Nema linka (chat)
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Nema linka (chat)
ako zene hoce muciti muskarca...ili osvetiti se..odvedu ga u šoping na dvo ili trosatno krstarenej po šoping centrima..tehnika mucenja ss-ovaca je nula prema ovomprckov wrote:joj šopingIvyTeasdale wrote:spremam se se shopping trenutno..
inače, radim uvijek nešto...
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
ja uvenemvuksadinare wrote:ako zene hoce muciti muskarca...ili osvetiti se..odvedu ga u šoping na dvo ili trosatno krstarenej po šoping centrima..tehnika mucenja ss-ovaca je nula prema ovomprckov wrote:joj šopingIvyTeasdale wrote:spremam se se shopping trenutno..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
....ne znam ni sam..kad zena kaze ajmo u soping...kao da me gnječ pljunuoprckov wrote:ja uvenemvuksadinare wrote:ako zene hoce muciti muskarca...ili osvetiti se..odvedu ga u šoping na dvo ili trosatno krstarenej po šoping centrima..tehnika mucenja ss-ovaca je nula prema ovomprckov wrote:joj šopingIvyTeasdale wrote:spremam se se shopping trenutno..
2015-09-08
nedam se da nisam prepo frakciju,
nema je
nema je
2014-04-19
ma doci ce...sigurno se toča na žnjanu ili obojenoj svjetlostiprckov wrote:nedam se da nisam prepo frakciju,
nema je
2015-09-08
uvijek idem sama u shopping .kakve su vam to sado-mazo zene ;Pvuksadinare wrote:....ne znam ni sam..kad zena kaze ajmo u soping...kao da me gnječ pljunuoprckov wrote:ja uvenemvuksadinare wrote:ako zene hoce muciti muskarca...ili osvetiti se..odvedu ga u šoping na dvo ili trosatno krstarenej po šoping centrima..tehnika mucenja ss-ovaca je nula prema ovomprckov wrote:joj šopingIvyTeasdale wrote:spremam se se shopping trenutno..
2014-04-12
...a'k nema prijateljica za drustvo..muz zamjena...IvyTeasdale wrote:uvijek idem sama u shopping .kakve su vam to sado-mazo zene ;Pvuksadinare wrote:....ne znam ni sam..kad zena kaze ajmo u soping...kao da me gnječ pljunuoprckov wrote:ja uvenemvuksadinare wrote:ako zene hoce muciti muskarca...ili osvetiti se..odvedu ga u šoping na dvo ili trosatno krstarenej po šoping centrima..tehnika mucenja ss-ovaca je nula prema ovomprckov wrote:
joj šoping
2015-09-08
i ja isto..plus ne volim šopingIvyTeasdale wrote:uvijek idem sama u shopping .kakve su vam to sado-mazo zene ;Pvuksadinare wrote:....ne znam ni sam..kad zena kaze ajmo u soping...kao da me gnječ pljunuoprckov wrote:ja uvenemvuksadinare wrote:ako zene hoce muciti muskarca...ili osvetiti se..odvedu ga u šoping na dvo ili trosatno krstarenej po šoping centrima..tehnika mucenja ss-ovaca je nula prema ovomprckov wrote:
joj šoping
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ti i ja smo iste..ja ga mrzim,ali nekad jednostavno moras :/frakcija wrote:i ja isto..plus ne volim šopingIvyTeasdale wrote:uvijek idem sama u shopping .kakve su vam to sado-mazo zene ;Pvuksadinare wrote:....ne znam ni sam..kad zena kaze ajmo u soping...kao da me gnječ pljunuoprckov wrote:ja uvenemvuksadinare wrote:
