Vratila se iz Njemačke i doživjela šok: sud joj prodao stan zbog duga od 1400 kuna za pričuvu
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Vratila se iz Njemačke i doživjela šok: sud joj prodao stan zbog duga od 1400 kuna za pričuvu
nisam rekao da je bolje nego da je postupak drugaciji...a ovaj postupak ide u prilog tuziteljstvu, ne ide u prilog otpuzenom..michaellcmacha wrote:NIJE BITNO I JEBE MI SE... skućili smo da bi ti rad da ispadne da je vaše pravosuđe i tužiteljstvo bolje neg u nas... i ok evo tu se s tobom slažem... boji ste od nas, ali samo utolikoj mjeri što još niste evoluirali do ovog našeg kurčevog stadija... ali hoćete budi bez brige i vas će snaći naše muke... ;)))
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Re: Vratila se iz Njemačke i doživjela šok: sud joj prodao stan zbog duga od 1400 kuna za pričuvu
bila je jučer ili prekjučer mogerini kod vas i dala vam upute šta i kasko dalje... prema provaliji naravno... ;)))
2015-08-08
nema razloga za ovakve komentare ako sam ti rekao da je kazneni postupak drugaciji...da li je bolji ili ne u odnosu na vas, o tome se moze raspravljati...michaellcmacha wrote:bila je jučer ili prekjučer mogerini kod vas i dala vam upute šta i kasko dalje... prema provaliji naravno... ;)))
2016-11-17
poanta je da mi koristimo krivi naziv... nije pravosuđe nego krivosuđe... ;)))
2015-08-08
jer eto kod nas je moguće da za 200 eura ti netko proda stan i naplati se izvan svih rezona... jer nije on se samo naplatio nego je i prouzročio višestruku štetu tuženoj... ali ko da je bitno... vi za vi tog da mi se ukaže prilika ja bi ju zapalio, tj taj dio koji ne valja... ;)
2015-08-08
sa te strane ok no sa druge strane ko je trebao platiti njene troškove?vili40 wrote:ta žena se sigurno više neće vratiti natrag,jedna povratnica manje
Guest- Guest
Naravno, ona treba snositi odgovornost za ne plaćanje svojih obveza i to sa kamatama a natječaj se mora poništiti i stan joj se vratiti u vlasništvo.Noor wrote:tako je, al u tom slučaju to je propust države i da sam ja na njenom mjestu, ne bih tu stala. osim ako joj ishod odgovara.Pinochet wrote:dodjeljena je od strane države kada je bilo gotovo.Noor wrote:vili40 wrote:- Time se nisam mogla baviti ranije jer sam gospođi dodijeljena kao privremeni zastupnik tek kad je rješenje bilo pravomoćno. Dakle, kad je sve praktički bilo gotovo - ističe odvjetnica Dušić Poljakcatabbath wrote:Hm, zbog 1400 kn duga prodali stan i to po 555€/m2 muljaža vidljiva sa mjeseca.
a šta joj je trebala kad je sve bilo gotovo?!
Guest- Guest
Dobro da si ti zgradonačelnik jel bi ti iz svog džepa pokrio njene troškove? ako bi onda možeš dalje nastaviti u ovom ritmu samo pazi da ti se još takvih 5 ne pojavi pa ćeš i ti nositi gaće na štapu.vili40 wrote:neće se nesretna žena više sa mafijom sporiti,kako sam rekao,riješili smo se još jednog povratnika i sve 5.
Samo mislim da bi to sve moglo i puno brže ići.
