Nema linka (chat)
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Nema linka (chat)
reka si da ides s foruma...
...megi rekla da te streljan
sori
sori
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Pa i idem al ne jos..treba odradit dva,tri tuluma...veber wrote:reka si da ides s foruma...
sori
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
vrakcia i ja bu mo se kresnuli.vuksadinare wrote:Veberu jesi nabavio striptizete tu od dolje
ona brkata, ja jok, ali penta je zakon .
2014-12-30
znaci nikaj od strelanha?vuksadinare wrote:Pa i idem al ne jos..treba odradit dva,tri tuluma...veber wrote:reka si da ides s foruma...
sori
skvadra rezerv ulaznice...
2014-12-30
Mene zanima prva liga a ne prva ljiga...cijena nije upitnaveber wrote:vrakcia i ja bu mo se kresnuli.vuksadinare wrote:Veberu jesi nabavio striptizete tu od dolje
ona brkata, ja jok, ali penta je zakon .
2015-09-08
Sto se tu događa? B-)
2014-04-12
ništa osobito, dečki su jednako duhoviti koliko i inače.IvyTeasdale wrote:Sto se tu događa? B-)
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
dobro jutro romantičnafrakcija wrote:ništa osobito, dečki su jednako duhoviti koliko i inače.IvyTeasdale wrote:Sto se tu događa? B-)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
zato nas i volitefrakcija wrote:ništa osobito, dečki su jednako duhoviti koliko i inače.IvyTeasdale wrote:Sto se tu događa? B-)
2014-12-30
dobro jutro..duzan sam ti odgovor na pitanje zasto zelim otici?..danas sam trezven jucer nisam bio..veber wrote:zato nas i volitefrakcija wrote:ništa osobito, dečki su jednako duhoviti koliko i inače.IvyTeasdale wrote:Sto se tu događa? B-)
2015-09-08
a i prckovu sam duzan od jucer pa cu tu razsjasniti pa ko cita cita
2015-09-08
prckov pitao si me jucer sto mi je...kaze se da je nekad jutro bolje od noci...kad si sa nekim blizak ili si bio..ili jos jesi svejedno..svaki post koji napises ili odgovoris svejedno..nosi određenu emociju...ne mora znaciti da taj post ima neku losu namjeru...moze biti zafrkancija ti opet to mozes na svoj osobni nacin protumaciti..i moze ti izazvati emociju...nije isto odgovarati nekom za koga ti se fucka pa ajd lupis i nikom nista...nastavis dalje...ali ako ulazis u raspravu sa nekim s kim si ok imas neku emociju..e tu nastaje problem....perosobno ce se to sve shvatiti....velim ne mora post imati zle namjere ali ovisi kako ce tko ga protumaciti
2015-09-08
prckov pitao si me jucer sto mi je...kaze se da je nekad jutro bolje od noci...kad si sa nekim blizak ili si bio..ili jos jesi svejedno..svaki post koji napises ili odgovoris svejedno..nosi određenu emociju...ne mora znaciti da taj post ima neku losu namjeru...moze biti zafrkancija ti opet to mozes na svoj osobni nacin protumaciti..i moze ti izazvati emociju...nije isto odgovarati nekom za koga ti se fucka pa ajd lupis i nikom nista...nastavis dalje...ali ako ulazis u raspravu sa nekim s kim si ok imas neku emociju..e tu nastaje problem....perosobno ce se to sve shvatiti....velim ne mora post imati zle namjere ali ovisi kako ce tko ga protumaciti
2015-09-08
aha,nepodnosljivo,znaci ;Dfrakcija wrote:ništa osobito, dečki su jednako duhoviti koliko i inače.IvyTeasdale wrote:Sto se tu događa? B-)
2014-04-12
zato vi cure prstite od duhovitosti....pa ne mozemo mi sve...mora malo juhe i za vas ostati
2015-09-08
A,sto to vi sve?!
Ovo je retoricko pitanje ;D
2014-04-12
...pa ne mozemo sve....ofirati,praviti se vazni,biti frajeri..jos moramo biti i duhoviti...previse poslaIvyTeasdale wrote:A,sto to vi sve?!
2015-09-08
naravno da su duhovite, nekidan sam se dobro ismijo
2014-04-19
pa i jesu....zato su tu..prckov wrote:naravno da su duhovite, nekidan sam se dobro ismijo
2015-09-08
pa i neka ihvuksadinare wrote:pa i jesu....zato su tu..prckov wrote:naravno da su duhovite, nekidan sam se dobro ismijo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
..i neka ihprckov wrote:pa i neka ihvuksadinare wrote:pa i jesu....zato su tu..prckov wrote:naravno da su duhovite, nekidan sam se dobro ismijo
2015-09-08
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 42 of 50