Nema linka (chat)
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Nema linka (chat)
a što bi se samokažnjavala kad to više boli mene nego tebe,frakcija wrote:samokažnjavanje ..mea maxima culpa..sad tražim klip iz imena ruže da predočimprckov wrote:štafrakcija wrote:a svidilo mi se
i kako to samokažnjavala
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
znam....no bez nje sam kao magarac bez samaraIvyTeasdale wrote:zato je treba kontrolirat, a ne dopustit da ona kontrolira tobom..vuksadinare wrote:...a jbg...dođu takvi trenuci....strast je cudna pojavaIvyTeasdale wrote:mi smo zanimljivi, vuče..to što si ti nezadovoljan i nesretan, pa to ne vidiš, druga je priča..
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
izgleda da ona nije toga svjesnaIvyTeasdale wrote:Naravno da je..prckov wrote:kako god, najbolja je na svijetu :<3:IvyTeasdale wrote:sad će ona..malo se preispituje..nije sejoš opustila..prckov wrote:šta joj to znači megiIvyTeasdale wrote:
neeeeeee..
ali ja jesam, a vjerujem i svi drugi koji je znaju ili mogu znat
2014-04-19
pare ili jare..vuksadinare wrote:znam....no bez nje sam kao magarac bez samaraIvyTeasdale wrote:zato je treba kontrolirat, a ne dopustit da ona kontrolira tobom..vuksadinare wrote:...a jbg...dođu takvi trenuci....strast je cudna pojavaIvyTeasdale wrote:mi smo zanimljivi, vuče..to što si ti nezadovoljan i nesretan, pa to ne vidiš, druga je priča..
2014-04-12
samo polako..treba joj sigurnost..takve smo mi žene..prckov wrote:izgleda da ona nije toga svjesnaIvyTeasdale wrote:Naravno da je..prckov wrote:kako god, najbolja je na svijetuIvyTeasdale wrote:sad će ona..malo se preispituje..nije sejoš opustila..prckov wrote:
šta joj to znači megi
2014-04-12
..nesto takoIvyTeasdale wrote:pare ili jare..vuksadinare wrote:znam....no bez nje sam kao magarac bez samaraIvyTeasdale wrote:zato je treba kontrolirat, a ne dopustit da ona kontrolira tobom..vuksadinare wrote:...a jbg...dođu takvi trenuci....strast je cudna pojavaIvyTeasdale wrote:mi smo zanimljivi, vuče..to što si ti nezadovoljan i nesretan, pa to ne vidiš, druga je priča..
2015-09-08
ti si riješio zadatak sa 12 kuglica...prckov wrote:izgleda da ona nije toga svjesnaIvyTeasdale wrote:Naravno da je..prckov wrote:kako god, najbolja je na svijetu :<3:IvyTeasdale wrote:sad će ona..malo se preispituje..nije sejoš opustila..prckov wrote:
šta joj to znači megi
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
a inače si magarac sa samaromvuksadinare wrote:znam....no bez nje sam kao magarac bez samaraIvyTeasdale wrote:zato je treba kontrolirat, a ne dopustit da ona kontrolira tobom..vuksadinare wrote:...a jbg...dođu takvi trenuci....strast je cudna pojavaIvyTeasdale wrote:mi smo zanimljivi, vuče..to što si ti nezadovoljan i nesretan, pa to ne vidiš, druga je priča..
2014-04-19
a bogme ovih dana jesamprckov wrote:a inače si magarac sa samaromvuksadinare wrote:znam....no bez nje sam kao magarac bez samaraIvyTeasdale wrote:zato je treba kontrolirat, a ne dopustit da ona kontrolira tobom..vuksadinare wrote:...a jbg...dođu takvi trenuci....strast je cudna pojavaIvyTeasdale wrote:mi smo zanimljivi, vuče..to što si ti nezadovoljan i nesretan, pa to ne vidiš, druga je priča..
2015-09-08
još da osvojim tvoje srce i :frakcija wrote:ti si riješio zadatak sa 12 kuglica...prckov wrote:izgleda da ona nije toga svjesnaIvyTeasdale wrote:Naravno da je..prckov wrote:kako god, najbolja je na svijetu :<3:IvyTeasdale wrote:
sad će ona..malo se preispituje..nije sejoš opustila..
a ti si moje već davno
2014-04-19
i ne postoji to što ti možeš učinit a da nije prekrasnoprckov wrote:još da osvojim tvoje srce i :frakcija wrote:ti si riješio zadatak sa 12 kuglica...prckov wrote:izgleda da ona nije toga svjesnaIvyTeasdale wrote:Naravno da je..prckov wrote:
kako god, najbolja je na svijetu :<3:
a ti si moje već davno
2014-04-19
:wow:
2014-04-19
di ti je žena vučevuksadinare wrote:....nekad znam biti zlocest
2014-04-19
...doma...prckov wrote:di ti je žena vučevuksadinare wrote:....nekad znam biti zlocest
2015-09-08
di si bila lopovefrakcija wrote:waaauprckov wrote:
:wow:
2014-04-19
jel je volišivuksadinare wrote:...doma...prckov wrote:di ti je žena vučevuksadinare wrote:....nekad znam biti zlocest
2014-04-19
a kako si se ti zacopa u me? kakko ti je to sve bilo došlo? jel te pogodio kupid il kak0?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Similar topics
» Nema linka (chat)
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
» Nema linka (chat)
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» Muke mlade ekonomistice iz Split : Nema kurca nema love
» Zimske večernje šetnje gradom su jezive, ajde što nema dućana, ali nema svjetla
Page 39 of 50