Nema linka (chat)
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Nema linka (chat)
nema šanse..ionako se boji, osim na riječima..Noor wrote:sad stanojko montira novu sliku....garant
2014-04-12
Re: Nema linka (chat)
zna mama...IvyTeasdale wrote:nježna i ženstvena, nego kako..i mene se mora 's perom' (tako moja mama kaže uvijek)vuksadinare wrote:Ivy...sunceko i srceko moje....ti si njezna ko rosna kap u ranu zoruIvyTeasdale wrote:to moras bit svakako..vuksadinare wrote:ma joj..ovaj rambo sa slike..sad cu ce morat okrenut ivy ili evicki nema mi druge..moram biti pristojan i dobar prema ivy..Noor wrote:
tko te ukomirao?
2014-12-30
ma za tebe citavog petla ocepuram ako te se mora 'perom'IvyTeasdale wrote:nježna i ženstvena, nego kako..i mene se mora 's perom' (tako moja mama kaže uvijek)vuksadinare wrote:Ivy...sunceko i srceko moje....ti si njezna ko rosna kap u ranu zoruIvyTeasdale wrote:to moras bit svakako..vuksadinare wrote:ma joj..ovaj rambo sa slike..sad cu ce morat okrenut ivy ili evicki nema mi druge..moram biti pristojan i dobar prema ivy..Noor wrote:
tko te ukomirao?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
necu..necu..ocu da moju sliku stavis....Noor wrote:vuksadinare wrote:..zasto si stavila drugoga a ne mene?...Noor wrote:IvyTeasdale wrote:to moras bit svakako..vuksadinare wrote:
ma joj..ovaj rambo sa slike..sad cu ce morat okrenut ivy ili evicki nema mi druge..moram biti pristojan i dobar prema ivy..
da, a prema meni više ne mora...pa za krepat
ak tebe stavim svi komadi će te napasti, štatije..
2015-09-08
IvyTeasdale wrote:nema šanse..ionako se boji, osim na riječima..Noor wrote:sad stanojko montira novu sliku....garant
znači, zec
Guest- Guest
vuksadinare wrote:necu..necu..ocu da moju sliku stavis....Noor wrote:vuksadinare wrote:..zasto si stavila drugoga a ne mene?...Noor wrote:IvyTeasdale wrote:
to moras bit svakako..
pa sam je stavi..ahahaa
Guest- Guest
zečić..Noor wrote:IvyTeasdale wrote:nema šanse..ionako se boji, osim na riječima..Noor wrote:sad stanojko montira novu sliku....garant
znači, zec
2014-04-12
pa da mi se smiju...Noor wrote:vuksadinare wrote:necu..necu..ocu da moju sliku stavis....Noor wrote:vuksadinare wrote:..zasto si stavila drugoga a ne mene?...Noor wrote:
pa sam je stavi..ahahaa
2015-09-08
mama sve zna,,veber wrote:zna mama...IvyTeasdale wrote:nježna i ženstvena, nego kako..i mene se mora 's perom' (tako moja mama kaže uvijek)vuksadinare wrote:Ivy...sunceko i srceko moje....ti si njezna ko rosna kap u ranu zoruIvyTeasdale wrote:to moras bit svakako..vuksadinare wrote:
ma joj..ovaj rambo sa slike..sad cu ce morat okrenut ivy ili evicki nema mi druge..moram biti pristojan i dobar prema ivy..
2014-04-12
ostavi stanojka, čuješ ti..vuksadinare wrote:ma za tebe citavog petla ocepuram ako te se mora 'perom'IvyTeasdale wrote:nježna i ženstvena, nego kako..i mene se mora 's perom' (tako moja mama kaže uvijek)vuksadinare wrote:Ivy...sunceko i srceko moje....ti si njezna ko rosna kap u ranu zoruIvyTeasdale wrote:to moras bit svakako..vuksadinare wrote:
2014-04-12
veber wrote:zna mama...IvyTeasdale wrote:nježna i ženstvena, nego kako..i mene se mora 's perom' (tako moja mama kaže uvijek)vuksadinare wrote:Ivy...sunceko i srceko moje....ti si njezna ko rosna kap u ranu zoruIvyTeasdale wrote:to moras bit svakako..vuksadinare wrote:
pa zna...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:pa da mi se smiju...Noor wrote:vuksadinare wrote:necu..necu..ocu da moju sliku stavis....Noor wrote:vuksadinare wrote:
..zasto si stavila drugoga a ne mene?...
pa sam je stavi..ahahaa
onda nek uživaju u mojoj
Guest- Guest
...a necu ga zbog tebe..ja sam dobarIvyTeasdale wrote:ostavi stanojka, čuješ ti..vuksadinare wrote:ma za tebe citavog petla ocepuram ako te se mora 'perom'IvyTeasdale wrote:nježna i ženstvena, nego kako..i mene se mora 's perom' (tako moja mama kaže uvijek)vuksadinare wrote:Ivy...sunceko i srceko moje....ti si njezna ko rosna kap u ranu zoruIvyTeasdale wrote:
to moras bit svakako..
2015-09-08
kuku....Noor wrote:vuksadinare wrote:pa da mi se smiju...Noor wrote:vuksadinare wrote:necu..necu..ocu da moju sliku stavis....Noor wrote:
pa sam je stavi..ahahaa
onda nek uživaju u mojoj
2015-09-08
vuksadinare wrote:kuku....Noor wrote:vuksadinare wrote:pa da mi se smiju...Noor wrote:vuksadinare wrote:
necu..necu..ocu da moju sliku stavis....
pa sam je stavi..ahahaa
onda nek uživaju u mojoj
šta fali? vidi koji sam ja kršan vojničina
Guest- Guest
pa nisam ja ovo....Noor wrote:vuksadinare wrote:kuku....Noor wrote:vuksadinare wrote:pa da mi se smiju...Noor wrote:
pa sam je stavi..ahahaa
onda nek uživaju u mojoj
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa nisam ja ovo....Noor wrote:vuksadinare wrote:kuku....Noor wrote:vuksadinare wrote:
pa da mi se smiju...
onda nek uživaju u mojoj
pa ja sam, nego tko
Guest- Guest
..ah da...Noor wrote:vuksadinare wrote:pa nisam ja ovo....Noor wrote:vuksadinare wrote:kuku....Noor wrote:
onda nek uživaju u mojoj
pa ja sam, nego tko
2015-09-08
svakoj curi sa sela
guzica je vesela
guzica je vesela
2014-04-19
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 1 of 50