Nema linka (chat)
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Nema linka (chat)
kolko si izdura u braku ako si bio? oprosti ako je pitanje pre osobno.prckov wrote:pogodila me amorova strijelaIvyTeasdale wrote:On je samo sad romantican, inace nije ;P
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
sve dok oboje imaju prečih stvari, meni je radi takvog stava propalo brdo lovei na kraju prc.frakcija wrote:ljubav, brak, voljenje..preispitivanje voljenja..ko da nema prečih stvari..prckov wrote:zašto misliš preromantičnofrakcija wrote:prcko pre romantično poimaš brak, ko da nikad nisi bio u braku.
hajdhajd što je propo brak, ali propale godine, propala djeci lova
2014-04-19
nisam ja prekino, javila mi mailom, zajedno smo oko 30 god ukljucujući zabavljanjefrakcija wrote:kolko si izdura u braku ako si bio? oprosti ako je pitanje pre osobno.prckov wrote:pogodila me amorova strijelaIvyTeasdale wrote:On je samo sad romantican, inace nije ;P
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
brak upravo služi tome da ne propadne djeci lova ..perspektiva za ekonomsku egzistenciju..pa kad ste krenuli, kad ste bili skupa 30 god? u vrtiću?prckov wrote:sve dok oboje imaju prečih stvari, meni je radi takvog stava propalo brdo lovei na kraju prc.frakcija wrote:ljubav, brak, voljenje..preispitivanje voljenja..ko da nema prečih stvari..prckov wrote:zašto misliš preromantičnofrakcija wrote:prcko pre romantično poimaš brak, ko da nikad nisi bio u braku.
2016-03-09
nisam rak, strijelac, u srednjoj me ona zamjeila, bilo on of i na kraju ona dobila poso i uzeli sefrakcija wrote:brak upravo služi tome da ne propadne djeci lova ..perspektiva za ekonomsku egzistenciju..pa kad ste krenuli, kad ste bili skupa 30 god? u vrtiću?prckov wrote:sve dok oboje imaju prečih stvari, meni je radi takvog stava propalo brdo lovei na kraju prc.frakcija wrote:ljubav, brak, voljenje..preispitivanje voljenja..ko da nema prečih stvari..prckov wrote:zašto misliš preromantičnofrakcija wrote:prcko pre romantično poimaš brak, ko da nikad nisi bio u braku.
2014-04-19
propalo je puno love a ova starija navikla živit visokoj nozi,prckov wrote:nisam rak, strijelac, u srednjoj me ona zamjeila, bilo on of i na kraju ona dobila poso i uzeli sefrakcija wrote:brak upravo služi tome da ne propadne djeci lova ..perspektiva za ekonomsku egzistenciju..pa kad ste krenuli, kad ste bili skupa 30 god? u vrtiću?prckov wrote:sve dok oboje imaju prečih stvari, meni je radi takvog stava propalo brdo lovei na kraju prc.frakcija wrote:ljubav, brak, voljenje..preispitivanje voljenja..ko da nema prečih stvari..prckov wrote:
zašto misliš preromantično
sad mene više krivi jer je više naklonjena mami
2014-04-19
i ja san svojoj dici za sve kriva..kažu da su razmaženi i nedisciplinirani jer nisam bila dosljedna u kažnjavanju..točno pitaju batina a?prckov wrote:propalo je puno love a ova starija navikla živit visokoj nozi,prckov wrote:nisam rak, strijelac, u srednjoj me ona zamjeila, bilo on of i na kraju ona dobila poso i uzeli sefrakcija wrote:brak upravo služi tome da ne propadne djeci lova ..perspektiva za ekonomsku egzistenciju..pa kad ste krenuli, kad ste bili skupa 30 god? u vrtiću?prckov wrote:sve dok oboje imaju prečih stvari, meni je radi takvog stava propalo brdo lovei na kraju prc.frakcija wrote:
ljubav, brak, voljenje..preispitivanje voljenja..ko da nema prečih stvari..
2016-03-09
i ako pitaju sad si zakasnila,frakcija wrote:i ja san svojoj dici za sve kriva..kažu da su razmaženi i nedisciplinirani jer nisam bila dosljedna u kažnjavanju..točno pitaju batina a?prckov wrote:propalo je puno love a ova starija navikla živit visokoj nozi,prckov wrote:nisam rak, strijelac, u srednjoj me ona zamjeila, bilo on of i na kraju ona dobila poso i uzeli sefrakcija wrote:brak upravo služi tome da ne propadne djeci lova ..perspektiva za ekonomsku egzistenciju..pa kad ste krenuli, kad ste bili skupa 30 god? u vrtiću?prckov wrote:
sve dok oboje imaju prečih stvari, meni je radi takvog stava propalo brdo lovei na kraju prc.
ova mlađa je anđeo
2014-04-19
to ste se vi friško rastrali?prckov wrote:i ako pitaju sad si zakasnila,frakcija wrote:i ja san svojoj dici za sve kriva..kažu da su razmaženi i nedisciplinirani jer nisam bila dosljedna u kažnjavanju..točno pitaju batina a?prckov wrote:propalo je puno love a ova starija navikla živit visokoj nozi,prckov wrote:nisam rak, strijelac, u srednjoj me ona zamjeila, bilo on of i na kraju ona dobila poso i uzeli sefrakcija wrote:
brak upravo služi tome da ne propadne djeci lova ..perspektiva za ekonomsku egzistenciju..pa kad ste krenuli, kad ste bili skupa 30 god? u vrtiću?
ova mlađa je anđeo
2016-03-09
da,nekolko mjesecifrakcija wrote:to ste se vi friško rastrali?prckov wrote:i ako pitaju sad si zakasnila,frakcija wrote:i ja san svojoj dici za sve kriva..kažu da su razmaženi i nedisciplinirani jer nisam bila dosljedna u kažnjavanju..točno pitaju batina a?prckov wrote:propalo je puno love a ova starija navikla živit visokoj nozi,prckov wrote:
nisam rak, strijelac, u srednjoj me ona zamjeila, bilo on of i na kraju ona dobila poso i uzeli se
ova mlađa je anđeo
2014-04-19
Otvaram festu...vuk casti...sam i bozji...jazbina cista...
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
.....moze i ples..onaj tko se boji da ce vucje sape po nogama gaziti...ne mora ni doc...
2015-09-08
Ajde sto je sad...di je muzika...sto se ceka vino se hladi...
2015-09-08
Moj veberu nema tu akcije...zovem na fes tu...a nema nikog...gerijatrija.....veber wrote:di su zenke?
2015-09-08
...ja sam se vec napio ali zaistac...ima koja zenska da pijemo i plesemo
2015-09-08
No ajmo tulum...decki cure di ste...pice se hladi...pola 11 uskoro..pa ni vrag da spite
2015-09-08
veber-
2014-12-30
Kakvo streljanje...ja gadjam kroz kljucanicu gnjec to znaveber wrote:jake na tipkovnici.
doduse propustio si streljane
2015-09-08
Veberu jesi nabavio striptizete tu od dolje
2015-09-08
reka si da ides s foruma...
...megi rekla da te streljan
sori
...megi rekla da te streljan
sori
2014-12-30
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 41 of 50