Dnevno.hr pred stečajem zbog 615.000 kuna duga
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Dnevno.hr pred stečajem zbog 615.000 kuna duga
U rješenju Fine stoji da je Portal Dnevno do sredine siječnja imao evidentirane neizvršene osnove za plaćanje u neprekinutom razdoblju od 120 dana te da prema podacima Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje ima devet zaposlenih. Osim toga, navodi se i kako Portal Dnevno ima otvorene račune i oročen novac u jednoj banci te da osim navedenoga, Fina ne raspolaže drugim podacima o imovini tog dužnika.
Portal Dnevno d.o.o , tvrka registrirana kao 'dioničko društvo za javno informiranje', osnovana je u travnju 2010. kada je i pokrenut istoimeni portal, temeljni kapital joj je 20.000 kuna, a kao osnivač se navodi tvrtka Chic turizam.
Direktor joj je kontroverzni poduzetnik Michael Ljubas koji se, osim za portala Dnevno.hr, navodi i kao vlasnik lista 7dnevno. Ti mediji u posljednjih su nekoliko godina bili često prozivani zbog širenja govora mržnje, a Michael Ljubas u posljednjih je petnaestak godina bio prozivan za sumnjivu privatizaciju Elektroprometa te je, između ostaloga, bio spominjan i u aferi povezanoj s navodnim pokušajem preuzimanja RIZ Odašiljača.
Ljubas je krajem prošle godine bio je i prostrijeljen u dosad nerazriješenoj pucnjavi na zagrebačkoj Selskoj cesti.
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/428310/Dnevno-hr-pred-stecajem-zbog-615-000-kuna-duga.html
Portal Dnevno d.o.o , tvrka registrirana kao 'dioničko društvo za javno informiranje', osnovana je u travnju 2010. kada je i pokrenut istoimeni portal, temeljni kapital joj je 20.000 kuna, a kao osnivač se navodi tvrtka Chic turizam.
Direktor joj je kontroverzni poduzetnik Michael Ljubas koji se, osim za portala Dnevno.hr, navodi i kao vlasnik lista 7dnevno. Ti mediji u posljednjih su nekoliko godina bili često prozivani zbog širenja govora mržnje, a Michael Ljubas u posljednjih je petnaestak godina bio prozivan za sumnjivu privatizaciju Elektroprometa te je, između ostaloga, bio spominjan i u aferi povezanoj s navodnim pokušajem preuzimanja RIZ Odašiljača.
Ljubas je krajem prošle godine bio je i prostrijeljen u dosad nerazriješenoj pucnjavi na zagrebačkoj Selskoj cesti.
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/428310/Dnevno-hr-pred-stecajem-zbog-615-000-kuna-duga.html
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Dnevno.hr pred stečajem zbog 615.000 kuna duga
ajme, a sta ce nam sad marcel bez posla
ajmo neku dobrotvornu akciju, cveni nek organizirabogomdani wrote:Ebote,gdi sam Marc bude zaradio pajceka,famigliji za stol..??'
Ma..ebeno je to kad covjek mora zivjeti od onog sto napise i podrzi ovu ili onu politicku opciju..to nije sigurno tlo pod nogama,,vremenom mora zagaziti u vrlo prljave i bezkompromisne vode,koje mogu covjek i progutati doslovno..Leviathan2 wrote:ajmo neku dobrotvornu akciju, cveni nek organizirabogomdani wrote:Ebote,gdi sam Marc bude zaradio pajceka,famigliji za stol..??'
Guest- Guest
A jebo pisanje od toga krua nema,sadite paradajz i grah,tu je lova....jelo i sralo se bu navek...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Može kod mene čupat ambroziju za dnevnicu 15 kuna sat plus parizera i jeftinog soka.,radno vrijeme odrediš sam...na friškom zraku u prirodi i još se sunčaš.....milina
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
hehehehehehe..no,posel je posel..bolje podrigusa u zelucu,nego gladusan trbuf..
Guest- Guest
ima i kod mene posla na bausteli,, organiziram mu kurs za dizalicara, fino hoda ko gospon i nosa daljinski od dizalice, 2 soma eura placa
https://e-oglasna.pravosudje.hr/sites/default/files/ts-zg-st/445.pdf
ovo je još iz siječnja..
ovo je još iz siječnja..
Čudno. Hvale se kako su najčitaniji tjednik u Hrvatskoj i dijaspori.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
debotoijusto wrote:'dioničko društvo za javno informiranje'
Guest- Guest
mijenjam laptop za daljinski...Leviathan2 wrote:ima i kod mene posla na bausteli,, organiziram mu kurs za dizalicara, fino hoda ko gospon i nosa daljinski od dizalice, 2 soma eura placa
2014-12-30
Ne radujte se previse. Ostane li Marcel bez posla, provoditi ce vise vremena na ovom portalu a to znaci samaranje, edukacija i zajebancija. Bio smanjio dozu boravka na ovom forumu kad??????
2014-04-14
ako sam dobro shvatioabraham wrote:Ne radujte se previse. Ostane li Marcel bez posla, provoditi ce vise vremena na ovom portalu a to znaci samaranje, edukacija i zajebancija. Bio smanjio dozu boravka na ovom forumu kad??????
prizeljkujes vise slobodna vremena tvom idolu od samara
a manje da skrbi o obitelji ?
pored takvih prijatelja ne treba neprijatelje
@marc kao zastupnik neonacikatoliberalizma zna sto je trziste i zasigurno spreman pravilno odgovoriti na izazove
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Dnevno je postao previše antihadezeovski list i stoga je ovo i očekivani scenarij.
Pa nije onaj Tomac bezveze napustio list.
Pa nije onaj Tomac bezveze napustio list.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mora nazvati Tim pitati jel može ja kupiti tu firmu za kuna. Ja biti nova šef Marčelo. On plesati kako ja svirati.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Muškarcu iz Našica prijete ovrhom zbog duga od 0 kuna
» Pripuz pokrece ovrhu nad holdingom zbog duga od 11 milijuna kuna
» Proustaški portal Dnevno dužan je milijune kuna, najviše zbog tužbi
» Vratila se iz Njemačke i doživjela šok: sud joj prodao stan zbog duga od 1400 kuna za pričuvu
» HSP AS pred stečajem, nemaju ni za rizle
» Pripuz pokrece ovrhu nad holdingom zbog duga od 11 milijuna kuna
» Proustaški portal Dnevno dužan je milijune kuna, najviše zbog tužbi
» Vratila se iz Njemačke i doživjela šok: sud joj prodao stan zbog duga od 1400 kuna za pričuvu
» HSP AS pred stečajem, nemaju ni za rizle
Page 1 of 2