Nema linka (chat)
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Nema linka (chat)
onda ćeš morat pričekat slijedeću sezonu, podsjeti me pa ti pošaljemIvyTeasdale wrote:vise volim tresnje ;D
ma tako su svugdje digli cijene..dvoje na sladoled,bez cuge,50 kn..turisticke cijene..;S
nabijem ih na kiki. i njih i cijene. malo pivo u centru 25kn sok isto....
veber- Posts : 53509
2014-12-30
pita škot sinakad je završio osnovnu sa 5
štaš da ti kupim
sladoled
zavrsi sin srednju sa 5 i opet pita škot
sine, štaš da ti kupim
lubenicu
zavrsi sin fax sa odlicnim i pita škot
štaš sd da ti kupim
pivo
jebga sine ne ide pivo na lubenicu
štaš da ti kupim
sladoled
sine, štaš da ti kupim
lubenicu
štaš sd da ti kupim
pivo
2014-04-19
baci onaj o muji i baletuIvyTeasdale wrote:zaboravila sam detalje..u svakom slucaju,Bracanin nagradio sina povevsi ga da gleda kako drugi lizu sladolede ;Dprckov wrote:kako ideIvyTeasdale wrote:dobro nisi rekao da gledam,kao u onom vicu o Bracaninu i sinu ;Dcrvenkasti wrote:dat ću ti da lizneš
2014-12-30
necu ti rec' ;Dprckov wrote:jel se vas dvije znate, ono...uživo?IvyTeasdale wrote:frakcijaaaaa *^^* ♡.♡
2014-04-12
i sladoled...haha ;Pprckov wrote:pita škot sinakad je završio osnovnu sa 5
štaš da ti kupim
sladoled
sine, štaš da ti kupim
lubenicu
štaš sd da ti kupim
pivo
2014-04-12
štoIvyTeasdale wrote:necu ti rec' ;Dprckov wrote:jel se vas dvije znate, ono...uživo?IvyTeasdale wrote:frakcijaaaaa *^^* ♡.♡
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
mislim da taj znamveber wrote:baci onaj o muji i baletuIvyTeasdale wrote:zaboravila sam detalje..u svakom slucaju,Bracanin nagradio sina povevsi ga da gleda kako drugi lizu sladolede ;Dprckov wrote:kako ideIvyTeasdale wrote:dobro nisi rekao da gledam,kao u onom vicu o Bracaninu i sinu ;Dcrvenkasti wrote:dat ću ti da lizneš
2014-04-19
svasta 8-)prckov wrote:štoIvyTeasdale wrote:necu ti rec' ;Dprckov wrote:jel se vas dvije znate, ono...uživo?IvyTeasdale wrote:frakcijaaaaa *^^* ♡.♡
2014-04-12
a šta ako ja znamIvyTeasdale wrote:svasta 8-)prckov wrote:štoIvyTeasdale wrote:necu ti rec' ;Dprckov wrote:jel se vas dvije znate, ono...uživo?IvyTeasdale wrote:frakcijaaaaa *^^* ♡.♡
2014-04-19
ti samo mislis da znas B-)prckov wrote:a šta ako ja znamIvyTeasdale wrote:svasta 8-)prckov wrote:štoIvyTeasdale wrote:necu ti rec' ;Dprckov wrote:
jel se vas dvije znate, ono...uživo?
2014-04-12
ja mogu saznatIvyTeasdale wrote:ti samo mislis da znas B-)prckov wrote:a šta ako ja znamIvyTeasdale wrote:svasta 8-)prckov wrote:štoIvyTeasdale wrote:
necu ti rec' ;D
2014-04-19
ko mala djeca....
-moj tata je viši
-ne moj je
-moj je tata gluplji
-e, nije moj je....
-moj tata je viši
-ne moj je
-moj je tata gluplji
-e, nije moj je....
2014-12-30
neke stvari je bolje nikad ne znat ;Pprckov wrote:ja mogu saznatIvyTeasdale wrote:ti samo mislis da znas B-)prckov wrote:a šta ako ja znamIvyTeasdale wrote:svasta 8-)prckov wrote:
što
2014-04-12
šuti napeto jeveber wrote:ko mala djeca....
-moj tata je viši
-ne moj je
-moj je tata gluplji
-e, nije moj je....
2014-04-19
sori.prckov wrote:šuti napeto jeveber wrote:ko mala djeca....
-moj tata je viši
-ne moj je
-moj je tata gluplji
-e, nije moj je....
zovni ju na večeru. možda upali.
mene je otkantala, možda ne bu tebe...
2014-12-30
ne mogu saznat anyway, al si me sad zaintrigiralaIvyTeasdale wrote:neke stvari je bolje nikad ne znat ;Pprckov wrote:ja mogu saznatIvyTeasdale wrote:ti samo mislis da znas B-)prckov wrote:a šta ako ja znamIvyTeasdale wrote:
svasta 8-)
megi lopove
2014-04-19
ma da, nađemo se na po putaveber wrote:sori.prckov wrote:šuti napeto jeveber wrote:ko mala djeca....
-moj tata je viši
-ne moj je
-moj je tata gluplji
-e, nije moj je....
zovni ju na večeru. možda upali.
mene je otkantala, možda ne bu tebe...
šri lanka npr.
2014-04-19
nikad ne znaš.prckov wrote:ma da, nađemo se na po puta
šri lanka npr.
ako ne pitaš, neće ti se niti odgovorit...
2014-12-30
ne postoji samo živi i neživi svijet, nego i virtualni, blizak svijetu sijena i duhova, duša porgatorskih, zatočenih u hotelu kalifornija.prckov wrote:jel ti znaš megi uživofrakcija wrote:e.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 23 of 50