Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
Page 1 of 11
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
https://www.slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/529884/tinejdzerica-u-27-oj-roditelji-su-u-mojoj-dobi-vec-imali-troje-djece-a-moja-generacija-ne-moze-skrpati-kraj-s-krajem
A jbga
A jbga
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
A ništa ubij se šta ću ti ja
Meni staroga zabolio u petak, odvela ga hitna u Split, ja u čekaonici a kad neki jaki muški nosi djete a žena neka iz Azije onako visoka zgodna
Neće nitko ovakve sa fakultetom mudrice da ženi, pajdo azijatkinju doveja doma i to neloša treba
A ova kmeči Nema kurca nema love jadna ja koji kurac sam studirala sad ću tridesete
E tako i treba, tko te jebe
Meni staroga zabolio u petak, odvela ga hitna u Split, ja u čekaonici a kad neki jaki muški nosi djete a žena neka iz Azije onako visoka zgodna
Neće nitko ovakve sa fakultetom mudrice da ženi, pajdo azijatkinju doveja doma i to neloša treba
A ova kmeči Nema kurca nema love jadna ja koji kurac sam studirala sad ću tridesete
E tako i treba, tko te jebe
2014-04-11
longi navali. izgleda da je ova tradicionalna.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Ne hvalagargamel0101 wrote:longi navali. izgleda da je ova tradicionalna.
Ja nemam fakultet nepada mi na pamet da ona bude iznad mene
2014-04-11
Kakve veze ima? Budi ti gore.RayMabus wrote:Ne hvalagargamel0101 wrote:longi navali. izgleda da je ova tradicionalna.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
gargamel0101 wrote:longi navali. izgleda da je ova tradicionalna.
Hipergamija (od grčkih riječi hýper "preko" i gamos "brak") je izraz kojim se u antropologiji i sociologiji opisuje sklonost traženju bračnog druga koji ima isti ili viši socioekonomskog statusa, odnosno pripada istoj ili višoj klasi ili kasti. Suprotna pojava, odnosno potraga za bračnim partnerom nižeg socioekonomskog statusa, se naziva hipogamija. Za praksu za traženje partnera različitog društvenog ranga se koristi zajednički izraz anisogamija.
Hipergamija je široko rasprostranjena u raznim ljudskim kulturama, odnosno često se ilustrira kroz sklonost žena da svoje muževe biraju među udvaračima koji su od njih stariji, materijalno bogatiji ili na neki drugi način u društveno privilegiranom položaju. Ta se pojava često tumači kroz genetsko-ekonomske potrebe u društvima sa neravnopravnošću spolova; u njima žene udajom za "superiorne" muževe materijalno zbrinjavaju sebe i svoje potomstvo, dok muškarci ženidbom za "inferiorne" (i o njima materijalno ovisne) žene nastoje osigurati bračnu vjernost.
https://sh.wikipedia.org/wiki/Hipergamija
Guest- Guest
Naravno da ima pa našta to liči kad je Nuša školovanja od Matana?dzango wrote:Kakve veze ima? Budi ti gore.RayMabus wrote:Ne hvalagargamel0101 wrote:longi navali. izgleda da je ova tradicionalna.
Okričat će mi se svi preci u grobu ko ventilator, nemere to tako
2014-04-11
RayMabus wrote:Naravno da ima pa našta to liči kad je Nuša školovanja od Matana?dzango wrote:Kakve veze ima? Budi ti gore.RayMabus wrote:Ne hvalagargamel0101 wrote:longi navali. izgleda da je ova tradicionalna.
Okričat će mi se svi preci u grobu ko ventilator, nemere to tako
Nisu oni suva kurca nego ti. Neka se okreću.
2014-04-19
Longi se zeni.
Partyyyy
Partyyyy
2014-04-12
RayMabus wrote:Roditelji su u mojoj dobi već imali troje djece, a moja generacija ne pomišlja na brak, ne možemo niti krpati kraj s krajem.
Da, ali oni nisu smjeli biti Hrvati niti ići u crkvu. Jebeš sve ako to nemaš.
crvenkasti-
2014-04-17
Da šta san oli san poludijamaggie13 wrote:Longi se zeni.
Partyyyy
Od fakulteta jedino doktorice i učiteljice jer se brinu za djecu ovi ostali fakulteti su čista karijera i ako si ti srednja stručna sprema a ona diplomirani pravnik očito je tko je tu niža vrsta
2014-04-11
Zavisi. Posle 7 puta bez vađenja, bićeš Bog i ima da ti pere noge svako veče.RayMabus wrote:Da šta san oli san poludijamaggie13 wrote:Longi se zeni.
Partyyyy
Od fakulteta jedino doktorice i učiteljice jer se brinu za djecu ovi ostali fakulteti su čista karijera i ako si ti srednja stručna sprema a ona diplomirani pravnik očito je tko je tu niža vrsta
2014-04-19
:D a baš tocrvenkasti wrote:RayMabus wrote:Roditelji su u mojoj dobi već imali troje djece, a moja generacija ne pomišlja na brak, ne možemo niti krpati kraj s krajem.
njezini roditelji , razjebali dvije države, socijalističku yugu/hrvatsku, i nacional socijalistički čardak, vrijeme je da dica plate danak.. tko se nije snašao ili uhljebio, put irske i njemačke.
Guest- Guest
točno to. kada joj ga dobro metneš, posli te ljubi i grli i kupva i sprema,... prije toga bude kao "ljuta"dzango wrote:Zavisi. Posle 7 puta bez vađenja, bićeš Bog i ima da ti pere noge svako veče.RayMabus wrote:Da šta san oli san poludijamaggie13 wrote:Longi se zeni.
Partyyyy
Guest- Guest
Nezavisi ništa ja to odma u startu odjebem, ipak ja to gledam puno šire od par umakanja kurca u pizdudzango wrote:Zavisi. Posle 7 puta bez vađenja, bićeš Bog i ima da ti pere noge svako veče.RayMabus wrote:Da šta san oli san poludijamaggie13 wrote:Longi se zeni.
Partyyyy
2014-04-11
Ako puknu berzovni mjehuri i bešike neće se imati gdje bježati...plenki se već priprema da bega svojim govorom na 35 svjeckih jezikaPinochet wrote::D a baš tocrvenkasti wrote:RayMabus wrote:Roditelji su u mojoj dobi već imali troje djece, a moja generacija ne pomišlja na brak, ne možemo niti krpati kraj s krajem.
njezini roditelji , razjebali dvije države, socijalističku yugu/hrvatsku, i nacional socijalistički čardak, vrijeme je da dica plate danak.. tko se nije snašao ili uhljebio, put irske i njemačke.
Kermit-
2014-04-17
Pukli mehuri od fiat parakic wrote:
e šta se događa s burzama?
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Pukli mehuri od fiat parakic wrote:
e šta se događa s burzama?
posljedica QE politike, tiskanja para što se provodi od Amerike, EU, Kine, Japana..
Guest- Guest
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Država nema love osim kad ima love
» Hipsterske muke: Zašto u Hrvatskoj nema Starbucksa?
» Užas u Srbiji: nema života za mlade
» Tjerate mlade dva desetljeća i sada se žalite kako nema prvašića
» Srbija nema love za ruski plin
» Hipsterske muke: Zašto u Hrvatskoj nema Starbucksa?
» Užas u Srbiji: nema života za mlade
» Tjerate mlade dva desetljeća i sada se žalite kako nema prvašića
» Srbija nema love za ruski plin
Page 1 of 11