Guest- Guest
a kod nas to nije moguce, jbg...da joj uzmu tv i laptop, to je moguce...michaellcmacha wrote:jer eto kod nas je moguće da za 200 eura ti netko proda stan i naplati se izvan svih rezona... jer nije on se samo naplatio nego je i prouzročio višestruku štetu tuženoj... ali ko da je bitno... vi za vi tog da mi se ukaže prilika ja bi ju zapalio, tj taj dio koji ne valja... ;)
2016-11-17
imate taj Zakon o ovrhi koji je strasan, jbg...tre911 wrote:Naravno, ona treba snositi odgovornost za ne plaćanje svojih obveza i to sa kamatama a natječaj se mora poništiti i stan joj se vratiti u vlasništvo.Noor wrote:tako je, al u tom slučaju to je propust države i da sam ja na njenom mjestu, ne bih tu stala. osim ako joj ishod odgovara.Pinochet wrote:dodjeljena je od strane države kada je bilo gotovo.Noor wrote:vili40 wrote:
- Time se nisam mogla baviti ranije jer sam gospođi dodijeljena kao privremeni zastupnik tek kad je rješenje bilo pravomoćno. Dakle, kad je sve praktički bilo gotovo - ističe odvjetnica Dušić Poljak
2016-11-17
a nista, jab uselio kod sudije
a on bi iselio kroz prozor
a on bi iselio kroz prozor
2014-04-19
Ne poznajem ga no govorim čisto sa ljudske strane kako bi trebalo biti.govinda wrote:imate taj Zakon o ovrhi koji je strasan, jbg...tre911 wrote:Naravno, ona treba snositi odgovornost za ne plaćanje svojih obveza i to sa kamatama a natječaj se mora poništiti i stan joj se vratiti u vlasništvo.Noor wrote:tako je, al u tom slučaju to je propust države i da sam ja na njenom mjestu, ne bih tu stala. osim ako joj ishod odgovara.Pinochet wrote:dodjeljena je od strane države kada je bilo gotovo.Noor wrote:
Guest- Guest
jebote katastar nemogu stoljecima sredit a zeni prodase stan dok si reko sojcice djevojcice
2014-04-19
katastar je prilično dobro sređen, gruntovni dio je sjeban do bola.prckov wrote:jebote katastar nemogu stoljecima sredit a zeni prodase stan dok si reko sojcice djevojcice
Guest- Guest
ja grunttre911 wrote:katastar je prilično dobro sređen, gruntovni dio je sjeban do bola.prckov wrote:jebote katastar nemogu stoljecima sredit a zeni prodase stan dok si reko sojcice djevojcice
znam da je neki curac
prckov- Posts : 34547
2014-04-19
prckov wrote:ja grunttre911 wrote:katastar je prilično dobro sređen, gruntovni dio je sjeban do bola.prckov wrote:jebote katastar nemogu stoljecima sredit a zeni prodase stan dok si reko sojcice djevojcice
znam da je neki curac
Guest- Guest
tre911 wrote:prckov wrote:ja grunttre911 wrote:katastar je prilično dobro sređen, gruntovni dio je sjeban do bola.prckov wrote:jebote katastar nemogu stoljecima sredit a zeni prodase stan dok si reko sojcice djevojcice
znam da je neki curac
prckov- Posts : 34547
2014-04-19
strasno..michaellcmacha wrote:jer eto kod nas je moguće da za 200 eura ti netko proda stan i naplati se izvan svih rezona... jer nije on se samo naplatio nego je i prouzročio višestruku štetu tuženoj... ali ko da je bitno... vi za vi tog da mi se ukaže prilika ja bi ju zapalio, tj taj dio koji ne valja... ;)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
i to za pričuvu... znači za izmišljen namet, kojeg se netko dosjetio...maggie13 wrote:strasno..michaellcmacha wrote:jer eto kod nas je moguće da za 200 eura ti netko proda stan i naplati se izvan svih rezona... jer nije on se samo naplatio nego je i prouzročio višestruku štetu tuženoj... ali ko da je bitno... vi za vi tog da mi se ukaže prilika ja bi ju zapalio, tj taj dio koji ne valja... ;)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
deset godina su pričuvnici ubirali pričuvu po cijeloj hrvatskoj a da kurcom nisu mrdnuli i njih se bio tužilo ali im nitko nije ovršavao njihovu imovinu zato što nisu izvršavali svoje obveze....
2015-08-08
ne znam o čemu pričaš,jednostavno ne razumijem.Hoćeš reći da su takva divljaštva u redu?tre911 wrote:Dobro da si ti zgradonačelnik jel bi ti iz svog džepa pokrio njene troškove? ako bi onda možeš dalje nastaviti u ovom ritmu samo pazi da ti se još takvih 5 ne pojavi pa ćeš i ti nositi gaće na štapu.vili40 wrote:neće se nesretna žena više sa mafijom sporiti,kako sam rekao,riješili smo se još jednog povratnika i sve 5.
Samo mislim da bi to sve moglo i puno brže ići.
vili40-
2015-08-02
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Dnevno.hr pred stečajem zbog 615.000 kuna duga
» Muškarcu iz Našica prijete ovrhom zbog duga od 0 kuna
» Pripuz pokrece ovrhu nad holdingom zbog duga od 11 milijuna kuna
» Marić otpisuje 252 milijuna kuna duga za 91.000 građana
» Krešimir Milanović moli: 'Oprostite nam 15 milijuna kuna duga!'
» Muškarcu iz Našica prijete ovrhom zbog duga od 0 kuna
» Pripuz pokrece ovrhu nad holdingom zbog duga od 11 milijuna kuna
» Marić otpisuje 252 milijuna kuna duga za 91.000 građana