Nema linka (chat)
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Nema linka (chat)
a kako si se ti zacopa u me? kakko ti je to sve bilo došlo? jel te pogodio kupid il kak0?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
obozavamprckov wrote:jel je volišivuksadinare wrote:...doma...prckov wrote:di ti je žena vučevuksadinare wrote:....nekad znam biti zlocest
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
osjetio ti dušu i nekakvu bliskost koju baš i ne mogu objasnit,frakcija wrote:a kako si se ti zacopa u me? kakko ti je to sve bilo došlo? jel te pogodio kupid il kak0?
plus iskenost, jednostavnost i sve što mi se sviđa kod ljudi općenito,
nezgodno mi sve reć
2014-04-19
jel ona tebe volivuksadinare wrote:obozavamprckov wrote:jel je volišivuksadinare wrote:...doma...prckov wrote:di ti je žena vučevuksadinare wrote:....nekad znam biti zlocest
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
sumnjamprckov wrote:jel ona tebe volivuksadinare wrote:obozavamprckov wrote:jel je volišivuksadinare wrote:...doma...prckov wrote:
di ti je žena vuče
2015-09-08
spontana si duhovita i inteligentna, sve ono čemu se i divim inačeprckov wrote:osjetio ti dušu i nekakvu bliskost koju baš i ne mogu objasnit,frakcija wrote:a kako si se ti zacopa u me? kakko ti je to sve bilo došlo? jel te pogodio kupid il kak0?
plus iskenost, jednostavnost i sve što mi se sviđa kod ljudi općenito,
nezgodno mi sve reć
Last edited by prckov on 29/6/2016, 14:16; edited 1 time in total
2014-04-19
jebiga, pitaj je, porazgovaraj, promjeni stvari koje možeš promjenit a njoj je to bitno,vuksadinare wrote:sumnjamprckov wrote:jel ona tebe volivuksadinare wrote:obozavamprckov wrote:jel je volišivuksadinare wrote:
...doma...
ako nema ljubavi.....razjebi ako možeš
2014-04-19
tu promjene nema...ali lako za zenu..funkcioniramo ovako ili onako...prckov wrote:jebiga, pitaj je, porazgovaraj, promjeni stvari koje možeš promjenit a njoj je to bitno,vuksadinare wrote:sumnjamprckov wrote:jel ona tebe volivuksadinare wrote:obozavamprckov wrote:
jel je voliši
2015-09-08
ako te to zadovoljava ok, nema univerzalnog savjeta,vuksadinare wrote:tu promjene nema...ali lako za zenu..funkcioniramo ovako ili onako...prckov wrote:jebiga, pitaj je, porazgovaraj, promjeni stvari koje možeš promjenit a njoj je to bitno,vuksadinare wrote:sumnjamprckov wrote:jel ona tebe volivuksadinare wrote:
obozavam
a šta je drugo problem
2014-04-19
...ma pusti..zene sto ce drugo bitprckov wrote:ako te to zadovoljava ok, nema univerzalnog savjeta,vuksadinare wrote:tu promjene nema...ali lako za zenu..funkcioniramo ovako ili onako...prckov wrote:jebiga, pitaj je, porazgovaraj, promjeni stvari koje možeš promjenit a njoj je to bitno,vuksadinare wrote:sumnjamprckov wrote:
jel ona tebe voli
a šta je drugo problem
2015-09-08
pa ljubavnicaprckov wrote:ako te to zadovoljava ok, nema univerzalnog savjeta,vuksadinare wrote:tu promjene nema...ali lako za zenu..funkcioniramo ovako ili onako...prckov wrote:jebiga, pitaj je, porazgovaraj, promjeni stvari koje možeš promjenit a njoj je to bitno,vuksadinare wrote:sumnjamprckov wrote:
jel ona tebe voli
a šta je drugo problem
2016-03-09
kakve sad ženevuksadinare wrote:...ma pusti..zene sto ce drugo bitprckov wrote:ako te to zadovoljava ok, nema univerzalnog savjeta,vuksadinare wrote:tu promjene nema...ali lako za zenu..funkcioniramo ovako ili onako...prckov wrote:jebiga, pitaj je, porazgovaraj, promjeni stvari koje možeš promjenit a njoj je to bitno,vuksadinare wrote:
sumnjam
a šta je drugo problem
2014-04-19
...ne da mi se....prckov wrote:kakve sad ženevuksadinare wrote:...ma pusti..zene sto ce drugo bitprckov wrote:ako te to zadovoljava ok, nema univerzalnog savjeta,vuksadinare wrote:tu promjene nema...ali lako za zenu..funkcioniramo ovako ili onako...prckov wrote:
jebiga, pitaj je, porazgovaraj, promjeni stvari koje možeš promjenit a njoj je to bitno,
a šta je drugo problem
2015-09-08
nije valjdafrakcija wrote:pa ljubavnicaprckov wrote:ako te to zadovoljava ok, nema univerzalnog savjeta,vuksadinare wrote:tu promjene nema...ali lako za zenu..funkcioniramo ovako ili onako...prckov wrote:jebiga, pitaj je, porazgovaraj, promjeni stvari koje možeš promjenit a njoj je to bitno,vuksadinare wrote:
sumnjam
a šta je drugo problem
2014-04-19
e moj vuče, ne znaš ti šta je problemvuksadinare wrote:...ne da mi se....prckov wrote:kakve sad ženevuksadinare wrote:...ma pusti..zene sto ce drugo bitprckov wrote:ako te to zadovoljava ok, nema univerzalnog savjeta,vuksadinare wrote:
tu promjene nema...ali lako za zenu..funkcioniramo ovako ili onako...
a šta je drugo problem
2014-04-19
prcko pre romantično poimaš brak, ko da nikad nisi bio u braku.
2016-03-09
On je samo sad romantican, inace nije ;P
2014-04-12
zašto misliš preromantičnofrakcija wrote:prcko pre romantično poimaš brak, ko da nikad nisi bio u braku.
2014-04-19
ljubav, brak, voljenje..preispitivanje voljenja..ko da nema prečih stvari..prckov wrote:zašto misliš preromantičnofrakcija wrote:prcko pre romantično poimaš brak, ko da nikad nisi bio u braku.
2016-03-09
pogodila me amorova strijelaIvyTeasdale wrote:On je samo sad romantican, inace nije ;P
2014-04-19
kolko si izdura u braku ako si bio? oprosti ako je pitanje pre osobno.prckov wrote:pogodila me amorova strijelaIvyTeasdale wrote:On je samo sad romantican, inace nije ;P
2016-03-09
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 40 of 50