Nema linka (chat)
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Nema linka (chat)
..i neka ihprckov wrote:pa i neka ihvuksadinare wrote:pa i jesu....zato su tu..prckov wrote:naravno da su duhovite, nekidan sam se dobro ismijo
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
a neka i nasvuksadinare wrote:..i neka ihprckov wrote:pa i neka ihvuksadinare wrote:pa i jesu....zato su tu..prckov wrote:naravno da su duhovite, nekidan sam se dobro ismijo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
navijekeprckov wrote:a neka i nasvuksadinare wrote:..i neka ihprckov wrote:pa i neka ihvuksadinare wrote:pa i jesu....zato su tu..prckov wrote:naravno da su duhovite, nekidan sam se dobro ismijo
2015-09-08
pogotovo menevuksadinare wrote:navijekeprckov wrote:a neka i nasvuksadinare wrote:..i neka ihprckov wrote:pa i neka ihvuksadinare wrote:
pa i jesu....zato su tu..
2014-04-19
veber-
2014-12-30
niko ni ne kaze da nisu....veber wrote:dobre su nam curke, a nismo ni mi za bacit
2015-09-08
veber-
2014-12-30
...ne trebaju mi druge..smrcveber wrote:vole one nas.
pusti ove pedere...
2015-09-08
veber-
2014-12-30
da....veber wrote:ni meni.
vjeran uvijek jednoj...
2015-09-08
da
2014-04-19
prcko druže li se hrvati po melburnima? znaš li kojega pavića ili mušu?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
petkom, subotom i nedeljom po klubovimafrakcija wrote:prcko druže li se hrvati po melburnima? znaš li kojega pavića ili mušu?
ja ne izlazim tamo, bio svega par puta na večeri,
ne znam te koje si navela, to ti je neka rodbina?
2014-04-19
prijatelji ..i od rodbine rodbina.. neman ja od rodbine koju poznajem nikoga vanka, jedino u zg.prckov wrote:petkom, subotom i nedeljom po klubovimafrakcija wrote:prcko druže li se hrvati po melburnima? znaš li kojega pavića ili mušu?
2016-03-09
ti si ono jedinica?frakcija wrote:prijatelji ..i od rodbine rodbina.. neman ja od rodbine koju poznajem nikoga vanka, jedino u zg.prckov wrote:petkom, subotom i nedeljom po klubovimafrakcija wrote:prcko druže li se hrvati po melburnima? znaš li kojega pavića ili mušu?
je li ti ćaća živ?
2014-04-19
jesan..nije mi ni ćaća, ni mater.. to nikad ne znan ujutro kad se tek probudin, al tad ne znan ni da iman dicu.prckov wrote:ti si ono jedinica?frakcija wrote:prijatelji ..i od rodbine rodbina.. neman ja od rodbine koju poznajem nikoga vanka, jedino u zg.prckov wrote:petkom, subotom i nedeljom po klubovimafrakcija wrote:prcko druže li se hrvati po melburnima? znaš li kojega pavića ili mušu?
je li ti ćaća živ?
jel to za zabrigat se?
2016-03-09
paaa moj stariji brat je bio čudo od matematičara ali vrlo zaboravan, znači nije dobrofrakcija wrote:jesan..nije mi ni ćaća, ni mater.. to nikad ne znan ujutro kad se tek probudin, al tad ne znan ni da iman dicu.prckov wrote:ti si ono jedinica?frakcija wrote:prijatelji ..i od rodbine rodbina.. neman ja od rodbine koju poznajem nikoga vanka, jedino u zg.prckov wrote:petkom, subotom i nedeljom po klubovimafrakcija wrote:prcko druže li se hrvati po melburnima? znaš li kojega pavića ili mušu?
je li ti ćaća živ?
jel to za zabrigat se?
2014-04-19
zašto bio? Šta je bilo?prckov wrote:paaa moj stariji brat je bio čudo od matematičara ali vrlo zaboravan, znači nije dobrofrakcija wrote:jesan..nije mi ni ćaća, ni mater.. to nikad ne znan ujutro kad se tek probudin, al tad ne znan ni da iman dicu.prckov wrote:ti si ono jedinica?frakcija wrote:prijatelji ..i od rodbine rodbina.. neman ja od rodbine koju poznajem nikoga vanka, jedino u zg.prckov wrote:
petkom, subotom i nedeljom po klubovima
je li ti ćaća živ?
jel to za zabrigat se?
2016-03-09
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 43 of 50