Nema linka (chat)
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Nema linka (chat)
dobar je floyd, jedan od najboljih,
al naziv je pravo lego
ko da sam ga ja smislio
al naziv je pravo lego
ko da sam ga ja smislio
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
hm..tebi se svidio naziv..a ja secirala svaki pojedini ton da pohvatam frekvencije sublimirane poruke.prckov wrote:dobar je floyd, jedan od najboljih,
al naziv je pravo lego
ko da sam ga ja smislio
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
jesili na raspustu il još radišfrakcija wrote:la vie en roseprckov wrote:prckov wrote:
2014-04-19
raduckam..sastančići, izvještajići..mezzeprckov wrote:jesili na raspustu il još radišfrakcija wrote:la vie en roseprckov wrote:prckov wrote:
2016-03-09
ne trebaš ići dalje, izgubiće se jednostavnost porukefrakcija wrote:hm..tebi se svidio naziv..a ja secirala svaki pojedini ton da pohvatam frekvencije sublimirane poruke.prckov wrote:dobar je floyd, jedan od najboljih,
al naziv je pravo lego
ko da sam ga ja smislio
2014-04-19
radio sam i ja malo u školi, puna 2 mjesecafrakcija wrote:raduckam..sastančići, izvještajići..mezzeprckov wrote:jesili na raspustu il još radišfrakcija wrote:la vie en roseprckov wrote:prckov wrote:
i to je sve što se tiče posla
2014-04-19
merevuksadinare wrote:.....pivca isp'o peke..sto kazete?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
radosno se praćakamo u plićaku jupiiprckov wrote:ne trebaš ići dalje, izgubiće se jednostavnost porukefrakcija wrote:hm..tebi se svidio naziv..a ja secirala svaki pojedini ton da pohvatam frekvencije sublimirane poruke.prckov wrote:dobar je floyd, jedan od najboljih,
al naziv je pravo lego
ko da sam ga ja smislio
2016-03-09
štos radio?prckov wrote:radio sam i ja malo u školi, puna 2 mjesecafrakcija wrote:raduckam..sastančići, izvještajići..mezzeprckov wrote:jesili na raspustu il još radišfrakcija wrote:la vie en roseprckov wrote:
i to je sve što se tiče posla
2016-03-09
...kumpira...ruzmarina..koja poma i paprika..dvi glavice kapule..i dvi litre crnog..za grlo naravno..a ja malo i ulijem u peku...omeksa ga i dobije bolji okusprckov wrote:merevuksadinare wrote:.....pivca isp'o peke..sto kazete?
-------
http://ex-iskon.forumcroatian.com/viewtopic.forum?t=10086
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 50 of 50