNeve wrote:pa to sam i napisala, takve nesrazmjerne ovrhe ne bi smjele postojati, ali u našem zakonu očito postoje i sam zakon je sastavljen povoljnije za tužitelje (to su uglavnom banke, država i razne javne institucije), a ne za tuženikegovinda wrote:ama u startu je psotalvjeno krivo..ne moze ti se stan prodati na drazbi zbog duga od 200 eura..jednostavno ne moze...ako zakon kaze da moze ona je zakon naopak...
u stanu koji je prodan na dražbi sigurno je bilo nekog namještaja, TV, frižider, perilica i sl., to su stvari koje su se mogle zaplijeniti na račun duga i prodati na dražbi po nižoj cijeni.. ali bi njihova prodaja vjerojatno puno duže trajala nego prodaja dobrog stana za mali novac
cilj je očito što lakše i što brže podmiriti traženja tužitelja, a velika šteta koja se pritom nanese drugoj strani zakon očito uopće ne zanima
pitam se zašto ova zemlja uopće ima oporbu, kad su ovakve prečudne stvari lako prošle u Saboru i zaživjele bez ikakva otpora :S
2014-04-12
I jos je sve sprovedeno a da nije ni znala da se sprovodi ovrha.....ili je prica izmisljena ili ako nije odje ima elemenata i za krivicni postupak....
2016-11-17
govinda wrote:I jos je sve sprovedeno a da nije ni znala da se sprovodi ovrha.....ili je prica izmisljena ili ako nije odje ima elemenata i za krivicni postupak....
puno tu ima rupa..da da
Guest- Guest
joj djevojcice, bice da si sanjala, mozda imas u kuci stanu kakvo cvijece koje moze prouzrocit nes takovo :DNeve wrote:evo turpijam nokte i pričam glupostiLeviathan2 wrote:o cemu ti zivota ti :D
svejedno mi je ostalo u kutu sjećanja da postoje neki tipovi koje građani biraju kako bi zastupali njihove interese u Saboru i jako dobro ih za to plaćaju ... ali bit će sam to samo sanjala
meni u nekom kutu sjecanja je samo da gradjani svaki 4 goda biraju ko ce im krv piti i ko ce ih ebat u mozak, kakve bi im interese zastupali, pa gradjanstvo u rvackoj, tj sitnozubi nemaju interese
U opisu ovršnog postupka koji sam našla na webu piše:govinda wrote:I jos je sve sprovedeno a da nije ni znala da se sprovodi ovrha.....ili je prica izmisljena ili ako nije odje ima elemenata i za krivicni postupak....
U slučaju da ime, prezime, adresa, ne odgovara vašoj adresi, ili je vaša adresa u međuvremenu promijenjena, ne vraćajte poštu. Nikad ju ne vraćajte. Preuzmite poštu i u odgovoru navedite da je adresa promijenjena prije puno godina te da šalju pismena na točnu adresu. U protivnom, ako odbijate primiti poštu, policija će pokrenuti istragu zbog utvrđenja adrese ili će vam svejedno Sud donijeti presudu zbog ogluhe, koja objavom na oglasnoj ploči postaje pravomoćna jer ju niste primili i niste se niste žalili, i kreće se u ovršni postupak, a tada u žalbenom postupku dugi niz godina morate dokazivati da suprotna strana nije u pravu. U međuvremena – ovrha traje. Tad već morate uključiti i odvjetnika jer je postupak daleko složeniji, troškovi su znatno veći, a postupak puno duži i neizvjestan.
2014-04-12
bunika...Leviathan2 wrote:joj djevojcice, bice da si sanjala, mozda imas u kuci stanu kakvo cvijece koje moze prouzrocit nes takovo :D
2014-04-12
ča je to nesrazmjer?
ako si mi dužan 100 kn, i ako imaš samo neboder, prodaj ga, jebe mi se.
ako si mi dužan 100 kn, i ako imaš samo neboder, prodaj ga, jebe mi se.
2014-04-16
bit će... ne samo ti... :))Neve wrote:evo turpijam nokte i pričam glupostiLeviathan2 wrote:o cemu ti zivota ti :D
svejedno mi je ostalo u kutu sjećanja da postoje neki tipovi koje građani biraju kako bi zastupali njihove interese u Saboru i jako dobro ih za to plaćaju ... ali bit će sam to samo sanjala
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
os da ti nabavim od plemenskog vraca bolje cvijece od bunike, bunika zna radit i glavobolje za popizdit :DNeve wrote:bunika...Leviathan2 wrote:joj djevojcice, bice da si sanjala, mozda imas u kuci stanu kakvo cvijece koje moze prouzrocit nes takovo :D
Dzizus, ne smijes se udaljiti iz stana duze od tri mjeseca jer nekome moze pasti na pamet da ti uzme stan...Neve wrote:U opisu ovršnog postupka koji sam našla na webu piše:govinda wrote:I jos je sve sprovedeno a da nije ni znala da se sprovodi ovrha.....ili je prica izmisljena ili ako nije odje ima elemenata i za krivicni postupak....
U slučaju da ime, prezime, adresa, ne odgovara vašoj adresi, ili je vaša adresa u međuvremenu promijenjena, ne vraćajte poštu. Nikad ju ne vraćajte. Preuzmite poštu i u odgovoru navedite da je adresa promijenjena prije puno godina te da šalju pismena na točnu adresu. U protivnom, ako odbijate primiti poštu, policija će pokrenuti istragu zbog utvrđenja adrese ili će vam svejedno Sud donijeti presudu zbog ogluhe, koja objavom na oglasnoj ploči postaje pravomoćna jer ju niste primili i niste se niste žalili, i kreće se u ovršni postupak, a tada u žalbenom postupku dugi niz godina morate dokazivati da suprotna strana nije u pravu. U međuvremena – ovrha traje. Tad već morate uključiti i odvjetnika jer je postupak daleko složeniji, troškovi su znatno veći, a postupak puno duži i neizvjestan.
2016-11-17
hmm ne znam, ti i tvoje pleme ste divlji k'o Klingonci, zato prvo želim znati koje to cvijeće bi mi nabavili?os da ti nabavim od plemenskog vraca bolje cvijece od bunike, bunika zna radit i glavobolje za popizdit :D
2014-04-12
možeš se udaljiti na koliko hoćeš, sve dok redovno plaćaš račune i dugovegovinda wrote:Dzizus, ne smijes se udaljiti iz stana duze od tri mjeseca jer nekome moze pasti na pamet da ti uzme stan...
ali ako nešto propustiš i zaboraviš uff
2014-04-12
zato ja svoju hižu čuvam non stop, ogradica okolo, moj ampulaner mi nadohvat ruku, pješčani ionako curi ubrzano, samo daj da i ja zaboravim neku pričuvu platit...
2015-08-08
ne volim kad tako govoriš, nemoj tako govoriti
2014-04-12
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Dnevno.hr pred stečajem zbog 615.000 kuna duga
» Muškarcu iz Našica prijete ovrhom zbog duga od 0 kuna
» Pripuz pokrece ovrhu nad holdingom zbog duga od 11 milijuna kuna
» Marić otpisuje 252 milijuna kuna duga za 91.000 građana
» Krešimir Milanović moli: 'Oprostite nam 15 milijuna kuna duga!'
» Muškarcu iz Našica prijete ovrhom zbog duga od 0 kuna
» Pripuz pokrece ovrhu nad holdingom zbog duga od 11 milijuna kuna