ako zene hoce muciti muskarca...ili osvetiti se..odvedu ga u šoping na dvo ili trosatno krstarenej po šoping centrima..tehnika mucenja ss-ovaca je nula prema ovom
2014-04-12
i šta si mi kupilaIvyTeasdale wrote:ti i ja smo iste..ja ga mrzim,ali nekad jednostavno moras :/frakcija wrote:i ja isto..plus ne volim šopingIvyTeasdale wrote:uvijek idem sama u shopping .kakve su vam to sado-mazo zene ;Pvuksadinare wrote:....ne znam ni sam..kad zena kaze ajmo u soping...kao da me gnječ pljunuoprckov wrote:
ja uvenem
2014-04-19
nesto sminke,domestos,flastere...;Dprckov wrote:i šta si mi kupilaIvyTeasdale wrote:ti i ja smo iste..ja ga mrzim,ali nekad jednostavno moras :/frakcija wrote:i ja isto..plus ne volim šopingIvyTeasdale wrote:uvijek idem sama u shopping .kakve su vam to sado-mazo zene ;Pvuksadinare wrote:
....ne znam ni sam..kad zena kaze ajmo u soping...kao da me gnječ pljunuo
2014-04-12
što će ti flomasteriIvyTeasdale wrote:nesto sminke,domestos,flastere...;Dprckov wrote:i šta si mi kupilaIvyTeasdale wrote:ti i ja smo iste..ja ga mrzim,ali nekad jednostavno moras :/frakcija wrote:i ja isto..plus ne volim šopingIvyTeasdale wrote:
uvijek idem sama u shopping .kakve su vam to sado-mazo zene ;P
2014-04-19
;Dprckov wrote:što će ti flomasteriIvyTeasdale wrote:nesto sminke,domestos,flastere...;Dprckov wrote:i šta si mi kupilaIvyTeasdale wrote:ti i ja smo iste..ja ga mrzim,ali nekad jednostavno moras :/frakcija wrote:
i ja isto..plus ne volim šoping
Flaster hanzaplast..osjetljiva stopala,sandalice,zuljevi..
2014-04-12
oš nešto crtat sa flomasterimaIvyTeasdale wrote:;Dprckov wrote:što će ti flomasteriIvyTeasdale wrote:nesto sminke,domestos,flastere...;Dprckov wrote:i šta si mi kupilaIvyTeasdale wrote:
ti i ja smo iste..ja ga mrzim,ali nekad jednostavno moras :/
2014-04-19
moze,tvoju glavu..pa cu dat uradak frakciji da vjezba pikado ;Pprckov wrote:oš nešto crtat sa flomasterimaIvyTeasdale wrote:;Dprckov wrote:što će ti flomasteriIvyTeasdale wrote:nesto sminke,domestos,flastere...;Dprckov wrote:
i šta si mi kupila
2014-04-12
pa ne bi mene frakcija bockala radi tvojih flomasteraIvyTeasdale wrote:moze,tvoju glavu..pa cu dat uradak frakciji da vjezba pikado ;Pprckov wrote:oš nešto crtat sa flomasterimaIvyTeasdale wrote:;Dprckov wrote:što će ti flomasteriIvyTeasdale wrote:
nesto sminke,domestos,flastere...;D
bilo bi joj ža
2014-04-19
Hahaha,to bi te od milja ;D
Inace,malo van teme,zanimljivo je kako se privlace zene Vage i muskarci Strijelci..i ova tema je dokaz,tj. događanja na njoj..;-)
Imam frendicu Vagu..njoj se cijeli zivot kace Strijelci..iz prve..8-)
Inace,malo van teme,zanimljivo je kako se privlace zene Vage i muskarci Strijelci..i ova tema je dokaz,tj. događanja na njoj..;-)
2014-04-12
zar je ona vagaIvyTeasdale wrote:Hahaha,to bi te od milja ;D
2014-04-19
Da,frakcija je Vaga..ja bas volim zene Vage,one se brinu o meni ;P
2014-04-12
ojbte, u mene žena vagaIvyTeasdale wrote:Da,frakcija je Vaga..ja bas volim zene Vage,one se brinu o meni ;P
a znači znate se lopove
2014-04-19
Necu nista komentirat..ni prvo,ni drugo B-)
2014-04-12
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 45 of 50