Nema linka (chat)
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Nema linka (chat)
zašto bio? Šta je bilo?prckov wrote:paaa moj stariji brat je bio čudo od matematičara ali vrlo zaboravan, znači nije dobrofrakcija wrote:jesan..nije mi ni ćaća, ni mater.. to nikad ne znan ujutro kad se tek probudin, al tad ne znan ni da iman dicu.prckov wrote:ti si ono jedinica?frakcija wrote:prijatelji ..i od rodbine rodbina.. neman ja od rodbine koju poznajem nikoga vanka, jedino u zg.prckov wrote:
petkom, subotom i nedeljom po klubovima
ja ne izlazim tamo, bio svega par puta na večeri,
ne znam te koje si navela, to ti je neka rodbina?
je li ti ćaća živ?
jel to za zabrigat se?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
mro je dan prije negošto ću se ja vratit u aufrakcija wrote:zašto bio? Šta je bilo?prckov wrote:paaa moj stariji brat je bio čudo od matematičara ali vrlo zaboravan, znači nije dobrofrakcija wrote:jesan..nije mi ni ćaća, ni mater.. to nikad ne znan ujutro kad se tek probudin, al tad ne znan ni da iman dicu.prckov wrote:ti si ono jedinica?frakcija wrote:
prijatelji ..i od rodbine rodbina.. neman ja od rodbine koju poznajem nikoga vanka, jedino u zg.
je li ti ćaća živ?
jel to za zabrigat se?
imo alzhajmera, nemoj se sad ti prepast jer to sa jutarnjom zaboravnošću nema veze
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
umro je od upale plućaprckov wrote:mro je dan prije negošto ću se ja vratit u aufrakcija wrote:zašto bio? Šta je bilo?prckov wrote:paaa moj stariji brat je bio čudo od matematičara ali vrlo zaboravan, znači nije dobrofrakcija wrote:jesan..nije mi ni ćaća, ni mater.. to nikad ne znan ujutro kad se tek probudin, al tad ne znan ni da iman dicu.prckov wrote:
ti si ono jedinica?
je li ti ćaća živ?
jel to za zabrigat se?
imo alzhajmera, nemoj se sad ti prepast jer to sa jutarnjom zaboravnošću nema veze
alzzhajmer je bio tek u početnoj fazi
2014-04-18
žao mi je zbog tvog gubitka..kako se upala pluća tako zakomplicirala?prckov wrote:umro je od upale plućaprckov wrote:mro je dan prije negošto ću se ja vratit u aufrakcija wrote:zašto bio? Šta je bilo?prckov wrote:paaa moj stariji brat je bio čudo od matematičara ali vrlo zaboravan, znači nije dobrofrakcija wrote:
jesan..nije mi ni ćaća, ni mater.. to nikad ne znan ujutro kad se tek probudin, al tad ne znan ni da iman dicu.
jel to za zabrigat se?
2016-03-09
žena i djeca nisu mogli (htjeli) brinut o njemu jer je on uvjek volio bit u pokretu, pogotovo kad je dobio tu bolest.frakcija wrote:žao mi je zbog tvog gubitka..kako se upala pluća tako zakomplicirala?prckov wrote:umro je od upale plućaprckov wrote:mro je dan prije negošto ću se ja vratit u aufrakcija wrote:zašto bio? Šta je bilo?prckov wrote:
paaa moj stariji brat je bio čudo od matematičara ali vrlo zaboravan, znači nije dobro
i inače je bio tezi slobodan duh,
ukratko žena je zvala hitnu sa izmišljunom pričom da je on suicidalan, (inače hitna ne bi ni došla niti ga bolnica primila) a u svrhu dobijanja nekakve invalidske i drugih soc povlastica.
pošto nemaju posebne ustanove za bolesnike sa alzhajmerom smjestili ga u vrapče
on se otimo a oni ga nakljukali sedativima do te mjere da su mu se mišići toliko ukočili da se nije mogo opružit na krevetu,
glava mu ne bi legla na jastuka pokreti su mu bili usporeni. vezali ga za krevet takođe.
