Nema linka (chat)
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Nema linka (chat)
uvjek sam volio plićakfrakcija wrote:radosno se praćakamo u plićaku jupiiprckov wrote:ne trebaš ići dalje, izgubiće se jednostavnost porukefrakcija wrote:hm..tebi se svidio naziv..a ja secirala svaki pojedini ton da pohvatam frekvencije sublimirane poruke.prckov wrote:dobar je floyd, jedan od najboljih,
al naziv je pravo lego
ko da sam ga ja smislio
dubine me plaše
2014-04-19
Re: Nema linka (chat)
predavofrakcija wrote:štos radio?prckov wrote:radio sam i ja malo u školi, puna 2 mjesecafrakcija wrote:raduckam..sastančići, izvještajići..mezzeprckov wrote:jesili na raspustu il još radišfrakcija wrote:
la vie en rose
i to je sve što se tiče posla
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a koji predmet?prckov wrote:predavofrakcija wrote:štos radio?prckov wrote:radio sam i ja malo u školi, puna 2 mjesecafrakcija wrote:raduckam..sastančići, izvještajići..mezzeprckov wrote:
jesili na raspustu il još radiš
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
a riba biće pobiglavuksadinare wrote:...kumpira...ruzmarina..koja poma i paprika..dvi glavice kapule..i dvi litre crnog..za grlo naravno..a ja malo i ulijem u peku...omeksa ga i dobije bolji okusprckov wrote:merevuksadinare wrote:.....pivca isp'o peke..sto kazete?
2014-04-19
povijest herceg bosneprckov wrote:predavofrakcija wrote:štos radio?prckov wrote:radio sam i ja malo u školi, puna 2 mjesecafrakcija wrote:raduckam..sastančići, izvještajići..mezzeprckov wrote:
jesili na raspustu il još radiš
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
neću ti rećfrakcija wrote:a koji predmet?prckov wrote:predavofrakcija wrote:štos radio?prckov wrote:radio sam i ja malo u školi, puna 2 mjesecafrakcija wrote:
raduckam..sastančići, izvještajići..mezze
2014-04-19
..ma ne'k bize....ja uvijek upecam druge...nema tu luftaprckov wrote:a riba biće pobiglavuksadinare wrote:...kumpira...ruzmarina..koja poma i paprika..dvi glavice kapule..i dvi litre crnog..za grlo naravno..a ja malo i ulijem u peku...omeksa ga i dobije bolji okusprckov wrote:merevuksadinare wrote:.....pivca isp'o peke..sto kazete?
2015-09-08
ja sam u kompi sa profama hrvatskih i stranih književnosti..di god me baciš sa njima se skompam..zapravo, njima su zabavni moji tripovi..prckov wrote:neću ti rećfrakcija wrote:a koji predmet?prckov wrote:predavofrakcija wrote:štos radio?prckov wrote:
radio sam i ja malo u školi, puna 2 mjeseca
2016-03-09
tanakvuksadinare wrote:povijest herceg bosneprckov wrote:predavofrakcija wrote:štos radio?prckov wrote:radio sam i ja malo u školi, puna 2 mjesecafrakcija wrote:
raduckam..sastančići, izvještajići..mezze
2014-04-19
ja idanas kad svratim u bih imam par prijatelja koji rade u školi,od profa jezika, vilozofije, matematike i stručnih građevinskih predmeta, uglavnom sam se sa njima družuio osim banditosa iz moje zgradefrakcija wrote:ja sam u kompi sa profama hrvatskih i stranih književnosti..di god me baciš sa njima se skompam..zapravo, njima su zabavni moji tripovi..prckov wrote:neću ti rećfrakcija wrote:a koji predmet?prckov wrote:predavofrakcija wrote:
štos radio?
2014-04-19
profe matematike su često zli i primitivni kompleksaši koji pokušavaju dokazat svoju superiornost.prckov wrote:ja idanas kad svratim u bih imam par prijatelja koji rade u školi,od profa jezika, vilozofije, matematike i stručnih građevinskih predmeta, uglavnom sam se sa njima družuio osim banditosa iz moje zgradefrakcija wrote:ja sam u kompi sa profama hrvatskih i stranih književnosti..di god me baciš sa njima se skompam..zapravo, njima su zabavni moji tripovi..prckov wrote:neću ti rećfrakcija wrote:a koji predmet?prckov wrote:
predavo
pravi matematičari rijetko rade u nastavi.
2016-03-09
još samo da usaglasimo o kakvim ribama pričamovuksadinare wrote:..ma ne'k bize....ja uvijek upecam druge...nema tu luftaprckov wrote:a riba biće pobiglavuksadinare wrote:...kumpira...ruzmarina..koja poma i paprika..dvi glavice kapule..i dvi litre crnog..za grlo naravno..a ja malo i ulijem u peku...omeksa ga i dobije bolji okusprckov wrote:merevuksadinare wrote:.....pivca isp'o peke..sto kazete?
2014-04-19
maja inače dalmatinka se zabavljala sa mojim (oženjenim bratom ) predavala matematku prekrasna u svakom pogledu,frakcija wrote:profe matematike su često zli i primitivni kompleksaši koji pokušavaju dokazat svoju superiornost.prckov wrote:ja idanas kad svratim u bih imam par prijatelja koji rade u školi,od profa jezika, vilozofije, matematike i stručnih građevinskih predmeta, uglavnom sam se sa njima družuio osim banditosa iz moje zgradefrakcija wrote:ja sam u kompi sa profama hrvatskih i stranih književnosti..di god me baciš sa njima se skompam..zapravo, njima su zabavni moji tripovi..prckov wrote:neću ti rećfrakcija wrote:
a koji predmet?
pravi matematičari rijetko rade u nastavi.
nail, predavo matematiku, inače alpinisa i to ga je sjebalo, kmomak ipo,
i sad ti, dijamant
2014-04-19
sa filozofije opet sve. šupak do šupka
2014-04-19
kako tuđim kurcem mlatitgloginje? ivuksadinare wrote:...i ja sam predavao vrlo strucne vjestine
2014-04-19
..a ne....ne...to s kurcem nema veze ako mislis ono sto mislisprckov wrote:kako tuđim kurcem mlatitgloginje? ivuksadinare wrote:...i ja sam predavao vrlo strucne vjestine
2015-09-08
ajd pričajvuksadinare wrote:..a ne....ne...to s kurcem nema veze ako mislis ono sto mislisprckov wrote:kako tuđim kurcem mlatitgloginje? ivuksadinare wrote:...i ja sam predavao vrlo strucne vjestine
2014-04-19
...pa nema tu puno filozofije...prezivljavanje...u opasnim situacijamaprckov wrote:ajd pričajvuksadinare wrote:..a ne....ne...to s kurcem nema veze ako mislis ono sto mislisprckov wrote:kako tuđim kurcem mlatitgloginje? ivuksadinare wrote:...i ja sam predavao vrlo strucne vjestine
2015-09-08
dana sam moro ić glasat
izgleda da su debili izabrali labour, evo broje glasove
izgleda da su debili izabrali labour, evo broje glasove
2014-04-19
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 1 of 50