uplu pluća dobio od ne kretanja i usporenog tonusa mišića
eto ti malo horora jebiga
2014-04-18
užas..moj otac je ležao na psihijatriji i toliko su ga nadrogirali (uvrijedio doktoricu koja mu je pojačala dozu i otišla na godišnji)da danima nije jeo ni pio niti mokrio..što ovi nisu niti primjetili, niti ih je bilo briga..kad sam ga izvukla još mjesecima nije bio pri sebiprckov wrote:žena i djeca nisu mogli (htjeli) brinut o njemu jer je on uvjek volio bit u pokretu, pogotovo kad je dobio tu bolest.frakcija wrote:žao mi je zbog tvog gubitka..kako se upala pluća tako zakomplicirala?prckov wrote:umro je od upale plućaprckov wrote:mro je dan prije negošto ću se ja vratit u aufrakcija wrote:
zašto bio? Šta je bilo?
ukratko žena je zvala hitnu sa izmišljunom pričom da je on suicidalan, (inače hitna ne bi ni došla niti ga bolnica primila) a u svrhu dobijanja nekakve invalidske i drugih soc povlastica.
on se otimo a oni ga nakljukali sedativima do te mjere da su mu se mišići toliko ukočili da se nije mogo opružit na krevetu,
glava mu ne bi legla na jastuka pokreti su mu bili usporeni. vezali ga za krevet takođe.
2016-03-09
sreća da si ga izvukla, ja brata nisam mogo jer mu žena pa djeca pa tek onda braca i roditlji mogu odlučivat o njemu.frakcija wrote:užas..moj otac je ležao na psihijatriji i toliko su ga nadrogirali (uvrijedio doktoricu koja mu je pojačala dozu i otišla na godišnji)da danima nije jeo ni pio niti mokrio..što ovi nisu niti primjetili, niti ih je bilo briga..kad sam ga izvukla još mjesecima nije bio pri sebiprckov wrote:žena i djeca nisu mogli (htjeli) brinut o njemu jer je on uvjek volio bit u pokretu, pogotovo kad je dobio tu bolest.frakcija wrote:žao mi je zbog tvog gubitka..kako se upala pluća tako zakomplicirala?prckov wrote:umro je od upale plućaprckov wrote:
mro je dan prije negošto ću se ja vratit u au
ono što sa ja vidiou bolnicama tamo je horor u poređenju sa ovim ovdje
horor je blaga riječ
2014-04-18
Ajoj,koje tužne priče..
2014-04-11
ma,je, ali ne dam se..u trci sam pa i ne osjetim.. :donquijote:
2014-04-11
...sto radis ti?..mislim koji posao?IvyTeasdale wrote:ma,je, ali ne dam se..u trci sam pa i ne osjetim.. :donquijote:
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
dakle, jel čaj sa šećerom ili soloIvyTeasdale wrote:ma,je, ali ne dam se..u trci sam pa i ne osjetim.. :donquijote:
2014-04-18
spremam se se shopping trenutno..
inače, radim uvijek nešto...
2014-04-11
uvijek solo...samo kad sam bolesna,možda s medom..a, to je rijetko..prckov wrote:dakle, jel čaj sa šećerom ili soloIvyTeasdale wrote:ma,je, ali ne dam se..u trci sam pa i ne osjetim.. :donquijote:
2014-04-11
...svi ste puni love..da se takoIvyTeasdale wrote:spremam se se shopping trenutno..
2015-09-08
puna sam koliko se napunim...vuksadinare wrote:...svi ste puni love..da se takoIvyTeasdale wrote:spremam se se shopping trenutno..
2014-04-11
...dobro za hulahopke i majicu se uvijek nađeIvyTeasdale wrote:puna sam koliko se napunim...vuksadinare wrote:...svi ste puni love..da se takoIvyTeasdale wrote:spremam se se shopping trenutno..
2015-09-08
prvo ne nosim, odmah si fulao..
idem se sad liječit..
pozz svim ljudima dobre volje..može i onima loše, ali samo ako je usmjereno isključivo premanjima samima..
idem se sad liječit..
pozz svim ljudima dobre volje..može i onima loše, ali samo ako je usmjereno isključivo premanjima samima..
2014-04-11
joj šopingIvyTeasdale wrote:spremam se se shopping trenutno..
2014-04-18
ako zene hoce muciti muskarca...ili osvetiti se..odvedu ga u šoping na dvo ili trosatno krstarenej po šoping centrima..tehnika mucenja ss-ovaca je nula prema ovomprckov wrote:joj šopingIvyTeasdale wrote:spremam se se shopping trenutno..
2015-09-08
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 44 of 50